Reklama

Urinoterapie

Petr (St, 27. 3. 2013 - 21:03)

Vyjadřuj se jasně, píšeš...Jejda v klidu v klidu. Takovy nervozni clanek moc nesvedci o Tvem zdravi:-) Ale preji Ti ho!

A (Út, 5. 3. 2013 - 15:03)

odpovídám na otázky předchozích příspěvků.Ten "tvaroh" se mi vytvořil jen jednou.Byla to silná vrstva, která určitě znemožňovala dobré prokrvení a výživu vlasů.Je pravda, že nejlépe je když je člověk doma sám při aplikaci staré uriny, aby neobtěžoval okolí.Jinak se mne bývalí spopužáci ptali už před 25 lety jak to dělám, že nejsem šedivý.Odpovídal jsem s úsměvem, že je třeba to občas prohnojit.Je to jako se zahrádkou, když chceme mít dobrou úrodu.
Nyní to už jen udržuji tím, že vetřu starou urinu do vlasů, silně to pění a trochu pálí a to je právě dobře.Opláchnu vodou a umyji šamponem.To dělám asi 1x za 2 týdny.Určitě se výsledku dočkáte.Záleží jak rychle šedivé vlasy odrostou.Jinak poznámka, stará urina by měla být hodně tmavá.Pokud je jen zakalená , tak ji vyleju.
Zkoušel jsem to i s MMS, ale je problém, že ten vlasy odbarvuje.
Šedivé chloupy na hrudníku jsem odstranil MMS.Po obkladu došlo k zarudnutí a postuně se vylučovalo hodně hnisu.Po zhojení tj asi 10 dní už nerostl ani jeden šedivý chloupek ale pouze tmavé.
Pokud si přečtete nějaké knihy o urinoterapii, je tam dost příkladů s podobným efektem jaký byl u mne.
Při chemoterapii se používají silné jedy, které byly používány během 1.svět. války a pak jejich používání bylo zakázáno a nyní se jimi léčí.Tak by asi bylo vhodnější užívat urinu zdravého člověka.

hankova (Út, 5. 3. 2013 - 14:03)

Urinoterapie je mimoradne...Moze sa urinoterapia uzivat popri chemoterapii?

hankova (Út, 5. 3. 2013 - 14:03)

Ano, půst při rakovině...Chcem sa spytat, ci sa moze uzivat urinoterapia aj popri chemoterapii?

A.S. (St, 11. 11. 2009 - 10:11)

V mladším věku se čištění více projevuje na kůži,postupně se tyto očistné cesty zanášejí a kůže, pokožka je čistá ale postupně se více zanáší orgány a s tím souvisí i závažnější nemoci ve vyšším věku.V mém věku /59let/ si urinovými obklady vytvořím akné nebo ekzem, který po asi 2 týdnech zmizí.Moč je schopna tkáň pod kůží očistit velmi rychle.Nejúčinnější čištění těla je pomocí hladovky, při které si proplachujeme tělo vodou a škodliviny odchází z těla přes střeva.

janina (Út, 10. 11. 2009 - 14:11)

Znamená to, že se bude tělo čistit přes pleť díky urinoterapii pořád? Já to dělám jen kvůli pleti, takže bych z toho tedy radost neměla. Radši budu mít škodliviny uvnitř než na obličeji. Přestane to časem?Díky za odpověď.

A.S. (Út, 10. 11. 2009 - 13:11)

Zrudnutí na větší ploše je často při prvních aplikacích, v dalším stádiu se spíše objevují pupínky.Do našeho těla často, spíše stále, dostáváme stravu naprosto nevhodnou a tělo, aby přežilo, musí tyto škodliviny nějak dostat ven.Nejčastěji se to u mladých lidí děje přes kůži/ akné, ekzémem u malých dětí ale také třeba ochlupením /.viz orientální diagnostika

janina (Út, 3. 11. 2009 - 21:11)

Zrudnutí a pálení je správná...Díky za odpověď.Zbledla jsem, ale opravdu mi naskákaly drobný vyrážky, tak jsem s obklady na chvíli přestala.Zatím pokračuju jen na čele. Myslím si taky, že jsou to reakce na nevhodné jídlo a možná se zbytky takové stravy dostanou i do moči a tím se pak negativní dopad znásobí. S Disco sušenkama jsem definitivně skončila...

