Reklama

Silvova metoda jóga nebo reiki?

Korkoran (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Z jineho uhlu pohledu:
Me se nelibi nastaveni pohledu, ktere ukazuje, ze:
Pokud jdu k lekari, kterej me nepomuze a umru na rakovinu, tak je to v norme. Pokud me nepomuze lecitel, je to sarlatan a podvodnik.
A pokud me lekar vyleci, tak je odbornik (a urcite je) a pokud pomuze lecitel, je to nejaky divny, zrejme placebo.
Pokud mi lekar predepise lek, ktery me nepomuze, je to OK. Pokud to udela lecitel ,je to sarlatan a podvodnik.
Pokud se prodava v lekarne mast, ktera pomuze 80% populace na dany problem, tak je to skvele. Pokud by me tuto mast prodal alternativec, tak je to podvod, protoze u 20% lidi se prokazala neucinnost.

jeste pro Cmela (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

http://www.kpufo.cz/portal/view.php?cisloclanku=2004083001
o mrtvych jen dobre, kdo vi jak se clovek na stari zblazni...

Korkoran (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Stejne tak ale existuji i lide, kteri maji (zase jenom) zkusenosti kladne. Jejich tvrzeni na zaklade zkusenosti ma stejnou vypovidaci hodnotu jako to vase. Take je nehodlam sdelovat, ale znam je. Proto bych byl v posuzovani alternativy velmi opatrny.

pro cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Vase pochybnosti o me inteligenci jsou mi celkem lhostejne...co nadelam :-)))

pro cmelaka (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Hert asi neni medik,pokud myslime tohoto
Prof. MUDr. Jiří Heřt, DrSc,tak je lekar (medik je student mediciny).Treba ma s alternativou nejake spatne zkusenosti,co vime.Treba musel lecit pacienty poskozene alternativou,kdo vi.Optejte se ho.
Od zmineneho pana Kubese lze najit na netu par textu...hm....http://www.hcjb.cz/Zapas_o_dusi/56/zodc5614.phtml zejmena tento je fakt dobry:-))))) miluji vynalezce tohoto druhu, kteri poprou fyziku, meterologii, biologii a medicinu a nekolik dalsich ved najednou.

pro 11:19 (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Vzdyt ja take nikde netvrdim, ze to umim relevantne rozhodnout, mne by naopak zajimalo, zda nejake spicky skutecne!!!! existuji.Treba sem napisou, ja rikam, ze sbiram zkusenosti mych znamych,ktere obecne nejsou kladne, toto vse.Zde je sdelovat neminim.

čmelák (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Co se týče Kubešova rezonátoru, tak ten měřil důsledky interakce mezi GPZ a el.-mag. polem. Sysifové mu za něj dali Bludný balvan, ale ani na CHVILKU JE NENAPADLO ZKOUMAT, proč a jak ten přístroj reaguje. Prostě tohle fungovat nemůže a basta. A hned mu dáme šutr.

čmelák (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Slušně: Heřt je medik, který uznává pouze, to čemu rozumí a co vystudoval. Nejsem psycholog, tak netuším, za jakého důvodu má odpor (nebo hrůzu, nenávist ?) k alternativě

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

No tak to se na me nezlobte, ale na zaklade informaci a zkusenosti od svych znamych nemuzete relevantne rozhodnout o tom, zda je "lecitel" schopny nebo podvodnik. Stejne irelevantne bych mohl mluvit o lekari, ktery mne nebo mym znamym nevylecil alergii, rakovinz, ...atd. ze je neschopny resp. podvodnik. To skutecne nejde.

Cizi vstup (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Videl jste nekdy , nebo mel v ruce Kubesuv rezonator, a byl prekvapen nefyzikalnimi odezvami vztazenymi k el. poli ? Ne? Fakt dobry , protoze ja ho v ruce mel a mluvim slusne, netroufnu si trefne kvalifikovat vasi inteligenci. Dalsi ktery vse vi a vsemu rozumi a posuzuje co nevidel.Na posouzeni pohybu RUCICKY MERAKU by vase MFF UK nestacila .Me osobne VS vzdelani v elektronice take ne . Ale navzdory vede se rucicka hybe.

pro Korkorana (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Vzhledem k tomu,ze na dane tema nemam zadny vyzkumny ukol ani grant apod., tak sbiram po svych znamych atd. jejich zkusenosti. Cili to samozrejme neni zadny vyzkum, tak jak by mel vypadat.I mne by velmi zajimaly ty spicky, ale jak rikam jsem v tomto dost skeptik. Je ale mozne, ze nekdo neco takoveho delal, mrknete treba na gacr. CEPIS delal neco ohledne unavoveho syndromu. V USA se takove veci daji najit. Mne to proste zajima, ono dost casto staci pohledat historii tech lidi na netu. Co tvrdi a co prodavaji :-)))resp. proc tvrdi to, co by melo zvysit prodej :-))

pro Cmelaka (Út, 8. 5. 2007 - 10:05)

