Reklama

Můj druhý manžel nenávidí mé děti z prvního manželství

s (Ne, 22. 3. 2015 - 17:03)

Už se fakt uklidni. Jsi...Tak máš napsat na koho reaguješ.Maucta

Tom (Ne, 22. 3. 2015 - 17:03)

Už se fakt uklidni. Jsi...Na koho jsi reagovala.Též nechápu.

Krom (Ne, 22. 3. 2015 - 16:03)

toho,píšu všeobecně.

Na (Ne, 22. 3. 2015 - 16:03)

někom,na kom mi nezáleží,tak neustále neodpovídám,přece.

xyc, xyz (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

jste byli mladí,ještě...anonymko, ty dnes dostaneš na budku, se mi zdá. A budeš se učit chápat text, za trest

Ani (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

žádnému chlapovi by se nelíbilo,pokud by se jeho žena stýkala každý týden s bývalým partnerem,to si nebudeme nic namlouvat.Líbí se mi,pokud jsou vztahy po rozvodu dobré,ale bohužel to tak časté není.

s (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

Myslím, že se pouze někdo...milá Ivo jestli to bylo na mě tak jsem žádné důvody k hádce nehledala a jestli tobě by nevadilo kdyby se tvůj partner pravidelně scházel s bývalou tak kecáš,dál nechápu tvé ... co pochopil kolonku Jméno, ...
ale jasně asi jsem blbá posluž si

a z tohohle ...Že vychází s manželkou, že se rozvedl, že se nechce ženit, že má milenku, že dává dárky dětem, že se nechce ženit, atd.....
mi nevadilo nic ale tvůj mozek si to vydedukoval,jediné co jsem se ptala bylo proč se rozvedli když spolu tak vycházejí,ale nezoufej slepic které se chtějí zavděčit všem chlapům je dost nejsi sama

s (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

To je přesně ženská,...na žádný brazilský dojáky nekoukám sorry mám zajímavější zájmy brekeke

Možná (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

Ne nebyl založený na...jste byli mladí,ještě nezralí na vztah a po letech jste to oba přehodnotili.Dokážu pochopit,jen je mi záhadou,že každý z vás si našel jiného partnera,asi ta láska mezi vámi nebyla taková.Ale věkem,zkušenostmi se člověk také hodně změní.Co dříve preferoval,s tím s vyšším věkem ustoupil.

s (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

Že jsi tak napružená....můj problém to taky neni a nebudu kvůli tobě "listovat" zpátky,normálně bych to zopakovala,ale když s tim máš problém tak nic nech si to,a nevim kde si vzal že jsem napružená jsem v pohodě

přesně tak (Ne, 22. 3. 2015 - 15:03)

Anonymka radí. Ženská,...anonymka akorát remcá. Sama šukala se starým dědkem s malým penisem a manžela podváděla hi hi prčááááááááááá

Pati W. (Ne, 22. 3. 2015 - 14:03)

do vašeho vztahu...Ne nebyl založený na pevných základech. Teprve potomek a vyřešená krize nás definitivně spojila. Ale neberte to Tak a Jasně jako nějakou radu, já nejsem ve vztazích žádný vzor, jde spíš o tom, že člověk je odpovědný za své činy což také není žádná novinka, a nemá se vzdávat ani sám před sebou....

Tímto se loučím a děkuji za diskuzi

Pati W. (Ne, 22. 3. 2015 - 14:03)

Ještě bych dodala, ono není ani tak důležité proč jsme s rozešli, jako spíš to, proč jsme se znova sešli a jsme spolu dosud. A to je právě téma této diskuze. Já jsem opravdu na vlastní kůži poznala, že partner neotec mého dítěte, jej opravdu neměl nikdy tak rád jako jeho vlastní táta. A já nebyla nikdy nějak domácí tip, taková ta vzorová matka a nehodlala jsem celý život sledovat a hlídat, jak se můj partner neotec:) mého dítěte bude k němu chovat.

Jasně, (Ne, 22. 3. 2015 - 14:03)

Rozešli jsme se, protože...do vašeho vztahu nevidím,ale každý z vás si našel jiného partnera,no,já pokud bych měla hodného chlapa,tak bych ani jinde nehledala.To,že jste oba trávili spoustu času v práci,tak jste se naopak měli na sebe víc těšit.Dokážu ještě pochopit,že jeden si najde bokovku,at už důvod byl jakýkoli,ale oba? A ještě oba souhlasili s rozchodem? Pak váš vztah nebyl založený na pevných základech,to by se nemohlo stát.Je to jenom můj pocit.

Pati W. (Ne, 22. 3. 2015 - 13:03)

by mě zajímal důvod,proč...Rozešli jsme se, protože jsme měli každý někoho jiného. Oba jsme měli velmi náročnou práci, časově i organizačně. A najednou jsme byli, jaktoříci, každý jinde, nebyli jsme prostě asi dost vyzrálí, nevím.

:) celková doba, kterou jsme spolu prožili je třicet let, takže už to tak zůstane.)

Tak (Ne, 22. 3. 2015 - 13:03)

Ráda přidám svou...by mě zajímal důvod,proč jste se tehdy rozešli.Asi to musel být pádný důvod.Ale ted taková veliká změna k lepšímu,tomu se mi nechce věřit.Jedno vím jistě,že pokud bych se rozešla,tak už bych se nevrátila,ale každý je jiný,někdo tu druhou šanci dá.

Pati W. (Ne, 22. 3. 2015 - 12:03)

Ráda přidám svou zkušenost. S manželem jsme se po asi sedmi letech rozvedli, každý měli svého partnera ale nějak jsme se nepřestali scházet, ať už kvůli synovi nebo proto, že naši noví partneři nejsou úlně to pravé ořechové.. Po dalích šesti letech jsme se k sobě vrátili . Nejprve jsem měla strach, že to nebude fungovat, že se k sobě vracíme jen kvůli svému dítěti. Zbytečné obavy, jsme spolu již dvacet let. Spojuje nás láska a přátelství, tolerance a vědomí, jsme jeden druhému oporou.
Osudy jsou různé

Bre ke ke (Ne, 22. 3. 2015 - 08:03)

To je přesně ženská, něco chce ale neví co a nedá pokoj dokud to nedostane! Ony opravdu dost často nechápou a nejen duševní pochody! Stačí aby si něco přečetly nebo zhlédly v nějakém profláklém brazilském dojáku a pak vyvádějí jak pominutý hlava nehlava! Jejich výhled je maximálně k tomu co budou vařit k večeři a co která drbna z okolí řekla!

s (Ne, 22. 3. 2015 - 00:03)

Sex, nic jinýho než...Tak to já taky před 25 lety a co.A proč jste se opustili,když je vám spolu dobře a musíte se stále scházet.Já už jsem to nemohla vydržet ho jenom vidět,a mohlo to být i obráceně to neříkám že ne.Hele s novorozencem nebo dospívajícím to je jedno,každý dítě potřebuje tátu v jiný situaci,ale když stojí za prd,škoda,že nezmizel dřív.
Proč bych měla být hysterická jsem úplně v pohodě a dneska je mi extra fajn tak dobrou.Jen nechápu tvé pochody"duševní".

:-) (Ne, 22. 3. 2015 - 00:03)

Já ti zapomněl říct, že...Víte to ale
protiřečíte si no jo.

Reklama

Přidat komentář