Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Tak já vypínám, jdu se pokusit ze sebe udělat trochu člověka:-))
A mám taky maily, všem postupně odepíši.
Přepošlu vám i mail co jsem dnes obdržela-nejlepší hlášky Pltreicha nebo jak se jmenuje ? Fakt jsem se od srdce zasmála, jak už dlouho né:-))

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Lucko, já jsem zatím taky sama, asi do půl jedenácté a už zase sedím u krámu:-)))))))

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Já si taky myslím, že je Dita dobrá až až!!Vůbec si nejsem jista, jak bych to vše zvládla. Když jsem uvažovala před časem o změně zaměstnání a přestoupení do velkého kolektivu, můj manžel a přátelé tvrdili, že jsou přesvědčeni, že by mě to moc svědčilo!!
Lucipero,budu se těšit na mail, jestli dojde i na moji maličkost:-))))

Holky, ještě jeden dotaz-cítíte někdy nástup nějakého účinku a nastartování po požití denní dávky AD???Už jsem se vás na to chtěla zeptat a vždy jsem na to zapoměla.Říkal mi to ten psych., že by mělo AD nastartovat den.Tak já osobně nepociťuji ani záchvěv nějaké změny, když pozřu:-))A vždy jsem byla přesvědčena, že je to dlouhodobá záležitost-vytvoří se hladina a udělá se pořádek v přenašečích v mozku a pak už pluješ v určité poloze. Nikdy by mi nenapadlo, že něco pocítíš třeba jak po Neurolu?? Tak jak to máte??

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

zatím se Silvi nechystám nikam,program mám až na zítra,protože dnes se mi vrací pán a vládce..tak to dnes vidím na úklid,PC a asi hodinovou rychloprocházku,neb moje stehna rozklepalky jsou čím dál odpornější..fuuuuj

Lucipera (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Silvi,jdu ti ted napsat,jsem tu zase sama,tak budu dnes jenomm psát maily :-),je toho hromada :-)..

Zuzka nosí cihly do schodů! :-)

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

zdravím Ditušku,je toho na tebe prostě moc a chybí ti to základní..pocit bezpečí ve vztahu a prachy(to jsem objevila Ameriku,co:-)?,.....tak bojuj.. a já před tebou smekám,nevím jak bych ten tvůj kolotoč ustála!!!

jééé Světlanko,já si pod tvým jménem vizuálně představovala úpně jinou ženskou :-),to jsem to asi nějak popletla.... moc ti to sluší,šaty krásné!!

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Lucko dík, já jsem si nebyla jistá, připadlo mi to za hodně dlouho:-)), tak jsem si myslela, jestli jsem to nepopletla.
Čtu pečlivě a pečlivě každému odpovídám. Ale nemůžu nosit v hlavě naprosto všechno:-))A to těch informací v práci, od babek, mladých a ještě doma myslet za chlapa, však to znáš:-))
Tak kam se chystáš??Je u vás taky tak krásně?

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Ahoj dituš!!
Když jsem byla naposled u psychouše, tak říkal jak se prudce zvýšil počet těch, co vyšilují. Takže asi pro nás nepříznivé období((
Navíc u tebe zase ta prudká změna, vystavit se těm negativum ve škole.
Já vím, že všechno víš, jsi v obraze ale řekni to tomu našemu tělu že???

Je mi po tom cvičení fajn ale hnula jsem se zatuhlými svaly a hlavně těmi krčními, tak jsem taky taková jakási plovoucí:-))

Manžel teď jel pro Micku a ještě se synem na tu jejich záhradní párty, protože má velké výtvarné schopnosti, tak jim tam pomůže s výzdobou a pak pro mě přijedou na ten oběd.
tak se pěkně vykrášli!!:-))Mě už se to nedaří:-))

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

Eva se vrací 14.9 !!!
Silvušo, nečteš a nevíš,už jsem to tady psala ..!!

Beatko,dostalas mail?

Dituša (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

V Ol krásně nesklunečnoltož taky nevím...béé bééé
a vymýšlím,co k vobědu a chci pro kytky do trhu,páč jsme ještě neměla letos jiřiny a mečíky ...ale dítě starší se mrská a nechce...budu muset vzít proutek:-)a popohnat husičky
no a jinak Jituš.-)) a Beat,Silvuš,držím se...plotny,pračky,vysavače a kočky...:-)))))))))a co se týče AGORY=TRŽNICE,tak vlastně bych si mohla ted udělat expozičku,ale zas brání mi v tom dcéra,co si já ubohá počnu ..když už chcu:-),tož nemožu se vystavit potvoře-nemužu totiž žít bez motáků,zmatenosti a pocitu dušení,návalů,že musím honem pryč--čímž odpovídám i na Bey dotaz...střídá se mi stav agory s pocity,že to všecko přeci dlouho navydržím.A jedu s tím prostě dál.Dokud nedojde definitivně pohodn.No copak mlžu snad dělta neco jinýho?a v dnešní době?Nemužu.Nájem platit musím,žrádlo a jiní poplatky taktéž,čili do práce musím,abych do ni dojela,musím MHDéčkem tak i zpět ,nebo z práce pěšky ,což mi dělá už taky samotný-nemám-li doprovod -podivnou houpavou a motavou úzkost,přiznávám,jsem často tuhá na kost!!a od taoho asi motáky??!nevím...ale stavy jsou to známé,z dřívějších dob,,jooo,když byl kočárek,to se mi to ploužilo líp,byl záchytný bod...otázkou je,že musím trénovat,ale jak dlouho to vydržet,to nevím..
pá ,jdu se zkrášlit,pokud mi ještě vubec kosmetické prvky a možnosti něco na posatrším ksichtíku vykrášlí..veřme,že bude líp PO VŠECH STRÁNKÁCH

