Reklama

TCHÝNĚ

Zeťák (Út, 27. 2. 2007 - 14:02)

trvalo to tři roky, než jsme s tchýní začali spát. Ale byly to tři roky neustálého erotického jiskření, tajných představ zkrytých provokací. Ale mohu potvrdit, že se v posteli nic nevyrovná zralé a zkušené ženské.

Anaj (Út, 27. 2. 2007 - 13:02)

Elin, my jsme od tchýně 400 km a ani to nepomáhá:(

Elin (Čt, 25. 1. 2007 - 11:01)

Tchýně mé dcery je slušná, pracovitá paní, jenže - způsobila málem rozvod manželství,protože v každé osobě mužského pohlaví, včetně poštovního doručovatele, viděla potencionální nebezpečí pro svého syna.Otvírala dceři i poštu, což u nás doma nebylo zvykem, litovala chudinku syna, že nemá každý den teplou večeři a vždycky pro něho měla v zásobě jeho oblíbené jídlo,. které samozřejmě nikdo neuměl tak uvařit.Problém byl ten, že synáček byl ze čtyř dětí nejmladší a jinak měla jen zetě, ne snachy.Dcera se snažila být tolerantní, ale jakmile se někdo dotkl její osobní svobody, tak to jiskřilo. Nejhorší bylo, že ji pomlouvala u dětí a ty to samozřejmě hned za tepla mamince řekly.Potom jsem zjistila, v čem to vězí. Jednak zažila nevěry- možná domnělé, možná ne - u svého manžela a pak si postěžovala, že dříve za ní syn chodil několikrát za den- bydlí v jednom domě- se vším se jí svěřoval a teď je mu přednější manželka.A bylo to. Takže to nebylo namířeno konkrétně proti mojí dceři, ale proti kterékoliv ženě, kterou by si její syn přivedl.Tady je jen jedna rada: pokud tohle zjistíte před svatbou, prchejte buď samy nebo s manželem na druhý konec republiky.

Jess (Čt, 25. 1. 2007 - 00:01)

Můj názor na tchýně je ten,že vtipy o tchýních vůbec nepatří chlapům,ale ženám,ženy mají tchýně většinou samé semetriky:-) Neznám snad ani jednu kámošku,co by tchýni nechtěla odstřelit na mars,za to chlapy se svými tchýněmi ani nemají

Veronika (St, 24. 1. 2007 - 10:01)

Pavliku, uprime Te lituji, bude to horsi a horsi...

pipi (St, 22. 11. 2006 - 12:11)

Ahoj, já tchyní nikdy nebudu, tak se nemám čeho bát, tak pá, ale trvám na svém!

Franta Sádra (St, 22. 11. 2006 - 12:11)

Pavle, dobře ti radí, utíkej! Je to tisíciletý známý fakt, ta tvoje bude časem minimálně stejná, jako tchýně. Počítej s tím, že by sis bral také tchýni, to vím z vlastní zkušenosti a jsou nás takových celé milióny. Nebrat, utíkat, nechat na ocet!

Jájina (Út, 21. 11. 2006 - 22:11)

Jo ale co ti kteří se k nikomu nevetřeli bydlet, jako já, a tchyně stejně prudí, protože bydlí 30m od nás.Takže Petře není pravda, že jen prudí ta ke které se ty přistěhuješ.

Magdaléna (Út, 21. 11. 2006 - 21:11)

Pavle,vem nohy na ramena!!!!

Pavel (Út, 21. 11. 2006 - 21:11)

Taky mám velký problém s tchyní a jejich rozmazlenou dcerou ( mojí nastávající ), neustále se se svojí matkou radí, drbají spolu, klábosej, sotva tu klapačku zavřou, už ji zase otevírají, aby vyslovily další nechutný drb. Někdy si říkám, jestli moje nastávající bude po své mámě, no potěš pánbůh:-(, začíná se jí dost podobat, chová se jako stará mladá.

