Reklama

Panická porucha 5

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 15:12)

PADÁM NA SCHŮZKU NÁVRAT V 19.00 VENKU PERE ZUBATÉ SLUNCE A EVOKUJE VZPOMÍNKY NA JARO...A NA TEPLOMĚRU 9C ....KDO TO PSAL TĚCH DVAADVACET TO BYLO V POKOJI?

*Lenka (Čt, 7. 12. 2006 - 14:12)

Ach jo, tak zítra se jedu kouknout na nové zaměstnání. Přes celou Prahu. Už teď mám z té cesty staženou p.....

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 14:12)

LUCIE

ALE TO PŘECE VŮBEC NENÍ O KRÁSE TO JE O TOM ŽE MÁME NĚJAKOU AKTIVITU ŽE ZAMĚSTNAVÁME MYŠLENKY NEJEN PP A JAK ŘIKALA EVAKRA JE NÁS TU MNOHO ZA ZENITEM.....TO TO UBĚHLO...TEDA TĚCH PRVNÍCH LET ŽIVOTA A UŽ JE TO TADY TO NA CO JSME NEVĚŘILI...ALE DOST NÁŘKU...

IBRI

JEDNA DCERA DVA VNUCI LUMPÍCI, ALE JEN KDYŽ JSOU SPOLU...
PERSPEKTIVNĚ JEDEN NEBO DVA KOUSKY S JITKOU B.

U NAS SE KOČKAM ŘIKA KOČKA NEBO KOCOUR...JEN TA KTERÁ PŘEŽIJE VE ZDRAVÍ PRVNÍ ROK TAK DOSTANE JMÉNO...TEN CO HO MÁME NYNÍ SE JMENUJE...TEN CO ŽERE KRYSY...JE TO DLOUHE ALE VYSTIŽNÉ....JINAK VŠECHNY PŘIBĚHNOU NA ...ČIČÍÍÍÍÍ....ŽEROU VŠECHNO NEJRADĚJI...PROPESCO

NIKO

FOTKU POŠLI BUDEŠ ZAŘAZENA PO BOK PANICKÝCH PRINCEZEN....

PRO PP JOHANZ OSTRAVA POLOJASNO....

PS:PROSÍM OBČAS NAPIŠTE DO PŘÍSPĚVKU ODKUD JSTE NEŽ SI TO ZAPAMATUJI....(ASI TAK ROK)

EVAKRK
TY NEMUSÍŠ .....

Dášenda (Čt, 7. 12. 2006 - 13:12)

hodím vám sem ještě receptík na marokánky ,ty má ze všeho cukroví nejraděj :))
MAROKÁNKY

150ml vody
20dkg krupicového cukru
10dkg bramborového škrobu
8 dkg ztuženého pokrmového tuku
20dkg hladké mouky
8 dkg nakrájených lísk.oříšků
8 dkg nakrájeného kand.ovoce

Ve studené vodě rozmícháme sušené mléko,cukr a škrob,za stálého míchání přivedeme k varu.Postupně přisypávéme mouku ,oříčkya ovoce.Ze směsi tvoříme malé placičky a pečeme na plechu v horké troubě do růžova.Vychladlé marokánky potřeme na hladké straněčokoládovou polevou.

evakrk (Čt, 7. 12. 2006 - 13:12)

Čau Ibri. My máme záchody dva. Pro jistotu, protože naše kočky se nemůžou ani cítit, chodí kolem sebe, občas se poperou.Ale to dělá ta malá, snad z toho vyroste.
Jo a vždycky byla čistotná, ale loňské vánoce jsme doma měli dost návštěv i přez noc a ta mrcha ze vzteku, že nemá klid, občas někde upustila schválně hovínko.Už jsem myslela, že bude muset do garáže, ale udělali jsme to nakonec tak, že přez den byla v koupelně a když jsme přišli z práce, tak jsme ji hlídali.Naštěstí se vzpamatovala a od té doby nic, jo vlastně ještě po dovolené, když nejsme doma, tak jsem našla jeden poklad.
Ale protože byla na granulích, tak se to dalo přežít.
Jinak nikdy nic.A starý kocour, ten ani jednou za svůj dlouhý život.
Pěkný den.