Martinka (Út, 3. 11. 2009 - 14:11)

Právě probíhá soutěž o nejchytřejší stát Evropy a zúčastnit se může každý! Stačí přejít na tuto adresu: http://cz.iq-test.eu/#246470 Po vyplnění otázek budete znát svoje IQ a to se započíta do soutěže! Tak podpořte svoji zem!

A.S. (Po, 2. 11. 2009 - 12:11)

Zrudnutí a pálení je správná reakce. Mám s tím letité zkušenosti.Jak dochází k vytahování škodlivin přes kůži, pálí to a kůže zrudne.Až tam škodliviny nebudou , kůže bude mít normální barvu.Jde o estetický projev a je tedy lépe obklady dávat když máme druhý den volno, abychom nebudili pozornost rudou kůží.

janina (Čt, 29. 10. 2009 - 10:10)

Co je to?

Roman (St, 28. 10. 2009 - 19:10)

Máte někdo nějakou zkušenost s NLS vyšetřením ?

janina (St, 28. 10. 2009 - 18:10)

Moc dlouho jsem nemohla tuhle stránku najít,všechny příspěvky byly pryč,jen se dal vložit nový příspěvek. Jsem ráda, že mi stránka znovu naskočila celá. Mám teď s urinoterapií velký problém. Začala jsem si myslet že je super, pleť se mi zahojila, 5 týdnů jsem ji měla skoro čistou. Dávám si každé ráno obklad na 15 až 20 minut.Dneska jsem to ale protáhla na hodinu a asi třikrát jsem to zopakovala, Teď jsem rudá jak rak, jako bych se spálila. Mělo mě napadnout, že se nic nemá přehánět.Teď se mi nadělaly rudé fleky,mám strach, že mi znovu naskáčou boláky, protože to pěkně pálí.Stalo se někomu z vás, že jste se "předávkovali"? Nemůžu mít na vlastní urinu alergickou reakci?

jana (Ne, 18. 10. 2009 - 18:10)

Radši jsem to rozdělila, bylo...mohu potvrdit urinoterapie skutečně pomáhá!a zadarmo bez prášků injekcí.mám lupenku i od lupenky nebo li psoriásy postižené klouby nohy si na noc zabalím a ruce potírám.ale i piji na lžíci si dám trochu medu a pak se to i lépe polkne.tak 3 doušky a opravdu to pomáhá.vidím výsledky již po 14 dnech co a terapii jsem.

Hanka - pokračo (Út, 15. 9. 2009 - 15:09)

Radši jsem to rozdělila, bylo toho hodně. Ted právě mě už nic nenapadá, ale ráda ti odpovim na vše, co by tě třeba zajímalo. Ještě mě napadlo, možná tu stránku znáš, ale pro případ, že ne, tady je toho docela hodně k přečtení o urinoterapii obecně i o léčbě různých potíží: http://www.urinoterapie.eu/urinoterapie.htm

Držím ti moc palce, ale pustila ses do toho léčení s vervou (obklady, alergologie...) a věřim, že to bude mít výsledky! Akorát někdy je potřeba hodně trpělivosti a zlepšení přichází pomalu a chce to víc věcí, někdy se něco vyléčí jako mávnutím kouzelný hůlky... Zase napiš, držim palce

Hanka - pokračo (Út, 15. 9. 2009 - 15:09)

