Reklama

Panická porucha 5

evakrk (So, 9. 12. 2006 - 12:12)

Posílám virtuální smaženej květák.
Pajko, neukecáš se.Už prskáš do těsta?
Já jsem večer taky říkala, že na okna půjdu až mě přestanou bolet záda a mám kuchyň omytou.Teď se nadlábnu a půjdu pokračovat. Tak zatím ahoj všem.

Pajka (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

Lucie, díky za fotky, došly ok :-) K těm klukům, kteří vypadají urostle a dospěle, vypadáš spíše jako jejich blonďatá sestra
:-)

Pokouší se o mě chřipka nebo průdušky, kolem půlnoci jsem asi 50 krát kýchla jako když vystřelí. Chudák přítel a to mi ještě poradil, abych zavřela okno, abych prý nerušila svého miláčka = sousedova psa Maxíka :-) Teď mě škrábe na průduškách, přesně tak jako když inhaluju delší dobu v zakořeném prostředí. Doufám, že to brzy pomine. Uznejte, že do vánočního cukroví kýchat nelze, takže zase péct nebudu... Stejně si to nikdo z mých blízkých nepřeje a nakonec si na tom pochutnávám z valné většiny sama a kynu a kynu, takže pokynu cukroví a mí drazí to ještě ocení... a stejně se neukecám, protože jsem stará škola, která byla vychována k tomu, že pečení k převánočnímu času ženy prostě a jednoznačně patří... :-)
I tady se nebe lehce kaboní, ale tak nějak pořád polojasně.

JOHANZ"SEZNAM.C (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

DĚVČÁTKA VŽDYŤ TO JE JEN VIRTUALITA...

evakrk (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

Krkonoše - déšť.
Dášendo, copak miss, ale dvě děti s Jitkou,já být v kůži paní Johanzové, nevím nevím.
Kocour mi šlape do žaludku, jdu vařit než se uprdelí a usne.

JOHANZ"SEZNAM.C (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

ŽENUŠKA JE NEJAKÁ ŠPATNÁ BERE ANTIBIOTIKA
TAK JSEM POSTAVIL DO TLAKÁČE DRUBKA A ZELENINU A VYTŘEL TEĎ JEDU PRO DCERU ASI 6KM A POTOM UDĚLÁM KOLÍNKA DO KTERÝCH NAOBÍRÁM TA DRUBKA,,,,,VČERA PŘED KINEM JSME BYLI V KFC S KLUKAMA TAK DNES JEN LEHKÉ VĚCI...

Dášenda (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

JITUŠ,kosmetika je dobrej dárek ,mám ji taky ráda a ještě jsem ujetá na parfémy,ale jelikož jsem v souč.době na mateřský,musím svou vášeň pro vůně z finančních důvodů trochu krotit,protože značkový vůničky se "trochu" prodraží:))

JOHANZ máš velmi tolerantní ženu ,toho si považuj :))některá by skákala jak gumídek :))

JOHANZ"SEZNAM.C (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

JA JSEM KOUPIL DARKOVÉ BALENÍ YVES ROCHER
ZELENÝ ČAJ BOŽSKÁ VŮNĚ.....

PŘIBYLA DALŠÍ ADEPTKA NA POZICI MISS PANICA TENTOKRAT S CELOU RODINOU SAMI FEŠÁCI....

VENKU SE TO UŽ MRAČÍ ALE TEPLOTA VE STÍNU 14.5 STUPŇU ELEKTRONICKY

Jitka B. (So, 9. 12. 2006 - 10:12)

Dášendo - já jem si nakoupila kosmetiku na celý rok. Dělám to každé Vánoce, protože nikdo z rodiny se v tom, co používám nevyzná. Takže šampon, kondicionér, sprchový gel, tělové mléko, lak na nehty, pleťovou vodu,...

