Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zuzka (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

SILVOUŠEK má dnes zvýšenou pracovní morálku)))))
Takže vy jste na Moravě zapadlí vlastenci? No ještě, že u nás to není tak hrozné. Poobědvala jsem - NELO dietně, těstoviny se zeleninou a plody moře, přesně podle váhy - ale je to pruda(((( raději bych si fakt dala rohlík s pařížským salátem a zajedla to řízkem, to mi můžeš věřit)))))))

Jo a OLI jsem chtěla napsat - že kocourka jsme dali kámošce, jejíž kocour se chudák utopil v bazénu - praskl pod ním led, takže, aby jim nebylo smutno.

Renča (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

Ahoj Neli :-)
Tady přestalo sněžit. Masage ti závidím,ale já si včera užila tu saunku. Bylo fajn. Už se těším na příští týden. Ještě zvažuji,že začnu občas na solaro,jsem bíla jak stěna.
Taky potřebuji ten jídelníček odlehčit,ale nějak to nejde. Potřebuji k tomu pohyb-vycházky. Ale ted se mi opravdu nechce. Z jara zaberu-musím.
Mám hlad,ale musím tu čekat na jednoho zákazníka,tak doufám,že nepřijde v 5 a já pojdu hlady :-)

Nela (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

Ahoj do bílého dne. Kde se ten sníh pořát bere ?? Za chvíli budeme chodit ve sněhových tunelech:-))
Byla jsem na masáži a už mi zbývá jenom jedna :-(( Tak se cítím jako znovuzrozená.
Holky já lítám po úřadech,obchodech a kdoví,kde sama a manžel ani neví,co a kde se co platí .Loni na podzim jsem nebyla schopná zajít kousek od nás na poštu,jak mi bylo zle. Chvála bohu,že už můžu!!
Asi doberu Serlift-mám ho do března-a už ho vysadím a uvidím ,snad si dám jem občas Lex.a medunkový čaj. Mám dvoje léky na tlak a jedněch bych se chtěla zbavit myslíte,že to jde?? Snad jo,musím se poradit s internistou. Tlak už je v normě ,snad to půjde.
Aleš se neozval,Kocur asi usnul,Lazar zapadl sněhem?????
Betty ahoj :-)) Mia už neserinkuje,dieta s rýží,mrkví a černým čajem do druhého dne zabrala. Je od štěněte tak háklivá na střeva a ten můj chlap jí dás kus kůže z bůčku !!! Pak doma plníme bobříky mlčení:.-)))
Zuzi,domluvily jsme se s holkama z práce,že budeme jít dietněji a zdravěji.A dopadlo to tak,že jedna dnes spucovala pařížský salát a druhá řízek :-)) A já se dusila celozrnným rohlíkem s Lučinou. Pak mám zhubnout ??
Dnes máme na běd budto žemlovku a nebo halušky s brynzou,už je vidím,jak se cpou obojím a zazdí to polívkou :-)))) Já,ale vydržím,nebo se mi špatně zavazují tkaničky u bot .:-((
Reni,Dituš,Ali,Pajko :-))
Kde je Oli a Silvoušek ??

Renča (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

Klouže to tam jak hrom. Ale každý jede jak po....
Jojo,Zuzi,každý jsme jiný. Rodinka si myslí,že s nimi vyrazím,ale já to fakt nedám. Ale budu muset začít taky trénovat,ale nechce se do toho,co....
Dituš,tak si třeba někdy uděláte výlet.
Já mám zítra "odpolední",tak se těším na dopolední válení,kávičku,....

Dituša (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

Zuzi,zatim zvládám,nidyk neříkám nikdy..papa

zuzka (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

DITUŠ holka drahá, vždyť ty chodíš do práce a zvládáš to na výbornou)))) Mě na tu agoru AD vůbec nezabírají, akorát na duševní vyrovnanost, proti fobii z nemocí, ale na ten strach vycházet sama vůbec... Vlastně ani ta psychoterapie nepomáhá. Zrovna včera jsem manželovi říkala, že mi to přijde jako kdybych si v minulém životě neodpykala trest vězení a teď i když jsem nic neprovedla, tak vlastně ve vězení jsem... Našla jsem si na netu, že tady na konci naší ulice je studio, kde jsou takové ty cvičící stoly, že bych začla tím - že bych tam dvakrát týdně chodila, za prvé trénink fyzičky, kterou nemám a za druhé trénik vycházení z domu... Ale od rána se jen přemlouvám, abych se oblíkla a šla se tam objednat, ale zatím zůstává u toho přemlouvání.(((((
RENČO ahojky, vidíš, jak jsme každý jiný - pro mě nepřekonatelná věc sama jít něco vyřídit, ale s manželem na hory bych jela klíďo brďo)))) To je stejně divný, jak každý zvládne něco jiného, co?

