Reklama

Kočárek v autobusu

Yossarian (Pá, 28. 11. 2008 - 12:11)

No jasně , ony jsou bezdětné a pro to pro společnost i neužitečné a ještě by chtěly aby se jim lidi přizpůsobovali.....prostě mají nějaký problém v životě a proto tu nenávist ventilují tímhle způsobem...........Viktorie...máš sex??máš lásku a dobrou práci ??máš peníze ??my na to přijdem....

Lucka V. (Pá, 28. 11. 2008 - 12:11)

Prosimtě, ty si myslíš , že žena musí být užitečná pro společnost tím, že rodí děti???? to je tedy názor......to je směšný....

Yossarian (Pá, 28. 11. 2008 - 11:11)

No jasně , ony jsou bezdětné a pro to pro společnost i neužitečné a ještě by chtěly aby se jim lidi přizpůsobovali.....prostě mají nějaký problém v životě a proto tu nenávist ventilují tímhle způsobem...........Viktorie...máš sex??máš lásku a dobrou práci ??máš peníze ??my na to přijdem....

Aduš (Pá, 28. 11. 2008 - 11:11)

Victorie to,že děti nechceš chápu,ale názory jak ti vadi mimina předškoláci a tak,to už je fakt na pováženou.Přece kvůli vám bezdětným nebudem ve všem ustupovat a pomalu chodit kanálama.To vy máte problém tak si třeba založte nějákou komunitu někde na samotě a tam si spokojeně žijte.

Victorii Saša (Pá, 28. 11. 2008 - 11:11)

Victorie, tady mi nepřipadá normální pouze Helena. Myslím, že je psychicky nemocná. Jinak OK. Vytočila mně těmi kydy. Moje chyba - nenechám se už unést. Je mi jí ve skutečnosti líto, jaký život v té nenávisti, kterou je prosáklá může vést ? Hodně štěstí a pohody ... Saša.

Yossarian (Pá, 28. 11. 2008 - 11:11)

Victorie

Yossarian (Pá, 28. 11. 2008 - 11:11)

Protože ty jsi nervozní a přecitlivělá Veroniko,ale to je tvůj problém a ne mamin s dětma....ty máš podle mě jiný problém někde jinde a bezdětnost je zámínka, jak to trauma ze sebe dostat...máš dobrý sexuální život??máš lásku a pořádnou práci??někde tam něco hapruje ...ty potřebuješ psychologa a Helena psychiatra .....

Victoria (Pá, 28. 11. 2008 - 10:11)

Saša: Nevím, zdálo se mi, že si protiřečíš. Na jedné straně že nás respektuješ, na druhé straně cosi o nenormálnosti a ten pseudoargument s důchody. Ale někdy člověk něco napíše a myslí to trochu jinak, než to vyzní, takže jestli nemáš nic proti dobrovolné bezdětnosti, tak OK. Nesouhlasím s Heleniným radikálním přístupem, uznávám, že i matky s dětmi mají právo cestovat v MHD, ale to nic nemění na tom, že mi bulící mimina a pokřikující předškoláci na veřejnosti vadí. Ale nevím, jak by se to dalo řešit, jedině ty speciální dopravní prostředky pro rodiče s dětmi, ale to je utopie. Zvláštní je, že dřív mi děti v MHD apod. v podstatě nevadily, možná mám jen takové divné období a zase mě to přejde. Peace.

Victorii Saša (Pá, 28. 11. 2008 - 09:11)

V mém příspěvku není a ani z něj nevyplývá, že kdo je dobrovolně bezdětný, není normální. Stačí ho pozorně přečíst. Je normální a je to jeho volba. Vadí mi řeči typu - matky vytahané dělohy, děti exkrementy z těchto děloh, matkám plivnout do ksichtu nebo vykopnout proti dítěti - výroky Heleny. Možná je to opravdu jen provokatér, který se baví, co myslíš ? nebo opravdu někdo takový dle Tvého názoru může existovat ? Uráží taky svou matku a sama je exkrement, ne ? Nepochopila jsem, proč na diskuzi Kočárky v autobusu se objeví Helena - přišla provokovat na téma, které se jí netýká ? Ona přece kočár řešit nebude. Autobusem ať nejezdí, přece nebude za socku, dětem se může vyhnout a když potká kočár, stačí plivnout vytahané děloze do ksichtu a vykopnout exkrementu směrem k hlavičce - co Victorie ? S.

