Reklama

Silvova metoda jóga nebo reiki?

Návštěvník (Ne, 20. 5. 2007 - 10:05)

Otazka je, zda se lide chovaji a dodrzuji pravidla v souladu s normou, vetrani,ochranne prostredky atd. Coz je na te plechovce napsano mj. Skopdlive je kdeco, proste vyvoj sveta dosel tak daleko, ze se museji delat kompromisy. Ty se jmenuji hygienicke normy. Diky Bohu ze jsme v EU, protze se musime chovat podle nich. Na zareni tam jsou urcite normy, ty dodrzujeme, mne to staci. Pokud je nejaka skupina lidi spec. precitlivela, tak je to asi jeji problem a museji usilovat o jine normy. Vzhledem k tomu, ze to neni problem pro drtivou vetsinu lid, tak se asi moc podpory nedockaji. Navic jak rikam nikdo se sprostym vystupovanim nemuze cekat oporu.Takovy prirodni svet najdete snad nekde v Africe, asi to take neni to prave vzhledem ke smeru emigrace.

Návštěvník (Ne, 20. 5. 2007 - 10:05)

U redidel a barev byla skodlivost prokazana a presto se pouzivaji ... :-(( Existuje urcite norma, ktera je tedy evidentne spatna (pokud je nekterym lidem spatne).

Návštěvník (Ne, 20. 5. 2007 - 09:05)

U vsech veci je nutno jit na nejakou dohodu vyjadrenou normou. Pokud nejste schopni o sve zajmy bojovat, pak Vam asi tak moc o nic nejde.U barev redidel atd. kupdivu opet nejake normy mame. U redidel atd. skodlivost byla dokazana u mobilu ne, to je ten rozdil. Sanci branit se ma kazdy,jsou hygienicke stanice atd. Ovsem obrana nespociva ve sprostarnach, ktere tady odpurci mobilu produkuji, celkem se moc nedivim, ze pokud takto jednate vsude a s kazdym, ze se Vami nikdo nechce bavit..kdo by se bavil se skupinou agresivnich sprostych jedincu. Zalozte sdruzeni, formulujte slusne sve pozadavky, podporte je necim prukaznym a jdete do toho. Ja mluvim o normach EU, samzorejme zeme mohou jit pod ne. Normy jsou ale zavazne.

Návštěvník (Ne, 20. 5. 2007 - 00:05)

Mobily opravdu, ale opravdu neskodi, Zeme je placata a globalne se cela Zeme ochlazuje. Tak pravila nase chlouba na Hrade - V.K.

abc (Ne, 20. 5. 2007 - 00:05)

Obcanske sdruzeni - myslim, ze nepomuze. Uvedu priklad:
Existuje rada lidi, kteri jsou citlivi (alergicti) na parfemy, redidla, barvy, ... a nemaji sanci se branit. Vetsinova spolecnost jejich problem nerespektuje. Musi pouze unikat. Jiste se shodneme, ze tyto latky skodi naprosto vsem, akorat nekteri to pocituji vic a mozna i driv nez ostatni. No a s mobily je to prakticky totez. Take se vi, ze skodi a take je jejich distribuce povolena !! Mimochodem, kdyz jsme u EU, v Rakousku zakazali ve skolach synteticke barvy a BTS musi byt min. 400 metru od skol. A u nas ?? Ticho po pesine. Tak nerikejme prosim, ze se drzime ve stejnych normach v cele EU.

Návštěvník (So, 19. 5. 2007 - 23:05)

Typicky priklad hlupaka. Jsem necitlivy , nevim ,co to se mnou dela, budu sypat treba DDT , nekdo napsal , za neskodi.
Jo , videl jste nekdy mereni EAV ? Kde?

Návštěvník (So, 19. 5. 2007 - 22:05)

EAV je opakovatelna?, to mi teda ukazte..asi by to chtelo fakt nejake solidnejsi mereni, aby to nekdo uznal...
Podivejte, mne staci ze se drzime v nomach EU,o normach vim, kde jsou jake, znovu ale rikam, vzdyt se brante. Pokud Vam to vadi a chcete normy z nejakeho duvodu nizsi,zacnete bojovat. Nadavanim na doktorce asi jeste nikdo nic nevyresil. Vzdyt udelejte obcanske sdruzeni a zacnete bojovat.Vetsine lidi to bude ukradene,protoze tyhle problemy nemaji.wi fi stejne v kratke dobe zrejme zaniknou, protoze jsou jina reseni a wifi byla vice mene spise provizorium. Mobily asi nezaniknou.
Kde maji to experimentalni meridlo na nefyzikalni energie?
Mozna do te hospody chodte, pak budete mit na svet trochu jiny nazor, nebudete vsem rikat jak jsou slabomyslni ( Hert, Sysifos)a budete vyrovnanejsi. Coz myslim opravdu.
Mobil mam, obcas ho pouzivam, veze mi nevadeji, wi fi taky ne, normy znam a vim jaka je situace jinde ve svete.

