Reklama

Léčitelka Suchánková

petr (St, 20. 10. 2010 - 21:10)

Petr: ta otázka je špatná....To byla hypotetická otázka. Ale můžu ji položit jinak. Které auto si koupíte, když Vám řeknou, že možná není kradené? Nebo, když Vám řeknou, že není kradené? Chtěl jsem tím, říci že určitě ví o čem píše a co slibuje. Sliby, které nefungují se pak projeví na zájmu o její léčení, nemyslíte?

Mirek (St, 20. 10. 2010 - 21:10)

Petr: ta otázka je špatná. Ještě jsem neviděl chirurga, který by řekl, že se operace podaří. Dobří chirurgové vám spíše řeknou % případů, kdy operace proběhla dobře, oni si sami svou úspěšnost sledují. Člověk má vždy možnost volby a zodpovědnost leží na něm.

petr (St, 20. 10. 2010 - 21:10)

Musím Vám dát za pravdu,...A nebojte, jednou až paní Suchánková nebude stíhat lidi léčit, určitě je Vám bude posílat. A jsem si jistý, že to bude brzy :-)

petr (St, 20. 10. 2010 - 20:10)

Musím Vám dát za pravdu,...Mám na Vás jen hypotetickou otázku. Šla by jste k chirurgovi, který Vám řekne a sebe prezentuje, že se pokusí Vás operovat a možná to dopadne dobře :-), nebo k tomu který si je jistý a ví, že se operace zdaří :-) ???

petr (St, 20. 10. 2010 - 20:10)

Takových inzerátů má...A nemáte, Vy náhodou spousty času špinit paní Suchánkovou ? :-)

mm (St, 20. 10. 2010 - 20:10)

Fakt nevím proč vám leží...Musím Vám dát za pravdu, také jsem se obula do pí. Suchánkové. Je dobře, co dělá. Jen jsem nemohla zkousnout její sliby ne-li zázraky do tří dnů. Nemám ráda falešné iluze a u nemocných,lehce zranitelných. Je lépe volit slova jako pokusím se, vždy je naděje. Když se podaří spustit placebo efekt a doplní se vitální síla, už to je úspěch. Všichni víme, že léčí i naše psychika a oslabený člověk si samoléčbu většinou neumí spustit. Tady vidím velký přínos všech upřimných léčitelů. O těch ostatních, o kterých se zmiňujete mám jedno slovo...hyeny..vlastně dvě, prasata

:-((( (St, 20. 10. 2010 - 19:10)

Takových inzerátů má...Fakt nevím proč vám leží v hlavě nějaká paní Suchánková, bere lidi zadarmo, kdo chce tak to zkusí kdo nechce nezkusí. Čím vám ublížila, tím že má svoje internetové stránky? To má víc léčitelů, a na rozdíl od paní Suchánkové vám rovnou řeknou kolik zaplatíte. Proč nepomlouváte třeba léčitele Zapletala, ten vykládá že jsou se svým žákem z Třebíče jediní dva, kteří dokáží léčit únavový syndrom nějakým zacelováním biopole, za které si řekne o 5000 korun, 2000 za stanovení diagnozy při které vám najde kde co všechno a podle diskuze je dost lidí kteří jenom zaplatili aniž by jim jakkoliv pomohl. Léčitel s IQ 130, který vám při léčení prohulí celou místnost cigaretama.
Tak v čem vám vadí paní, která se snaží pomoct lidem a nic za to nechce?

:-)) (St, 20. 10. 2010 - 19:10)

to je to stejné, ubohý...Takových inzerátů má paní Suchánková mraky :-)), né jenom jeden:-)), stále se vnucuje, asi má na MD spousty času,.. možná by bylo lepší, kdyby se místo inzerátů vzdělávala,...

petr (St, 20. 10. 2010 - 18:10)

Dobrý den, na MCH invalidní...to je to stejné, ubohý komentář namísto jména. Hodně se snažíte :-)

petr (St, 20. 10. 2010 - 18:10)

Ta "ubohost" je...samozřejmě jsem myslel Váš komentář, namístě jména. Né inzerát, který paní Suchánková napsala v době, kdy začala poprvé léčit a tím dala poprvé o sobě vědět. Od té doby už nic podobného nenapsal/a. Trošku jste zaspal/a dobu :-)

Další chlubení (St, 20. 10. 2010 - 18:10)

Dobrý den, na MCH invalidní důchod nedostanete. Podívejte se na moje stránky. Je tam také odkaz, jak hodnotí moje pacientka stav Ménierovy choroby před mou terapií a po ní. Pokud jste ochotna ke mně pravidelně dojíždět, do 2 až 3 měsíců budete schopna opět normálně pracovat.
Suchánková
www.biotronik-suchankova.cz

!!! (St, 20. 10. 2010 - 18:10)

ubohostDobré lidské vlastnosti ani snahu ji nikdo nepopírá, jen ta nabídka trochu dráždí

:-)) (St, 20. 10. 2010 - 17:10)

ubohostTa "ubohost" je příspěvek samotné paní Suchánkové na abecedazdravi.cz ,...

petr (St, 20. 10. 2010 - 16:10)

Dobrý den.

