Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Alča (Čt, 7. 1. 2010 - 16:01)

Tak jak to tak čtu zpětně,tak se musím smát,protože to je strašný co my jsme za bandu-simulantů,jak to tady jeden anonym nazval.
Teď zase Zuzka-prostě ucho a Silva ju chlácholí ať se na ucho vykašle.
Zuzko kašli na ucho,horší je Silva s nohama a žáhou.No a ještě k tomu sežere buchtu s tvarohem a ví,že ji to nedělá dobře.Co nato říct-dát na prdel.Ale nic ve zlém to jen legrace.Smutku je dost a člověk se málokdy zasměje.

Alča (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Silvoušku seš strašně hodná,ale šalino a trajfem já jezdit nepotřebuju,ale ten tunel na Dobráku,ten bych s tebou prošla a za ruku.Možná,že tam jednou padnem ažtopraskne.
Silvoušku s tebou si dám spicha a hrozně ráda,ale až budu mít spravenou hubu,jinak by ses lekla.Nato už moje protetické umění nestačí a tak už jsem bjednána.Tak se potom budu strašně těšit na naši slezinu.

Silva (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Jé Zuzko, tak pojedeme spolu do těch lázní!!:-))
Přemlouvala mě už na to jedna známá, s kterou jsme se po letech setkali a zjistili, že jsme stejně švihlé. Ona tam jezdí každý rok a líčila mi to jako jeden velký flám:-))))I ona tam měla milence:-)) Ale bohužel jsem si to nemohla lajznout kvůli práci. Jsem tady sama a nemá mě kdo zastoupit, taky by mě to mohlo stát flek¨.
To máš dobrý, že se o tebe manžel ještě bojí, ten můj by mě ještě poslal:-))((((
Beato, tak to teda nemáš holka lehký. Tak se drž a dělej s tím něco. Budu si tě ještě jednou muset přečíst, mám pocit, že ty bereš AD´a už ti nezabírají?
Tak já už musím valit, jedeme nakupovat.

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Tak semejte pekne ja padim neco snist a pak si pustim nejakyho filma!!Zatim paa a moc dekuju

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Mej se pekne Beato,taky se drz.pa

Beata (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Tak ja se loucim kotatka,jdeme na ukoly,pekny den a drzte se

Silva (Čt, 7. 1. 2010 - 15:01)

Danieli, tak vidíš, že to jde s tebou k lepšímu a uvidíš, bude to čím dál lepší!!
Hlavně moc nelež a snaž se vycházet co nejvíc ven. Když to na tebe příjde, snaž se to nebrat tak vážně!Snaž se v klidu vnímat, co se to s tebou vlastně děje a jestli je to tak hrozné nebo spíš se necháš ovládnout tím strachem.
Alčo, nechceš abych s tebou tou šalinou, trolejákem jela? Dali bysme si spicha?
Ten tunel pod Dobrákem bude něco pro nás co?

zuzka (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Jo agoru mám skoro tři roky. Předtím i když jsem se občas motala, tak jsem ven chodila i metrem jezdila o sto péro, do Anglie jsem sama jela s Fandou ani se mi tomu nechce věřit. Teď se musím přemlouvat, abych došla na nákup za roh.

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Alčo,ja uz ted jezdim do teska nebo do takovyhc obchodu!!uz to tam docela zvladam ale nekdy je to strasny!!ale snazim se!!ze zacatku jsme taky nemohl vubec nikam a kdyz sjem sel k doktorce tak to mam asik tak 500 metru taky jsem musel autem!!ale ted uz to zvladam dokonce uz jsem byl jednou i sam ve meste na nakupu abyhc si koupil neoc peknyho na sebe!!!ale nekdy to proste nejde!!Ale podle tooh co tady pisete to urcite bude casem dobry!!Dekuji vám

zuzka (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Nojo SILVO, jenže teď bych tam musela dojíždět taxíkem(((( Nejraději bych se zbalila a odjela do lázní, ale to by mi asi neprošlo, jednak kvůli Fandovi a navíc maminka Fandova kamaráda se vrátila z lázní a přivezla si odtamtud milence a manžel na to řekl: A pak pusť ženu samotnou do lázní))))))))))))))))))))))))))))))))

Beata (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Silvi,je to kazdodeni boj,nemam tu ani rodice,ani manzela,vubec nikoho,jen tri deti a psychousku,oto vic se bojim,kdyz je to vse jen na me,dcera ma 15let a ta mi pomaha s klukama,6let a10let,kdyz uy musim ven tak nekam do lesa s klukama,tam kde nejsou lidi,potom to ustojim ale domu prijdu vycerpana a znicena ale nastesti je to jen o vikendech ale zadny med

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Ano Beato,asi nas je takovych hodne,ale zvladli to oni zvladnem to i my!chce to jen cas!!Ja uz beru Zoloft 3 tydny a je mi o trosku lepe ale porad je to na velky H......!ale veirm tomu ze uz to bdue jen lepsi a lepsi!!Preju ti at se ti to zlepsi a co nejrychleji se z toho dostanes!!

