Reklama

TCHÝNĚ

Erika pravá (Pá, 15. 4. 2005 - 19:04)

hele, nějaká Erika si dělá ze mě prdel. O té polívce to nejsem já. A zda si šetřím či nešetřím - a jaké ještě mám příjmy - tak to vám do toho nic není. Sbohem....

kkk (Pá, 15. 4. 2005 - 10:04)

ze si vymysli, to uz jsem poznala davno, treba kdyz psala, ze tajne setri na byt... z materske? po dvacetikorunach?!a ted s tou polivkou to potvrdil(a)...zase BSP nebo jak si rikali?

Šárka (Pá, 15. 4. 2005 - 10:04)

Hm, trochu lžeš, viď.Já jsem měla taky probléma s tchyní, do všeho se pletla, kontrolovala, všechno bylo špatně, pomlouvala mě, kde se dalo, snažila se nám rozvrátit manželství, aby měla syna zpátky a spoustu jiných věcí. Manžel bohužel zpočátku nebyl úplně na mojí straně, později pochopil, jak se věci mají. Jediná rada je přestat se s ní stýkat. Odstěhovali jsme se do jiného města, nejezdím k ní a mám klid.

Erika (Čt, 14. 4. 2005 - 20:04)

Ahoj vsichni, stalo se neco HROZNEHO!!!Vcera zase jezibaba prisla vecer otravovat, manzel jeste nebyl doma. Ja jsem varila polevku a ona me zase zacala buzerovat jak mam delat bramboracku a ze tam davam malo hub a moc kapusty a pritom od svoji mamky mam recept na nejlepsi bramboracku jakou jsem kdy jedla, delam ji opravdu dobrou a vsichni moji bramboracku maji radi no a me uz praskly nervy a ja jsem ji ten hrnec varici polevky vychrstla do ksichtu.Ona zacala skucet a svijet se na podlaze a ja jsem hned utekla i s ditetem. Jsem ted u kamaradky, te jsem neco namluvila. Cela se tresu a nevim co mam delat nespala jsem celou noc.

tina (Čt, 14. 4. 2005 - 13:04)

Eriko, je mi líto, že tvoje tchýně je tak omezená a nepochopí, že vám má nechat soukromí, ale co dělá tvůj muž je dost hrůza. jsi fakt dost mladá, zřejmě i přizpůsobivá, aby tě letama úplně neodrovnali. Stále máš vše před sebou. Pokud máš zázemí u svých rodičů, odejdi k nim, tvůj muž si musí vybrat, jinou cestu bych opravdu nevolila, nebo si časem budeš připadat jako nesvépravná loutka.Udělej to, i kdybys měla o muže přijít, nůž na krk, buď solo bydlení nebo nic. Moje tchýně je též hrozná, ale manžel stojí při mně, jinak bych si ho přestala vážit. Mám syna , už je mu 17, jednou se chci chovat tak, aby se nemusel rozhodovat, zda manželka či matka

Erika (St, 13. 4. 2005 - 18:04)

Zdeňku, chlap před svatbou byl v poho - zcela se mi zdál úplně normální. A zda budem bylet u jeho rodičů, tak to mě pěkně dlouho přemlouval - nakonec jsem kývla s tím že to bude jen přechodně. Jenže se pak z toho vyklubalo, že tam chce zůstat.Kdybych utekla k mým rodičům - tak se nic nevyřeší nä barák nemáme a do paneláku nechce. I když já bych bräla cokoliv bez tchýňky.Si představ, že nedávno jsme všichni tři bydleli v baráku u mých rodičů, kteří mi tam nechali mladšího brášku a odděli na dovču. Takže běchem 14 dnů byl asi 7 krát navštívit svoje rodiče - prostě to bez nich nemohl vydržet a ani mu nevadilo že musel ujet 100 km tam a zpět.A také se stalo že se ani kolikrát nevrátil - prý se zakecal s maminkou.Jinak je to vcelku fajný chlap - mám ho ráda a možná že má rád i mě.Zas sem leze tchýně já se na to vykašlu.......

Zdeněk (St, 13. 4. 2005 - 08:04)

Eriko, to co píšeš je něco šíleného. Ale zcela upřímně Ti jako chlap něco napíši. Ten Tvůj není fajn, jak jsi zmínila, protože kdyby byl fajn, tak nedopustí, aby Ti tchyně stála za zadkem ve 2 ráno. To totiž není normální a zde musí chlap stát na straně manželky, jinak není chlap. Možná jsi měla nad tímto přemýšlet v době, kdy jste plánovali společný život, protože nevěřím, že se takto nechoval už před svadbou. A co Tví rodiče? Odejít k nim a manželovi položit nůž na krk - sehnat byt pouze pro Vás a stanovit pravidla hry. Věř mi, že pokud to neuděláš, tak přijde další dítě a budeš ztracená úplně.

