Reklama

Malá prsa

Pepíček !! (Po, 29. 3. 2010 - 15:03)

Jááá chci taky větší prsááá !!! Bééé

Marian (Ne, 28. 3. 2010 - 22:03)

Mas pravdu Karin..je jen hodne malo kluku co se libi takhle mala prsa.Vetsine kluku se libi vetsi prsa,vim to od svych kamaradu.Me osobne se taky libi tak trojky,ctyrky je krasny kdyz tam clovek najde pekny plny kopecky a nebo kdyz je na me holka polozi.Ale kdybych poznal holku ktera by se mi moc libyla a videl ze ma mala prsa tak bych ji kuli tomu neodmit.

Gábina (Ne, 28. 3. 2010 - 21:03)

mám taky skoro nulky jedničky to nejsou a le mě 28 tak asi neporostou,Nelámu si s tím hlavu

Karin (Ne, 28. 3. 2010 - 11:03)

já mám také malá prsa a sebevědomí ještě menší:-( řečem typu, že chlapům se líbí malá prsa nevěřím, vždyť proč by si žensky nechávaly prsa zvětšovat, kdyby se chlapům velká prsa nelíbila:-( Moje mamka má prsa 4 a i po 2 dětech je nemá vytahany, má je krásny, je to individuální. Tohle si asi taky vymyslely žensky, co mají prsa jako já, jako chlap. A za pushupky se stydím. Přemýšlím o operaci

Rafaela (Pá, 26. 3. 2010 - 01:03)

Ahoj tak ja mivala prsa nulky a hodne se natrapila. V puberte, v dospivani, a naslo se hodne zlych hloupych lidi co se mi vysmivali, jednou se mi dokonce vysmala milenka mojeho ex ze nic nemam. Podepsalo se to na mojem sebevedomi, ALE! Pak jsem potkala toho praveho, mela decko a ted mam jednicky, vypadam skvele, mam prsa jako nejaka 16tka. K tomu tichou povahu, jsem citliva a muj manzel me aboznuje... Nekdy premyslim jaka bych byla kdybych mela zhury dano uz od mladi, mozna namyslena hloupa koza, nyni s visakama (je mi 40). Takze...?

kiki (Čt, 25. 3. 2010 - 22:03)

mam take mala prsa sice mne to stve ale ja to nejak neresim jaka jsem taka jsem komuse nelibim at jsi mne nevsima....mam pritele a tan me bere takovou jaka jsem....co my priroda dala to my dala ale nesla bych na zadnou operaci jen kuli tomu aby mnela velky kozy...ja jsem spokojena stim co mam....a to je my 33 a mam 3 deti a jsem ze sebou spokojena a odajne se libi chlapum mensi poprsi nez nejake velke kravy...vim to ze svy skusebnosti....mnej ze se :-)

katulinka (Ne, 28. 2. 2010 - 18:02)

Zdravím kamarádka si koupila...tva kamarádka je pěkně blbá. uvidí sama za pár let.

Natálka (Ne, 28. 2. 2010 - 13:02)

Zdravím kamarádka si koupila prášky a krém s pueraria mirifica a z ničeho má hezký dvojky. Takže tyhle prášky asi fakt účinkují.

kača (Ne, 21. 2. 2010 - 19:02)

kača - čím dál lepší.Urazila...Myslím si, že primitiv jste vy:-) Solidní názor jsem od vás neslyšela:-) Ale nebojte se, i pro vás je na světě místo:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

dement (Ne, 21. 2. 2010 - 10:02)

kača - čím dál lepší.Urazila jsi všechny,ale jsi tak hloupá a primitivní,že to vůbec neřeš.

