Reklama

Panická porucha 5

Jitka B. (So, 16. 12. 2006 - 09:12)

Johanz - právě jsem to psala no fórum. Mám předvánoční, přednarozeninovou a předsilvestrovskou depresi. Tak vám tady nechci narušovat příjemnou atmosféru.

Dášenda (So, 16. 12. 2006 - 09:12)

ZDRAVÍM PO RÁNU VŠECHNY.

Evi ,ty jsi taková zvířátková maminka :))
tvji domácí tvorečkové se u tebe musejí mít jako v ráji :))
Unás dnes taky mrazík -6,hned to vypadá vánočněji,včera jsem se cítila chvílema hrozitánsky unavená ,vůbec nevím proč ,nijak jsem se nehonila,že by snad Evi přece jen ty erupce na slunci na mě působily :))

JOHANZ ,hlavně ,že sis pochutnal :))
Doufám ,že jsi zdárně vyřešil ten problém se stále nakupující matinkou :))

MĚJTE VŠICHNI PĚKNOU SOBOTU(hergot ted jsem si nadrobila rohlík do klávesnice :)) zrovna snídám :))nejraději u PC :))ASI UŽ ÚCHYLKA :)) )

JOHANZ (So, 16. 12. 2006 - 09:12)

TAK JSEM VSTAL DOJEL PRO ŽENU Z NOČNÍ UJELA JI TRAMVAJ A KOUKAM ŽE U NÁS JE NA 0....TO JE ROZDIL PROTI -8 ALE I NULA JE PRO MNE HODNĚ NEJRADĚJI MÁM 35....KDE JSOU VŠEHNY PP ŽE BY TO S NĚMA SEKLO....JITKA B,SE DLOUHO NEOZVALA....

EVA KRK
PRDUCH VYPADÁ MLADĚ ALE PRO ZAJÍMAVOST BYCHOM SI MOHLI ZAČIT VYKAT VŠICHNI.HA HA

U MNE V PRÁCÍ SI NĚKDO VYKA NĚKDO TYKÁ PODLE KREVNÍ SKUPINY A OBECNĚ MÁM DOJEM ŽE PRO MLADÉ JE JEDNODUCHŠÍ TYKÁNÍ I VŮČI MNE(STARCI)NEŽ PRO STEJNĚ STARÉ JINÁ VÝCHOVA....A MNĚ JE TO JEDNO JSEM RADŠÍ KDYŽ MI TYKAJÍ PŘIPADÁM SI MLADŠÍ.....

PRO PP PRVNÍ RANNÍ OD JOHANZ MORAVA,OSTRAVA,U TRATI CHLADEK Z VENKU TEPLO UVNITŘ

evakrk (So, 16. 12. 2006 - 07:12)

Johanz, to máš pravdu, takhle vznikají nejlepší recepty. Za zlatých dobrých mladých časů, kdy o nějaké Pp a depkách nebylo ani vidu a flámovalo se do rána, teda většinou doma, protože nebylo hlídání a o půlnoci nás přepadl hlad, vznikaly takové kombinace co dům dal, čím střejší, tím lepší a to byly dobroty.
Kukuřičný lupínky jsem včera dala k snídani s mlíkem naší fence. Taky je má ráda.Trochu jsem uklízela špajz a přišly mě , že už tam jsou dlouho a tak je dostala a vůbec se nezlobila.

evakrk (So, 16. 12. 2006 - 07:12)

Ahoj ze zmrzlých hor.
Ibri, to máš tak. Jednou tyknu, jednou vyknu.Ale Marie mě připadá taková, no jak to říct, no nejde mi to přez jazyk tykat.Asi to bude tou její moudrostí, věkem, nevím.Já si časem určitě zvyknu, ale asi časem.
Kdysi jsem dělala ve firmě a tam nás´bylo v kanclu 8.A tady si všichni tykali a byl tam takovej starší pán, taková osobnost a on mi vždycky říkal, Evo proč mi netykáte,a mě ti to nešlo přez hubu. Ani pak když nás zrušili a rozprchli jsme se každý jinam , tak při závěrečné rozlučce zkropené slzama a alkoholem, toho bylo asi víc, jsem k tykání nepřišla.Ale byla jsem tenkrát mladá.
Prostě nějaká vrozená úcta, respekt, ví bůh.
Jdu si zatopit, venku mínus 8 a asi bude jasno.

