Reklama

Panická porucha 5

Návštěvník (Pá, 8. 12. 2006 - 11:12)

cipoviny cipoviny babské kecy........nic jiného

Dášenda (Pá, 8. 12. 2006 - 11:12)

Evi ,ta páteř to je taky pěknej "neřád".Znám to podle dcery,ta chodí taky často na masáže a na rehabilitaci chodí zrovna ted,nejhorší je ,že je jí teprv 20:(

Paní Marie ,Vy vždycky tak mile píšete ,musíte být moc fain:))

Dášenda (Pá, 8. 12. 2006 - 10:12)

AHOJ VŠEM,
Tak jsem si vás dočetla
Ibri ,mě tyhle situace taky dojímaj ,strašně ,vždy se mám co udržet:))

Jiřinko,tak vidíš ,že bude Šárce bez Xanaxu lépe.Určitě se to ještě nadále bude zlepšovat ,přesně jak píše Jituš.Máš jistě radost ,že je Šárka už veselejší a že se může zas učit.Moc vám to přeju.

Lucie ,určitě nějaké kočička z útulku bude vděčná za nový domov ,který jí dáš:))
zvířata z útulků jsou mnohem vděčnejší ,jako by tomu rozuměla ,že se jich ujali hodní lidi ,o to víc projevujou k novému páníčkovi lásku a oddanost.Poslala jsem ti foto:))

Johanz,jména kočka a kocour ,to jsi mě zas pobavil jako vždy :))díky,mám ráda tvý příspěvky :))

Jitko ,určitě budeš jednou prima máma,všechno má svůj čas ,určitě se ten pravý nakonec objeví:))

PĚKNÝ "JARNÍ "DEN z BEROUNA,o víkendu má přituhnout ,tak snad to bude trochu vánoční

Důchodkyně Mari (Pá, 8. 12. 2006 - 10:12)

Tak se tady místy s Vámi směju, místy s někým pláču místo abych pekla a smýčila ale nedá mi to. Opět rady na jedničku! Ten zastavený výtah - tedy máš můj obdiv, já si myslím že bych nezvládala! Na západě krásně - jaro je tady, asi jdu barvit vejce!M.

evakrk (Pá, 8. 12. 2006 - 10:12)

No jen aby jí PP taky nečapla.Teda ne , že bych jí to příla, ale........Pošli fotku.

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 09:12)

Zdravím po ránu, opět z krásně prosluněné Prahy,zatoužila jsem zjistit,jak tady ty fajn lidičkové vypadají!Proto prosím o foto na Lustri"seznam.cz..pošlu taky,děkuji
Jiřinko,super zprávy!Jste holky šikovný!
EviK,naše známá pravidelně omdlévá a má to prokazatelně od páteře!Nervy má ze železa a PP je pro ní nepochopitelný rozmar zhýčkaných,rozmazlených jedinců!!Např.můj.

evakrk (Pá, 8. 12. 2006 - 09:12)

Ahoj z hor. Jasno, mráz.Škrábala jsem auto, abych viděla na cestu.
Teda , tak jsem si vás četla a připravovala si v hlavě co komu řeknu a ejhle, on to už řekl mezitím někdo za mě. My si jsme tak podobní.
Tak vás všechny aspoň zdravím a jdu úřadovat. Jo přece jen něco, včera jsem se znovu utvrdila v tom, že nemůžu všechno svádět na psychiku.Teď , jak jsem pořád hekala, ono to asi bylo všechno od té mojí krční páteře. Potvrdila mi to i rehabka.Bolest hlavy, tlak na prsou. Jak jsem měla ten krk zatuhlý, od toho ta bolest hlavy a rukou, na hrudníku jsou nějaké žeberní úpony a nevím, jak je to možný, ale sestra ozná i pohmatem, že nejsou na svém místě.Tak mi dělá takové pohyby rukou a najednou to je v pořádku.Včera ráno jsem bulela jak želva, když jsem nemohla zvednout ruce a pověsit prádlo a odpoledne mě teda ještě všechno bolelo, ale jinak a cítím se o hodně líp.Ještě si příští týden dopřeju jednu masáž a rozcvičení.Pamatuju, že už tady i kdysi někdo psal spojitost mezi krční páteří a nervy.
Takže udělejte si čas a nechte se pěkně namasírovat, uvidíte jak se uvolníte.
už jdu něco dělat.ahoj všem.