JOHANZ (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

DAŠENDA

MOJE ŽENA MI ČTE PŘES RAMENO....:-)

Dášenda (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

Marie ,zvládneš to určitě :))

Míšo do Prahy jezdím dost často ,ted jedu v uterý k holiči a k tomu stromu se chystáme možná až poslední týden tedy už v týdnu co bude štědrý den,já to pak ještě upřesním,kdyby ses chtěla se mnou setkat :))
Anička se už moc na ježíška těší asi jako všechny dětičky,její starší sestra ji nakoupila takovych dárků ,že jsem ji už musela krotit at už ji nic nekupuje ,protože nebude vědět co dřív:))
Evi ,díky za recept,určitě vyzkouším

Johanz,kdyby věděla tvá žena co si chystáš miss panických princezen,tak ti ten komp rozdupe :))

Jitko ,napiš co jsi si koupila za dáreček pro sebe ,minule jsi psala o něčem :))já se taky chystám si ještě koupit něco jen sobě :))

MĚJTE VŠICHNI KRÁSNOU SOBOTU

evakrk (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

Ahoj z hor.
Lucko, mě taky nic nepřišlo a já bych tůze chtěla.
Venku tma, nic moc.Já taky nic moc.

Jitka B. (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

To jste toho napsali, zatímco jsem spala.
Johanz - musíš to ještě pět let vydržet. Já jiného chlapa neseženu.
Jsem z Pardubického kraje. Bližší instrukce poskytnu až před cestou.

Míšo - práce zatím není. Aktivněji se pustím do hledání až po novém roce.

Lucko - fotky mi nepřišly.

Kristýna (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

jsem strašná extrémistka, buď všechno nebo nic. Zmatená jsem taky hodně, nevím co chci a mám ze všeho strach.Neumím brečet, jsem zatvrzelá.

Dášenda (So, 9. 12. 2006 - 09:12)

Zdravím všechny ze zamlženého Berouna

Lucie ,děkuji za fota máš moc hezkou rodinu a opravdu hezký černovlasý kluky,taky jsem si myslela ,že budeš vypadat starší:))
taky jsem chtěla kluka a mám dvě holky:))ale obě jsou moc fain.Já už taky nejsem žádná extra mladice ,vypadám asi jen mladší, asi jako ty:))je mi 39 :))

JOHANZ (So, 9. 12. 2006 - 08:12)

KRISTINA

NAPIŠ TROCHU VÍC INFORMACI O SVÝCH PROBLÉMECH ZATÍM TO MÁLO CO JSI NAPSALA SE JEVÍ JAKO OBCESE A FOBIE....PANICKA PORUCHA TO JE KDYŽ VEZMEŠ VŠECHNO DOHROMADY A UDĚLÁŠ Z TOHO KOKTÉJL NA A JAK SE NAPIJEŠ TAK TĚ TO SLOŽÍ A TY LÍTAŠ PO LÉKAŘÍCH A ONI TI NIC NEMOHOU NAJÍT....MOJE LÉKAŘKA MI DOKONCE ŘEKLA ŽE SI DÁ MUJ KREVNÍ OBRAZ NA NÁSTĚNKU JAK MA VYPADAT ZDRAVÝ ČLOVĚK.....

Kristýna (So, 9. 12. 2006 - 07:12)

Lucie, je PP to, když se panicky bojím třeba neznámého prostotu, kde mám přespat nebo si nedovedu představit vydržet zavřená v léčebně. Taky se šíleně moc bojím pavouků.

Kristýna (So, 9. 12. 2006 - 07:12)

JOHANZ, já mám deprese, úzkosti a hraniční poruchu osobnosti, beru různé léky, jak se přesně projevuje na PP ?

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 23:12)

A Johanz,Tobě tedy taky pošlu fotku,jak už jsem někomu psala,nemám z poslední doby jediné foto,kde bych byla sama!! Prostě mě už nikdo nefotí,chápu to!Tak už chystej trochu objemnější šerpu,určitě nemám 90..60 90!!

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 22:12)

Marie, moc Ti zítra držím palce,to víš,že to dobře dopadne! Praha je nějak zvláštně vylidněná a podivně tichá,na to,že jsou za dveřmi vánoce!! Tedy alespon dnes byla! Ona asi ví,že se sem chystáš a chce Ti přichystat příjemnou atmosféru ,aby ses ničeho nelekala a užívala si každej krok,hezké setkaní s fajn lidmi a blízkost svého muže,uvidíš nic se nestane a večer napiš!!
Jinak zuřím!!!Holky moc děkuju za krásný fotky! Já už se tady s tím asi hodinu potýkám a nejde mi nic odesílat!! Tak prosím Dášendu a Jitku,napište mi jestli jste dostaly maila,ted se to ještě pokusím prodrat k Pajce!! Díky

JOHANZ (Pá, 8. 12. 2006 - 22:12)

EVAKRK
TEN RECEPT HNED TISKNU:-))

Reklama

Přidat komentář