Reklama

Mam pritele a ten ma pleny - komentáře

Zuzka (Po, 8. 1. 2018 - 10:01)

Já tedy nevím, zatím tu...Na tom není nic divného. Snad je to dáno tou dnešní přetechnizovanou a stresem naplněnou dobou, ale dá se dohledat, že narůstá počet lidí, u kterých se projevuje syndrom, který se označuje jako ABS (Adult Baby Syndrome). Ten se vyznačuje projevy odpovídajícími kojeneckému nebo batolícímu věku, ale u dospělé nebo dospívající osoby. A jednou z forem je i tzv. AB/DL (Adult Baby / Diaper Lovers), jehož součástí dost často bývá i znečištění se močí a výkaly. Dotyčný naprosto vědomě vykonává malou i velkou potřebu do plenek a ideálně vyhledává i někoho, kdo by se o něj potom postaral, tj. umyl jej a přebalil. Sex ve smyslu klasického penilně-vaginálního spojení je pro tyhle lidi podružný, protože k vyvrcholení u nich dochází zpravidla už během těch ABDL hrátek.
Pokud by tedy syn Tvé známé stál o serióznější diskusi s lidma s podobnými obtížemi, tak se i dnes určitě dají najít komunity, které mají minimálně ošetřeno to, že se tam nějaký 40-letý chlap nemůže vydávat za 20-letou slečnu. Sama jsem, když jsem před lety trpěla těmi zdravotními obtížemi – říkám zdravotními, ale ono se navzdory řadě někdy i ne zrovna příjemných vyšetření nikdy pořádně na nic nepřišlo – na jedno takové fórum chodila. A musela jsem se setkat s holčinou odněkud ze Slovenska, která následně potvrdila můj přibližný věk a pohlaví.
Zpočátku jsem se trochu bála, ale pak jsem byla ráda, protože mi nakonec moc pomohla ke klidu. Já se tenkrát strachovala, že skončím v plenkách a ona mi trpělivě vysvětlovala, že tím život nekončí. Byla na tom hůře než syn Tvé známé, protože ona trpěla tou formou fekální inkontinence, kdy v podstatě nedokázala kontrolovat defekační reflex. Ona si zkrátka vůbec neuvědomovala nutkání na velkou potřebu až do chvíle, kdy ucítila, že jí výkaly začaly lézt mezi půlky, ale to už pochopitelně nešlo nic udělat a ona se pokálela. V jejím případě nic jiného než plenky nepadalo v úvahu, protože nevěděla dne ani hodiny nebo spíše minuty, kdy se stane malér. Mohla se preventivně snažit sedět na WC a bylo to naprosto bez efektu, a hodinu nebo dvě na to přišla domů pokálená. To je mnohem horší problém než to pomočování, protože pokakaná se prostě musíš umýt. V tom nejspíš nejde být třeba půl dne. Tedy alespoň já si to nedovedu představit. A přesto si právě na tomto fóru našla přítele, který měl, stejně jako syn Tvé známé, problémy s pomočováním. Jemu proto naprosto nevadilo, když si jeho holka šla po příchodu domů první umýt pokakanou zadnici. Určitě bych neházela flintu do žita. Jsou horší věci na světě. Třeba mojí sestřenici diagnostikovali sklerozu multiplex. Té kdyby dali na vybranou, zda tohle svinstvo, které postupně udělá z mladých zdravých lidí invalidy anebo plenky, tak by nejspíš ochotně dělala do plenek po zbytek života.

Zuzka (Po, 8. 1. 2018 - 09:01)

a kluk se pomočí. Ano, i to...Stát se to klidně může. Hlavně pokud pak táta doma dělal dusno. Byl film, který se jmenoval "Kdy se slunci nedaří" nebo tak nějak a tam se jeden pacient, kluk, pomočoval ze stresu, který vyvolával tatínek snahou z něj vychovat tenisovou hvězdu.

Táta se nachlas (Po, 8. 1. 2018 - 09:01)

Já tedy nevím, zatím tu...a kluk se pomočí. Ano, i to je možné.

Tery (Po, 8. 1. 2018 - 00:01)

Já tedy nevím, zatím tu čtu jen příspěvky, kdy si pleny dává někdo,kdo je ani nepotřebuje, ale moje známá má syna a ten je tedy na noc potřebuje, i když je už dávno dospělý. Vlastně se nikdy nepřestal počůrávat, každá holka mu uteče, myslím, že je z toho dost nešťastný. Lítali s ním po doktorech celé dětství, ale nic mu nepomohlo. Má slabé nervy, jeho otec je alkoholik, denně v hospodě a pak doma dělal cirkus, myslím, že kluk to má z toho.

Asi (Ne, 7. 1. 2018 - 17:01)

Protože taky prdí, tak má provoněný pleny aby to vonělo...

