Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP9

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 14:06)

Katko a ještě nejlepší je,když tě začnou kárat co máš a co nemá a co si namlouváš,no to bych je praštila.A já když byla na kontrole u doktora na psych.tak mě říkal musíte do těch supermarketů,musíte to překonat-debil,já vím co mám a co nemám překonávat,ale ne silou to je potom ještě horší.A tak mu vždycky říkám ano supermarkety a překonávám a duchu si říkám vole už bych byla dávno zdechlá.Mám PP a AG.Tak co překonávat né?

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 14:06)

Katko moje slova zdechnout pěkně doma bez asistence doktorů,co doktor to jiný názor a každá víme co nám je a ne že nás přesvědčují o něčem jiném.Doktory nebrat i když ho mám doma.Kašlu na ně já mám svou metodu a i léčbu.

Aleš (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Inez :-))))Teď se to zdá lehoučké jak pírko, ale po bitvě je každý generál:-)Pro mimobrněnské : Bystrc je panelákové sídliště a sousedí s městs. čtvrtí Komín.

Inez (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Aleši - řešení hádanky: je to Bystrc :-)))))

Katka (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Zdravim vas vsechny.Tak jsem dnes absolvovala vysetreni na ORL a rtg krcni patere.Jsem z tech doktoru celkem otravena,kazdy se na mne diva jako na blazna kdyz reknu,ze se lecim na PP.Na ORL vse negativni,a na pateri taky akorat mam nejakou sterbinku mezi 1 a 2 obratlem.Tak zitra jdu zase k neurolozce s tema zpravama a jsem moc zvedava,co semnou hodla delat dal.Dnes na tom rtg jsem myslela,ze tam neustojim,bylo mi zle,myslela jsem ze fakt koncim,ale zase jsem to prezila.Je to zase psychika.Ale na rovinu rikam,ze uz nikam nejdu,radsi zdechnu pekne doma v klidu,fakt nepotrebuju,aby se na mne doktori divali jak na nesvepravnou.

Aleš (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Alčo, já jsem se špatně vyjádřil, samozřejmě jsem "kované štatlař" a ještě k tomu z Králova Pole, ale nejsem šovinista....

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Tak to já jsem brněnský patriot a ještě k tomu z Králova Pole.Tak.

LAZAR (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Zuzi....myslel,jsem,že ti dělá víc problém tam dojít.....ale z toho finance nemáš,zatím....?

Aleš (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Eva psala Aleš, ale myslela zřejmě LAZAR:-) Já ani nevím kdo nám dodává elektřinu, mně je to buřt. Já jenom vím, že každý rok platíme za inkaso víc a víc:-(Inez, hádanka je moc těžká, skoro jako ta Einsteinova, nechal jsem se podat Googlem, ale ani tam nebyla zodpovězena. Zato jsem tam objevil sice starou, ale příznačnou pro Brno : Prochází se turista po Brně,je horko a tak se začne oplachovat v kašně.Kolemjdoucí mu povídá:"ty kemo nechlemté to,chčijó do teho morgoši!" Turista:"promiňte já vám nerozumím,já jsem z Prahy" "aha z Prahy,tak to jo,pijte to pomalu,je to studený". Od toho se samozřejmě distancuji, já nejsem brněnský patriot, já mám kořeny na Vysočině.Ten slavnej křivé komín se dostal i do jedné písničky. Zde první sloka :V našem štatlu betálný se dějó, Kóle a ja nemám klidnou chrupnu. Těžký lochny špicově tam zejó, kde si kámo jenom trochu dupnu. Křivé komín v Majlontě zas čódí, rákosníci hrnó čachrovat. Na mlejně se sajtna dneska sódí, u škopku to bud večer klap. Nelo dík, co sme si to sme si, no ni?

Inez (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Pajko, neměla jsem na mysli ani tak konkrétní myšlenku, jako tvůj způsob psaní, schopnost přesně vystihnout pocit, náladu... Když si čtu tvé příspěvky, jako bych si prohlížela fotku, ze které najednou vykoukne detail přiblížený teleobjektivem.Alčo... jóóó, květáček smažáček, díky za inspiraci :-)))!

zuzka (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Tak jsme po obědě))) ALČO to ty víš několik dní dopředu co budeš vařit? Já kolikrát ještě v 11 nevím co a to ve 12 obědváme. V tomto směru jsem člověk okamžiku.LAZARE, ti co sem chodí už dýl tak ví, ale napíšu tobě, jak je to s mou školou. Před 2 roky jsem šla na léčení do denního stacionáře, tam se mi udělalo výborně, tak z toho nadšení jsem si řekla, že půjdu studovat, jelikož se mi nechtělo lézt po konkursech na práci a vysvětlovat, že jsem byla 10let doma s astmatickým dítětem. Takže chodím na denní studium, už jsem ukončila 2.ročník, moc mě to baví a hlavně jsem mezi mladými lidmi. Je fakt, že poslední dobou mi dělá problém si s lidmi vykat)))jelikož zde si tykáme,ve škole též /teda ne s profesorama/ tudíž vykat nápadníku mé dcery, je pro mě dost složitý - asi mu řeknu ať si tykáme a hotovo. Ono se říká, že když si lidé vykají, že si k sobě tolik nedovolí, ale můj 1. manžel řekl klidně na nějaké rodinné sešlosti mému otci - Tatínku, vy kecáte! A celá moje famílie z toho měla šok)))). Takže tak je to s mou školou, zase kdybych neměla PP, nikdy bych se ke studiu nerozhoupala - tak bych jí měla být - tý potvoře panikářský, nakonec vděčná)))))

LAZAR (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Jó jěště jsem uvažoval...Pajko co být permanentě gravid.....?Nebo jak se to píše... :-)

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Ráda vařím a nedělá mě to potíže,stačí napsat a já udělám jídelníček na celý týden.A nebude nákladný ani pracný.

