Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP9

Alča (St, 22. 7. 2009 - 17:07)

Silvo jestli je to dědičné,tak jdu skočit z přízemí z okna.Moje máti třeba vyšla ven jen v kalhotkách podprsence a kombiné,šla nakoupit.Nebo zavolal,že tam je u ní nějaký chlap,že se ho bojí.Nebo nebrala telefon a já musela k ní protože jsem nevěděla co se děje.Ona v uších vatu a rádio na plný pecky.Nebo vlezla do ledničky zlámala všechny rošty,protože nastupovala do šaliny.Dost.Pak nemám být debil.Silvo ty vidíš k nám?Já si totiž udělala manikůru,pedikůru,umyla si hlavu a natřela se.Prvně jsem se odmočila v bazénu a pak jsem šla na práci na těle.Lépe se čistí paty.No ale to nevydržím stále jen tu manikuru,protože ruce jsou vizitka člověka a tak tu dodržuji.Jinak na vše prdím.

Silva (St, 22. 7. 2009 - 17:07)

Maruš, máš pravdu, některým chlapům se to líbí. Ale já bych to viděla na malý dvůr a velký bič.Prosím tě, jaký může mít takový hezoun,jako tvůj syn, problém, sehnat dívčinu s dlouhýma blond nohama??:-))Přestaň pečovat a ono ho to donutí.Odmítla jsem po práci koupák, ze strachu, že mi nějaký pazdrát šlápne na můj bolavý prstíček.Všechna brněnská koupaliště jsou totiž v obležení, syn jel až za Brno a volal, že totéž.V pátek jsem pozvaná na další polobabinec, tak zašlu opět foto té sbírky adeptek na Miss:-))Doufám, že mi nepřibyde další zranění.Dnes jsem si měřila teplotu na pracovním stole a mám tam 29 stupňů. Děs!!Ani větrák to nezachránil!Zuzko, jednou mě chytl pěkně žaludek po meruňkách, když jsem zavařovala a každou třetí slupla. A to jsem zrovna měla akutní gastritidu a brala antibiotika. Když jsem došla k dr., tak si ,oprávněně ťukala na čelo.Říkala, že je to zdravé ovoce ale pro lidi se zdravým žaludkem,na ten je to prý hrůza.Myslím ve velkém množství.Laziku, a to jsem četla, že lidi s AD mají daleko větší pravděpodobnost dostat Alzheimera.Tak těpéro, já už ho žeru přes rok.Už abych si zamluvila opatrovatelku:-(((Dituš, v Brně podnájem 2 pok., tak 10 tis. plus inkaso. Kde na to vezmeš?? Já bych se asi nehnula, tak jak píše Zuzka. On ti musí dát náhradní byt, když tě chce vystěhovat, ne?? Ať se neunáhlíš!!Alčo, to co popisuješ s mátí, jsem měla s babičkou. A říká se, že je to dědičné, tedy dispozice.Ona třeba zavolala v noci k sousedům, že se ji ztratil syn, ať k ní přijedu.A on spal doma. Myslela , že můj syn je její syn. A já jsem k ní musela v noci mazat pěšky , abych ji zklidnila. Od nás až na Mozolky, kde měla domek.Ale to bych mohla vykládat!!Hani, ano, bez šlupek. To my můžeme. Mě svého času dělal zle banán. On je asi těžko stravitelný a je suchý.Oli, mysli i na mě, já jsem taky pod střechou. Jdu nahoru po schodech, dole chladno a co poschodí, to rapidně přibývá teplo, fuj.Děkuji, že myslíš na můj ubohý prstík.EviK, až domaluješ, tak to vem ještě jednou dokola:_)), když ti to tak dělá dobře. nebo nás můžeš všechny objet,vymalovat a bude vymalováno:-))Vilíku, a´t žijí AD, bez Seropramu by to balo podstatně horší.I když na ně někdy nadáváme, zase můžeme s nimi docela žít.Jen aby to pořád zabíralo.Lucie 2-to je ale úlevička, vzpomínám, na údobí svých beznadějných bojů. Pořád jen bojovala, vydejchávala a jednou za čtyři dny si povolila čtvrtku Neurolu. To byl zážitek, jak když si člověk píchne Heroin:-)) všechny akce jsem si plánovala na ten čtvrtý den.Proč všechno , co je dobré, je zakázáno? A dobré jídlo je nezdravé??Tak konec , zvonec, jdu obšmajdat byt a něco udělt. Taky bych měla trochu zušlechtit sebe.Taky vás chytá takové údobí, že o sebe zvýšeně pečujete/nechty, nohy, masky na ksicht, krémy/ a pak zase povolíte nebo to některá vydržíte pořád??