JOHANZ (Pá, 15. 12. 2006 - 23:12)

TAK JSEM PŘILITL HLADOVÝ Z S SCHOPINKU A CO DO PUSY A JAKO VŠECHNY GENIALNÍ VĚCI VZBÍKAJI NAHODOU OBĚVIL JSEM PRÍMA RECEPT.....KUKUŘIČNÉ LUPÍNKY A JOGURT S MARMELADOU JSOU OBVYKLA KOMBINACE ALE JA JSEM NEMOHL NAJIT MARMELÁDU TEDA EVROPSKY JE TO (SMĚS OVOCE ROZVAŘENA Z VODOU A CUKREM):-) A TAK JSEM UCHOPIL VEDLE LEŽÍCÍ CHUTNEY ČATNÍ(Y) A PRDL TAM DO TOHO PLNOU LŽIČKU A TEDA FAKT BOBBA....PÁLÍ MNE TEDA I PRD PROTOŽE ČATNY JE DOMÁCÍ S CHILLI PAPRIČKAMA....VŘELE DOPORUČUJI

Ibri (Pá, 15. 12. 2006 - 22:12)

Eviku,teeeeda. Jak to tak přišlo,že Marii vykáš? Je to tím,že má v nicku důchodkyně? :) V reálu málo komu kdy tykám a také si nenechávám tykat. Možná to bude znít nabubřele,ale obvykle si od lidí držím odstup. Ale tady mě to zarazilo. :)

evakrk (Pá, 15. 12. 2006 - 21:12)

Ahoj Marie, my jsme taky rádi, že tu jste.Pijete nějaké čaje, nebo homeopatika?

Niko, pletu a pletu a pletu a taky jich máme miliony.Ale já je mám nejradši. Nosím je doma místo pantoflí, jako starší ročník mám světlé do postele, to víš, nohy zebou.
Mějte se tu pěkně, jdu spát.Dobrou.
Niko zítra ti držím pěsti, jo?

Nika (Pá, 15. 12. 2006 - 20:12)

EviKrk. ZDÁÁÁÁR:-)) ty pletš ponožky???mami taky, už jich mame miliony, ale sou super, bezvadne hřejou.
Zítra od 12h na mě myslete, jdu na zápočet:-((blé bojim bojim:-)

Důchodkyně Mari (Pá, 15. 12. 2006 - 20:12)

To jsem si zase početla!Snad dva dny jsem byla bez vás a už se mi stýskalo. Manžel se vždy diví čemu se směju u počítače, protože má dojem, když mě někdy vidí v rozvinuté PP, že není čemu se smát. Ale píšete někdy kouzelné příspěvky a také super rady!Jest pravda, že já byla na AD dva roky ale začal zlobit žaludek a zažívání a tak jsem pomalu začala prodlužovat interval v užívání a snižovat dávky a šlo to. Kvůli těmto problémům jsem začala zkoušet různé přírodní věci a jde to také, ale než hodně trpět to je lepší si vzít chemii, většina z nás to ví.Ale co hodně pomohlo je povědomí, co to vlastně je za nemoc a pokud toto člověk přijme a podělí se především se svými pocity s ostatními, je částečně vyhráno. Chci vám poděkovat že tu jste a že si někdy jen tak povídáte a také odborně radíte, myslím že to moc pomáhá nám všem. Je pravda, že těžké chvilky zvládáme a pak v relativním klidu se hroutíme, známe to všichni! Držím všem palečky a těším se na vaše příspěvky. Nejlepší to mají ti co pracují i v zaměstnání s počítačem, já sem jdu večer po práci a už mě únavou nenapadá nic vtipného! Zítra mě čekají okna ale určitě na vás juknu!M.

evakrk (Pá, 15. 12. 2006 - 20:12)

Ahoj, je tu nějak mrtvo.
Tak jsem to udělala jako Johanz, teda nespala jsem, ale zalezla do vany s meduňkovým olejíčkem a krásně jsem si odpočala a je mě fajn.Přečetla jsem si noviny, no parádní relax.
Dášendo, den jak vymalovaný.Akorát jsem ho strávila v práci, bohužel, ale stejně nádhera. Za to teď, mrzne jak v lednu.Ono i přez den, za barákem ve stínu šedivec vůbec nezmizel.
Niko čááááááááááu.
Jdu doplíst ponožku, než se naše kočka zas postará, abych měla co dělat.

JOHANZ (Pá, 15. 12. 2006 - 16:12)

ANO A TAK JSEM TO PROSPAL A TERAZKY ZASE OK

evakrk (Pá, 15. 12. 2006 - 15:12)

Ráno za 1, teď tak 4. A oni jsou erupce na slunci, takže jasný. Pozorujete to taky na sobě?