jirina (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

Johanzi dík za mladou, ale ty fotky, který máme od ostatních to jen potvrzují, že skrytá nemoc je ta nejzákeřnější, protože na ostatní působíš zdravě a vnitřně se trápíš. Ale i díky té nemoci se naučíme dívat kolem sebe jinýma očima, jsme ochotní víc pomáhat, naslouchat, vážit si maličkostí, asi všichni víte, o čem mluvím.
Tato forma pomoci musí hřát u srdíčka a jak jsem psala dnes jedné známé z této diskuse, určitě se nám to dobro, které přenášíme na ostatní, vrátí.
Dost poučování, vrhám se do víru papírování, ještě že je páteček, večer jdu opět na večírek, doufám, že ho ustojím líp, než ten minulý týden a neskončím zas na pohotovosti. AHOJKY

Martina (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

JITKO, včera jsem to říkala jedné slečně, že kdybychom se bály chlapů, tak zůstaneme na ocet a budeme ochuzeny o MOŽNOU PRAVOU LÁSKU.

1. kluk mně utekl z rande - nechtěl čekat, když jsem se na procházce s ním potkala s kamarádkou a chvíli jsme chtěly pokecat - prach sprostě šel dál a byl konec. Strašně mě to mrzelo.

!Druhý kluk byl sadista a alkoholik, 3x mě zmlátil a po 4. škrtil, v noci lesem jsem mu utíkala domů!

Třetí kluk byl z daleka, tak to nemělo trvání.

4. si mě vzal a žiji s ním velmi šťastně 16 let. SEX SE VŠEMA JSEM NEMĚLA.
S manželem jsme prožily velmi těžké chvíle, kdy jsem bezvládně měsíce ležela po dobu 5 let v posteli a kolem pobíhal náš 3-8 letý syn, ale tak se právě ukázal manželův charakter. Někdy ale byl problém, přišly hádky z "technických důvodů", ale manžel se pak naučil plně se nespoléhat na mě a začal i sám něco zařizovat a dokonce občas vařil.

Možná to není strach z chlapů, ale i pohodlnost se o něco pokusit a RADĚJI žít ve stereotypu, byť nešťastná. Také se bojím jízdy autem, ale vždy do toho auta stejně sednu a pokažé na ten strach ani nemyslím.

Jitka B. (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

Lucko - dobrá máma bych možná byla, ale bojím se být na dítě sama. A jestli jsi četla nějaké starší příspěvky, tak mám strach z mužů a obávám se, že ten strach jen tak nepřekonám.

Johanz - já jsem sice ještě nerodila, ale byla jsem u porodu asi 5 krát a přišlo mi to jako naprosto přirozená věc, kterou bych určitě zvládla taky.

JOHANZ (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

JIŘINO
HODNĚ SÍLY PŘEJE JOHANZ A JAK ŘÍKALA MOJE LÉKAŘKA VAŠE NEMOC NENÍ NA VÁS VIDĚT A DOVNITŘ VÁS NIKDO NEVIDÍ A O TVÉ DCEŘI TO PLATI TROJNÁSOB....

jriina (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

Kamilko, určitě se nebra? těm práškům, brala bych to jako prvotní věc, aby se tvý tělo uklidnilo a pak zjišťuj příčinu. Ale i když ji zjistíš, nikdo ti nezaručí, že Ti to k něčemu bude, že to vyřešíš a to trápění by sis jenom prodloužila. Mluvím ze zkušenosti vůči mé dceři, se kterou tyhle problémy nyní řeším.
Včera jsem byla u své obvodní paní doktorky a ta mi řekla, že už jsou i AD čtvrté generace, a že má s nimi vůči svým pacientům velmi dobré zkušenosti. Navíc nemají vedlejší účinky.
V podstatě to samý Ti doporučuje i Johant, ale rozhodnutí je jen na Tobě samé.
Jinak obdivuji Vás všechny holky, co máte uklizeno, napečeno, ..... Nechtěly by jste přijít i k nám, u nás by jste se vyřádily, já nemám uklizeno, napečeno ..... Ale jak jsem psala na foru, mám radost z dcery a to je teď pro mě nejdůležitější. A to ostatní snad taky stihnu, tak jak všechny vy tady.
AHOJKY

JOHANZ (Pá, 8. 12. 2006 - 08:12)

KAMILA

POZMEME TO POPOŘADĚ....KOLIK JE VÁS VE SKUPINĚ NÁS BYLO OSM A JEN DVA JSME MĚLI PP PANBUH ZAPLAT ALESPON ZA TO ...JINAK SI MYSLÍM ŽE SKUPINA MI NEPOMOHLA AŽ TAK JAK BY MĚLA PROSTĚ ROZJETOU PP SLOVY NEUKECAŠ A PITVÁNÍM PROBLÉMU JINÝCH LIDÍ UŽ VUBEC NÉ.....JEDINE CO MI TO DALO BYLO TO ŽE JSEM ZJISTIL ŽE V TOM NEJSEM SÁM A ŽE LIDIČCI MAJÍ ZA PROBLÉM UPLNĚ VŠECHNO....