to 18:45 (So, 19. 5. 2007 - 21:05)

Nase normy jsou skutecne benevolentnejsi nez Italie, Svycarsko, atd ...
dusevne nevyrovnani, zurivost, ...atd. - docela slusnej verbalni prujem ... :-))

Návštěvník (So, 19. 5. 2007 - 21:05)

Ja bych to shrnul takto. Je urcita skupina lidi nepripoustejici jiny typ vnimani a reakci, nez je popsana lekari a vedou. Je dost informaci a dukazu o tom, ze biologicky objekt na vedci nepopisovany svet reaguje. Nebudu to rozebirat, pokud nezacnu rovnou rvat, ze to ci ono je podvod (slabomyslny spolek Sisyfos), najdu veci a fakta mnohe jevy spojujici. Clovek muze reagovat jeste na jina pole, nez elektricka. Existuje jiz experimentalni meridlo na nefyzikalni energii, pracuji v tomto oboru. Je znakem arogance a hlouposti vyhlasit, ze vim vsechno (Pekarek), a to ci ono je bezpecne, protoze hlediska jina nez moje neexistuji.
Pokud jsou jakasi mereni, pofiderni z hlediska vedy ale opakovana a opakovatelna (EAV napriklad), je to v lepsim pripade blbost, ve druhem podvod tech, co na tom chteji vydelat. Pokud existuje nekdo se smysly jeste v poradku a ty ho varuji napr. pred mobilovou vezi, je to blazen.
Kazdy novy objev usvedcuje vedu z predchozi neznalosti a vetsinou i hlouposti pseudovedcu, kteri tvrdili, ze vi vse. Cela historie se sklada z rady novych objevu. Cela historie je plna arogantnich blbcu. Nekteri skodili malo, nekteri jsou valecni zlocinci. Vsechno byli ti, co se vydavali za vedce a odvolavali se na vedu.
Pokud nekdo na zaklade sveho presvedceni o sve neomylnosti necha stavet mobilove veze a WIFI anteny (pricemz ti postizeni nemaji narok se branit nebo zvolit, jestli s tim souhlasi) je to zlocin, v tomto pripade svevolny. Bez zodpovednosti, nebot se schovavam za stav vedy (ktery urcuji). Cimz se pravne kruh uzavira a zarucuje beztrestnost.
Me veze vadi, mobil nemam a nechodim ani do hospody. A zadny svuj problem tim neresim, ani na tom nechci vydela , jak o me pise nejspise slabomyslny prof. Hert.

Návštěvník (So, 19. 5. 2007 - 18:05)

Vy jste opravdu nejaci silene dusevne nevyrovnani. Cim to asi je? Nejaky problem? Osobni ci jiny? Nase normy odpovidaji normam v unii, ja ze zareni zadny problem nemam ani nikdo kolem mne. Ono to mozna opravdu bude nejaky psychicky problemek tech, kterym to tak vadi. Alespon se tak jevite, pratele.Co zkusit tu psychologickou pomoc?Ale ja myslim, ze problem bude jinde, proste nekteri vyrobci by radi prodavaly co nejvice tech jejich ruznych odrusovacich udelatek no a vadi jim, kdyz to nekdo tak nebasti, proto ta zurivost :-)).Jinak pravdou je, ze smesku tak nevyrovnanych a zvlastnich jedincu, jako clovek potka tady, aby pohledal...predstavuju si, jak cely dny nedelate nic jinyho nez nadavate na Pekarka a premyslite o wifi a uzirate se. Mejte se...

konečně rada p (Pá, 18. 5. 2007 - 23:05)

(od Doc. RNDr. Pekárka z Národní referenční laboratoře pro neionizující záření)

1) ...... příkladem toho, že snižování limitů vyzařování nejen nevede k uklidnění veřejnosti vystrašené poplašnými zprávami, ale že je stejně jako zavádění principu předběžné opatrnosti kontraproduktivní, jsou některé evropské státy (Itálie, Švýcarsko)...

2) ......... Česká republika je naopak příkladem toho, že ani podstatné zvýšení limitů nejen nemusí způsobit růst počtu protestů a petic, ale naopak počty lidí trpících obavami spíše zmenší.........

3) ... je dobře známé, že úzkost a strach z neviditelného záření může způsobit u citlivých osob zdravotní potíže, které se projeví měřitelnými a někdy velmi závažnými poruchami.........psychoterapie by v těchto případech měla být součástí léčby.

4) ....nejsou řídké případy, kdy zdravotní potíže přisuzované expozici elektromagnetickému poli dosáhnou nesnesitelné úrovně a kdy postižení lidé opouštějí zaměstnání a vyhledávají k pobytu místa vzdálená od měst....

