Reklama

Urinoterapie

Silva (St, 7. 5. 2008 - 13:05)

Díky, díky díky za tuto diskusi! Pomohla mi vyřešit problém, který mě už přiváděl k zoufalství. Po vysazení h. antikoncepce se pár měsíců nic nedělo. Pak se mi objevilo na bradě pár pupínků, které ovšem nemizely, byly tam pořád a svědily. Začaly se rozlézat, prostě během krátké doby byly po celé bradě i směrem k nosu, v těch rýhách. Začalo to celé mokvat, v červených plochách bez kůže se tvořily hnisavé boláčky, bolelo to, pálilo a svědilo. U lékaře klasika - kortikoidní mast, po ní následovalo krátké zhojení a pak hrůzné zhpršení. Prodělala jsem tisíc testů na alergie, na všechno možné, ovšem bez nálezu. Další masti i léky zcela nic neřešily. Pracuji s lidmi,jsem s nimi denně v kontaktu, přednáším pro ně. Co s tím? Lékař mi zakázal jakoukoli kosmetiku, nedalo se to ničím zakrýt. Když už jsem byla celá zoufalá a pročítala vše o periorální dermatitidě, našla jsem tuto diskusi. Bylo jasné, že víc to pokazit už nelze a začala jsem zkoušet potírat močí. Napřed to pořádně pálilo, ale došlo k úplnému zahojení, k doktorům už s tím nechodím, pleť se obnovila a je neporušená. Kdybych to nezažila, neuvěřím! Pro ty, kteří nesouhlasí a sprostě obviňují z nějakého fanatismu a čuňáctví, mám jen jeden vzkaz: jděte jinam a čtěte si o něčem jiném. A doufejte, že vás žádná velká zdravotní patálie která nemá řešení klasickou medicínou nepotká!

Petra (St, 7. 5. 2008 - 06:05)

Urinoterapii teď zkouším druhý den, ale pokaždé jsem do sebe nedostala víc než dva hlty, chuť je strašná. Bude mít i toto malé množství uriny nějaký efekt?

Karin (Po, 28. 4. 2008 - 16:04)

nevím proč někteří chytří pisatelé neuvádějí svá jména, takhle nevím komu odepisuji. Intoxikovat se vlastní močí, je absolutní blbost. Takhle může mluvit jenom někdo, kdo nezkusil a neví o čem je řeč. Pila jsem moč v době silného zánětu ledvin a moč. měchýře. Chuť byla v té době strašná, moč zapáchala. Přesto jsem se neotrávila, (divné, že?), ale naopak mi to pomohlo.

Eva (Čt, 29. 5. 2008 - 14:05)

Ma nekdo zkusenosti s urinoterapii a lecenim ledvin konkretne bilkoviny v moci?

Návštěvník (St, 26. 3. 2008 - 15:03)

Já zatím žádnou infekci nemám, spíš mi vrtá v hlavě, že už ji nemám dávno, když mám žloutenku a jiné neřády v moči a tudíž v těle. Takhle to asi nefunguje....

Návštěvník (Pá, 14. 3. 2008 - 23:03)

sůl kys. močové, minerály a nerostné látky v čisté formě . Jinak riskujete žloutenku jako řemen. a infekce všeho druhu.
To není bezvýznamné.
Dejte si zásadní otázku. Proč se tělo zbavuje některých látek?

Návštěvník (Pá, 14. 3. 2008 - 11:03)

Ostruzino, co takhle si precíst ó derivacní koupeli a zkusit ji praktikovat . Najdes o tom tady na techto stránkách

Na urinoterapii (Pá, 14. 3. 2008 - 07:03)

...

ostružina (Čt, 13. 3. 2008 - 14:03)

Ptám se Jonathana- urinoterapii si prováděl bez nějakého odborného vedení? Obávám se, že na tom skončím také, mám neustále infekce močových cest.Nevím však, na koho bych se měla obrátit, raději bych pod nějakým vedením.

Opletal (Čt, 13. 3. 2008 - 10:03)

Po tomto zpracování zůstane jenom bezvýznamná sůl - žádné enzymi, vitamíny, hormony - jenom sůl. Mongolové jsou blbci.