NEBRAŇ SE TOMU BRÁNÍ AD JE TO NORMÁLNÍ MYSLÍM TIM TY REAKCE....PP SE CHOVÁ JAKO ŽIVÁ BYTOST A SUGERUJE TI ŽE TO JE K NIČEMU...A TAK POZNEJ KDE JE PRAVDA A JESTLI CHCEŠ NORMÁLNĚ FUNGOVAT TAK SE NEBRAN AD....STEJNĚ DŘÍVE NEBO POZDĚJI ZAČNEŠ BRÁT.....MYSLÍM ŽE TI TO TADY VŠICHNI POTVRDÍ.....A JESTLI JSI MĚLA TAKOVÉ POTÍŽE S CESTOU DO PRÁCE TAK UŽ VŮBEC NEVÁHEJ.....TAKY JSEM JEZDIL DO PRÁCE JAKO PAKO ...V TRAMVAJI JSEM NEVYDRŽEL PŘESTUPOVAL Z VOZU DO VOZU CHODIL ZASTÁVKY PĚŠKY A DOKONCE JSEM JEDNOU DOSTAL TAKOVOU ATTAKU ŽE JSEM NEMOHL JÍT A DÁVAL JSEM POKYNY KAŽDÉ NOZE ZVLÁŠT.....JAKO NA VOJNĚ LEVÁ A TED PRÁVÁ...BYLO TO JAKO BYCH SE PRODÍRÁL HUSIOU MLHOU.....

TAK RADA NEVÁHEJ A BER A VĚŘ TOMU CO PÍŠE PRÁŠKO .....HODNĚ ŠTĚSTÍ V BOJI.....

PS:UŽ JSEM TO TADY PSAL MYSLÍM SI ŽE PAR MILIGRAMU AD UDĚLÁ V TĚLE MENŠÍ PASEKU NEŠ ZPUŠTENÁ PP

PRO KAMILA(U) JOHANZ OSTRAVA POLOJASNO 7 NAD NULOU

JOHANZ (Pá, 8. 12. 2006 - 07:12)

*LENKA
TO JSI MNE DOOPRAVDY ROZESMÁLA TAK TI ODPOUŠTIM I TO ŽE KDYŽ JSEM TI POPRVÉ ODPOVÍDAL TAK JSEM PŮL HODINY HLEDAL HVĚZDIČKU NA KLAVESNICI....

LUCIE
QVASIMODO TO JE SUPER JEN AT SE MU NIC NESTANE...JO A TÍM JAK JSI VISELA VE VÝTAHU VLASTNĚ ŘÍKÁŠ ŽE TA HRŮZA NENÍ ZASE TAK HROZNÁ.... TO JEN PŘEDSTAVY V NÁS TO ČINÍ STRAŠNÝM.......PTÁM SE KDO DO NÁS VLOŽIL TU INFORMACI....

TEĎ UŽ VÍM ŽE QVASIMODO JE ANDULKA...TO BY SI URČITĚ ROZUMEL S TÍM CO ŽERE KRYSY:-)

IBRI
CHTĚL JSEM TAKY NAPSAT JESTLI POTŘEBUJEŠ PLAKAT TAK TO PUSŤ A KAŠLI NA VŠECHNY KOLEM...

Kamila (Pá, 8. 12. 2006 - 07:12)

