Reklama

Panická porucha 5

Evelina (Po, 11. 12. 2006 - 21:12)

Tak tam zase zůstal ten odpornej Spilka. Je odpornej stejně jako je tady JOHANZ. Zkurvenej CapsLock! Zkurvenej ostravskej halzl! Nebudeš mít žádnou pohodu ty odporná kreatůro!!! Nenávidím tě ty sráči!!!

evakrk (Po, 11. 12. 2006 - 20:12)

A jéje caps lock.
Tak nám zůstal Drda a Spilka.Tak nějak jsem si to představovala.Já to prožívám a mladej se mě šklebí.
No polepila jsem u toho pár kachlíků, ještě je láknu a jdu spát.Musím se pochválit, jsou krásný.Červený se zvonečkama, svíčkama, no prostě vánoční.Jdu lakovat.

JOHANZ (Po, 11. 12. 2006 - 20:12)

...LEONA LEONA LEONA.......VEN

AŤ ŽIJE CAPS LOCK.....SVOBODU ,PRYČ S FAŠOUNÝ, PUSŤTE BRATRY DOMŮ,
T O L E R A N C E

ATAKY FŮŮŮJ JA CHCI MÍT POHODU...

HANKA A JOHANZ2 DO STOUPY

Dášenda (Po, 11. 12. 2006 - 20:12)

Pajko ,mohu taky potvrdit ,že ataky ze spánku jsou ty nejodpornější :(
mívala jsem to před léčbou skoro každý den.
Pořád to mám ale v živé paměti ,tak mě mrazí,když čtu teď tvůj příspěvek.
No ustálas to už víš jak na ni :))

KDO MYSLÍTE KDO DNES PŮJDE Z KOLA VEN?
myslím ze superstar:))
asi Leona ?
pěkný předvánoční večer z BEROUNA
TEPLOMĚR NA NULE ,VLHKO,LEZAVO ,BRRR

Nika (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

EviKrk. na změny reaguju jak kdy, a mam to po prodělaný mononukleoze, potvrdil mi to neurolog a ja nevim kdo vsechno, uz je to dost dlouho:-)) Ale ted uz jsem relativne v pohode, AD už neberu od léta, doufám, že to půjde bez nich dál. I když ted měnim práci od ledna, do toho zkouškový období na VŠ - tak jsem zvedavá:-)

JOHANZ (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

OMLOUVÁM SE, ŽE JSEM TAKOVÝ BLB, KTERÝ PÍŠE VELKÝM PÍSMEM, VÍM, ŽE JE TO PRASÁRNA!

Hanka (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

Johanzi, jseš ostravskej hnusák, nic víc ty ujetino buzerantská!

JOHANZ; (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

EVAKRK
TA VAŠARYOVÁ JE TREFNÁ....

PAJKO JSEM NA DVOJCE ALE CHVÍLEMI TENTO PODZIM I DVĚ MÍNUS SKOČÍ TOJKA MI NENASKAKUJE NEB SE ZUBY NECHTY BRÁNÍM NEUROLU...

JEN K TOMU VEDRU V LÉTĚ TO MILUJI A CHCI UTÉCT NA JIH ŘECKO ITÁLIE ŠPANĚLSKO....

PRO PP JOHANZ OSTRAVA 2C PROSVÍTÁ MĚSÍČEK

evakrk (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

Niko, mě je vás tak líto, holky mladý.Já ve vašem věku nevěděla ani co to je prášek na bolení hlavy, nikdy mi nic nebylo.Nějaká zěmna počasí mě vůbec nezajímala a nechápala jsem, proč to může někomu vadit.
Ach jo.

JOHANZ (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

TAK DOBRÝ VEČER DNES POPRVÉ NA PP V PŘÍMEM PŘENOSU....JDU SI VÁS PŘEČÍST...

Nika (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

To potvrzuju, me chytlo neco podobnýho jako Pajku včera, a to po sakra dlouhy době. A to bylo odpoledne, ja se v klidu ucila, tesila na to až přijde přítel a taková docela pohoda. A najednou tady ta mrcha byla...a Neurol byl jedina berlička. I když me ale zklidnil, tak se stejne ještě tak hodinu potom byla taková rozklepaná, docela mimo, furt sem poletovala po bytě...hrůza. Už to tady nebylo tak půl roku, a najednou z ničeho nic....fuj tajbl:-)
Tema zmenama počasí trpím jako blázen,ale na to sem si zvykla:-)
Krásnej večer, a bez Pepky mrchy

evakrk (Po, 11. 12. 2006 - 19:12)

Všimli jste si, že nás většina je na tom hůř teď, než v těch vedrech v červenci? Já nemám vyloženě ataku jako Pajka, ale jeden den je dobrý a další bych nejradši ani nevylezla, kdyby to šlo. Snad se to počasí už do vánoc ustálí, nebude lítat tlak.Teď jsem zrovna četla, že 20% lidí trpí změnami počasí.

