Reklama

Můj druhý manžel nenávidí mé děti z prvního manželství

Přesně tak. (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Každý vztah je jiný a někde to může klidně fungovat.Můj švagr má své dítě,na které platil,ale nevídal,jeho bývalá mu ho nechtěla dávat,respektoval to,že má jinou rodinu a že s tím nic nenadělá-krom toho to měl ke svému dítěti opravdu daleko.Ale musím říct,že jinak co se oženil od manžela s jeho sestrou,tak jí má opravdu rád,to se pozná a je to veliké plus,i když má zase jinou neřest,ale tak všude je zase něco.Chtěli mít ještě spolu dítě,roky se snažili a to už jim nešlo.Takový je život.

s (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

je to tak,vlastní se nemusí...Lepší když on žádné nemá je asi příjemný,ale i chlap touží většinou po svém dítěti,můj je měl,já taky....,někdo má další spolu,jinde se řeší další s tím spojené to je život a diskuze nekonečná :-))
hlavně že se tu řeší peníze akde co ale že se někteří skutečně milují to ne? možná to radílek Hanys ještě nezažil ani bez dětí

:-) (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Hanys by měl sám vycouvat cpe se sem a poučuje ale sám takovou situaci neřešil ?

hm (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

musíš hledat sama, tady to...díky za odpověď,já to myslela jako celkově řešení pro ty s dětmi,ale napsala jsem to že se ptám...mě se to takhle stalo,prostě jsem měla děti a partner do vztahu se mnou šel,neřekla bych že byl problém mezi ním a mými dětmi.Možná když vyrostly tak jako všude i s vlastními ale to je logické když je vychoval.

Ano, (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Taky neřikam že za to koho...je to tak,vlastní se nemusí tak dobře starat,jako ten cizí.Já bych se jen bála,že své vlastní bude mít vždycky raději,proto je lepší,pokud on sám žádné nemá.Jinak,Hanys je Hanys,někdy se snaží být hodný,jindy zlobí.

Ono (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

musíš hledat sama, tady to...chovat se slušně moc dlouho nevydrží,pokud by ho neměl moc rád a proto,kdybych věděla,že mé dítě nemusí,tak by rozhodl věk mého dítěte.Pokud by byl ještě menší,tak bych do takového vztahu nešla,pokud už starší,pak ano.No,záleželo by na okolnostech.

jo jo (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Že sis vzala vola, za to...Taky neřikam že za to koho jsem si vzala někdo může,jen říkám zkušenost a na rozdíl od tebe vlastní že může chlap vycházet i s nevlatními dětmi.

Řešení (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

tak kde je tedy řešení...musíš hledat sama, tady to za tebe nikdo neudělá. Sama píšeš, že citům neporučíš, ani tvůj partner si nemůže poručit, aby miloval tvoje dítě. V nejlepším případě ho akceptuje a bude se k němu hezky chovat, ale víc nemůžeš chtít.

jo jo (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Aha a co je umět diskutovat,řekla jsem jen svůj názor,vím i z jiných diskuzí zde,že pro tebe jen když ti někdo přikyvuje,ale taky tě plno lidí kritizuje že máš blbé názory,mysli si co chceš nemůžeš hodnotit co jsi nezažil

Je (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

jasné,chovat se slušně,ale i mít rád ty děti je důležité.Pokud k dětem někdo nemá vztah,pak hledat svobodnou ženu,ne s dítětem,byla by to otázka času,kdy to přestane fungovat.

jo jo (So, 21. 3. 2015 - 15:03)

Také bych mohla říct obráceně můj první muž vždy kašlal na své děti,vše prochlastal a nic jim nedal můj partner má děti z mého předešlého manželství raději než vlastní.
Plácáte tu blbiny všude je to jinak a hodnotit můžete leda svoje vztahy.