Mirka (Út, 12. 4. 2005 - 22:04)

Svokra a Rosťa.Krásne, keď odsudzujete človeka na základe pár riadkov a vôbec ma nepoznáte.Nie som dokonalá mamička, dokonalý nie je totiž nikto.Chcem len, aby mojej dcére nechýbalo to čo mne-MAMA a jej láska a ochota.Mám svoju rodinu- muža a dcéru, ktorý sú pre mňa všetkým, a nedovolím ani svokre, aby sme prišli o svoje súkromie. Tým nechcem povedať, že k nej naša dcéra nechodí ako každé vnúča, ale pod jednou strechou by som s ňou nežila, či sa vám to páči alebo nie. Každá mladá rodina má žiť samostatne, mať svoje súkromie a občas navštevovať rodičov, a nie byť citovo závislí na rodičoch do konca života!!!

Erika (Út, 12. 4. 2005 - 18:04)

Hany, dík za rady ale vchod do baráku jen jeden. Takže jak jidu domů idu přes jejich chodbu směr schody do pekla" a tam jsou teprv naše dveře, které nemají ani zámek. Tchýňka by se pak nemohla kdykoliv dostat na půdu. Kde šmátra asi 10 krát denně sice nevím co tam hledá ale prostě tam jen chodí aby si našla důvod mě tzv. poctít svou vřelou návštěvou. Je to děs a hrůza celé dny jen myslím na tchýni jak mě štve.A někdy i uvažuji že sbalím saky paky a uteču samozřejmě i se synem. Té ježibabě bych ho nenechala. Bo chlap jak chvíli hlída tak ho sprostě hned hodí mamince. A ty její výchovné praktiky mě fäkt už štvou. Jsem klidná povaha mě jen tak nic nerozhází ale všeho s mírou.Potřebuji víc povolit vodítko.Tajně šetřím na byt.....vím, že to tam dlouho nevydržím....a chlap at se pak ožení s maminkou...O((

Hany (Út, 12. 4. 2005 - 07:04)

Eriko, každá rada drahá, ale jak jsem četl, máte oddělené vchody, to znamená, že jsou uzamykatelné a tak více za sebou zamykej dveře. Já si myslím, že jakmile zazvoní a ty přijdeš a zeptáš se tchýně co si přeje, tak ji to časem přestane bavit, a nebo ji neotevírej dveře vůbec a máš do příchodu manžela klid. Další věc, která mě napadla je, naskládat hodně věcí po schodech (asi bydlíte na patře) a až půjde tchýně dolů tak se přerazí. Napadají mě ještě horší věci, ale pořádná "itálie", a to vždy když manžel půjde za maminkou, by nebyla ku škodě. On každý sistematický psychický teror udolá každého. Mám s tím bohaté zkušenosti. Takový pěkný mejdan kolem půlnoci a nebo domácí kino s pořádným basákem umocní celý efekt. No a ještě jedna impertinence na konec, jak jsem četl, tak pojmout za chotě o 11 let staršího muže a ještě k tomu závislého na mamince a přitom bydlet pod jednou střechou, byl velký nerozum. Sám jsem měl možnost bydlet se svou manželkou u našich, kde máme 3+1 s velkým špajzem, komorou, obrovskou halou, samostatnou větší kuchyní, velkou koupelnou a ještě s vlastním vchodem na čistou půdu. Oba dva jsme to odmítli a rači jsme se krčili i se synem ve studeném 1+1. Dnes máme vlastní 3+1 v paneláku, a tak nemusíme řešit takovéto, tebou popisované problémy. Doufej, že tchýně natáhne brzo ráfky a ty budeš mít manžela jen pro sebe a dům taky, pokud to vydržíš.

Erika (Po, 11. 4. 2005 - 20:04)

Ahoj, a to ještě s tchýni nebydlíte pod jednou střechou. Je to strašný p sní žít a ještě k tomu já jsem na mateřské a ona v důchodu takže ji mám pořád na očích. Vše má pod kontrolou i když mám zvlášt oddělenou byt. jednotku vůbec ji není trapné a 15 denně přijde za mnou nahoru a zas začíná a poučuje že to a to dělám špatně. Horší je že ji nic nemůžu říct bo se hned urazí a ještě horší je, že můj můž při mě nestají, vždy dá za pravdu mamince, i když třeba pravdu nemá. možná je to i tím věkový odstupem, kdy já mám 20 a manžel 31,Pořád mám tchýni za zadkem, cokoliv udělám už stají za mnou a věčně začíná s těma kecama. Kam jidu, proč tam jidu, a proč už koupu syna a proč ho nekoupu v tolik a v tolik. Nejhorší bylo jak jsem přišla z porodnice před půl rokem. To bylo strašný asi týden byla u mán nahoře v kuse a to i přes noc mi pořád radila jak zacházet s dítětem a já s unaveným usměvem pořád jen kývala. Jak nějaká pipina jsem si nechala všechno líbit. ¨Jednou už jsem to nevydržela a jak mi za zadkem ve dvě ráno stála jak jsem přebalovala syna a sekýrovala že ona by to dělat jinak. Tak jsem prostě ji řekla jen jednu větu že není třeba aby tu byla že já s mužem to klidně zvládnem. Normálně se urazila a celý měsíc mě ani nepozdravila. Nejhorší bylo že manžel celý ten měsíc po mě řval, co si to dovoluji ji něco říkat a prostě byl uplně zlej na mě.Si asi říkate proč tam vůbec bydlím? Ani nevíte jak bych vypadla, jenže je háček manželovi se ¨pod maminčinou sukni líbi a nehodlá odejít. NIKDY.A ještě já koza ctu nemalé peníze na opravu baráku.Jinak můj chlap je fajn. Takže mi poradte co byste dělali na mám místě vy.

