Reklama

Kočárek v autobusu

Norman (Ne, 27. 12. 2009 - 16:12)

Je to fakt. Mladý matky, hlavně ty městský se rády shlukujou v nákupních centrech a zaberou v řadě s kočárama celou chodbu. Melou jedna přes druhou jestli ten její kadil pětkrát nebo bože jen dvakrát ? Bože asi umře. A druhá zas, že její nechce sát - ach bože asi do zítřka umře. Jsou vyvalený, mozek zatemnělej, jedou s kočárama hlava nehlava. Klidně vás naberou a je jim to buřt. Nedávno se mi stalo v tramvaji, že mě jedna přitiskla kočárem do rohu tramvaje ani jsem nemrknul. Když jí říkám, že bych včas uhnul a pustil ji, tak jen blbě čuměla. Když prostě nějaká mladá kráva nastupuje s kočárem do tramu, tak jdu na druhou stranu, pač nechci aby mě otravovala s vyndaváním kočáru. Pak má člověk jen ruce zadělaný od bláta. Mladý matky, trochu ohledu k okolí, když ho sami vyžadujete.

Lišák (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Maminky s harantama jsou otravné a ještě ty děcka nechají dělat, co se jim zlíbí. To si myslíte, že porodit je nějaké vaše zásluha, či co? Peněz máte jak šupek, jen se podívejte jaké mají kočárky, za půl roku ho nebudou potřebovat, ale hydrauliku má jak moje auto. Seďte na prdeli a čtěte děcku básničky, ať nemá vadu řeči!!! Krávy.

TUR (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Mladé maminky jsou rozmazlení frackové, ale mě to nevadí, oni jim to ty jejich děti vynahradí. Pořídila sis děcko, tak se o něj starej a nerajzuj po supermarketech. K doktorovi si vem taxík, máš na to z mateřské dost. Jezdíš si na in linech a kočárek vepředu jako nárazník, že.

Bob (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Je to jenom o lidech a o jejich chování. Nemám problém pomoct s kočárkem, ale na druhou stranu někdy mám s nadsázkou pocit, že žena s dítětem porodí i polovinu mozku. Třeba v Liberci během tramvajové výluky ve špičce jezdily za sebou dva autobusy současně za sebou - jeden klasický a druhý nízkopodlažní. Stejné zastávky, stejná trasa, stejná jízdní doba. Do kterého si myslíte že se paní s kočárkem a dvěma dalšími dětmi neomaleně dožadovala pomoci s nástupem...

nic proti (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Nic proti kočáru v autobuse, ale měly byste za něj zacálovat. Kočár zabere místo pro 6 lidí. Tedy šestinásobné jízdné, a vše by bylo OK. Nechápu, kde berete tu drzost, že si myslíte, že váš kočár pojede automaticky zadarmo!!!

fanda (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Souhlasim s igorem a jeste aby toho nebylo malo skemrate po statu prachy na materskou a socialku pro ty svoje haranty.

.. (Ne, 27. 12. 2009 - 14:12)

Už mě kurva neserte s tím...ty seš debil...............

p (Ne, 27. 12. 2009 - 14:12)

Doma máme tři auta,ale jelikoš jsem mladá maminka(19) a řidičský průkaz mám chvilku,bojím se sama s natálkou jet autem.Takže taky musím autobusem,když jedeme k doktorce atd.,když manžel je v práci. zajímalo by mě když se tady obrací každej,že maminy jsou socky,tak co jsi ty socko,když jezdíš autobusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igor (Ne, 27. 12. 2009 - 13:12)

Už mě kurva neserte s tím "pane, nepomohl by jste mi s kočárkem?" ... Jděte s tím do prdele, sami ste si to udělaly, porodily, tak teď si ty vaše posraný fagany tahejte samy a mě nechtě žít, stačí když vám to přes celej autobus řve a běhá. Ty vole.

Rachel (Ne, 27. 12. 2009 - 11:12)

Za totáče se nikdo do obchodů s děckem v kočárku necpal. Není to nic ani pro děcko- vydýchaný vzduch, vedro... Tatínek stál před obchodem, nebo byl s dítětem na procházce a maminka si v klidu prohlídla obchody. Nebyla totiž nakupovací mánie. Vážené maminky, chce mít všechno a hned. Není to obhajoba totáče, ale kritika konzumního života a požitkářství.

Vanda (Ne, 27. 12. 2009 - 11:12)