Pajka (Po, 11. 12. 2006 - 18:12)

Dnes jsem se probudila na stupnici 4-5. Přímo ze spánku je ataka vždycky hodně nepříjemná, sviňa. V noci jsem nemohla usnout, takže ze zoufalství půlka Stilnoxu, ale mám pocit, že mi víc škodí, než pomáhá. Tentokrát ataka nebyla ataka, ale lomcovák. Neznám lepší projímadlo. Nepomohla smska, masáž, dýchání, mlha za oknem byla vražedná hnusná šeď. Nakonec jsem příteli zoufale zavolala, aby pro mě přijel, jinak zvládám v pohodě busem, pokud nejedeme ráno spolu. Snažil se chudák, už si odvykl na to moje vyšilování, tentokrát jsem mu i brečela do telefonu a on ví, že se dokážu ovládat a že už je moc zle. Mě u toho nic nebolí, ale ten pocit šílení a umírání, depersonalizace a nereálna je tak strašný, že mám vždycky strach, že ztratím sebekontrolu. Nakonec jsem k Neurolu 0,5 přidala repete. Musím přiznat, že jak byla silná, tak poměrně i rychle odezněla, odhaduju 15-20 minut, měla jsem už určitě mnohem delší. Když přijel, byla jsem už horko-ledově vysprchovaná a zklidněná a schopná odjet do pracovního procesu. A ten klid se mě zatím drží, zvláštní... výkonnost i soustředěnost v práci, žádná sebelítost ani panika, že se to zase vrátí. Vím, že se vrátí, ale zase ji snad nějak upanikuju kámošku nejvěrnější vášnivou :(.
Máte pravdu, taky si vážím těch nejmenších maličkostí a čím dál víc...
Tož pěkný večer

Dášenda (Po, 11. 12. 2006 - 16:12)

Luci ,my ti dobře rozumíme :))cvok nejsi naopak :))když člověk vidí čeho všeho jsou dnes lidi schoný ,jak dovedou ublížit dětem ,zvířatům i sami sobě navzájem,tak je mi z toho smutno .V takových chvílích mě napadá ,že ty osoby asi ještě nedostaly žádnej kopanec pořádnej od života když dokážou být tak zlí.No tohle bohužel nedokážem změnit :(
Ale zaplať pánbuh,ještě pořád mezi námi existují i hodní lidičkové:))

evakrk (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

nejsi cvok, chudák jen,kdo tu krásu nevidí a bere všechno jako samozřejmost.

Lucie (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

Jo ,taky jsem to tu už psala,jak si dovedu užívat to,že všude chodím narozdíl od dřívějších dob sama !Nikoho neobtěžuju,koupím co chci,nikdo mi do toho nekecá,jak prosté ale jenom my víme,že to není samozřejmost! Holky,já jsem z toho někdy tak štastná,že hladím ty nádherný pražský domy,raduju se,jak je Praha krásná...cvok

evakrk (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

Teď jste mě dostaly.Flákotu miluju, pivo už míň a s tou smyslností, nějak se už radši dobře vyspím a něco hezkýho přečtu.No doufám, že na tyhle stránky nechodí i manžel.
Jo holky, tady bylo vždycky dobře a jsem ráda, že jsme ustály ty rozepře co tu byly a scházíme se dál.Já už si neumím představit, že bych sem každý den nekoukla.
Ráno přijdu do práce, dám na kafe a první zkontroluju poštu a kouknu co tady nového.A to už skoro dva roky.
Teď jsem přišla z venku, byla jsem uklidit auto do garáže a pěkně přituhuje.
Ještě jsem si dnes koupila pár vánočních ubrousků, tak snad večer něco vytvořím.Asi si udělám vánoční květináč na tu hvězdu.

Lucie (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

Evi i mě jsi pobavila s řezníkem ale já jsem si Tě spíš představila jako tu smyslnou Vašáryovou,co milovala flákotu a pívo...chlapům se to prej moc líbí.

Lucie (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

Holky hezky píšete,asi by si nějakou tou panikou a vůbec nemocí měl projít každý,/tedy kromě našich blízkých,chi chi/,hlavně politici a ostatní neřádstvo,vážně pak člověk vidí svět úplně jinak a dovede být štastnej!!

Dášenda (Po, 11. 12. 2006 - 15:12)

Evi ,máš pravdu,ti "zdraví ",si tohle neuvědomujou ,berou to jako samozřejmost ,že se cítí pořád v pohodě,ten kdo zažil ten strach a hrůzu sám ze sebe ,ten vidí všechno jinačíma očima.Evi zasmála jsem se tomu řezníkovi ,jak píšeš,musíš být moc milá a fain :))
chodí jsem hodně bezva lidíaž naobčasné "nálety" některých nevraživých jedinců.
Já na tuhle diskusi s vámi chodím asi 7 měsíců a moc jsem si vás oblíbila už by jste mi scházeli :))

Reklama

Přidat komentář