A. (Út, 8. 3. 2005 - 08:03)

Tak toto je urcite zaujimava tema a nejedna zena ma k nej co povedat. S priatelom nie sme zatial svoji, zijeme v zahranici lenze aj tu vplyv jeho matky je nesmierny. Nesmie vediet ze zijeme spolu, jej kuchyna je proste naj, aj jej pohostinnost. Uz teraz si myslim, ze to bude zlozite az sa raz osobne stretneme. Prajem ale vela zdaru kazdej zene ktora ma s "mamickou priatela" akykolvek problem. Stojim si vsak za tym, ze muz musi vyzriet na to aby vedel na ktorej strane ma v prosperujucom vztahu stat.

svokra (Pá, 26. 11. 2004 - 16:11)

nie,je iba DOKONALA mamicka a "nezniesla" by,aby jej super svokra pomahala s dietatom! Az potom, ked ju bude potrebovat,lebo bude mat dalsie dieta, tak ju uz znesie. Naprsi ti do nosa a raz sa ti to vrati!

Rosta (Pá, 26. 11. 2004 - 15:11)

Mirka jsi namyslena krava.

Kačenka (Pá, 26. 11. 2004 - 15:11)

Kateřino, u mě to bylo skoro stejně, taky jsem kvůli ní něco obrečela, ale díky přítelově podpoře už je to v pohodě a já jí nic nevyčítám, trochu mě to hryže, ale vim že není špatná a mám jí ráda, no každej je jinej a já jsem si to prostě hodně vzala! Na druhou stranu musim říct, že moje mamka příteli taky ublížila a to mě štve víc! Ale když jsme na to spolu a dokážeme se na ně i vykašlat a na jejich mindráky v hlavě, tak je to v pohodě! Zase je chvilku nemusíme vidět a jsme spokojený!Kačenka

Mirka (Pá, 26. 11. 2004 - 09:11)

Moja svokra je super. Mám ju radšej ako vlastnú matku-alkoholičku. Býva od nás 60 km. Situácia sa trochu skomplikovala, keď sa nám po 12.rokoch narodila dcérka. Svokra sa mi chcela o ňu starať, čo som ja pravdaže nezniesla... Trochu náš vzťah ochladol. Ja viem, že to so starostlivosťou o dcérku preháňam a svokre možno aj trochu ubližujem, ale bohužia? tak to cítim, a je to moje dieťa, a svokra sa musí prispôsobiť. Snáď sa to zlepší, keď malá trochu podrastie, alebo ak sa nám podarí druhé bábo.Na záver, som rada, že svokra nebýva v našom meste, že nie sme spolu denne. To by mi poriadne liezlo na nervy.

Jacík (Čt, 25. 11. 2004 - 10:11)

Tak to bohužel nás tchýně rozvedla. Býv manžel nevěděl jestli mne, nebo maminku. Vybral si maminku. Teď má novou ženu a to je celá býv tchýně. Asi ti chlapi fakt potřebujou někoho, kdo jim připomíná matku. Moje současná tchýně je suprová...:)))

Jana (St, 24. 11. 2004 - 20:11)

To je pravda, je hodně důležitá podpora manžela, pokud za tebou nestojí, ruce od něho pryč

Kateřina (St, 24. 11. 2004 - 20:11)

Kačko, buď ráda, jestli si dobrovolně bude kopat hrob, tak nejspíš dost ušetříte :o)))Ale vážně... moje tchýně mi před pár lety dost ublížila, nikomu to nepřeju, ale nejdůležitější je, že manžel stojí na mé straně... pokud má některá z vás stejný problém a váš chlap není na sto procent za vámi, vemte do zaječích!

Ales (So, 18. 9. 2004 - 21:09)

Hmmm, to je dobry zacatek. Jsem zvedav, jak to bude pokracovat. Nastesti mam super tchyni. Chodim k ni i bez manzelky, treba na kavu a pokecat. Horsi to je s moji mati, ta se s manzelkou moc nesnese - proto jsem je rozsadil - matku 150 km od nas :-)

Reklama

Přidat komentář