Návštěvník (St, 12. 3. 2008 - 18:03)

a nerostné látky

Návštěvník (St, 12. 3. 2008 - 18:03)

sůl kyseliny močové a minerály. Vše v čisté formě. To je to co je prospěšné. Nebo snad ti kteří urinoterapii pochopili a praktikovali po tisíciletí byli blbci_ Mongolové,kočovní pouštní nomádi atd.

Opletal (St, 12. 3. 2008 - 15:03)

Předchozí příspěvek musel napsat imbecil, protože po takové úpravě moči už se nezachovají vůbec žádné účinné látky. Moč musí být čerstvá.

Návštěvník (Út, 11. 3. 2008 - 22:03)

O urinoterapii jsem v poslední době slyšel mnohé. Nad vynalézavostí a odvahou mnohých experimentátorů zůstává rozum stát.
Je možné že staří mongolové a nomádi v poušti byli svázáni předsudky které moderní doba vzala útokem.
Najde se jeden dva,ti vytvoří postup a jede se. V současné době je jednou z vášnivých propagátorek urinoterapie doktorka mediciny.
No,ale věci se mají malinko jinak.
Každý biochemik a soudný doktor se chytí nad zde praktikovaným způsobem urinoterapie za hlavu. Riziko žloutenky a poškození jater a ledvin je veliké. Kde se tedy urinoterapie vzala a jak na ní.
Jednoduše. Mongolové i nomádi schraňovali moč od březích velbloudic a ohřebených klisen.
Tuto moč vyvařili,získanou sůl kys.močové a minerály rozpustili v převařené vodě,znovu vyvařili. Postup opakovali několikrát. Nakonec získaný materíál vyžíhali na stříbrném plechu a surovinu buďto míchali do silného čaje,lihu nebo do tuku.
Stejným způsob platí i pro lidskou urinou.

Návštěvník (Po, 10. 3. 2008 - 11:03)

Prase jedno starý ! Ze by sis prikusoval k tomu i svuj trus-hovnajsy !!? A to jeste s partnerkou ! No deláte pekný prasárny Oba dva. Ale já tomu verím, ze tó pomáhá. Alespon vám urcite. Takze zdárne pokracujte, abys byl peknej VLASATEJ kluk, - takový jsou zádaný v dnesní materiální spolecnosti se samejma módníma prehlídkama, soutezema krásy apod.

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 12:03)

Fuj to snad není pravda, že tohle opravdu někdo dělá! Až se mi z toho zvedl žaludek! Přece tohle s urinoterapií nemá vůbec nic společného! Ještě jsi tam zapoměl napsat, že si občas i něco "zakousneš"... Bež se vyžít někam do prasečáku!

Návštěvník (Pá, 1. 2. 2008 - 20:02)

Nebo spíš, kdo nepozná, nezná.....

Jarda (Pá, 1. 2. 2008 - 10:02)

Tuhle praktiku děláme již několik let a je fakt super a to nejenom po sexuální stránce, ale hlavně po stránce zdravotní. Je mi 44 let a má partnerka my dodává chybějící ženské hormóny, takže my začali houstnout vlasy a pomalu se ztrácejí šediny. Je ale nutné být alespoň vegetariánem. My už jsme dospěli do vegánství a urina je sladká a velice příjemná. Kdo nezná nepozná.

Návštěvník (Pá, 25. 1. 2008 - 14:01)

nejlepší urinoterapie je při milování s milenkou, musí pít pžed tím hodně vody a pak je to pěkná fontánka a když spustí a vy pijete a ještě jí při tom jemně lížete a partnerka vás přitom ještě draždí jazykem při poloze 69, tak je to pro obě strany extra super. čím více tím lépe. má-li nějaká zájem toto prožít a je sympatická můj email je romance2"email.cz. větší až velká prsa miluji.diskrétnost.sympatický 41 let.

David (Po, 8. 9. 2008 - 17:09)

Docela by mě zajímalo, proč nejíte výkaly. Proč pijete jen moč? Ale zcela vážne!

Reklama

Přidat komentář