(zdroj: KONFERENCE O ELEKTROMAGNETICKÉ HYPERSENZITIVITĚ (EHS) ze dne 25. až 27. října 20004 v Praze)

volně přeloženo:
Milý ABC ?
Zvyš si vyzařovací výkon Wi-Fi antén a bude tě lépe. Švýcaři, Italové (a další ...) se zbláznili, nevšímej si jich.
Pokud to nepomůže, jsi blazen, jdi se léčit !!!
No a pokud náhodou uvažuješ o vystěhování, jak radí PLÁCAL, jsi "postižený člověk" (rozuměj kretén).
Už je ti lépe ????????????????

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 20:05)

To je najednou ticho ... plane vykladat, chlubit se platem, kadrovat, to by nam slo ... ale vyresit problem ???
Tak jake mate reseni pro ABC ??? Jakakoliv rada bude vitana.

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 18:05)

Ze by nikdo neporadil ??? Hmmmm,......

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 17:05)

Tak co , mistri reiki , kdo z vas..

abc (Pá, 18. 5. 2007 - 11:05)

Tak jinak...
Kdo je zodpovedny za tento stav ??
To, ze klesne populace je sice hezke, ale ten clovek u Wi-Fi se bude na poklesu sam podilet.
Ten clovek tedy nema moznost chranit se pred agresory ?? Stat ho nijak neochrani ? Zijem tedy vubec v pravnim state ?? Porad premyslim, co bych delal na jeho miste .... a zadna legalni metoda me nenapada !!!

to abc (Pá, 18. 5. 2007 - 10:05)

Normy se změni samy , až dojdou prachy na léky , nebojte se. Navíc klesne populace ( což se již statisticky děje ) , nebude ani na penze .Jenže vy s hlavou s pocitem polystyrenu misto mozku( znám z pobytu u mobilove věže) se toho nedočkáte.

abc (Pá, 18. 5. 2007 - 07:05)

Odpovez mi, prosim, na jednoduchou otazku:
Co ma rychle delat vyse zminovany clovek, kteremu je pod Wi-Fi vysilaci blbe ?
1) Stehovani je otazka mesicu a neni to reseni. On nic spatneho neudelal a nikoho neobtezuje. Tak proc by se stehoval ?
2) Fyzicka likvidace anteny mu dlouhodobe nepomuze. Pri takovemhle kseftu si Wi-Fi instalateri snadno koupi novou.
3)Normy jsou evidentne spatne, ale na jejich zmenu je treba hodne casu a taky hodne penez, aby se preplatila bezdratova lobby.

Co ma tedy delat ? Co vy na jeho miste ??

to xxxx (Pá, 18. 5. 2007 - 02:05)

Zaloz si organizaci , dej se do boje proti vlade prachu podporovane zprofanovanymi a tupymi vedci .Proti normam loby a urednikum s vymobilovanymi hlavami.. Jeste mu vysvetli jak sezene praci, kdyz se prestehuje.Nebo kde ma zatim spat , kdyz mu nejakej lump povesil vysilac nad hlavu. Nekdo nahore psal , ze jses blbej. Vzhledem k tvym radam ma pravdu . Muj vstup neni prihlouple nadavani , to je smutne konstatovani .A proti podobnym ma bojovat.

xxxx (St, 16. 5. 2007 - 19:05)

hmmm ...Peterka ve svem clanku, ktery je nekde na Lupe prave nad Vasimi cisly dost pochybuje resp. nad metodikou, jak to bylo pocitane. Kazda univerzita, kazdy hotel venku ma wifi...Navic Vase pocty samozrejme nejsou v poradku, protoze pocitate procenta, ale nevite vlastne z ceho. Najdete si Peterku.. ale ja nehovorim stejne o poctu ale o normach.Vzdyt si zalozte nejakou organizaci, kontaktujte ekology a dejte se do boje, jako jine skupiny lidi kvuli lesum, rekam atd. Ale prihlouple nadavani, ktere se tu predvadi, je na nic....

x (St, 16. 5. 2007 - 18:05)

Ale, ale, pane nebo pani, ted varite z vody !! Bud zamerne nebo z nevedomosti.

Podivejte se na posledni zpravu OECD !!
Podil Wi-Fi na vsech pripojenich:
CR - cca 33 % (!!)
Rakousko - 2 %
SRN - 0,5 %
Italie - 0,5 %
Norsko - 0,5 %
Japonsko - 0 %
Francie - 0 %
Mohu pokracovat dal... Mam absolutne nejvyssi podil Wi-Fi ze vsech statu !! Jeste Svedsko 20 % a Madarsko 15 % a pak okolo skoro sama nula (rozsah 0 - 2 %).
Oni v Evrope totiz vi !! A pouzivaji v drtive vetsine DSL, optiku nebo kabelovku. Pouze u nas jsme si zasrali (prominte, vystiznejsi slovo jsem nenasel) prostor !! A to i diky Pekarkum, kteri to providerum umoznili.

Reklama

Přidat komentář