Reklama

Liposukce mně zničila tělo

Zuza (So, 1. 7. 2006 - 13:07)

Kiki,Miki,Viki....jestli me nekdo ukoji nevim:-)))))- zeptam se manzela:-))), mejte se blbky, jedu si uzivat:-)

VIKI (Pá, 30. 6. 2006 - 23:06)

Bože Zuzo, ty seš ale jelito:-((((((.

Blanina (Pá, 30. 6. 2006 - 22:06)

Zapomněli jste na jednu věc- ať už liposukci podstoupíte nebo ne- za pár let na tom budete stejně- tuk tam totiž doroste stejn jako byl před operací. :-)))

MIKI (Pá, 30. 6. 2006 - 22:06)

Zase nepochopená,všeználek Zuza,doufám,že tam budeš aspon 6 týdnů a někdo tě ukojí.

Zuza (Pá, 30. 6. 2006 - 21:06)

Josifku a ty ses debil:-) - ktery nema tuseni o cem je diskuze, kdyz se uchylujes od obecneho k osobnim urazkam - na hruby pytel hruba zaplata - mas asi hodne mindraku vid ? No mejte se tu krasne - odjizdim na dovcu, a mezi tim se naucte cist vsechny pismenka - treba pak budete cist i to co se pise a ne to co se nepise:-))))...a bacha at vas neklepne:-)

Zuza (Pá, 30. 6. 2006 - 21:06)

Rene, pletes si pojmy a dojmy, nauc se cist, ja neodsuzuju nikoho za to jak vypada, je to jeho vec, dokud mi to neserviruje bez obalu - proste si myslim, ze by kazda zena mela mit dost soudnosti a zhodnotit, zda si vrsek plavek sundat muze nebo uz nemuze....aby se okoli nepoblinkalo - jinak necht si kazdy o svem tele rozhoduje jak je mu libo.

JOSIFEK (Pá, 30. 6. 2006 - 19:06)

ANNO PRESNE JSI JI VYSTIHLA.A MAM NA NEDOKONALOST STEJNY NAZOR JAKO TY.

Anna (Pá, 30. 6. 2006 - 19:06)

Aha, děkuju za vysvětlení, já si říkala, že to bude nějaká zakomplexovaná chudinka, dám si na ni pozor. :-))
Víte, já třeba chodím do sauny, a vidím tam spoustu nahých žen, mladších i starších, a v životě by mě nenapadlo pohlížet na nějakou s despektem proto, že má velké pozadí nebo svěšená prsa, většinou jsou to milé dámy, a člověk si s nimi bezva popovídá o životě. Z té Zuzy mám takový dojem, že by všechny "nedokonalé", což jsem samozřejmě taky, poslala někam do vyhlazovacího tábora. :-((

JOSIFEK (Pá, 30. 6. 2006 - 18:06)

PRO A.:KRAVA ZUZA JE POJISTOVAK CO JE DVERMI VYHODIS A VLEZOU OKNEM.TO SAME NA DOKTORCE,MA TADY ASI MILION PRISPEVKU A VSUDE RADI JAKOBY SEZRALA VSECHNU MOUDROST SVETA.ME TAKY POJISTOVALA SAMA MA POVADLY KOZY A POTREBOVALA BY JE SPRAVIT.KATKA JE JEJI OCAS CO JI JENOM VSECKO ODKEJVAVA.ZUZANINY PRISPEVKY JE NEJLEPSI PRESKAKOVAT PROTOZE JE TO ZAKOMPLEXOVANA STARNOUCI BABA A TADY JE JEJI JEDINA MOZNOST REALIZACE.

MIKI (Pá, 30. 6. 2006 - 18:06)

To je naše Zuza

A. (Pá, 30. 6. 2006 - 18:06)

Co to je proboha za povrchní KRÁVU ta "Zuza"?

Katka (Pá, 30. 6. 2006 - 15:06)

:-)

Rene (Pá, 30. 6. 2006 - 15:06)

Proč myslíš,že tě někdo odsuzuje za to co děláš?Ale ty odsuzuješ někoho za to ,že nejde na plastiku-přečti si ty svoje názory, a hned za tím v průbehu 2 minut napiš souhlasím se Zuzou Katka.

