Reklama

Liposukce mně zničila tělo

Zuza (So, 15. 4. 2006 - 22:04)

CD a jen pro zamyslenou, pomerne velke procento aktivnich i profi sportovcu nebo modelek podstoupilo liposukci...ze by pohodlnost a nedostatek vule?

Zuza (So, 15. 4. 2006 - 21:04)

Ale prdlajs:-))), bylo to lepsi, protoze nic jineho neslo, kdyz tomu nerozumis, tak tu nerozdavej rozumy! Veci nejsou jen cerne nebo bile.

CD (So, 15. 4. 2006 - 21:04)

Nebylo to pro Tebe lepší, ale jednoduší, toť vše :) Na tomto staví společnosti, na lidech, kteří z ničeho nic chtějí být krásní, štíhlí ... a bez námahy, což ale není reálné ... Pokud ano, vždy na úkor něčeho ...

Zuza (So, 15. 4. 2006 - 21:04)

nechci se prit o co je lepsi, pro me to bylo lepsi a ja si to fakt uzivam, jsem spokojena a jen tu chci predat tu nadeji a zkusenosti pro ostatni, ja uz tady nic nehledam:-))))

CD (So, 15. 4. 2006 - 10:04)

Já mluvím o liposukci, Tvé auta, motorky a myčka mě nezájímá :) Uži si svou liposukci !!! Přestože, jak píšeš, jsi asi o 3 roky mladší, než čert, je prioritou být štíhlá a netrpět komp. méněcennosti :))) Pokud Ti to pomůže, budu rád, ale liposukce není spávné řešení.

Zuza (So, 15. 4. 2006 - 08:04)

CD:-),chichichi, ty jsi mela nejakou vtipnou kasi k veceri ne?:-))), klidne si prekonavej prekazky, kdyz myslis, ze je to pro tebe lepsi, ja si to budu delat po svem, kdyz jsem byla mlada, asi jsem si taky myslela, ze zmenim svet a prekonavani prekazek mi pripadalo, jako chytre a vule k tyrani tela me taky prisla nesmirne in:-)))), protoze uz jsem stara jako metuzalem, vim, ktera bije a tak treba i na myti nadobi preferuji techniku, ani pradlo neperu na valse:-))), dokonce ani nechodim pesky, ale mam na to auto nebo motorku, sice mam dle tvych meritek slabou vuli a slaby charakter, ale ziju si podle svych predstav a jsem spokojena. Kazdy necht se ke svym cilum dohrabe jak sam uzna za vhodne. A nejkrasnejsi pocity znam z jinych oblasti, na to mam ale sveho mmuze a sve deti:-)))

CD (Pá, 14. 4. 2006 - 21:04)

=>Zuza Právě těmito Tvými řečmi máš ten komplex ze všech nejvíc tady asi :) Já, pokud něco chci, tak to dostanu, ale ne tím nejjednoduším způsobem, ale takovým, který bude nejefektivnější. Pokud si myslíš, že liposukce je velmi efektivní, jak designově, tak ze zdravotní stránky, tak se nech odsávat, odsávat a ještě odsávat !!! :)) Ale stejně ten nejkrásnější pocit, že jsi něčeho dosáhla, třeba cvičením, tudíž i nějakým překonáváním, to Ty nezažiješ !!!

Zuza (Pá, 14. 4. 2006 - 18:04)

Cd:-) ale to jsou jen reci, takhle to fakt nefunguje..., ver tomu ze to co ty si myslis, ze ti vydrzi cely zivot, tak nevydrzi, ale na to casem prijdes taky:-), diky bohu za penize i za techniku:-)))) a vubec nemusi jit o neci komplex, v tom si taky vedle jak ta jedle:-)

cd (Pá, 14. 4. 2006 - 17:04)

Oki, žeknu jedno. Liposukce je skvělá léčba na Vaše komplexy, kterým neumíte jinak, než nejjednodušší cestou zabránit. Kdybyste trochu své tělo znaly, tak si uvědomíte, že to je i trochu o sportu a o stravě a ne o vysavačích na Vaše pneumatiky kolem pasu !!! Nezlobte se, ale chce to i vůli !!! Peníze a technika stále není vše a nikdy nebude !!!

ij-á (Pá, 14. 4. 2006 - 13:04)

i já, gh, souhlas

gh (Pá, 14. 4. 2006 - 10:04)

to ef: čtu si o liposukci. Ale nebaví mě pročítat příspěvky, které nemají co říct k dané tématice. Čus

ef (Pá, 14. 4. 2006 - 07:04)

to ab: tak co tu děláš?

ab (Pá, 14. 4. 2006 - 02:04)

to cd: nedá mi to. Když se někam smýkám do diskuse, kde nemám, co říct, tak se tam nesmýkám.

cd (Pá, 14. 4. 2006 - 00:04)

Dunlop, nebo Michelin !!???