Alča (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Danieli u každého to zabírá zřejmně jinak,ale já za tři měsíce užjsem sledovala jistý pokrok.I když jsem třeba nemohla do Tesca nebo jiného supermarketu,ale do menších obchodů už to šlo.Já momentálně nemůžu třeba do letadla,tunelu a míst,kde se nedá vystoupit.Já jsem třeba nejela už 15 let šalinou,trolejákem nebo autobusem.Tak nevím jak bych to tam zvládla.Už se pustím i pěšky na nákup,dříve to vůbec nešlo.Já myslela,že tam nedojdu a měla jsem to třeba 150 metrů a musela jsem jet autem.Však uvidíš,buď trpělivý a všechno bude zase dobré,chce to čas.

Beata (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Zuzko, tak je to divadlo v pohode ikdyz uz jsi to videla,uzijte si to s rodinkou

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Silvo,ja jsem ze zacatku byl uplne neschopny,jen jsme lezel a mel sjem co delata bych jen dosel k doktorce!!byl jsem uplne hotovi bal jsem se chodit nakupovat nebo byt sam!!ale ted uz je to lepsi uz to zvladam byt doma sam uz pres den moc nelzim jezdim s rodicema nakupovat!!uz mam i chut na jidlo coz jsme predtim vubec nemel!!uz i obcas zvladnu jti sam do kramu!!porad je mi nekdy na zblazneni a uplne naprd!!nekdy mam pocit jako by to mel byt muj konec!!ale snazim se stim bojovat!!strasne moc chci zit jako predtim!!Jinak gratulu ji vam holky ze ste s tooh uz celkem venku a ze uz je vam dobre!urcite ste si zazili sve a zaslouzite si to!!!preji at uz se vam to nevrati

Silva (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Zuzko, kašli na ucho:-)))))
A co kdyby jsi zase skusila nějaký ten stacionář, když ti to tak helflo??
Anebo zvýšit ten Zoloft??Ty jsi dostala tu "vycházecí" agoru až po kolikáté recidivě? Před tím jsi mohla vycházet, že? Já s emodlím aby mě to někdy neraflo na ulici, to v tom asi pak člověk jede(((((??
Beato, starat se stěmi potížemi o tři děti, hrůza. Jak to řešíš s doprovodem do školy a vycházkami? Nebo už jsou větší??

Beata (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Ahoj Danieli,pocity mam stejne jako ty,spatne vnimam okoli,motam se jak totalni opilec,bojim se snad uplne vseho a nejvic se bojim toho ze se bodu bat,buseni srdce,spocena až na řiti,mam pocit že nemam nohy,když jdu ven,no proste se citim jak blazen,ale je nas asi takovych hodne,tak hura pro AD at jsme zase FIT,

zuzka (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

No občas si dám - příležitostně. Mě to nic nedělá.

Daniel (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Beato,urcite to zvladnem!!!Holky nam urcite radi dobre!!podle vseho co se dozvidam to chce cas!!uz jsme potreboval se radit s nekym kdo ma to same!!Dekuji vam vsem za rady!!

Silva (Čt, 7. 1. 2010 - 14:01)

Danieli, já už beru Zoloft rok a půl, teď už jsem jen na půlce z toho nejslabšího.Začátky braní jsem měla velmi krušné ale vydržela jsem.
Můžu říct, že funguji naprosto stejně jak dřív. Akorát nevím, jak bych ustála výše jmenované situace. Ale možná dobře.
Akorát dnes jsem otrávená, protože mě bolí noha a pélí žáha:-)))))
Zuzko, vidíš, jaký jsi pilňoušek. To mě když držela ta depka, tak jsem přišla z práce a přiměla jsem se jen k nejnutnější činnosti. Prd víš co je depka!!:-))

Reklama

Přidat komentář