Lucinda (Pá, 28. 11. 2008 - 08:11)

Luledo, zkus jí napsat na stránky nokidding, tam ji asi chytneš líp, myslím si ale, že odebrání rozmnožovacího ústrojí jí nepomůže, protože se bude dál škvařit nenávistí k dětem, na to by pomohla operace mozku.

Yossarian (Pá, 28. 11. 2008 - 08:11)

Bohužel nemyslí Luledo...to je jen póza že chce být neplodná...ona by neměla co rozebírat kdyby měla vyndané vaječníky ....uvidíš že se neozve....jen tady potřebuje dostat ze sebe svou zlobu a nenávist na svět, protože je sama a nikdo jí nechce ...

Yža (Pá, 28. 11. 2008 - 08:11)

podtrženo, sečteno - hnus. Představila jsem si, že s takovou pakáží jezdím každý den do a z práce. Za kterým ksichtem se skrývá to, co tady čtu?

Luleda (Pá, 28. 11. 2008 - 00:11)

Pro ty co děti nechtějí: Proč se tedy pohybujete v tématech, které právě problematiku dětí probírají? Nechápu, proč nejste na vašich stránkách a nenecháte ty rodiče tlachat o jejich problémech. Ptal se někdo na názor těch, co děti nemají (to není nic proti bezdětnosti, protože moje velice dobrá kamarádka se rozhodla stejně) Ale spíš mě vrtá hlavou, kdo vám dává právo hodnotit úmysly lidí, kteří se pro dítě rozhodnou. Proč jste tak stašně nesnášenlivý a hned vulgárně napadáte? Vědí o vašem jednání a vašem slovníku vaše matky? Ty vás porodily a tak je vlastně titulujete všemi těmi pěknými názvy. V jakém žijete rodinném zázemí pokud své nejbližší takto nazýváte? Opravdu myslím, že by jste se měli stydět. Ne proto, že jste se rozhodli jinak než většina, ale proto, že jste nesnášenlivý a beztrestně můžete napadat okolí kolem vás. Není za vaším kousáním jen nejistota kam vlastně patříte? U Heleny kor. Mám pocit, že si není jistá ani sexuální orientací, životním naplněním a už vůbec ne mentální vyzrálostí. Proč jinak tolik nenávisti? Nebudu se tady rozepisovat co mám a co nemám, ale MHD se vyhýbám nejen teď když mám děti, ale i před tím, když jsem je neměla. A důvod je prostý - Individuum tam potkám častěji než v autě. Ale rozhodně si nemyslím, že MHD jezdí jen socky. Bývalý partner ač velice známý podnikatel a lékař s velkými čistými obraty ročně, stejně jezdí MHD protože prostě nerad řídí. A socka tedy rozhodně není. A děti co mám nejsou jeho, pro pořádek :-))) Tak si říkám, proč se ta diskuze tak strašně zvrha. Dotaz byl jasný a stručný. Na něj je odpověď jediná. Napsat si číslo busu a podat stížnost. Ta se vyšetří a příště ten řidič už tak jednat nebude - tedy pokud bude řídit autobus. :-)A jinak vzkaz pro Helenu. Mluvila jsem o tvém velkém přání zbavit se rozmnožovacích orgánů a bývalým patnerem gynekologem co se zabývá odstraněním vaječníků, popř. celého vnitřního rozmnožovacího ústrojí a svolil s tím, že by s tebou probral veškeré možnosti a pomohl ti zbavit se tak velikého břemene co neseš na svých bedrech. Po přečtení pár tvých příspěvků zhodnotil, že by ani nebylo dobré, aby někdo tak strašně trpěl. Tak se když tak ozvi, tedy pokud to myslíš OPRAVDU vážně. Tedy všem rodičům i nerodičům přeji méně emocí a více slušných slov. :-)))

xxx (Čt, 27. 11. 2008 - 23:11)

hlavne ze ty jsi na urovni. mas asi nejaky mindraky co?