Návštěvník (Út, 21. 11. 2006 - 18:11)

Mám také veliký problém se svoji tchýní,tchánem a jejich rozmazlenou dcerou.Jsem těsně před porodem a už se mi sem chtějí nakvartýrovat na celý víkend hned,jak se vrátím z porodnice.Vyskakuji z kůže... Už nevědí kudy kam a tak když jsem ted chtěla pujčit poprvé první věc a to vodní vysavač,tak manželovi bylo zděleno,že ho přivezou,ale chtějí tady přespat :)) Jsou neomalení a asi si myslejí,že jsem upně dutá..Ještě žě bydlejí 250km daleko a stejně je to někdy jen kousíček.. Držte mi pěsti.Všem tady přeji pevné nervy,musíme být silné :)))

Jana (Pá, 17. 11. 2006 - 11:11)

Ahoj maminky :o) Máte problémy se svými dětmi? Prosím pomozte mi s odhalením jedné z příčin - kdy a jak tyto problémy vznikají. Podívejte se na net: www.janyb.wz.cz a zodpovězte anonymní dotazník. Výsledky, které zjistím bych chtěla stručně shrnout zde na Doktorce. Třeba se dozvíme něco nového. Děkuji Vám a zdravím :o) Janča

Helena (Čt, 16. 11. 2006 - 00:11)

Jo jo,taky jsem to tady uz davno psala.Nikdo nemuze ocekavat,ze se nastehuje nekomu do rodiny,v ni si zalozi svoji rodinu a bude chtit mit rovna prava.Nechat si pomahat je cesta k zavislosti na tom dotycnem.Leckdy toho tchyne vyuziva.Ovsem nejspis se pravem citi ve svem byte pani!Jeji kuchyn,jeji nadobi,snacha se hrabe v jejich vecech,no to by mne kleplo!Snachy taky nesnasej,kdyby k nim do bytu vlezla tchyne a hrabala se v jejich vecech.Zajimave je,ze opacne to takove snachy co se nakvartyruji / i zetove/do ciziho bytu,delaji!Ze Vas to vubec napadne,tak si i druhym komplikovat zivot.

Petr (St, 15. 11. 2006 - 22:11)

Tak, tak, nacpete se ke tchánům do bytu a potom nadáváte:-(, musíte se osamostatnit, nenechat se od nich živit a nikdo se Vám milé dámy nebude plést do Vašeho života.

Jitka (St, 15. 11. 2006 - 21:11)

Romco,nemeli jste u tchyne vubec bydlet!Zvlast,kdyz mlatila svagrovou.Proc nejdete rovnou do najmu,podnajmu,nebo si neco koupit na hypoteku?Co to je v dnesni dobe za nesmysl ozenit-vdat se k nekomu do bytu?Snad si pred tim je treba zivot trochu zajistit.Je to tezke,ale jde to!To je zodpovednost k rodine.Nedavat svoji rodinu nikomu napospas,nebyt zavisli.

Petr (St, 15. 11. 2006 - 19:11)

Ony některé snachy taky stojí za to:-(.

ROMČA (St, 15. 11. 2006 - 18:11)

Moje tchýně dokonce opakovaně zbila moji již bývalou švagrovou a jak její druhý syn prohlásil,přispěla i k rozvratu jejich manželství.Můj manžel se mě vždy zastal,když urážela mě i mé rodiče.Bydleli jsme s tchýní ve společné domácnosti,když manžel odjel za prcí do zahraničí,vyčetla mě to,že jsem ho tam vyhnala,abych měla to co jiní nemají a následně mě i s ročním synem vyhodila z domu.Pak jsme bydleli v nájmu a vybudovali si hezký vstah,který nám trvá již 18 let.

Šárka (Pá, 10. 11. 2006 - 20:11)

Máme problémy s tchýní od počátku,řešil je i manžel i já,ale nic nepomohlo.Například mluvila při každé návštěvě jen v jednotném čísle na manžela,co si dělal o víkendu,nepotřebuješ něco a podobně.Poté manžela odchytávala před domem a plakala,že už miluje jen mě a ji ne.Když jsem čekala první dítě,tak ignorovala mé těhotenství,řeč o miminku stočila jinam.Po porodu našeho syna ho nechtěla nikdy chovat,ani se s ním fotit.Synovi budou čtyři roky a ještě ho nehlídala,můj syn jí vyká a minulý týden se me ptal,kdo to je.Čekáme druhé miminko a situace je stejná.Mám ale oporu u mých rodičů a v mém manželovi.

Návštěvník (Po, 30. 10. 2006 - 21:10)

misuge-neni odvozeno od mysi:-)

Návštěvník (Po, 30. 10. 2006 - 21:10)

misuge-neni odvozeno od mysi:-)

Reklama

Přidat komentář