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Pajko kol Brna je slunečno a strašně dusno,mám obavy,že přijde bouřka.Tak doufej.Jedeš tam,kde jsi byla minulý týden?Zuzko jdu také pro barvu na vlasy,ale až odpoledne,protože manžel tady má vodaře a tak musím být doma.Mění v ordinaci vodovodní baterie.Jak vypadne tak se obléknu a pomažu na nákup a pro barvu.Jak nabarvím a vyfoukám tak se vyfotíma pošlu.Ráda se o jídelníček podělím.Zítra je:vepřová polévka s kroupamauzená krkovička,nové brambory,rajčatový salá.Středa:vývar s nudlemismažený květák,brambory a tatarka.Tatarku si dělám sama z majonézy.šem dobrou chuť a inspiraci k vaření.

zuzka (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

ALČO))) já miluju ty tvoje jídelníčky))). Byla jsem nakoupit, koupila barvu na vlasy, pleny pro psa)) a nějaké poživatiny. Vařím brambor.kaši a kuřecí roládu.Venku pofukuje větřík tak to docela šlo, ale tady je zase vedro jak na poušti. Kluka mám doma, ráno hekal, že ho bolí v krku, no tak jsem ho nechala doma.NELO to víš, že to hubnutí nevzdávej, ta bezzubá spolužačka byla akorát dobrá motivace a co? Ocenila tě aspoň???? Já se taky začala ve 14 bát bouřky - ne, že bych zažila to co ty, ale psychouška říkala, že se to běžně stává v dospívání, že se člověk začne bát, jako malé dítě - prý se tak podvědomě brání být dospělý. A pak jsem se hrozně, ale fakt hrozně bála větru, musela jsem brát diazepam, abych se uklidnila a přešlo mě to ani nevím jak. Tak si pořád říkám, že mě třeba jednou takto přejde PP a agora, že prostě ani nebudu vědět jak? No byla by to paráda.

Pajka (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Alčo, kol Brna je nepěkně? Máme tam vyjet na otočku po poledni, doufám, že nebude-li pršet, nezmoknem...

Pajka (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Zuzi, mě napadl za komínem Aleš, dovedu si představit, jak jeho oči svítí, prostě baterky :) Týna se teda nevrátila, snad je jí někde jinde dobře, jestli netesknila po střechách v centru PrahyNeli, nenapadlo, ale nejsi první, kdo se mnou tohle téma otevírá... a bouřky jsem se bála, bojím a budu bát, ne sice úplně vyklepaně, ale mám hodně veliký respekt...

Alča (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Všechny zdravím!!!!!!!Nelo to víš,že se dočkáš.Já vždycky říkám co jsem do nich vložila,myslím tím citově s láskou ne materielně se určitě vrátí a navíc to budou přenášet na svoje děti.Protože tak byli vychovaní,tak to budou praktikovat i na svoje děcka,alespoň doufám.Jinak dneska strašně dusno.Já peru co jsem dovezla špinavého z čech a tak mám obavy aby mě to nezmoklo.Jinak úklid,vysávání,utírání prachu 3 dny jsem nebyla doma tak prach usedl.Dnes oběd:kmínová polévka pražený rohlíkoběd:knedlík na vajíčko a okurkový salátTak pá pá....Alča

Pajka (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Inez, nevím, co máš na mysli za myšlenku... ale všimla jsem si moře překlepů ve svých příspěvcích, snad to dešifrujete, nemám čas po sobě kontrolovat a pak žasnu...

Nela (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Ahoj bando!!Teda,vy jste toho napsali!!Jsem si musela udělat poznámky:-))Olinko ty jsi 1 !!! Vidíš,jaké děláš pokroky!! To by tě na podzim ani ve snu nenapadlo,že budeš v červnu lítat po lese že ??Pajko ty opravdu dovedeš všechno tak výstižně vyjádřit a nenapadlo tě psát články a nebo knihy ??Dobře by jsi se četla !! Fakt!!Inez já se bouřky nebála,až do 14 let,kdy na horách o veliké bouřce sjel blesk po obrovské lípě a zapálil sousedům chalupu .Měli eternitovou střechu a ten praskal,střílel a lítak jako ohnivé koule do trávy a my všichni dokola lítali v té suché trávě -bylo suché léto- a zadupávali ty hořící úlomky.Ta chalupa vyhučela asi za dvěhodiny a zůstala jenom hromada popela.Lidé se zachránili,ale uhořela ovce a jehně,pár králíků a slepic. Bojím se už bojím a¨jak nad horami hromy bijů,nespím a počítám jak daleko je bouřka :-((Evi moc pěkná skorosnacha!! Gratuluji babčo !!Ta opica,co mne usurpovala ve škole dřepí předemnou vedle brýlatého kluka,ale nezubí se tam :-))Já ale hubnu dál protože se mi dobře výbe a tlak se ustaluje:-))Silvi jdu to napravit a poslat fotku:-))No a děkuji za chválu! To víte,že mne to hřeje u srdíčka .-))Jituš a je fajn,že je ti líp!!Aleši já sice říkala,že si tě nebudu všímat,ale jsem zvědavá ženská a taky nakoukla na tebe a kachny a musím konstatovat,že máš fakt pěkné oči a sportovní postavu.Zuzi psychcké úpíry znám !! Mám jich kolem sebe každý den a prchám jak se dá:-)) Dlouhé návštěvy taky nemusím .Alčo snad se taky někdy dočkám vděku za to ,co dělám pro děti :-))Moc všecny zdravím a zase pádím .

Reklama

Přidat komentář