Zuza (Pá, 30. 6. 2006 - 13:06)

:-) no a? to je tvuj problem ne muj:-)

jinak rika se ve zdravem tele zdravy duch - hihihi, jen nevim proc Rene odsuzujes lidi predem za to, ze pro sebe neco delaji, aniz by jsi znala hitorii a vedela, proc to delaji a co uz maji pred tim za sebou, asi by ses divila, ale liposukci podstupuji i vrcholovy sportovci - proc asi? protoze jsou liny pohnout prdeli? To ze nekdo dobre vypada (treba proto, ze chce, treba proto, ze to vyzaduje prace...) neznamena, ze nic nedokazal:-) - musim rict, ze jsem se musela sakra ohanet, a byt dobra, abych si na tyhle sve "radosti" vydelala - takze jsem rada, ze mi vydrzi jak zazitky, tak pocit, ze jsem neco dokazala a jeste budu mit navic telo, na ktere se da koukat. nerada delam veci polovicate a kdyz muzu a chci, mit po cem touzim, tak proc ne?

Adriana (Pá, 30. 6. 2006 - 09:06)

Zuzano je mi z tebe na blití.

Rene (Pá, 30. 6. 2006 - 09:06)

Nic se nemá přehánět,každý má jiné hodnoty ne nadarmo se říká v krásném těle prázdný duch.Když je pro vás na prvním místě těle,nejlépe bez diety a cvičení-vysát stehna,vycpat prsa,tak už na ducha moc času nezbyde,třeba ta babizna něco ve svém životě dosáhla a vydrží ji toaž do sedmdesáti,krása se vytratí a potom máte depky.

Zuza (Čt, 29. 6. 2006 - 17:06)

to jiste neznamena, ale koukat na nahaty vytahany vemena se me taky nechce, pravda muzu koukat jinak, ale pak uz je to pro me omezovani svobody, kdyz si musim davat pozor na smer, kterym koukam, aby se mi nahodou nezvedl zaludek. Posledne tam chodila takova babizna a nase parta se sazela kdo ji to pujde rict, at nam nekazi chut k jidlu a piti:-))))- no aspon jsme se u toho pobavili:-)

Dana (Čt, 29. 6. 2006 - 12:06)

Zajímavý názor - já jen, když jsem na pláži, nebo u vody, tak se nekoukám, jak je kdo krásný, mladý, starý a škaredý. Nikdo mne neutí zkoumat těla druhých, buď jsem tam se svými přáteli, a raduju se ze sluníčka, vody a pohybu, nebo sama, a to si čtu, nebo se jen tak válím a mám oči zavřené...
Krása je velmi relativní pojem.
Dokonalé tělo neznamená dokonalého člověka.

Zuza (Čt, 29. 6. 2006 - 12:06)

Ja se ridim jednoduchym pravidlem, nedelej druhym co sam nemas rad. Pokud je to nekoukatelny, nevim proc me tim nekdo ma obtezovat. At si jde na nuda plaz a tam je to myslim dany, ze tam jdu s tim rizikem, ze se mozna i pozvracim,ale mam na vyber, na bezne plazi na vyber nemam. Prirovnani je stejne jako kdyz mi kurak tvrdi, ze je to jen jeho problem, ano, dokud mi nekouri pod nos proti me vuli. Babam je to jedno, to chapu, nemusi na sebe koukat:-))))- ono taky je plno bezdomacu, spinavych, smradlavych, taky je jim to jedno ...vetsina jich je v tomto stylu zivota ze sportu - taky budes Dano tolerovat jejich pritomnost u sveho prahu:-) nebo u apartmanu, kam si prijela relaxovat? a pritom jde jen o toleranci radovanek jinych, hihihihihihi, oni taky kaslou na svuj zevnejsek a naprosto se tim nezaobiraji.

Dana (Čt, 29. 6. 2006 - 12:06)

Třeba je to těm "babám! úplně ale zcela jedno, chtějí mít jenom pohodlí! Kašlou na to, co si o nich okolí myslí. Ne každý se zaobírá svým zevnějškem a stále sleduje, co na to okolí.

Ne, ještě "tam" nepatřím, ale vyřadit člověka z radovánek životích jen proto, že má prověšená prsa.....

Vy si svlíkáte podprsenku od plavek proto, aby jste prsa ukázaly, nebo pro pohodlí a volnost?

Reklama

Přidat komentář