Kahuda nikdy nebyl sve teorie schopen nijak prokazat,napr. popiral teorii relativity, coz klidne muze,ale musi dat dukaz.
Tak si MFF UK take vystudujte,je to jiste snadna skola:-))) kazdy ma tu moznost, nebudete mit pak mindrak a muzem odborne pohovorit.Na Pekarka zadejte odkaz,mrknu na to.Vy jak vidno rozumite tomu jaci jsou absolventi MFF UK a mediny (Hert je lekar,ne?). Jinak ja se s lidmi,kteri nemluvi slusne zasadne nebavim, takze se mejte. Kdo je Kubes nevim...take by byl dobry odkaz. Nejaky Kahuduv spolupracovnik?Nemyslite toho,co prodava indikator rezonance? Aha, fakt dobry
:-)))))))))))))))) Jiste to umi dokazat....

Korkoran (Po, 7. 5. 2007 - 22:05)

Rad bych videl nejaka konkretni fakta. Porady o silencich me nezajimaji.

čmelák (Po, 7. 5. 2007 - 22:05)

Někdo tady mluví o tom, že Kahuda je nebo byl blázen. Co takhle se chovat dospěle ? Nebo pro vás zřejmě platí jiný metr ?? Pan Kubeš zjišťoval interakce mezi GPZ a el. polem a jejich vliv na organismus. Chápu, že neměl sílu a pak už ani chuť se bavit s podobnými všeuměly, kteří očekávají, že po vystudování MFF UK snědli Šalamounovo h...o.
Co se týče Pekárků a jeho limitů. Na základě čeho Pekárek a spol. usoudili, že Češi mohou absorbovat větší dávky el.mag. než Švýcaři ? Je to úlitba někomu movitému nebo jenom jejich hloupost ? Heřta jsem kdysi slyšel v debatě v TV, ten je jenom blbej a je nadmíru zbytečné informacemi o tomto jedinci plýtvat
diskovým prostorem serveru Doktorka.cz.

pro Korkorana (Po, 7. 5. 2007 - 21:05)

mj. prave ted dobry porad o typologovi Sramovi, tvrdi ze je profesor lec je ridic autobusu...

Korkoran (Po, 7. 5. 2007 - 21:05)

Ktere konkretni lecitele (pokud pouziju tento nespravny termin) jste studoval ? A kde ? Pokud to lze zverejnit. Hlavne ne prosim Reiki lecitele, to je skutecne bida. Podle jakeho klice byli vybirani ? Hodnotila se pouze diagnostika nebo i leceni ? Jsou o tom zaznamy ? Jake byly procentuelni uspesnosti ? Dekuji.

pro Korkorana (Po, 7. 5. 2007 - 21:05)

Uprimne receno za tu dobu,co se o to zajimam a neni kratka,nemam k dispizici zadna fakta,ktera by potvrzovala, ze ti lide opravdu neco umi.Vzdy !!! to skonci tvrzenim,ze nekdo,slysel jsem,nemohu prokazat,nekdo rikal.... Ja mam nejake zkusenosti s Reiki,psychicky to pomohlo (ovsem provadel psycholog!!!), ale zakladni nemoc se VUBEC nezlepsila (ne u mne).Nevim co si predstavujete pod system delegovani,lidsky receno,chci konkretne vedet,kdo je schopen rozumne a prokazatelne mluvit o uspesich alternativy...dobra alternativa. takova by dle mne umela OPRAVDU a dlouhodobe pomoci od nejakych prokazatelnych nemoci ( tj. ne hypochondru- ale u skutecne prokazane nemoci-biochemie, RTG ..), zatim neznam....

Korkoran (Po, 7. 5. 2007 - 21:05)

Pokusim se tedy mluvit k veci. Mluvil jsem o nastaveni systemu delegovani, nikoliv o tom, ze chci delegovat. To necham tem, kteri o tom vi vic.
Presto: zajimalo by mne, jake metody pouzivate k rozliseni spatne od dobre alternativy, popr. na zaklade ceho jste analyzoval, ze jde o autosugesce a v kolika % slo o autosugesci. Rikate, ze se o to dlouho zajimate, tak: zajimaji me konkretni fakta, udaje. Mate je nekde zverejneny ?? Dekuji.

pro Cmelaka (Po, 7. 5. 2007 - 20:05)

Ach jo, co kdybyste prestal placat hlouposti a nejak jasneji specifikoval, proc jsou blazni,teda jestli to umite.Neslo by to chovat se dospele,aspon chvili?
pro Korkorana- skoda, vypadalo to, ze mluvite k veci. Ale asi ne.. Ony totiz asi zadne spicky alternativy nejsou ( bohuzel) zajimam se o to docela dlouho a vypada to ze jsou to je reci a reci a reci a kde nic tu nic....no nic,poptam se jinde... ale moc tomu neverim...vypada to pouze na hry, sebesugesci, atd. a kde nic tu nic...

čmelák (Po, 7. 5. 2007 - 16:05)

Heřt - tak tam blbost teče na všechny strany
Pekárek - za jeho limity el. mag. záření !!

Reklama

Přidat komentář