Máte-li...ubohost

Radim (St, 20. 10. 2010 - 16:10)

Ať si každý co chce říká, mně paní Suchánková taky pomohla. Bylo to s rukou, kdy mi do očí 4 primáři chirurgie řekli, že neví, co s tím mají dělat. Paní Suchánková, vy asi víte, kdo jsem..A nevím, proč Vás někdo bezdůvodně napadá. Paní Suchánková to dělá ve svém volném čase, nechce za to ani korunu a opravdu dokáže pomoct. Je na tomhle něco špatně??? Vadí to někomu??? Já jí už děkoval, tímhle to udělám znovu. DĚKUJI.

samochvála troc (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

Dobrý den.

Máte-li jakékoli zdravotní problémy či obtíže. Mohu Vám bezbolestně a poměrně rychle pomoci. Migrény, lokální bolesti, únavy apod. léčím téměř okamžitě. Chřipky, záněty průdušek, rýmy atd. má smysl léčit ihned při prvních příznacích na 90% nemoci odoláte a neonemocníte. Když je nemoc už rozjetá, urychlím její průběh a dobu léčby, nicméně již nezmizí ze dne na den.

Ostatní nemoci a problémy chtějí opakované působení mé energie. Problémy zřetelně ustupují dle momentální situace pacienta. Za týden, 14dní nebo i měsíc. Hodně závisí na psychické rovnováze pacienta, schopnosti příjimat energii apod.

Nic Vás to nestojí, nechci lidi ždímat z peněz. Chci Vám pomoct a samozřejmě dary za dobře odvedenou práci neodmítám. Ručím za pohodové prostředí.

První krok je na Vás. Napište mi, ráda odpovím a domluvím si s Vámi návštěvu.

Kontakty: [email protected]
www.biotronik-suchankova.cz

petr (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

..a teplý biotronický...Určitě Vám pomůže i s revma. Napište jí e-mail. Nic po Vás chtít nebude :-) [email protected]

Jarmila (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

A co lékaři ??? Těm...Lékařům jsem děkovala a děkuji...vždycky... a i nadále...spojuji alternativní a alopatickou medicínu...O taracheostomii se starám já, lékařum vděčím, za to, že to chirurgicky dokázali v počátku zvládnout.Odpovědnost nesu já a má rodina. Revers podepisovat nemusím, mám bratra 6 let doma a 6 let o něj pečuji, naše zdravotnictví by ho totiž nechalo ležet na geriatrii, když už vůbec. Na OCHRIPu totiž je stále plno. Myslím, že 6 let na geriatrii by nepřežil...a tím nechci schazovat práci lékařů a sester. Je bez dekubitů a v lepším stavu než v nemocnici. Celých těch 6 let zvládáme skutečně jen za pomoci alternetivní medicíny. To jen pro Vaši informaci. Problémy jsou skutečně jen s virozou, když chytne bratr něco od nás, od rodiny. A s tím si s pomocí alternativní medicíny poradíme. Také díky paní Suchánkové, i když Vy to tady asi rád/a neslyšíte.
A tak mě napadá..nemáte Vy trochu problémy se žlučníkem? připadáte mi totiž plný/á žluči. Omlouvám se, ale já to napsat musela. :o)

Karel (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

No jaký je rozdíl mezi.....a teplý biotronický ručičky. To aktivované foto bych rád zkusil, na revma to taky funguje po mailu? To je taky auimunitní nemoc. Platím zlatem

Objektivní (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

Ono se tedy hezky plive na... No jaký je rozdíl mezi identifikací "Klaudije" a "Objektivní" :-)),
nikdy jsem se nepodepisoval jinak,...
Jinak já osobně lékař nejsem, moje obě děti jsou lékaři a nemají to jednoduché, žádní mladí lékaři to nemají snadné, to mi věřte a studovat musí vlastně celý život,...
Já osobně vděčím lékařům za zdraví a život, pokud bych před 13 ti lety navštívil léčitele, troufám si říci, že bych teď už neviděl své děti dospívat,..
poznal jsem kolem sebe spoustu vyléčených a taky spoustu lidí, kterým léčitel způsobil těžké ublížení, samozřejmně s milým úsměvem a bez zodpovědnosti,... toť jenom na vysvětlenenou.
Nemám nic proti vzdělaným léčitelům a lékařům, kteří se zabývají celostní medicínou, to je naprosto v pořádku,... bohužel, ale těch je u nás jako šafránu.
Ono je pohodlnější nestudovat a tvrdit, že mám dar,.....

Reklama

Přidat komentář