Dituša (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Renčo ahooj, mooc íbám Jeseníček!Holka zlatá,jesenická,dyt já se tam snad ani nedostanu...ve sněžném období asi vůbec,spíš někdy zjara..ale nevím,co bude,zda budu či nebudu v práci apod.Už to nená ted o svobodě moc,těžko bych jela sama,spíš s přítelem a dětmi.

Renča (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Krásný zašněžený den.
Saunka zabrala,spala jsem jak mimino :-)
Úplně jiná nálada.
Mě vyřizování sama nevadí,zrovna musím do banky a v poho. Ale vyrazit někam mimo domov,nee. Zrovna se zase rozhoduje o lyžích,v březnu. Vím,že to nedám. Při přestavě jízdy autobusem a týdeního pobytu NĚKDE ....blééé. NIKDY.
Zdravím Dituš,kdy dojedeš?
Betty,já tak střídavě oblačno. Žádné léky neberu,občas bylinkové uklidˇˇnující kapky na doporučení Duchči:-)
Vyrážím,doufám,že nikde nazapadnu,to by byla panika.

Dituša (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Alčo ahoj, my máme jet do Kroměříže něco vyřídit,asi bude zajímavá cesta.

COPAK OLINKA??

Dituša (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Zuz,já četla"chodíM tam čůrat vzorně":-)
Jejda,tobě taky bylo ouzko venku? Mno,jsme an tom podobně,když si uvědomím,že jsem dlouho sama nevyrazila ven,antož něco vyřizovat, hned se dostaví lehoučké mrnění a pocity typu "co kdyby..",ale oproti dřívějšku se je pořád snažím úspěšně zahánět.Ale taky beru podpurnou tabletku AD pořád.DOdnes ale nevím,jak se mi udělalo špatně v autě na Silvestra dopol.,zda to bylo fakt od žaludku nebo po letech pořádná ataka.Stále nevím,jak realitu od pocitů-od ataky rozezna,zvlášt když byl člověku dlouho OK.
Zde stále chumelí,bílo jak v Ladově vísce:-)

ALEši , jak dopadla operace?

Alča (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Zdravím všechny.
Brno katastrofa,jedu si pro auto.Snad to projedu.Všude plnosněhu.Blbnemě počítač a píše dohromady všechno.Musím mazat a vracet se.Tak se mějte.Jedu.

zuzka (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Ahoj všem po ránu.
Tady nesněží, naštěstí.
Tak včera jsem se vybrala do školy, potřebovala jsem zapsat do indexu zkoušku. Uvědomila jsem si, že jsem dobrých 14 dní nebyla SAMA venku. Měla jsem sraz s kámoškou dvě stanice od nás a byla jsem tam o dvacet minut dřív.Tma, chodníky namrzlý... Původně jsem myslela, že začnu psát SMS na oplátku KRAKONOŠCE, ale pak jsem jak zoufalý idiot pochodovala sem a tam, tam a sem - nohy hadrový, srdce sevřený a když konečně dorazila, myslela jsem, že jí blahem zlíbám, že už nejsem sama((((( a hned jsem byla v pohodě.
PAJKO, tak jste se vrátili k balíčkům? Já taky k Havlíčkovi.
BETTY, jo mám doma plenku, chodí tam čůrat vzorně, ale kadí poslední dobou, tak tři měsíce mimo a klidně i v obýváku na koberec, naštěstí má tuhé bobky, ale tím mě strašně štve. Nepomáhá nic, ani po dobrým ani po zlým, proč to začala dělat fakt netuším. A strašně málo jí, někdy skoro vůbec.
Tak EVI, ten lék, co ti dala psychouška navíc - to je co? Ještě AD nebo zklidňovadlo?
SILVO))))DITO))))

Silva (St, 6. 1. 2010 - 07:01)

