Reklama

Miniinterupce

Kuku (Ne, 30. 12. 2007 - 08:12)

Evi.Jsem moderní žena.Děti mám a bohužel i se stala situace,kdy jsem musela na přerušení těhotenství.Bylo mi to moc a moc líto,ale žádné psychické následky to na mne nenechalo,jak tu některé straší.Dnes jsem i ráda,že se to tak stalo,starala bych se na úkor třech zdravých dětí o postižené.Je pravda,že já na to nikdy odvahu neměla a dítě by skončilo v ústavu.Snad kdybych jiné neměla,snad bych v sobě sílu našla,ne snad ale určitě.Ale já v té době měla dvě malé děti.Dnes mám tři a přerušení pro mne znamená jen cesta kdy není shopna se žena o dítě postarat a může si mne tu kdo chce jak chce napadat.Je to můj názor.Jsem pro pokud zralost ženy nepřeroste v touhu být dobrou mámou.
Jinak se Evi omlouvám.Vím že nesouhlas a odsouzení je každé z jiné strany srdce.Já ani neodsuzuji ani nenesouhlasím.Víš podle mne to napadání tady žen či dívek jako vražedkyně atd je neomalenost a fanatismus.Vrahem nazývám člověka kdo zabije záměrně člověka co v první vteřině vdechne kyslík do plic bez pupeční šňůry.Vrah je u mne člověk co zabije živého člověka.Ne dívka co se rozhodne pro miniinterupci.A pak když už je to potrat myslím,že to podstoupí jen ženy v krajním případě.To je asi vše co jsem chtěla k tomuto tématu napsat.Loučím se.Evi to jsem psala jen pro tebe,pro rozumnou bytost.

Eva (So, 29. 12. 2007 - 22:12)

Kuku,já reagovala na Gabču,psala,že potraty odsuzují hlavně ty,které děti nemají.To jsi mě špatně pochopila.Máš pravdu,ať si každá chodí na potraty dle libosti,já nikoho nepřemlouvám,ani neodsuzuju,jen s tím prostě nesouhlasím a je mi líto těch nenarozených dětí.Každý,kdo se k potratu rozhodne,má jistě své důvody,ale měl by to dobře zvážit,aby pak svého činu nelitoval.

Kuku (So, 29. 12. 2007 - 17:12)

Evo to není pravda.Já děti mám a mám jich dost a potraty neodsuzuji.Věc každé a nám je prd po tom.

Eva (So, 29. 12. 2007 - 17:12)

To není pravda,Gabčo,potrat odsuzují hlavně ženy,které už dítě mají,těší se z něho a nedokážou pochopit,proč chce někdo toho bezbranného tvorečka zabít.Pak také ženy,které dítě mít nemohou a nebo se dlouho snaží otěhotnět.Tyto ženy nepochopí,že někde není dáno a jinde se ten malý tvoreček splachuje do záchodu.Nebo ženy jako já,kterým se narodilo postiž.dítě,zatímco se jinde zdravému nedovolí žít.

Gab (So, 29. 12. 2007 - 16:12)

A neposlouchej řeči typu, že je to vražda a tak podobně, to říkají jen ženský, který většinou ani sami děti nemají a při prvním problému by se jim rozklepaly nohy a šly taky. Vypouštěj to ven, vždycky se najdou tací, co umí jen radit.

Gabča (So, 29. 12. 2007 - 16:12)

Sylvi neboj, já mám 5ti leté děcko a čekala jsem miminko, ale přítel nás nechal ve štychu a odešel, tak jsem zvolila interupci, protože bych nás neuživila. A když si řekneš, že to muselo být, chránila ses, tak se tím netrap. Bezprostředně po zákroku jsem plakala, ale pak už ne. No, bylo to tak rychlé, od zjištění po zákrok, že jsem neměla ani čas se s tím srovnat.

Chrismas (So, 29. 12. 2007 - 09:12)

Sylvinko nezoufej,ještě tě čeká krása dalšího mominka.Pro mne mini v tomto případě není zločin,a embryo to je ne dítě,to píšou jen praštěný fanatičky.

Ammi (Pá, 28. 12. 2007 - 18:12)

presne tak je to embryo nkoliv dite jak rikam tohle by nam neuznali ani jako zakynkam na zdravce.

Návštěvník (Pá, 28. 12. 2007 - 17:12)

A co vám vadí na popisu od Doktorky? Jaká správná slova? Vám vadí, že tam je napsáno dítě a ne plod, že? Potom by to bylo lepší?

magda (Pá, 28. 12. 2007 - 17:12)

Neboj silvi, doktorka neumi pouzivat spravne slova.Pokud je vsak interupce po 8smem tt , to uz s doktorkou souhlasim,je to vlastne vrazda ditete. nemusis se bat.ja jsme byla ted na miniinterupci a probehlo to uspesne, probudila jsem se a nic me nebolelo ani jsem nijak nekrvacela, akorat ted po patem dnu jsme zacla trochu krvacet a mit hnede vytoky tak jen doufam, ze to neni vazne a je to jen nejaka ocistka...