Petra (Ne, 21. 2. 2010 - 10:02)

a proč chodíš na diskusi Malá prsa?

kača (Ne, 21. 2. 2010 - 10:02)

Vy urážíte ženy s velkými prsy, ale já jsem vás ničím neurazila. Jsem se sebou spokojená a vy také. Když mi v pubertě prsa rostla, tak jsem také nosila vycpané podprsenky, prostě ženy prsa chtějí a nemám potřebu někoho urážet. Já třeba díky prsům vypadám tlustější než jsem a někdy si připadám i vulgárně, i když nenosím výstřihy. Nepřemýšlím prsama, jak si tady někdo myslí. Tato společnost bere lidi podle toho, jak vypadají. Já jen díky tomu, že mám obarvené vlasy na blond, jsem vysoká, mám prsa atd. mě některé ženy označují nehezky a přitom mě neznají. Ale nedávno jsem četla zajímavou větu: Jen lidé, co nemají sebevědomí, urážejí ostatní. Nikdo nemůže za to, jak vypadá.

Petra (Ne, 21. 2. 2010 - 09:02)

Jsem žena s menšími prsy. Kdysi nešťástná, dnes vyrovnaná. Mám svoje prsa ráda a taky jsem už viděla spoustu krásných dekoltů bez podprdy a viděla jak zdání klame. Řekla jsem si:budu hlupačka co si zakládá na něčem tak pomíjivém jako jsou prsa? Ne nebudu. Moje malá ńadra nikdy nebudou viset schlíple dolů. Moje ne. Ale ty hloky tady, nemaj třeba žádný prsa, věřím že je to trápí. Musí přijít na to, na co jsem přišla já. Ty jsi vemenice co se cpe kam nemá. Proč nejdeš na velká prsa? Vidím tě u PC jako zlou kravku, která potřebuje zlepšit náladu tím, že jí skurví nešťastným holkám.
Bravo vemenice!

dement (Ne, 21. 2. 2010 - 09:02)

kača - nezklamala jsi,věděl jsem hned,čím přemýšlíš.Petra je žena určitě a já určitě muž.A ty tele.A pořádné.

kača (Ne, 21. 2. 2010 - 09:02)

A teď sisáhněte do svědomí příspěvky od "Dement a Petry" napsaly holky, co mají malá prsa. Já jsem do příspěvku nenapsala nic špatného, vy se také líbíte určité skupině chlapů, tak jak jsem napsala. Takže nechápu, proč jste tak agresivní???!!!

Petra (Ne, 21. 2. 2010 - 09:02)

je blbá, ale ještě víc je to necitlivá kravka a píše to schválně aby se cítila líp než holky z malejma prsam.Pochybuju že tohle někdo obletuje. a když tak brzo pozná co to je za blbku.
Holky tohle znáte? " Jenom krávy potřebujou vemena" A je to pravda:-)

dement (Ne, 21. 2. 2010 - 09:02)

kača - tak takhle pitomou a necitlivou ženu aby lupou hledal.Tobě se asi veškerý rozum přelil do těch melounů,ty pevná pětko.

kača (Ne, 21. 2. 2010 - 08:02)

Je mi 27 a mám pevné 5ky, záda mě nebolí, možná někdy budou. Spíš mi připadá, že holky co mají na hrudi velké prd vymýšlejí vytahaná prsa a bolesti zad, aby si nějak vykompenzovaly tu ztrátu ženství. Že by vlastně ani velká prsa nechtěly, protože to to to a to:-) Jsem moc spokojená a jiná bych nechtěla. Chlapům se líbí a ty muže, kterým se zase líbí malá prsa nepotkávám, ti zase obletují tu druhou skupinu:-) Je to spravedlivě rozdělené.

Petra (So, 20. 2. 2010 - 12:02)

Je mi 50 tak už o tom něco...Dobrý Petře. Zdravej názor, zdravýho chlapa:-)

Andrea (So, 20. 2. 2010 - 10:02)

Radka:
Trápí mě ten samý problém. Přes léto se mi prsa zvětšila, ale co jsme zhubla jsem zpatky na nule :-(. Mohla bych se vás zeptat, za jak dlouho vám PUERARIA MIRIFICA pomohla? Zda stačí pouze jedno balení? a jestli se prsa zase nezmenší, poté co krém a kapsle doužívám? Děkuji za odpověď

Reklama

Přidat komentář