Aduš (St, 26. 11. 2008 - 22:11)

Prý tak se přestěhuj.Zaprvé v dnešní době je to fakt jednoduché se jen tak přestěhovat,že.A za druhé přece se nebudu kvůli blbečkovi co se mu nelíbí,že jedu občas autobusem s kočárkem stěhovat :-) A pak to,že matky které jezdí autobusem jsou socky..A co jste potom vy?Proč vy nejezdíte autem?

s (St, 26. 11. 2008 - 21:11)

Přesně tak....kašlete na ně,lidi! Jsou to jenom nevybouřený smradi a paka! taky mám pocit,že je to jen provokace a kdo ví,jestli to není jen komreční tah někoho z tohohle serveru...a nebudu někomu vydělávat touhle úchylnou diskuzí! Je mi líto člověka,kterej se tu slušně zeptal na začátku,protože se to obrátilo úplně někam a začalo se tady řešit úplně něco jinýho! A co se týče řidičů,tak někteří jsou opravdu idioti a ne jednou jsem slyšela,že někomu skřípli kočárek mezi dvěřma tramvaje a dokonce se i rozjel!!!!

Radka (St, 26. 11. 2008 - 20:11)

To je fakt. Jen mám z téhle zvrácené diskuze čím dál větší pocit, že jsou to fakt jenom provokatéři, kteří čekají na ty naše "slepičí" rozčílené reakce a chechtají se u toho. Ale co, brzo budou Vánoce a já potřebuju sílu a klidné nervy k tomu, abych svému milovanému dítěti připravila hezké svátky s rodinou, v klidu a pohodě. A myslím, že má dcera to ocení i o několik X let později. Pokusím se ji vychovat k tomu, že slušnost a ohleduplnost k druhým by se jí měla vyplatit. Ale taky k tomu, aby si nenechala "kálit" na hlavu. Ale ona je chytrá holka a myslím, že by se mi to mohlo podařit.

s (St, 26. 11. 2008 - 20:11)

Radka:asi tak nějak....jsou ubohý a nemá cenu se tady s nima špinit klávesnici!stejně to píšou buď puberťáci,který na to,jak ubohý ve svých deseti letech byli,teprve přijdou,nebo zakomplexovaný pitomci (a všichni vědí,koho tím myslím),který nevědomky i sebe přirovávaj k extrementu a urážej svou vlastní matku!! (a to se před lety jinak než MHD nejezdilo,protože auto měl v domácnosti málo kdo)! škoda mluvit...

Radka (St, 26. 11. 2008 - 20:11)

To je teda úroveň. Na vesnici se mi líbí a kňučet, že tu bydlím? To ani náhodou, Filipe! Nebo kdo vlastně jsi...? Aspoň jsem si jistá, že tu nepotkám takové dobytky jako jsi Ty, Helena a spol. Už se nebudu vyjadřovat k tomuhle tématu. Jen jsem ještě chtěla podotknout, že přirovnat dítě k exkrementu vytahané dělohy (nebo jak to vlastně bylo) je docela husté. Ale nemá autor(ka) pocit, že sám je taky takový exkrement své vlastní matky? Se mi fakt chce blít.

s (St, 26. 11. 2008 - 18:11)

SORRY FUJ, nejsi v tom sám! Helena a spol jsou stejná pakáž!!! A když už jsme u toho! Vy,co tady nadáváte na to,že mámy s kočárky jsou socky a podobně...a co jste teda Vy,který těma autobusama jezdíte taky???? vy jste prostě většinou jenom smradi,terý nemaj peníze na svoje auto,nemaj svůj příjem a ani řidičák!

Reklama

Přidat komentář