Sylvie (Čt, 27. 12. 2007 - 15:12)

protoze jsem ne ve zrovna prijemne situaci a chystam se jit na zakrok je mi s teto diskuze jeste hur a to jsem myslela,ze uz to nejde.Ja se chranim a i pres to se to stalo a protoze mame 1rocniho syna a nevyhovujici bydleni a financni situaci,neprichazi v uvahu privest na svet dalsi dite i kdyz mi s toho je na nic,ale nemohli by jsme mu doprat vse co by potrebovala.Muzem jen doufat,ze jak se s toho trosku vyhrabem,povede se nam to znova a budeme se z toho vsichbi tesit a uzivat si to.Ja to vzdy odsuzovala,ale castokrat co clovek nepozna na vlastni kuzi,nemuze soudit,dekuji za pochopeni!

Ammi (St, 19. 12. 2007 - 10:12)

Siuhlasim s Romanem taky jsem podstopila interupci.ze zdravotnich duvodu neni to nic prijemneho a ten vyklad je neprofesionalni.Tohle bych so nedovolila rict ani jako zakynka ze zdravky.

Zdeněk2 (Čt, 29. 11. 2007 - 08:11)

Po potratu se plodnost velmi rychle obnovuje, žena může otěhotnět již ze dva týdny po zákroku. Horší je, že partnerka do první menstruace neví, kdy bude mít ovulaci, tedy plodné dny. Navíc další potrat je podle místních předpisů dovolen až po půl roce od předchozího. Proto teď musíte být velmi opatrní. Kdyby partnerka znovu otěhotněla, musela by hledat pomoc v zahraničí, nebo se snažit vystupovat pod jménem nějaké kamarádky, ale to je daleko složitější.

martin (St, 28. 11. 2007 - 16:11)

zdravim vas mam takovej dotaz...moje milovana je mesic po miniiterupci..zajima me kdyby se do ni dostalo sperma otehotni?? dneska rano se mi stala takova mala neprijemnost a mam z toho tedka divnej pocit takze k veci...moje milovana se dneska rano chtela milovat tak sem chtel vyhovet ma rada lizani a ja taky tak sem ji lizal asi po 5 minutach nevim jak je to mozny ale udelal sem se z toho lizal sem ji este asi 5 m huply sme na vec penis sem si ocistil cistym kapesnikem jelikoz sme nemely kondom..je mozny ze by na penisu nebo v penisu zustalo naky sperma???a jestli jo otehotni znovu?? prasky nebere a miminko si dovolit nemuzeme odpovi mi na to nekdo predem diky za jakoukoly informaci nebo radu Martin

Katka - Verunce (St, 28. 11. 2007 - 16:11)

Nevím, jestli ještě není pozdě, ale nedělej to, Veroniko. Neexistuje horší čin, kterého by ses mohla v životě vůbec dopustit. K tomu není co dalšího dodat. Nějaké "rady" jak to potají provést a kde si ho nechat "sterilně" zabít mi připadají cynické a naprosto zcestné. Nějaká "ostuda" po vesnici je proti tomu úplná psina. To přece nic není, lidi si zvyknou, že máš mimčo a uvidíš, že někteří pak i pomůžou. Uvidíš kolik se ti zdarma sejde věcí. Botičky, oblečení, atd. Určitě zkus i zavolat na poradnu : 800 108 000. Je to zdarma. Poradí Ti co a jak.

Ad tleskající p (Po, 26. 11. 2007 - 11:11)

No, Zdenda potratář tady virtuální metály těmto ženám rozdává, jsou to přece moderní ženy, ovládající své tělo za každé situace.. Ono je to Zdendo trošku hlubší problém, ale to profláknutý potratář tvého kalibru nepobere...

Návštěvník (Po, 26. 11. 2007 - 11:11)

Zdeňku a neměli bychom ženám, co jdou na potrat dávat metál, jak jsou skvělý?
Veroniko, zkus si zajít, nebo zavolat do nemocnice, kde potraty dělají. Stejně ti gynekolog dá jenom doporučení a předoperační vyšetření dělají tam, tak možná tu žádost můžou vypsat i oni.

Návštěvník (Po, 26. 11. 2007 - 11:11)

Zdeňku a neměli bychom ženám, co jdou na potrat dávat metál, jak jsou skvělý?
Veroniko, zkus si zajít, nebo zavolat do nemocnice, kde potraty dělají. Stejně ti gynekolog dá jenom doporučení a předoperační vyšetření dělají tam, tak možná tu žádost můžou vypsat i oni.

Zdeněk2 (Po, 26. 11. 2007 - 11:11)

Veroniko, můžeš se pokusit najít jiného gynekologa, který by si Tvou dokumentaci vyžádal od toho dnešního a vyšetření před potratem provedl. Myslím si, že není potřeba, abys jej skrývala ani v případě, že jsi mladé svobodné děvče. Vždyť tyto zákroky běžně podstupují jak vdané matky několika dětí, tak 15 letá děvčata, někdy i opakovaně. Potrat tedy není nic, za co by ses měla stydět. Sama nejlépe víš, co chceš a nenech se proto citově vydírat.

Potrat je vražd (Po, 26. 11. 2007 - 11:11)

http://www.ceknito.sk/video.php?id=10371

Reklama

Přidat komentář