čau všem

Olinko,je to líp??

Silva (So, 11. 9. 2010 - 08:09)

Zuziku, moc zdravím a ráda tě, jako vždy, vidím:-))
Manžel mi právě oznámil, že půjdeme někam i s Micinou na oběd a já nemusím vařit, jupííííí:-))
V Brně krásně slunečno, tož nevím...:-))

zuzka (So, 11. 9. 2010 - 08:09)

Ahoj))))) Silvo,Alčo,Zdeni a taky těm, co ještě spí nebo naopak už něco dělají. Tady je mlhavo, ale slunce už vykukuje. Bude hezky. Jen jsem vás chtěla pozdravit, jelikož toho mám teď hodně, takže se ozvu k večeru. Tak užívejte hezký víkend.

Alča (So, 11. 9. 2010 - 08:09)

Hezké ráno i když je to nějaké zakaboněné.
Jdu posnídat a všem ostatním taky přeji dobrou chuť pokud ještě nejsou nasnídáni.

Silva (So, 11. 9. 2010 - 08:09)

Teď jsem otevřela počítač a na Seznamu jsem zahlédla titulek-VZDĚLÁNÍ LÉKAŘŮ JE TRAGEDIE, PACIENTI TO POCÍTÍ:-))Proboha ještě více než před tím?:-))To už snad ani není možné:-)Mrkněte na to!!
Jinak jsem uvítala, jak někteří lidé, kteří už delší dobu skoro nepsali, zase začali, bůh ví proč, tak najednou psát, myslím tím Jitku B. a Lazara a je to fajn, čímž tyto zdravím!!
Pak jsem ještě prolítla příspěvky poslední doby na této diksusi a řekla jsem si -takhle to dopadá, když se člověk otevře na veřejných diksusích, vše se pak může hodit některým "rádoby hodným" lidem:-))),kteří si vyhrazují právo, kdo je hodný a nehodný:-))))))

Vypadá to, že je krásný víkend před námi, tak si to holky moje moc užijte!!Každá co ji síly stačí!!
Já se na to taky chystám a podržte se-dnes jsem od 7 h vzhůru a pěkně jsem si zacvičila. Cítím se tak uvolněně a fajn! Proboha, proč jsem to nedělala už dávno!
Vřele vám doporučuji!
Zdeničko, tobě taky pěkné sobotní ránko!!:_))
Beatko, Lucko a ostatní:-))

Světlanko, děkuji za fotky, žasla jsem, jaká jsi kočka!! Na svatbě budeš hned po nevěstě nejhezčí!!:_))
Lucipero, jo budu se těšit!

Jinak vám VŠEM moc děkuji za pochvalu Budulína. Ani na chvilku jsem nezapochybovala, že je upřímná:-))

Dituš čau a drž se !!

zdena (So, 11. 9. 2010 - 06:09)

HEZKÉ SOBOTNÍ RANKO.
Včera už jsem se nestihla číhnout,nakupovalo a nakupovalo přileli jsme v půl osmý,Julka tu spala tak jsem padla s ní.

Aleš (So, 11. 9. 2010 - 06:09)

Teď jsem na diskuzi "pekarna u zlate mamy" zahlíd, že jeden přispěvatel taky řeší problém s vyzváněním telefonu. Takhle to dopadá, když se po mailech rozdávají osobní údaje těm "hodným" lidem:-))

Beata (Pá, 10. 9. 2010 - 22:09)

ahoj DITUŠ,Musíš toho mít plné kecky z té školy,mě stačí když tam jdu jen na chvilku na chodbu,to je bordel,klobouk dolů a co agora?je to lepší??aspon malinko

Beata (Pá, 10. 9. 2010 - 21:09)

Rozumím LUCI,taky mám někdy teda poslední dobou divný pocit a plno toho co napíšu tak zase raději smažu,děkuji

Lucka (Pá, 10. 9. 2010 - 21:09)

Beat,napíšu ti mail..nějak tady poslední dobou nerada o sobě píšu...

Beata (Pá, 10. 9. 2010 - 21:09)

a doufám že taky budu chodit brzy do práce

SILVOUŠEK šla na tajnou akci,to bude asi supeeeer

Reklama

Přidat komentář