Duchča (St, 22. 7. 2009 - 16:07)

Ahojky panikáři! No to je teda něco Vilíku, jsi dobrej! Já brala taky Seropram a vidíš mě po roce dělal tak zle na zažívání tak jsem musela skončit a jsem bez AD a také to jde ale cizinu bych nedala. Jinak všem co sotva dýchají ve vedrech tak přijeďte, tady 25 st. a pohodička občas mráček a příjemně! Je mi vás líto. A Vilovi chci napsat že já právě měla to pálení jak když mě chce shořet vršek těla a to jsem věděla že je zle, to pepina mě chtěla ovládnout, teď už s ní umím trochu zatočit! Jinak Dituš, holky už ti vše napsaly a připojuji že je bídák! Hani jak je, já docela teď futruju ale beru něco nového na to zažívání a tak ťuky ťuky aby mě večer nebylo zle. Zdravím další holčiny a kluky ale ještě musím napsat že máme možná doma prasečí chřipku - proboha snad ne, ale syn co se vrátil z cest tak včera ulehl s horečkou a tak jako na chřipku, ale má uzliny tak snad to bude jen nějaký kok a ne vir a ten nejhorší, proto jsem ani nepsala protože o toho ,,drahouše,, v 29letech musím pečovat, bóže nevíte o nějaké pečovatelce, dle něj dlouhé blond vlasy,nohy atd....., to by bral raději než mě. Krásné odpo Evičce, Olince, Pajce, Zuzce, Silvi, Alče,Nelče,Lucce I. i II., Inez, Renče,Jituš,Verče, Kamče a hochům, co nám to tu zpestřují. Jinak Silvi můj názor na tu dívenku přes sto kil - hezká ale honila bych jí kolem baráku a fest!!!I když některým chlapům se to líbí že. Tak páčko někdy M.

Alča (St, 22. 7. 2009 - 16:07)

Perfekt,další co veršuje.Jen tak dál.Já ležím,je mě teplo a nic se mě už nechce dělat.Čumím na televizi a odpočívám.Zítra mám být až 36 st. no to zdechneme.

Lucie 2 (St, 22. 7. 2009 - 16:07)

Jo jo, hustý. Přemýšlím, že to nakopíruju známejm do Skype :-D

Hanka 1 (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Vilíku dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Vilík (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Neznámému pisateli, co tvoří verše na počkání ,veliký hold vzdávám,už není život k uzoufání,i já sklon k verši někdy mívám. Všichni ,jak s naději sem píšeme,boříme lidské předsudky,jsme rádi, že aspoň žijeme,my nechceme ubohé posudky. Bojujme, jak dá se všemi silami,nehleďme na odsouzeni jiných,máme přec seropram i ansilany,zůstat chcem v řadách živých.Shovívavost prosím!!!!!!!!!

Lucie 2 (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Ahoj Vilo, jo já myslím, že to taky mívám. Ono já tak osobně teda mám při PP pocit že je mi úplně všechno, hodně mi třeba mrtví ruce a nohy, no je to hnus! Možná až na mě jednou přijde infarkt budu si myslet, že je to Pepina a buchnu na to Rivotril :-D

Vilo (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Ahojte. Chem sa spýtať či je to normálne, že pri PP mám pocit pálenia ako keby mi horeli ruky aj hrudník.

Lucie 2 (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Ahojky, tak dneska na mě ta mrcha Pepina sedla nečekaně v práci! Tak jsem buchla Rivotril a řeknu vám, to je teda domácí žvýkání :-)) Já se to snažím křečovitě nebrat, ale když čas od času podlehnu, to je pane úlevička...Jinak Vilíku, já jela na Seropramu 1x 20mg asi 6 let a zlepšení žádné, tak jsem změnila šaškec doktora a diagnostikovala mi k tomu ještě dishimii, tak momentálně zkouším co by mi chutnalo - aktuálně Serlift. Zažívání zatím v poho. Co se ale toho Lexoše týče, tak s tím bys za volant neměl, ne?

Lucie 2 (St, 22. 7. 2009 - 15:07)

Ahojky, tak dneska na mě ta mrcha Pepina sedla nečekaně v práci! Tak jsem buchla Rivotril a řeknu vám, to je teda domácí žvýkání :-)) Já se to snažím křečovitě nebrat, ale když čas od času podlehnu, to je pane úlevička...Jinak Vilíku, já jela na Seropramu 1x 20mg asi 6 let a zlepšení žádné, tak jsem změnila šaškec doktora a diagnostikovala mi k tomu ještě dishimii, tak momentálně zkouším co by mi chutnalo - aktuálně Serlift. Zažívání zatím v poho. Co se ale toho Lexoše týče, tak s tím bys za volant neměl, ne?

Alča (St, 22. 7. 2009 - 14:07)

Sláva nazdar výletu.Všem co pochybují o mém rozumu hlásím,že mám vylíčený j e n strop a to válečkem a bylo jsem hotova za 2O min.Tak žádná křeč to nebylo už jsem doma a v bazénu.Převlékla jsem postele a nachystala pro švagra a švagrovou.Musela jsem to udělat,aby mě nepomluvila,že jsou tam rozmáznutí komáři co se děcka do nich trefovaly.Teď už mám pohov do 26.7. a od 27.7. opět hlídačka 3 dny a potom od 3.8. do 9.8. opět hlídačka.Tak už toho mám dost.Vilíku,Vilíku,tak ty nemáš paniku?A to projíždíš ještě jinou republiku?No je vidět,že jsi machr a že jsi to všechno překonal.Držím ti palce ať je to tak stále a to stejné bych strašně přála nám všem ať už to jednou skončí.Nedovedu si představit ten pocit vyběhnout z baráku a jen tak chodit po obchodech a nemít strach co přijde.Děvčátka a ukluci jdu se namočit né vymočit.