Pneumatika (Čt, 13. 4. 2006 - 18:04)

Protože mně vadí pneumatika na břiše kvůli které vypadám nonstop gravidní, taky si počtu a přemýšlím. Vím, že ji nepodstoupím (nakonec vypadat jako těhulka je spíše plus), ale i tak mě zkušenosti druhých zajímají.
Přemýšlím, proč právě na tyhle stránky zabrousí člověk jako Samsonit. Co způsobí, že klikne právě na tohle heslo. Výřečnost není špatná, když je v harmonii a nepřepískává se a neuráží. Hodně dobrá věc je tolerance, protože hladovým dětem v Africe je celkem jedno, jestli peníze Evropanů, za které by mohly mít jídlo, jsou utraceny za značkové oblečení, plastické operace nebo domy za Prahou... Myslím, že je jim dokonce jedno, jestli peníze lidí z Evropy jdou na likvidaci škod evropských povodní či jinou charitu kdekoliv ve světě. Takže bych ubrala arogance, vulgárnosti a přidala tolerance, lásky k bližnímu a pokory. Tož tak nějak...

tinulik (Čt, 13. 4. 2006 - 13:04)

to Samsonite... Mám po dvou dětech docela pěkný kočárek. Ráda ti jej dám zdarma k dispozici. Doufám, že ušetřený peníz za nový pošleš těm ubohejm dětem do Afriky. Měj se ty diskutérko

Samsonite (Čt, 13. 4. 2006 - 11:04)

to Zuza: Ano, tys byla doposud slušná a tolerance je to, co tu vyznáváš.:)) Jsi pro všechny názorným příkladem, tak v tom pokračuj...
to Tinulik: TAk si z toho opravdu, ale opravdu nic nedělej a užívej si svobody a života. Někdo tě nutí ty příspěvky číst? btw. víš co je to řadová posloupnost? Ano? Tak více jistě nemusím dodávat.

No, přátelé, pěkně jsme tu diskuzi rozvinuli. Odpovídat ze slušnosti, nebo postupovat v manipulativním scénáři, proto, že sem chodí na návštěvu arogance, mě už ale nebaví. Nuže, možná vás to nečím obohatilo, některé podráždilo:), jiné rozezlilo. V každém případě vám přeji šťastné pořízení jak v životě, tak honbě za vlastní materiální představou, co do tělá, ať to dělá, co to dělá.:) Užijte si Velikonoce. čest

Zuza (Čt, 13. 4. 2006 - 07:04)

Samsonite, ja byla dosud slusna a tolerence je to co vyznavam, ale ty me napadas a to docela osobne, tady konci diskuze a me nezbyva nez konstatovat, ze by sis mela sve trable vylevat nekde jinde:-)))). Me v ceste nic nestoji, ale tobe patrne stoji v ceste nejaka porucha:-))))))). V nadeji, ze se tu docte nekdo o liposukci at v dobrem nebo spatnem smyslu me jima hruza, kdyz si predstavim cim se tu musi prokousat....ja nastesti nehledam radu, protoze vse jiz mam za sebou, spis se rada podelim o zkusenosti, dobre i spatne...ale jako vsude i tady se najde blbka, co potrebuji diskuzi pokazit. Jako-by mel tento server nejake zasadni nepratele:-), ale blazni se najdou vsude, tady dik anonymite to bude jeste horsi.

tinulik (Čt, 13. 4. 2006 - 07:04)

No, Samsonite, nevím, jak tvoje příspěvky přispívají do diskuse o tom, že někomu liposukce zničila tělo. Zkus si při brouzdání najít jiné téma. Já se na liposukci chystám, tak sbírám informace. Ale ty tvoje mi k rozhodování opravdu, ale opravdu nijak nepřispěly.

Samsonite (St, 12. 4. 2006 - 21:04)

to Zuza: to je ten rozdíl mentality...:) V těhotenství se stěhuje IQzřejmě na plod. Žena není schopna kvalitně pracovat, natož myslet. Zažívá nesmyslné filozofické úvahy/tam se píše měkké i:)/.
Jestli v naší zemi nenašlas pojem chudoba, zřejmě jsi o toto téma nikdy neprojevila skutečný zájem. Kord např. v rámci pomoci...třeba:)
Tvá kamarádka je taková jaká je, fajn, že nemá potřebu nechat do sebe rýpat skalpel, ty neexistující špeky může dneska v poho dořešit s psychologem, pokud má přeci jen problém se sebepřijetím. :)
Soudit...je bohužel lidský neduh. Ovšem v rámci svobody má taky své hranice. Jen ten, kdo je přeci bez hříchu, může házet kamenem. Osobně nehážu kamenem, ale propaguji svůj postoj, a o tom to je. To je byznys.:) Děvče, úspěch jakéhokoliv směru potřebuje good luck a dávku výřečnosti. Škoda, žes nemohla ve svém požehnaném stavu taky obohacovat názory diskuzí, jak je to běžné dnes. Konfrontace totiž přináší krystalizaci. Musíš být zřejmě již dost stará, proto asi sháníš alibi na vrásky. Ano, je SVOBODA. Tak si to užívej...Nebo ti něco stojí v cestě?

Reklama

Přidat komentář