Plenky nosí (Ne, 7. 1. 2018 - 15:01)

Je to takove mnohoznacne....mnoho mužů, jsou prostě úchylní. Plínečky jsou jejich fetiš

Martina v (So, 6. 1. 2018 - 11:01)

Zase PlenkarMa naprosto neskutecnou fantazii. Ale nikdo mu to nežere.

Ja (So, 6. 1. 2018 - 08:01)

Je to takove mnohoznacne....Zase Plenkar

xyz (So, 6. 1. 2018 - 05:01)

Žvaníš blbosti. Je rozdíl...To se ovšem místním úchylům těžce vysvětluje.

Tohle pise chla (So, 6. 1. 2018 - 05:01)

jsou poměrně běžná...Je to takove mnohoznacne. Nema cenu se dnes o necem hadat, jestli je to normalni, nebo neni. Kazdy si prosadi ten svuj smer, tu svoji verzi a pres to vlak nejede. Vzdyt zivot je tak kratky a silene vsechno utika od narozeni ke smrti. Ja mam OAB a pliny nosit musim, ale z 99% na ten drazdivy mocovy mechyr, ikdyz se obcas stane i velka nehoda, tak jako se stava i neplenkarum. U nich je to zavineno tim, ze maji na sobe plenky a mohou se na ne spolehnout, tim na rozdil od neplenkaru oddaluji navstevu wc na posledni chvili a to se jim casto nevyplati. Ja za tu dobu co jsem zil v manzelstvi, nebo v partnerskem vztahu jsem NIKDY nezadal partnerku o pomoc pri vymene plen. A to ani pocuranych a pri te velke nehode bych se propadl hanbou. Moje prisouzene osudove zeny jsou prodavacky, kucharky-cisnice a zdravotni sestry a vsechny tyto zeny vymenit pleny i osetrit oblast pod plenkami vazne dost dobre umeji, ale ano. Nechal jsem se, kdyz se mi snad chtela pochlubit, jak to umi, tak snad 2-3x za par let spolecneho souziti. Posledni moje laska byla zdravotni sestricka, ktera po maturite pracovala v malem domove pro seniory u Prahy, jeste v casech, kdy nejake jednorazovky meli tak maximalne kosmonauti. dlouho jsme se znali jako znami/ona byla partnerka meho kamarada asi 15 let/. Jenze kamarad zemrel a tim padla prvni i posledni zabrana v nasem vztahu. To ze uz dlouho musim nosit pliny vedela a kdyz jsme spolu zacali zit, tak me asi chtela presvedcit jak to umi ona a ja byl jeji pacient. Ona ani po nekolika porodech nemela vylozene problemy s inkontinenci, ale kdyz jsme sli tra z nakupu domu, tak me popohanela a jako prvni rychle zaujala misto na wc. Abych se necitil trapne, tak zase ona ode mne chtela na noc nasazovat pleny/ja stale pouzivam latkove/ a nezbytne igelitove kalhotky se vsim co k tomu patri-detsky krem, zasyp, vlhcene ubrousky atd. A tak jsme se pomilovali, nasadili si vzajemne pliny a usinali vedle sebe. Proste idylka. Jenze predloni zacala mit problemy s motorikou nohy, ruky a zacala spatne mluvit. Pozdeji na CT objevili mozkovy nador, ktery ji miniinvazivne vyoperovali. Jenze ona jako zdravotni sestra vedela, co ji ceka, tak odmitla ozarovani i chemo a tak jsme zkusili dietu Dr Budwigove. Jenze zbytky nadoru byly silne agresivni a uz asi mesic po operaci a bez jakekoliv lekarske pece, mimo predepsanou medikaci a s tou dietou prestavala mluvit i ovladat polovinu tela. Krmil jsem ji, daval ji pit, osetroval a neveril, ze dam az dojde k velke nehode. Ale dal jsem to, takze se role obratily, co se tykalo osetrovani a jsen za to dodnes rad, ze jsem s ni byl skoro az do konce, ac mi nabizeli hospic. Odjel jsem s ni do nemocnice, kdyz uz temer nevnimala a paty den rano byl konec. Je to moc smutny pribeh, bohuzel se stal a bylo to i o plenkach, ktere, protoze je potrebuji a mam je doma nam poslouzily i v tomhle smutnem pripade.
Takze si klidne nadavejte mezi sebou do uchylu a do pic, s plinama delejte vsechno, hlavne at vas nepostihle agresivni forma glioblastomu a rakovina vubec. Cau

Plínkaři (Pá, 5. 1. 2018 - 17:01)

Každá máme nějaký...jsou poměrně běžná kategorie úchylů. Běžně se s nimi o tom nedá mluvit. Buď tvrdí, že to je normální a nebo že do toho nikomu nic není. Proč ne, fakt není, ale proč s tím ty zkurvení plínkaři otravují své partnerky ? Dřív nebo později chtějí ty debilové přebalovat !!

Reklama

Přidat komentář