Alkoholový klystýr z technického lihu
kolik si toho mam nalejt do prdele abych byl tak akorat ozralej?
Dobrý den, chtěl bych se...1 litr vína je v pohodě, líh ti popálí sliznici
http://www.imagefap.com/profile/prakokot_prakokot
Na Moravu dorazili noví dva věrozvěstové, Metyl a Etyl a donesli Brailovo písmo!
Dobrý den, chtěl bych se...Fantastický nápad-napusť si denaturák do střeva a pak si u konečníku zapal svíčku-budeš tak první čistě český kosmonaut:-)))
Nevím, o jaký "technický líh" se ti jedná, ale ten co prodávají v drogerii má asi 90% etanolu, zbytek je voda a denaturující přísady. Ty podle zákona musí výrobce v určitých časových intervalech obměňovat. Nejčastěji se používají aromatické uhlovodíky, pyridin, přiboudlina (směs vyšších alkoholů a kyselin, která zbývá po destilaci kvasného lihu).
Pro lékařské a laboratorní účely se do lihu přidává nízkovroucí benzín.
Věřím, že tvůj dotaz je míněn jako recese a že nehodláš spáchat tímto kuriózním způsobem sebevraždu.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nějakým způsobem zdraví nebezpečný alkoholový klystýr z technického lihu. Předpokládejme, že technický líh je naředěn vodou tak, aby měl 10% alkoholu, tedy jako běžné víno, a pomocí klystýru je do střev vpraveno asi 3/4 litru této tekutiny.
Alkoholový klystýr se prý praktikuje s vínem, ale protože ve střevech nejsou chuťové buňky, nabízí se otázka, jestli by nebylo možné použít technický líh, který není zatížen spotřební daní.
Technický líh obsahuje především denatonium benzoát a dalš aromatické uhlovodíky, který ho mají učinit nepitelným. Jak tyto látky ale budou reagovat, dostanou-li se do střev - mohou způsobit nějaké problémy, a nebo nikoliv?
Také se naskýtá možnost použití bílého vína z krabice z tesca, to také vychází cenově velmi efektivně, byť pryč už jsou doby kdy krabice stále méně než dvacet korun.
Jaký je tedy váš názor na bezpečnost alkoholového klystýru?
Ok
- Odpovědět
Pošli odkaz