Holky, tak jsem se dopajdala do práce, protože dnes je v Brně boží dopuštění, fůra sněhu a ještě padá a padá. Tak jsme raději nevytahovali auto a nákup se odkládá.
Včera jsem se stavila v těch zdravotnických potřebách napřed na poradu. Zjistila jsem , že to patří spolužačce mé sestry, tak mě řekla, že se mám na podologii vykašlat a dlouho mi zkoušela různé typy ortoped.vložek, až jsme našly ty pravé. Tak jsem zvědavá, jak to pomůže((
Večer mi volal syn, že jeho největší kamarád má prasečí chřipku. Měl pořád 40 horečky a doktoři mu jen střídali ATB a jemu bylo děsně blbě.I na pohotovosti s ním vyběhli a až se složil , tak ho odvezli do nemocnice a zjistili oboustranný zápal plic a prasečí chřipku.
TO UŽ JE FAKT K ZBLITÍ TO NAŠE ZDRAVOTNICTVÍ!!Podali už stížnost a já ho budu ještě navádět na další postupy.
Tak já jdu dělat,neb musím dohnat to, co jsem včera neudělala kvůli počítači.
Přečtu si vás potom, jen zdravím Betty, tu jsem přečetla, protože je poslední a jak ji tak delší dobu čtu, tak bych radila AD. Meleš se v tom už hodně dlouho a k ničemu to nevede.
Tak zatím pá všem!! S

Dituša (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

Včera teplejc,sněhu tání,
je to vážně na pos...
do rána nám nasněžilo,
všude hrabou sněhobílo.
Počasí si s námi hraje,
at jsme z jakéhokoli kraje!
Jednou vlažný větřík vlaje,
zaprší či napadne,na nervy nám hraje
tohle zvláštní podnebí,
kdypak zmoudří?kdo to ví?!
Nehledě na pranostiky
jsme zajatci Frau Paniky.
Na leckoho sápe se
potvora ta nechutná,
snad novej rok přinese,
že bez ní každý z nás
svůj život ráz naráz
si vychutná!

HEZKÝ RÁNO A DEN PŘEJU VŠEM.

Pajka (St, 6. 1. 2010 - 03:01)

Betty, ponocuju, tak jsem mrkla na tu vaši Befanu, ona je to spíše taková čarodějnička :) Neměla jsem tušení, že v povánoční době tak křesťanský svět slaví... děti mají znovu vánoce... něco jako o měsíc opožděný Mikuláš.
Spousta lidí snáší povánoční období psychicky špatně, budeš zase ok a neměla by ses bránit pomoci si lékem.

betty (Út, 5. 1. 2010 - 23:01)

Jeste jsem zapomnela, JITKO,me taky obcas bere boleni leve nohy a vubec ruzne od ramen dolu,ale je to jisto jiste od patere,ja konkretne ty krcni:(
PAJKO,SILVI:)

betty (Út, 5. 1. 2010 - 23:01)

EVIKRK,jak jsi mela to vterinove okno,ze sis nepamatovala,kde jsi zaparkovala auto,tak ja o tom mela sen.Asi loni,presne nepamatuju,uplne zive se mi zdalo,jak jsem chodila po parkovisti po meste a nemohla si vzpomenout,kde jsem nechala auto,no byla to hruza,i po probuzeni jsem mela takovy divny pocit.
NELO,ALCO co pejsci uz dobry?Ten muj sice nic nesezral,ale obcas mi sere,mimo svou krabici s plinkou a to silim.Kazde rano kontroluju,zda najdu nejakou sisku u vanocniho stromku ci v kuchyni(uz ma sva mista,kam to obcas vytlaci:)
RENI,jak ti je uz si zacala neco brat?
ZUZI,ty mas taky plinku pro Rozinku,kdyz nechodi ven?
Tak ted mi mala pustila domu i kocourka,ktery prijde vzdy bud rano ci vecer dom,takze je v kuchyni na zidli vedle Miu(kocicky),ktera vrci,kdyz si leha vedle ni(ona ma takovy malo snasenlivy charakter:)
Minipes mi lezi na kline,ale ted ho hodim do jeho pelisku a pujdu uz spat.Mala je jeste vzhuru-nechapu,kde bere tu energii.
Tak vam preji hezky zbytek vecera,jakmile to bude mozne ozvu se.Uz abych mela ten muj pc.

betty (Út, 5. 1. 2010 - 23:01)