Hanka 1 (St, 22. 7. 2009 - 14:07)

Vilíku díkyDobrá jo,,,,,,,,ale kdo nevím?Vilíku já beru malé dávky,tak asi budu muset pohovořit s doktorem ,zda to nezvýšit,ale bojím se ,co to se mnou provede,vedlejší učinky,když jsem to začala brát no žádná sláva,bylo mi blbě i od zažívání a vůbec.

Návštěvník (St, 22. 7. 2009 - 14:07)

Vítej tady Vilíku,ty pokořil jsi paniku,konečně nenudné to tlachání,co nutí každého k zasmání,popsal jsi boj s panikou skvěle,i to, jaké dávky Vilík bere,vždyť na světě jsou nemoci horší,než když tě jen panika zkouší.Dokázal jsi, že vyzrát se dá nad panikou,i když projíždíš zrovna jinou republikou.Heč, jsem dobrá, že?

Vilík (St, 22. 7. 2009 - 13:07)

Hani prosím Tebe napiš si. Ráno beru jednu tabletku dvacítky, Seropramu. A krom toho na tlak diroton.Beru jej, ten seropram od dubna a myslím, že účinek je skoro již stoprocentní. Ale občas jako kdyby mně něco pleštilo přes hlavu, trrošku zamotání hlavy a myslím, že kdybych neměl lék, že se to rozjede jako malina.

Hanka 1 (St, 22. 7. 2009 - 12:07)

vilíku .............jsi super,tak to jsi dobrý,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,moc ti to přeju,jen prosím tě kolik jsi psal ,že bereš toho Seropramu?

Vilík (St, 22. 7. 2009 - 11:07)

Ahojky všem postiženým zrádnou Pančou Agčou.Vrátil jsem se v neděli z Chorvatska. Cesta: před prvním tunelem v Chorvatsku hrozné myšlenky, třes. Zvládnuto bravurně, což mně dodalo kurage a další jsem projel se smíchem na rtech. Po odpočinku před Rijekou následuje 3 kilometrový. Rozjezd z parkoviště a zezadu hlas syna: Tohle tati nezvládneš. Co myslíte? Brzda, v přihrádce našmátrání lexošu, tři cigára na parkovišti, pak odhodlání a průjezd. To jsem ještě netušil, že přede mnou je pětilometrová Učka!!!! Ale lexoš vydržel v útrobách těla a ochotně pomohl i tam tam. Hurá.V Poreči nádhera, počasí výtečné, Pula amfiteátr, Rovinj, Umag, Vrsar. U moře jen jednou náznaky Panči, tak honem dýchání a přemohl jsem tu mrchu. Zpátky jsem si dal preventivně Lexoš a bylo vše v pohodě.Všechny Vás zdravím, držte se, bojujte ať přežijeme následující tři dny.Tak mě ještě napadá, mohli by udělat reklamu na Seropram jako že je na machrování před šéfem a Lexaurin je na takové to domácí žvýkání, děcka.

Hanka 1 (St, 22. 7. 2009 - 11:07)

Evikrk tak to jsem pro změnu nedostala já ,protože shořela krabička internetu o té bouřce a nešel až v pondělí večer a tak se to možná ke mně vůbec nedostalo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak to jsem rádaDituš ten tvůj bývalý je díloEvikrk a co prcek v pohodě?

evakrk (St, 22. 7. 2009 - 10:07)

Hanko, ale já přece psala, že jsem je dostala a děkovala jsem ti. Psala jsem i o tom, že jsem tam už byla a některá místa poznávám. A hotýlek se mě líbil, takže až se objeví slušné last minute, kliknu a zmizím. Hlavně aby pak nezmizla cestovka. Zuzko, tady je taky tak divně, dusno, slunce nesvítí, takovej dekl nad hlavou. teče mi z nosu, oči, ano nevím jestli vlezu do bazenu.Dito, Zuzka má pravdu. i když já bych si asi taky hledala něco sama, protože jsem taková povaha, že než bych od někoho něco čekala, vždycky jsem musela dokazovat, že nikoho nepotřebuju. Hrála jsem si celej život na tu silnou a ne vždy to byla pravda. Na oko hrdinka a pod duchnou jsem bulela.Padám ven, ahoj všem.

Hanka 1 (St, 22. 7. 2009 - 10:07)

Ahojka holky všemOli mě také bolí palice,,,,,,,,,,,,,,,,Alčo tyjsi hrozný divoch v tomhle malovat to tedy ani náhodouZuzko to má trvat snad jen 3 dny,je to opravdu zvláštní létoEvikr ani jsi mi nenapsala zda jsi dostala ty kopce fotek ,co jsem ti poslala a nepiš mi,že ne,to bych ten počítač už musela rozšlápnoutTak to dnes přežijte ve zdravííííííííííííííííí

Reklama

Přidat komentář