jinak pak jsem se dozvěděla o urinoterapii...Sice mi celkově bylo po změně stravy líp, ale ještě ne dobře - měla jsem navíc i takové horší období, tak jsem se do toho pustila - pila jsem tak 1-3 doušky ranní uriny. Četla jsem, že to funguje jako takové osobní očkování a já mám problémy s imunitou obecně, tak mi to přišlo super. No a v rámci toho jsem si začala tou ranní močí potírat obličej - a možná už po pár natřeních mi přišlo, že je ta pleť taková hladší a pak postupně mizely i beďary. Ted vlastně už ani nepoužívám žádnej krém, nepotřebuju to. Přikládat to na nějakou dobu je ale určitě účinnější (na ty bradavice jsem taky přikládala). Jinak kromě toho např. když na mě leze rýma, strčim si do nosu na chvíli namočenej tampon nebo propláchnu nosohltan a rýma, kterou bych normálně měla týden, je do dvou dnů fuč. U toho vnitřního užívání ale právě doporučujou i tu změnu stravy a vynechat třeba maso (píšu to pro jistotu, i když o tom asi neuvažuješ, jak jsem to pochopila). Joo ještě tohle, ted jsem si vzpomněla, že jsem to poradila jednomu člověku a prý mu obklady hodně zmírnily a na některých místech úplně zklidnily projevy sluneční alergie. Jestli máš přímo nějakou alergii, jak to i vypadá podle toho, co jsi psala, tak samozřejmě je nejdůležitější ten alergen vyloučit, ale ta urina je takovej balzám, co by to mohl doléčit a dozklidnit...ale i kdyby se na nic nepřišlo a alergen si jedla dál (ne že bych to doporučovala:-), tak si myslím, že je urina dobrý pomocník...

Hanka (Út, 15. 9. 2009 - 15:09)

To mám fakt radost, jestli tě to aspoň trochu povzbudilo. Co se týče mě a pleti, tak to byl spíš takovej vedlejší efekt boje s jinejma problémama. Několik let jsem byla skoro neschopná čehokoliv, i ujít 3km byl problém, školu jsem zvládala jenom s úplně odřenejma ušima, pořád teploty, únava, bolesti...až po čase zkoušení všeho možného na vlastní pěst jsem se začala pomalu zlepšovat. Nejdřív jsem změnila tu stravu, což teda byl postupnej proces a po čase myslim, že právě to mi hodně pomohlo. Tak např. se mi po letech zmenšila chronická rýma a alergie skoro na nulu, po letech jsem mohla normálně dejchat. zpětně myslim, že je to právě hlavně vynechánim toho mlíka. Jo na tu mou dietu ses vlastně ptala vid. Možná to vypadá extrémně, ale já byla a jsem v situaci, kdy mi to za to rozhodně stojí, když to znamená být zdravější. Takže postupně jsem vynechala hl. mlíko, bílou mouku, cukr, více méně i vajíčka, maso jim, ale spíš tak 1-2krát za tejden. No zkrátka jim většinou nějaký "zrní" jako jáhly, pohanku, špaldu, oves, rýži natural apod a k tomu hodně zeleniny - syrové i různě vařené/restované atp. + luštěniny, oříšky, semínka. Jak jsi psala o těch shejkách, tak je super, žes objevila s čim to přímo souvisí, to je strašně cenná informace!!! když je to takhle prudká reakce, tak by to mohla být spíš potravinová alergie. pak ještě existuje potravinová intolerance, která nemá prudkou reakci, ale spíš nenápadně oslabuje trávení, imunitu atp. Ta alergologie je určitě dobrej nápad, uvidíš na co přijdou a co ti k tomu řeknou. Jinak určitě to víš, ale pro jistotu: laktóza nebo nějaký složky mléka (který ti třeba vadí) můžou bejt obsažení skoro v čemkoliv - pomazánkách, pečivu...no ted mě nic dalšího nenapadá, nevím, co všechno jíš, ale asi by bylo dobrý kontrolovat složení u všeho (aspoň to zkusit, jestli to pomůže)...zní to trochu neuroticky, ale třeba by to za pokus stálo.

janina (Ne, 13. 9. 2009 - 16:09)

