Reklama

Obrana proti kuřákům

ogar (Ne, 8. 2. 2009 - 20:02)

tak třeba tak :o)

ogar (Ne, 8. 2. 2009 - 20:02)

tak třeba tak :o)

Yossarian (Ne, 8. 2. 2009 - 20:02)

Ale ve všech lepších hospodách se už dnes nekouří....někde vůbec a někde do tří v době oběda....jak je lepší restauračka, tak to nedovolí..a to je správný ....pamatuju se, že v mý oblíbený restauraci v Karlštejně seděl každou sobotu člověk, který kouřil smradlavej doutník a všichni jedli a polykali ten hnusnej kouř, bléééé.....ty časy už jsou pryč..!

Koudel (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

tobe do huby pak ti kourem foukat do nosu,fuj

Koudel (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

tobe do huby pak ti kourem foukat do nosu,fuj

Návštěvník (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

KOUDEL - curaku
Ogar - HOVADO
POSERTE SE!!!!!!!!!!!

Koudel (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

píčo

Koudel (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

píčo

ogar (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

ještě že jsi neotřelo hubou o mě,HOVADO ???

ogar (Ne, 8. 2. 2009 - 19:02)

ještě že jsi neotřelo hubou o mě,HOVADO ???

Návštěvník (So, 7. 2. 2009 - 21:02)

aby jste se neposrali, nekuraci! Pry smradlavy kuraci....ty jsi fakt pica, a picove jste vsichni, co se tu tim ohanite. Smrdet muze mozna tak nejaky bezdomovec, ktery se nemyje, ano, ten je urcite smradlavy, ale psat takhle o lidech co kouri, to je trochu prehnany, ne? Vy byste se uplatnili nekde v nejake sekte, tam muzete drzet pohromade, a vzpuzovat se, jako to delali tak v sedmnactem stoleti, kdyz nahaneli carodejnice. Vy mluvite uplne stejne. Je z vas citit strasna nenavist, co se tyce kuracku. A jake vyhody maji ti kuraci? V jinych statech uz se hulit nesmi nikde, kuraci se omezili uz skoro na maximum! Ja ti dam slusnemu chovani, ty pizdo, tobe bych prala, aby ti ty kuraci hulili pod nos jak to jen jde! A jeste neco - v restauracich - muzes mit kuracke a nekuracke sekce, ne? Kdyz jsi v nekuracke, protoze jsi nekurak, proc ti vadi ta kuracka sekce? Vsude je aircon, tak co mas za problem? Pro vas nekuraky by bylo nejlepsi, kdyby kuraci nemohli hulit uz ani venku (jasne, vypary z aut jsou zdravejsi, - hlavne pro ty, co strasne delaji jogging na ulicich) byli zalezly jenom doma a nemohli si zapalit nikde, vid? - a tomu debilovi co psal, ze si nemuze otevrit okno, protoze nekdo pod nim kouri na balkone, ma totalne nasrano v palici. - Tobe uz opravdu pomoci neni. Tak to okno neotvirej, aby jsi se neotravil, ty vole jeden.

Sandy (So, 7. 2. 2009 - 19:02)

je sice pravda, že nemusím chodit do restaurace,když z ní vylézám a smrdím jako popelnice, ale nechápu, proč bych se měla omezovat kvůli tomu, že nepřizpůsobiví smradlaví kuřáci jsou nalezlý hlavně v restauracích,asi aby si to nehulili doma..Jsou v místnosti s ostatními, tak se hold musí podřídit, nikoliv většině, ale slušnému chování..

Honza (So, 7. 2. 2009 - 18:02)

Ať si kuřáci klidně kouří a ničí si zdraví, když chtějí, ale ne v místech, kde to obtěžuje jiné lidi. Samozřejmě, že když jdu do hospody, počítám s tím, že se tam kouří a nikomu to nevyčítám. Je pravda, že tam nemusím chodit. Ale když jedu domů z práce a na zastávce autobusu někdo kouří, nebo dokonce v autobuse kouří řidič za jízdy, asi těžko budu do práce místo autobusem jezdit autem, protože si to na rozdíl od některých majetnějších spoluobčanů nemůžu dovolit.

ogar (So, 7. 2. 2009 - 09:02)

Hezky jste se rozkecali.no já abych přestal kouřit musel jsem si vypěstovat silný odpor k cigaretě, NE KE KUŘÁKOVI !!!
Poukazovat kuřákům na škodlivost kouření a vést rozhovor na téma,Ty máš silnou vůli,tak přestaň,je většinou zbytečné,raději stáhnu ocas a jdu pryč :o)

ogar (So, 7. 2. 2009 - 09:02)

