Reklama

Silvova metoda jóga nebo reiki?

čmelák (Út, 8. 5. 2007 - 14:05)

Korkorán se trefil do černého. Lékaři neschopnost projde. I lékař-polodiletant je váženým občanem. Léčitel si musí postavení vydobýt a někteří ješitní lékaři ho nerespektují nikdy. Nikdy jsem neslyšel spojení lékař-podvodník-šarlatán. A že jsem jich taky pár poznal.

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 14:05)

a mate tu medinu? Je totiz klidne mozne, ze lekari to, cemu rikaji akup. drahy, nazyvaji nejak jinak?

cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Pro ty mene chapave . Hert tvrdil ze akupunkturni drahy jsou nesmysl ,to jsem v televizi videl osobne.Pak byla publikovana fotografie popalene ruky s pro vsechny viditelnymi drahami , jak sel blesk cestou nejnizsiho odporu po liniich, o kterych mluvi akupunkturiste.Uz to staci , nebo bude treba dalsi vysvetleni? Ocekavam dotaz na casopis nebo zdroj fotografie, ten uz bohuzel nemam.Take ocekavam hodnoceni , ze fotografie byl podvod , jako beznou reakci . Dalsi postup je take tohle prejit a zacit mluvit o necem jinem .

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

No medina v Plzni vzdy byla mene prestizni v porovnani s Prahou, takze se vzdy prechazelo opacne,ale to neni dulezite. Hlavne jak to vite? Jste take rocnik 28? Vzdyt Vam nikdo nebrani dokazat existenci akupunkturnich drah.

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Vy tvrdite, ze to vidite, on tvrdi, ze ne. To je cele. Nevim proc Vas to tak stve. Proc kvuli tomu tvrdite, ze spatne studoval medinu v Plzni, kdyz jednak asi studoval v Praze a jednak vzhledem k jeho veku dneska tezko nekdo vi, jak studoval, Vzdyt je rocnik 28 ci co.Ma otazka znovu zni, mate take medinu? Pokud nejste lekar, tak asi tezko posuzovat, co vlastne vidite, ze...

cizí vstup (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

V Plzni se Heřtovi prvni pokus udělat medicínu nepovedl.

to all (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

O penezich ....
největší podvod na pacientech a lidech obecne je privatizace zdravotnictvi. Někdo zprivatizuje nemocnici za účetni cenu, pět let podle zákona tam bude skomírat medicina. Pak jeho majitele obrovské objekty koupené skoro zadarmo prodají ZA TRŽNÍ CENU. Kdo krade neuvěřitelné miliony naprosto legálně ? Lécitelé jsou žabaři. Farmacie a tihle privatizující lékari kradou úplne jinak. Pak si budeme na všechno priplácet, protože státní nemocnice nebudou a privátní bez příplatk

Korkoran (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Zdokumentovane to je - mam kopie k dispozici, ty lidi samozrejme znam. Jde o diagnostiku, vysetreni pred zapocetim lecby a vysetreni cca po 1 mesici (vse Praha). K lecbe se nepristoupilo, protoze pacient medicinskou lecbu odmitl a zvolil alternativni.
Ovsem zverejnovat nechci. Verit mi nemusite.

cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

nemame jiny nazor na akupunkturni drahy , zkuste pochopit , ze ten clovek tvrdi ze neexistuje neco , co je videt a ovlivnuje vedomi treba i vase a dela skodu.

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Proc Vas Hert tak stve? Proste mate odlisne nazory na akupunkturni drahy...Vy mate take medinu?

pro Korkorana (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

...skoda, ze to neni nekde zdokumentovane...ti pacienti navstivili tohoto lecitele pred zapocetim jakekoli lecby? Tj. nechali se dignostikovat od lekaru, dosli za lecitelem, karcinom ( predtim prokazany -jak?) zmizel a k lecbe se nepristoupilo. A Vy je osobne znate, ty 4 lidi? A nekde je jejich dokumentace, ve ktere je napsano karcinom zmizel bez lecby?

cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Ta nejlepsi znalost tela Hertovi umoznila mlit nesmysly o akupunkture.Drahy na popalene ruce jsou okem videt . Tady je prave ten zaklad problemu .

Korkoran pro ci (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Kdysi jsem chodil na prednasky profesorovi obecne fyziky, ktery ziskal "titul" v Sovetskem svazu na nejake vojenske skole. Uz v dobach studia se mi zdalo, ze moje znalosti jsou trosku vetsi nez jeho ... :-))

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Hert mj. dle netu studoval v Praze na 1.LF.

Korkoran (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Ale jiste, o pravu volby to je. Respektuji. Znam velmi dobre jednoho, ktery mj. vylecil za posledni dobu 4 rakoviny (melanom 2x, plice, stitna zlaza). Pro lekare to bylo divne, ze bez terapie karcinom zmizel. Pacient navstevu lecitele lekari nepriznal (pochopitelne ...) a tak se to svede na to, ze imunitni system si poradil sam. Mimochodem ten clovek spolupracuje s (rozumnymi) lekari, protoze o to sami usiluji. Ani nahodou nestoji o publicitu. Vi proc !

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Patolog neni lekar? Obvykle patologove maji nejlepsi znalost tela, tkani atd. vzdyt je to jejich chleba.
Co to znamena ze nekoho udelali komousi profesorem, to se da rici o vsech prof. udelenych za minuleho rezimu. Vy jste s nim v te Plzni studoval,ze to tak presne vite..

pro Korkorana (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Kolik znate lidi ve svem okoli, kterym lecitel prokazatelne ( tj. jde dokumentovat) vylecil rakovinu?
Vzdyt Vam nikdo nebrani v tom, pouzivat pouze alternativni peci.... je to Vase volba...ja mam zase jinou volbu...to je cele...

Korkoran (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Ja nemam jejich svoleni, abych je zverejnoval. Nevim, o tom, jestli vubec o to stoji. Memu tvrzeni samozrejme verit nemusite. Ja samozrejme narazil na schopne i podvodniky.

cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Prof. Hert neni aktivni lekar , je patolog.A mel problemy jiz za studii v Plzni , nepatri k nejchytrejsim .Profesorem ho udelali komousi.Napr tvrdil , ze se mu akupunkturni drahy nikdy nepodarilo odpitvat a je to nesmysl . Ony se ale pak ukazaly na popalene ruce .Takze jsou.
Ani Kahudu nepokladam za nejchytrejsiho.Ale tapani v neznamu ktere je prokazatelne ( viz Kubes )a tvorba fantastickych teorii je omluvitelna.Vsechno zacina teorii , kdyz praxe neodpovida poznani .Jen hlupak popira fakta , kdyz mu nesedi do poznani.

pro Korkorana (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Tak sem ta jmena dejte, jiste ja netvrdim, ze mam pravdu obecne, ja pouze tvrdim, ze rada lidi z tehle oblasti treba muze poskodit, jsou zcela nezopovedni, jdou jen a pouze !!! po penezich...nedodrzuji u nejakych svych pripravku hygienicke normy atd....

Reklama

Přidat komentář