fííííha...tak jsem se s úsměvem začla číst a úsměv tuhl tedy-docela síla takováto diskuze. To téma se mně netýká, ale obsah příspěvků mně na chvíli zaujal. O Češích se říká, že jsou chroničtí stěžovatelé a závistivci. Po čtení této diskuze mně napadá-nesmírně netolerantní a nesnášenliví. Zažila jsem obojí-tedy situaci, kdy prudil řidič MHD i matka s miminem. Kdysi mně řidič ujel, i když o mně, ženoucí se s golfáčkem nebo i bez kočáru s dítětem za ruku, věděl, s kočárem mně do dveří taky přivřel. Nedávno pak jsem zas prohlížela zboží v jednom pražském obchodě s oblečením a ucítila prudký náraz-mladá matka do mně najela s kočárkem a se sveřepým nenávistným pohledem mně začla pérovat, proč neuhnu. Neměla jsem šanci jí vysvětlit, že oči na zádech nemám a že mně mohla objet, bylo tam místa spousta. Mladá dáma vstala asi ten den prdelí dopředu a měla potřebu konfliktu. Za mého mládí kočáry do obchodů věbec nesměly. Děti zůstávaly před obchody, i když to jistě matky stresovalo při nákupu-nebo je vzít do náruče a manipulovat nákupem i vozíkem jednou rukou, což je taky na budku. Moda kojení na veřejnosti, ježdění kočáry do prostor obchodů a kaváren přišla až později.Nikdy by mně ale moje zkušenosti nevedly k tomu se takto navážet do kterékoli skupiny lidí. Matek či ostatních cestujících v MHD. Proč jako ? Burani, sobci a zakomlexovaní jsou v každé věkové, sociální i jiné skupině obyvatel, tak to bylo, je a bude a stojí za to si tím otravovat život a diskutovat a rozčilovat se ? Není to zdravé, přátelé, stejně nic nevyřešíte. Každopádně jsem po čtení této diskuze ráda, že mám velké děti, nepoužívám MHD, jezdím autem a tím naprosto nikdy nebudu řešit setkání s lidmi podobnými některým tady na tomto foru. Vůbec jsem netušila, z čeho všeho jde udělat problém. Jen malá rada pro ty, který vadí cokoli v MHD-od kočárů, matek, řvounů-nejezděte sockou, jak to nazýváte a jak doporučujete jiným. Právo na to má každý, kdo to neunese, choď po svých nebo autem-pak se zklidníte.

Monika (Ne, 27. 12. 2009 - 02:12)

Chtěla jsem něco napsat k tématu,ale vidím,že jsou tady opravdu inteligenti,tak se se raději zdržím komentáře

kajetana (So, 12. 9. 2009 - 12:09)

tak to asi nebude v Praze:-(...kolik ti je,když píšeš takovýdle blbosti....buď si hodně mladá,nebo naopak stará,a nevíš co to je mít děti,a někam s nima jet....takové ako ty,jsou velmi úbohe stvoření...

Lucka V. (Pá, 16. 1. 2009 - 11:01)

Alex- to tady píší lidé, kteří vídaj děti jen zdálky, jinak si to vysvětlit neumím. taky mi je z nich blivno.Nejvíc mě dostává názor lidí, kteří MHD jezdí a o matkách s dětmi, které jedou s nimi, tu píší, že jsou socky . to mě dostává nejvíc :o)))))

Alex09 (Pá, 16. 1. 2009 - 11:01)

Tady nejsi v Anglii, tady jsi v ČR. Žasnu, hlavně nad názorama ženských. Tak aby vás někdy až budete mít (fracka) nenapadlo nastoupit do MHD. Nevadí , že potřebujete do nemocnice k doktorovi , prostě abyste neobtěžovali (ty netolerantní lidi v MHD) to jste vy, tak si zaplatťe taxíka a jeďtě tak, když máte v rodině jen jedno auto a manžel ho potřebuje do práce. Já osobně bych kvůli takovým netolerantním lidem co myslí jen na svoje pohodlí v MHD a neberou ohledy na druhý, neudělala vůbec nic. Děti jsou taky lidi, pokud jste si toho nevšimli. Není to jiný živočišný druh. Je mi zle , jdu zvracet......

Lucy (Po, 3. 1. 2011 - 08:01)

Heleno neboli Ms.CF tvé...Teda Heleno, nevím jaké máš vzdělání, ale pochybuju, že alespoň základní. Na Internetu a v diskuzích bys neměla vůbec být, divím se, že Tě administrátoři již dávno nenahlásili. Uklidni se a vyjadřuj se slušně.

Ivet (St, 17. 12. 2008 - 20:12)

Řešíte hlouposti ač děti nechci tak je to jen moje věc a MHD mají možnost jezdit všichny. Ty děty z toho nemaj až takovej rozum a když je máma na tu sedačku posadí tak prostě sedí. Jinak s tím pouštěním starších lidí já si raději nesedám a těch ár zastávek stojím. Kolikrát jsem svědkem toho, že se nezvednou ani lidé středního věku aby pustili něakou babču nebo dědu.Jinak nesouhlasím s názorem,že když nastoupí starý člověk tak já nevstávám jen proto že tam je někdo mladší nežli já....to je hloupost. Prostě pokud sedim tak nezkoumám jestli je tam někdo mladší a prostě se zvednu.

ret (Ne, 14. 12. 2008 - 20:12)

Ale jasně že nejsou všichni stejný.Já jenom posala svoji zkušenost.Bezohledný sobci jsou jak mladí tak starší neli staří.Mě jenom zaujalo to jejich žvanění o těch mladejch,jací jsou hrozní a přitom jsou někdy i horší ty přechytralí dospěláci.Podle mě je to ve výchově a příkladu rodičů potažmo dospělích vzorech.Jestliže se budu chovat hnusně ke starým lidem a navíc před svýma dětma,tak můžu čekat že se budou chovat stejně a třeba i ke mně.Víc nic stejně tady nic nevyřešíme takže hodně štěstí na dobré lidi všem a krásné svátky.

Lucka V. (Ne, 14. 12. 2008 - 18:12)

Michale, napodobně :o)) no comment

Návštěvník (Ne, 14. 12. 2008 - 17:12)

pardon, držely

Reklama

Přidat komentář