Jani, pokusim se to popsat,...Díky moc za odpověď.Je to pro mě povzbuzení.
Každý ráno si teď dávám obklad tak na 15 minut.Tobě stačí potírání? A je to ranní močí? A kolikrát denně? Pak bych ještě chtěla vědět, co jsi přestala jíst. Mně nejde o nějakou super zdravou výživu ani náhodou, všechno jen proto, aby se mi vyčistil obličej a kůže přestala reagovat jak splašená na každou hloupost.Tyhle problémy v takové intenzitě mám už přes rok, začalo to výletem do Prahy,po návratu jsem se osypala šílenou pálivou vyrážkou,na kterou jsem brala kortikoidy.Od té doby se to vrací, někdy jen sem tam rudý flek a pár beďáků, jindy je to na mašli. V pátek mě napadlo zopakovat tu Prahu a jíst tam to, co loni. Tak jsem si dala 2 jahodový shakey u Maca a bylo to ono. Celá sobota a dnešek jsou o kortikoidech,až teď to trochu bledne, ale pořád mě ty tváře pálí. S urinou pokračuju taky, ale musela jsem něco udělat rychle, abych vůbec mohla do práce.Takže příští týden se zkusím objednat na alergologii.Mlíko nenávidím, nenapila bych se ho, ale ten koktejl je ňam.Teda byl.
Jinak dozvědět se,že ti bradavice zmizely po pár dnech, je pro mě jako balzám na duši.Já je sice nemám, ale vím, že není jen tak se jich zbavit.Strašně se těším až se stane ten můj zázrak, teda snad se stane. Nebo aspoň trochu.
Takže znovu díky a ozvi se.J.

Hanka (Pá, 11. 9. 2009 - 10:09)

Jani, pokusim se to popsat, ale úplně ze dne na den to nebylo. V řádu týdnů to ale určitě vidět bylo. Ty hnusný velký bradavice mi třeba začaly samy mizet asi po třech potřeních a tak do 10 dnů po nich nezbylo ani památky. Ekzém na ruce mi třeba ještě nezmizel, každý člověk je originál a každej "neřád" na pleti asi taky:-))). Když ted ale přestanu s potíráním obličeje na delší dobu, třeba víc jak dva týdny, zase se to trochu zhorší (ale ne až tak jako to bylo předtim), pak stačí pár namazání a zas je pleť pěkná - to píšu jen jako vysvětlení, proč jsem si jistá, že je to hlavně tím. Mimo to jsem totiž právě ještě změnila stravu a to hodně výrazně a to na to určitě taky má vliv. Je možný, že se to ze začátku trochu zhorší - u mě to tak bylo, s tím to chce počítat, aby tě to neodradilo zbytečně brzy, i když opatrnost je samo taky na místě. Já osobně teda nevěřím po tom, co jsem viděla, že by moč mohla jakýmkoliv způsobem uškodit-kor při tom vnějším použití (jednou mi to vyléčilo okamžitě dokonce i malý zánět spojivek a např. v jednom krému, který všichni hrozně vychvalují jako zázrak je hlavní účinnou složkou močovina), ale na druhou stranu nejsem odborník, takže bych si netroufla nikomu direktivně říct: "dělej to a to a za žádnou cenu nepřestávej". Ted se mi stane, že mám třeba období, kdy mi těch beďarů vyraší jakoby najednou trochu víc nebo je mi přechodně i celkově tak nějak divně po těle, ale myslím (aspoň to všude popisujou), že to jsou takový ty střídavý fáze čištění a odplavování toxinů, kdy to tělo krátkodobě nestíhá moc vylučovat, a tak je to vidět třeba i na pleti. Noo a než budeš vetchá stařenka, tak to je moooooře času a možností je hodně...:-) Držim ti palce a zas někdy napiš, jak se daří

janina (St, 9. 9. 2009 - 21:09)

To je skvělé, to co jsi...Tak jsem před dvěma dny začala s obklady, opatrně, jen na jednu tvář. Jsem ráda, že to nepálí, nedráždí. Až se stane zázrak, dám vědět. Já už bych si na obličej snad namazala i psí hovínko, kdyby to pomohlo.Nenávidím beďary.Z puberty už mi vyrůstají děti, tak bych snad mohla mít od podobných odporností pokoj.Jsem ráda, že ti beďáky zmizly,těším se na to taky. Ještě bych chtěla vědět, za jak dlouho se ti to asi zlepšilo, jestli to stihnu, než ze mě bude vetchá stařenka. Díky.J.

Reklama

Přidat komentář