Hezky jste se rozkecali.no já abych přestal kouřit musel jsem si vypěstovat silný odpor k cigaretě, NE KE KUŘÁKOVI !!!
Poukazovat kuřákům na škodlivost kouření a vést rozhovor na téma,Ty máš silnou vůli,tak přestaň,je většinou zbytečné,raději stáhnu ocas a jdu pryč :o)

Pro anonymního (So, 7. 2. 2009 - 08:02)

Takový jeden až dva kuřáci, kteří bydlí pod Váma a chodí kouřit na balkon, to je opravdu nářez. To si to okno opravdu otevřít nemůžete.
Začaly ti jarní prázdniny, že máš psát příspěvky?

Návštěvník (So, 7. 2. 2009 - 00:02)

Antonie, ty kundo jedna blba, tahni do prdele, zavri se do "te sve krabice" a la domu a poser se!!! Jsi pica, krava, hnus a svinstvo, kdyz takto dokazes mluvit o lidech jenom proto, ze kouri. "(Na druhou stranu jsem rada, ze zasobuji nas rozpocet a ze brzo umrou.") Byt tebou, tak se naucim vice pokory a to hodne rychle. Na druhou stranu, mas stale jeste moznost z te sve krabice vyskocit ven, na ten novany cerstvy vzduch, kde te nebude nikdo otravovat. PS. Doufam, ze bydlis hodne vysoko, ty kravo jedna pitoma.
A reknu ti jeste neco: Pod slovem smrad, si vybavim neco, co smrdi. zapachajici hovno, zvratky, kdyz nekomu smrdi z huby, smradlave nohy, kdyz si nekdo usere tak, ze by se z toho jeden poblil, a tak dale....vic tech smradu tu snad rozvadet nemusim...a ted si to srovname s cigaretovym kourem, (ktery ja sama vim, ze prijemny neni, ale jako SMRAD - to rozhodne neklasifikuji.) Kdyby kouril nekdo z tvych blizkych, dala bys jim precist to, co jsi sem psala? A vubec - zakladadel tohoto prispevku taky - at se jde vysrat a stezovat si treba na ustredni topeni. Vazeni pratele - kdysi se kourilo vsude - i v letadlech...jsou tam stale jeste popelniky, ovsem - uz nepouzivane. Vsude v cizine se nesmi kourit ani v restauracich. Takze kdyz si pujdeme sednou na drahou veceri, s lahvi draheho vina, tak si budeme chodit ven odbihat na cigaretu, jak nejaci debilove? Proc nekurakum nestaci byt ferovy - pul na pul - kuracke prostredi, nekuracke??? Copak musite sezrat vsechno? Vam to nevoni, tak budete neustale omezovat ty, kterym to chutna? Je to odporne sobectvi! Kuraci se omezili, protoze se omezit museli, ano, uz kvuli vam! Aby jste se z toho vazne neposrali. Jsou mnohem horsi veci, kterych byste se meli obavat, nez cigaret. (Jeste ke vsemu, kdyz vy, si s nimi zdravi nenicite). A to, ze lezete do zakourenych hospod, je vase chyba. Ja bych tam nelezla, ani kdybych hulila. (Ano, presne tak, ja nekourim!) To, jak se strasne ovivate, kdyz vam nekdo foukne pod nos kour, je taky prehnany. Ja jsem rada, ze me to nevadi, a rozhodne tim, ze nehulim, nehodlam omezovat ty, kteri huli.

Honza (So, 7. 2. 2009 - 00:02)

U jaké státní instituce mohu podat stížnost na soukromého provozovatele regionálních autobusových linek, kde někteří řidiči během jízdy kouří? Několikrát jsem si stěžoval u dopravce, ale k těmto přestupkům dochází dále.

protiva (St, 30. 5. 2012 - 18:05)

Ty kadibudko nebo kanikulo...Vy nekuřáci otravný,jdě te se někam učit kouřit a neotravujte slušný lidi

já vidím nejen (St, 4. 5. 2011 - 21:05)

A jak trestat běžné lidi/ne bezdomovce/,kteří zamořují veřejné dopravní prostředky smradem z nemytých těl? Osobně bych je vyrazila, to je mi milejší smrad s cigaret,i když je odporný.

Reklama

Přidat komentář