hm (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

Představa, že pokud tě...tak kde je tedy řešení když mě nějaký muž strašně miluje ale mám děti,říct já tě taky miluju ale nejde to? to bych měla být sama ?
vždyť citům neporučíte
stačí se přeci k sobě slušně všichni chovat,
řešíte pořád peníze jako sponzoring "cizích" dětí ale tohle se řeší i u vlastních a vidím to všude a často,nehledě na vztahy vlastní otec vlastní děti,jak papínek nic nedává ani se neukážou

Tak to není (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

se přece takhle vůbec nedá...Představa, že pokud tě chlap miluje, tak bude milovat i tvé dítě je prostě mylná, naivní a nebezpečná.
Ty a dítě jste dvě rozdílné osoby, není fér to od někoho požadovat.

To (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

Tak by to mělo fungovat. Na...se přece takhle vůbec nedá srovnávat.Láska ke chlapovi a k dítěti je úplně jiná.U mě by hodně dělalo to,jaký má vztah k mým dětem,tím by si mě právě získal.A pokud by mé děcko neměl rád,nikdy bych se k němu nenastěhovala,to by nemohlo fungovat.Ale já zase věřím jedné věci a jsem o tom i přesvědčená,že pokud chlap miluje tebe,pak i tvé dítě.

žena (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

Tady by víc si mohli...Tak by to mělo fungovat. Na prvním místě partner/partnerka a na druhém děti.
Bohužel i spousta mužů má děti na místě před partnerkou. A ženy taky. Smutné.

Přece (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

do takového vztahu nemusíš vůbec chodit.Ani já bych takového chlapa nechtěla,kdyby nepřijal moje dítě.Hledej mezi svobodnými a financuj pouze svojí rodinu,to ti nikdo nebere.Moje kolegyně má dospělé děti a tak žije bez nich v bytě.Nastěhovala si přítele a on jí platí půlku na byt,půlku na nákup.Potřebovala odvést rotoped do zastavárny,kde jí ho hned vyplatili a on,že by mu mohla nechat 50 Kč na benzín.Ani to by se mi nelíbilo,žádná důvěra tam není,divný vztah,kdy si nevěří,ani takhle bych to nikdy nechtěla.Bud někoho,kdo mě má rád,nebo raději sama.

muž (So, 21. 3. 2015 - 14:03)

Tady by víc si mohli stěžovat muži. Vezme si nějakou s dětma, pak zjistí, že pro ni jsou na prvním místě děti, pak ona, pak jeho peníze a nakonec on. Pro muže, je-li ženatý, tak je nejbližším člověkem jeho žena. Ani děti, má-li, tím nejsou.
Nakonec, i když to jsou jeho děti, tak pro ni jsou nejdřív děti a pak až manžel. Pro něj ne, nejdřív manželka a pak děti. Pokud vztah jakž takž funguje.

??? (So, 21. 3. 2015 - 13:03)

Vy si o sobě myslíte kdoví jak jste dokonalé a nepřipustíte, že děláte něco špatně! Jste z těch vašich přiblblejch časopisů tak zblblé, že ani nevíte co vlastně chcete! Ta vaše opičí láska je jen hormonální pochod, který ani nedokážete ovlivnit.A to si myslíte, že my se máme k vůli vám posadit na zadek? Nebo myslíte, že jste tak neodolatelné? Ve většině případů si stejně za svůj stav můžete sami a nevím proč by jsme měli ze sebe dělat voli a ještě živit vaše parchanty a očekávat, že dopadnem jako vaši bejvalí?

... (So, 21. 3. 2015 - 11:03)

Pánové, serte na ně,...ty zamindrákovanče přestaň tady pouštět síru sám a radit kdo si má koho najít podívej se na sebe :-))))

??? (So, 21. 3. 2015 - 08:03)

Pánové, serte na ně, nestojejí za ty problémy které přijdou. Pindu mají i ty bezdětné a cvikýře si raději nadělejte svoje. Ty rozvedené s parchantama ať si je třeba naložej! Holek bezdětnejch je dost jen si vybrat! Co se starejma škatulema?

Reklama

Přidat komentář