Ahoj vseeeem!Sice jeste nemam svuj pocitac opraveny,ale zapujceny od syna,ktery je na nem,pres prazdniny kazdy vecer(dostali na vanoc.prazdniny dost ukolu,tak stale vyhledava,porovnava atd.a pripravuje se na zkousku z latiny,chudak,to ma prazdniny:(
Jinak jsem vas trochu prolitla,ale vetsina veci mi vypadla,nebot jste toho napsali dost.
Dnes mi je normalne,ale v minulych dnech hrozna uzkost,psychicky dost na nule a neustala otazka,zacit brat prasky ci ne?:(
Vcera jsme se vratili z prace drive,nebot kam jsme jeli,hlasili spatne snehove podminky,takze kdyz jsme dorazili dom,jsem se dala do zehleni a u toho koukala na dvd s manzelem.Byla tam jedna scenka ze 70.let z psychiatr.lecebny,no v tu chvili na me padla fakt uzkost-ty lidi,tam byli privazany k posteli,nemluve o hygienickych podminkach...fuj,me takovy veci nedelaj dobre.Pak jsme se pripravili na cestu k zubari s malou,udelal se ji kaz v mlecnem zoubku(a musela jsem dat 8kapek Bromozepanu),u zubarky vse v pohode,dala ji tam jen takovou pasticku a jelo se na kontrolu k dets.doktorovi(je tam pobliz),mala totiz neni velky jedlik(tak zkontrolovat,zda ma plus minus spravnou vahu a vysku),v tom je zafixovany muj manzel,tak me tim obcas stresuje:(Vse ok,prirozene.No a jelo se na nakup do marketu.Asi ty kapky zacly fungovat,nebot i ten jsem zvladla(byl tam logicky i manzel),ale jakobych mela prazdnou hlavu,nebo spise se dokazala jen soustredit na to co kupuju,coz normalne tak neni.
Zitra, se tu slavi Beffana-to je takova starenka,co nadeluje detem do ponozek sladkosti.Tak rano musim povesit na krb,uz zakoupene ponozky a po obede jedeme,kousek od nas, na jedne visce,je povesena nejvetsi ponozka na svete na kostelovem zvonu(tedy vedle),a je plna malych ponozek se sladkostmi.Je tam i lokalni televize,poradaji tam ruzna predstaveni v dialektu pro deti atd.Snad bude hezke pocasi,dnes od poledne leje a je fuj zima.

Pajka (Út, 5. 1. 2010 - 18:01)

Endiku, bacha na kafe, kofein může fungovat jako spouštěč ataky nebo úzkosti.

Evikrk, když jsem četla včera na netu, jak ta žena přišla o život, napadlo mě, že nejspíš šla instruovat šoféra, taky k nám přijíždí spousta nakláďáků... šlo mi hlavou, jak může člověk ovlivnit, jak předejít takovému neštěstí... představila jsem si kolegyni, která s řidiči většinou komunikuje, dříve jsem to byla frekventovaně sama... a taky máme v části areálu tlakové nádoby na vytápění :( a odpovědnost... když si to člověk všechno nechá prolítnout hlavou, až se mu kolena rozklepou pod tou tíhou... a taky o křehkosti zdraví a života a sekundách, které člověka dělí od katastrof :(
já su tak smutná :( tááák moc... protože jsou věci, které člověk neovlivní, jen může doufat a věřit, že se mu podobné tragédie vyhnou...

Aleši, v té době jsem v Brně studovala, ale výbuch si nepamatuju...možná jsme měli ještě zkouškové... pamatuju si jen květinářku, která vysedla ze šaliny na Pekařské a silnice se s ní propadla do kanalizace. Tolik lidí tam vysedá, zastávka u Sv.Anny a ona si vyšplápla do svého obchůdku, aby lidi, kteří jdou navštívit své nemocné blízké, jim mohli koupit kytky, i když tehdy nejspíš jen rudé karafiáty...

Silvi, myslím si, že jsem se dostala z úzkostných srabíků rychleji díky tomu, že jsem taky nezůstala ani den doma, ale i když jsem se klepala jak ratlík, nepřerušila jsem práci... ta člověka často pohltí tak, že mozek nemá čas a prostor na blbosti...a snažím se nevzpomínat, jak mi tehdy bylo, protože to byl půlroční festival intenzivních atak. Nikdy více...!

Zuzi, moje strava balíčková asi dobře funguje a drží tělo bez jojo efektu. Měli jsme téměř 3 týdny pauzu o svátcích, jedla jsem všechno, na co jsem měla chuť, v malém množství a často a nepřibrala jsem! Jestli budu pomalounku hubnout třeba jen 0,5 kg za týden až dva, budu spokojená holka :)

Renča (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

Ahoj Gábi,už jsem si říkala,kde jsi?
Já nemám problémy se zádama,tak asi ne. Ale na začátku února jdu na preventivku ,tak to proberu s doktorkou.
Je fajn,že ti je lépe.
Mě už zase bralo spaní,tak tady pobíhám a něco se snažím dělat. Já v té sauně asi dnes padnu.

Reklama

Přidat komentář