Ahojky lidičky, musím se svěřit se svým dnešním zážitkem. Dneska jsme myslela, že umřu na cestě do práce a to to mám pět minut, ani ne. Ta mrcha mě chytla na půli cesty, srdíčko jelo jako o závod, bolest na hrudníku, černo před očima k tomu slabost v nohou a neurčitý strach. Ještě že jsem potkala kamarádku, musela se mnou dojít do práce. Včera jsem byl podruhé u psychologa, ale nevím, asi to nebude ta správná cesta. Bavíme se furt o nějakých vztazích druhých lidí, ani mi neřekl co podle něj mám a hlavně co s tím. Mě nezajímají, jestli nějací dva spolu budou nebo ne, protože ona mu zahla a nechce s ním spát. To jsme řešili včera. Já si myslela, že přijde nějaká ta terapie behaviorální bo co, ale nic. AD jsem ještě nezačala brát, psycholog mi řekl, že to zkusíme bez nich, ale po tom dnešku nevím, nevím. Ale to jsem tenhle týden slavila úspěchy, do práce jsem došla o pondělí do pátku v pohodě, dojela jsem v pohodě ke koníkům - cesta autobusem, dokonce jsem se na tu zpáteční cestu těšila, i koníků jízda ven, pak se psem procházka už za tmy na louky a pohoda, s mamkou jsem zvládla dvě velké procházky přes celé město s novým pejskem a teď tohle. Buch zase dolů. Mám knížku od doktora Praška, ta mě moc pomáhá, ale potřebuju asi zdatnějšího psychologa. AD přece jen potlačí příznaky, ale neřeší problém. Budu se cpát dva roky AD ty mě utlumí příznaky a pak je vysadím a začně vše nanovo, protože neřeším problém a důvod
PP - nebo ne? Zatím ahojky a dávejme PP na p...l.

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 01:12)

Jo a ještě Johanz,moc jsem se pobavila nad Vašim názvoslovím kočka,kocour, ty indiánský pojmenování jsou taky parádní!A taky je hezký,jak svým lehkým cynismem vůči těm zvířátkům, zakrýváš svou hooodně citlivou dušíčku,tak už jdu vážně spát.

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 00:12)

Ibri,kocoura jsem měla jen doma a už jsem to uzavřela!Prostě chtěl odejít a Vy všichni jste tu skvělí,jak jste se o svých miláčcích rozepsali. Mně to dost pomohlo!
Je fajn,že se cítíš dobře,moc Ti to přeju! Zřejmě jsi si tu hnusnou paniku nenechala zalézt pod kůži,s léčbou jsi začala rychle a dobře a mozek na všechno rychle zapomněl! To je bezva!!Psala jsi,že jsi zadržovala slzy na besídce,já jsem vždycky řvala jako želva,jo bylo to krásný,tedy pokud jsem nevydejchávala někde před školkou ataku!Dobrou noc

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 00:12)

Johanz,kdybys zůstal viset,myslím v tom výtahu,tak by se pravděpodobně nic nestalo!Já jsem to totiž v době nejhorších záchvatů zažila a tenkrát jsem si doopravdy řekla,že strach má velké oči a hrůzné představy,které nás děsí, většinou předčí skutečnost! Jen si představ tu skvostnou situaci: Já, se všema možnejma fobiema a tehdy s převažující klaustrofibií,bušení srdce a lehké mdloby na denním pořádku a ted-návštěva tchýně v nemocnici, velký,přeplněný výtah a v něm v jednom rohu namačkaná já,můj manžel,švagr se švagrovou,se kterými jsme se v té době nebavili kvůli majetku,klasika. Jako dnes vidím přede mnou malýho kluka,nesoucího někomu zmrzlinu v kornoutku! No a tušíš,co následovalo! Výtah se zastavil v mezipatře .Normálně bych jen z této představy zešílela ale tohle byla pro mě tak absurdní situace,že jsem tam prostě tupě stála a třičtvrtě hodiny!!!!!čekala na nějakého opraváře,protože byla neděle a nikde nikdo. Tak...prostě najednou ve mně podivnej klid a jen jsem pozorovala,jak pomalu taje ta zmrzlina a kape švagrovi do bot! Pak se má jeden v nás lidech vyznat!

Lucie (Pá, 8. 12. 2006 - 00:12)

Dobrou noc Lenko a drž se,jsi vlastně štastnej člověk,jsi mladá, máš zdravé nohy,dobře vidíš a slyšíš,můžeš si jít kam chceš,svobodně se o všem rozhodnout,dýcháš bez problémů a srdce Ti bije pravidelně! Spousta lidí to takhle nemá!!

Lucie (Čt, 7. 12. 2006 - 23:12)

JItko,moc děkuju za seznam jmen,určitě z toho něco vyberu!A jedna dobrá rada!Podle toho,jak jsem Tě tady poznala,myslím,že bys byla báječná máma a děti jsou doopravdy to nejlepší,co nás ženský může v životě potkat!! Tak přestan fantazírovat a jednej! Budu Ti moc fandit a taky bys měla vyřešenou práci!

Reklama

Přidat komentář