Nika (Pá, 15. 12. 2006 - 13:12)

Rokytkoo vítám tě zase u nás

Nika (Pá, 15. 12. 2006 - 13:12)

Johanz ctím tě tedy osobní žádostí o poslání vítězné PP Missky poterda"seznam.cz

DDD (Pá, 15. 12. 2006 - 13:12)

Aby mohlo několik amerických firem profitovat na Irácké ropě musejí dnes a denně zemřít američtí vojáci. Ropa je jediným důvodem Americké okupace Iráku. Aby byl důvod proč válčit a okupovat Irák muselo zemřít několik tisíc lidí v New Yorku 11. září 2001. Seznamte se s více informacemi o největším podvodu této civilizace na http://911.yweb.sk

Dášenda (Pá, 15. 12. 2006 - 09:12)

AHOJ ,AHOJ

Evi ,na horách musí dnes být obzvlášť nádherně,sluníčko ,jinovatka se třpytí,ZÁVIDÍM :))
u nás ,slunečno - 1stupeň
BEROUN u mě pin 2,od včera mě pobolívá hlava ,jinak ok :))

Pajko ,já právě obdivuju u tebe to ,že tím trpíš strašnou spoustu let ,vlastně píšeš o dětství a nikdy ses úplně nesesypala a to jsi jen asi na anx.Jsi holt silná ŽENA :))
Astrašně se mi líbí tvůj přístup,víš že se už asi nikdy úplně nevyléčíš ,přesto dokážeš s nadhledem toříci a i s jistým humorem ,to je mi na tobě moc sympatický :))
NIKDO KDO PP TRPÍME NEMŮŽEME NIKDY TOTIŽ S JISTOTOU ŘÍCT A VĚDĚT ,ŽE JSME NA VŽDY VYLÉČENÍ !TO BY JSME LHALI SAMI SOBĚ ,VŽDYŤ VŠICHNI VÍME ,JAK DOKÁŽE BÝT NAŠE NEMOC ZÁLUDNÁ!
ale když se s PP naučíme právě s jistým nadhledem ZACHÁZET,právě jako ty Pajko ,pak lze žít a prožít téměř plnohodnotný život ,ty jsi pro mě toho DŮKAZEM :))
VŠEM PŘEJI KRÁSNÝ DEN

evakrk (Pá, 15. 12. 2006 - 09:12)

Ahoj z krásných slunečných mrazivých hor.
Rokytko ahoooooooooooooooooooooooj.To je dost, že ses objevila.Ale jsem moc ráda.
Evinko, teď už bude zima, tak se srovnáme.Uvidíš, že pak bude líp. A na Silvestra tu budu.
Zdravím všechny,mám plnej kancl, ozvu se až to půjde.

JOHANZ (Pá, 15. 12. 2006 - 09:12)

AHOJKY EVA R

STARA GARDA TĚ VÍTÁ MNOHO Z NICH SE ODSTĚHOVALO NA JINÉ FORUM ALE JÁ ZŮSTAVAM A NEKOLIK VĚRNÝCH TAKÉ....TO R JE ROKYTKA NEBO SE MÝLÍM?
VÁNOCE JSOU HEKTICKÉ A ZVÝŠENÝ TLAK OKOLÍ V NÁS VYVOLÁVÁ OBRANNOU REAKCI A SPOUŠTÍ PP.....NEDEJ SE NENECH SE VYHECOVAT A DĚLEJ SI SVÝM TEMPEM VŽDYT VÁNOCE JSOU JEN CHVILKU A ZASE BUDE VŠEDNO...

PŘEJI TI PEVNÉ NERVY A SÍLU DO DALŠÍHO ŽIVOTA....

BUDE LÍP

PRO EVA R JOHANZ OSTRAVA SLUNEČNO PIN 2

Eva R. (Pá, 15. 12. 2006 - 00:12)

Ahojky moji nejnejnejmilejší:-)))
Jejda, dlouho sem tu nebyla a najednou koukám, že JOHANZ zase zpět s meteorologickými zprávami z Ostravy, tak tě, brachu, zdravím! Ale i všecičky ostatní spolubojovníky na poli PP. Blíží se zase Silvestr, sem zvědavá, esli se tu zas nesejdem jak loni? :-)))))) Koukám, že se ste nějak v poho, tak to je dobře... já už pár dní zápasím s atakama, docela hnusnejma a esi mi ty derealizace a propadáky a motáky nepřejdou do zejtřka, budu muset předčasně naskočit ke svýmu psychouškovi. Zatím xanaxuju, drobet mi ulevilo i mé oblíbené Gelsemium 30 CH, ale tu ataku jak prase mi nezlomilo. Tak vám všem přeju, ať je vám líp a plížící se Vánoce nechť prožijete bez atak, a tak :-)))))))

Reklama

Přidat komentář