Dášenda (Čt, 7. 12. 2006 - 13:12)

TAK LIDI TOHLE nejsou vánoce u nás ukazuje teploměr +22,dopekla jsem linecké a chtěla jsem si u toho pouštět s malou koledy ,ale nějak mi to ktomu počasí zkrátka připadalo napatřičný.Počasí se zbláznilo,blázní celý svět a pak nemáme "bláznit" my :))

LUCIE,my měli kočky jménem MÍNA ,ČARODĚJNIČKA,ČERNOTKA,TIFFANY a VALENTÝNA.V naší rodině mají všichni kočku :))ale my máme i psa :))

PŘEJI příjemné "jarní "odpoledne

Jitka B. (Čt, 7. 12. 2006 - 13:12)

Chceš další?
Aida, Anabel, Aris, Barbie, Bill, Bessie, Bubu, Cézar, Cora, Dája, Fifi, Fred, Jasmínka, Lara, Lola, Mia, Mína, Monty, Naty, Oscar, Riky, Rocco, Romeo, Teri.

Jitka B. (Čt, 7. 12. 2006 - 13:12)

Jména pro číču - to není problém.
Black, Bert, Chris, Dan, Bonny, Amor, Sendy, Jerry, Damián, Betty, Bibi, Vili, Elvis, Jeny, Sydney, Fany, Kitty, Iris, Amigo, Lady, Tera, Lea, Ornela.
Nezbláznila jsem se. To jsou jména koček z jednoho katalogu z výstavy.

Ibri (Čt, 7. 12. 2006 - 12:12)

Ahojte, mám se dobře Johanzi. I když mě skolil zánět nosohltanu,přidružená rýma lehký kašel. :) ale oproti PP pohoda. NA oplátku se zeptám já, možná blbě,Johanzi,máš děti? Já jen že ses nikdy nezmínil,nebo pokud jo,tak jsem to neregistrovala.
Děvčata VAše recepty jsem si přečetla,ale to je asi tak všechno co s nima podniknu.V tomto směru nechávám všechno na babičce,nikdy jsem ke sporáku a k troubě neinklinovala a tak to i zůstane. :))
Lucko, my máme Agátu,ale už ji nokdo neřekne jinak než Špagáta. Mno a kocoura si prosadil Tom, je černý a jmenuje se jak jinak než Damián. Tys měla kocourka jen doma,nebo měl běžně přístup ven? Chjo ja teď řeším,jestli přikoupit jedno WC,páč včera měl Damiš "nehodu" (aspoň doufám že ojedinělou) prozatím jsem aspoň změnila typ podestýlky.Kdo ví co mu přeběhlo přes nos, nebo čím jsem ho naštvala. :))
Jinak moje PP s odmítnutím bytu zase pěkně odkráčela do ústraní a není o ní ani vidu ani slechu.
Děcka já jsem tak nemožně líná, že jsem letos ani nestříkala umělý sníh na okna, jen jsem koupila samolepky.Namočí se okno, připlácnou se ozdoby a je to. Dají se použít opakovaně, taky byly dost nechutně drahé.Hlavně že je pohoda no ne? :))))
Pipi punčochatá,to ses se svým příspěvkem nějak netrefila do diskuze.

evakrk (Čt, 7. 12. 2006 - 12:12)

Ještě jsem nepozdravila Niku, ahooooooj.A o statní samozřejmě taky. Jé, začíná vylézat sluníčko.

evakrk (Čt, 7. 12. 2006 - 12:12)

Ahoj.Jsem krásně rozmasírovaná.Docela se mi motá hlava a houpe žaludek, ale už otočím hlavu a vůbec se cítím uvolněnější.
Bolelo to nejdřív jako čert, ale pak už to bylo příjemný.
Lucko, ty stařešino, kolik ti je.Já už jsem taky na tý kratší straně k padesátce. Hele jméno kočky přijde samo.Aspoň u nás to tak bylo. Njedřív byli bez jména a pak podle toho , jak se chovali a vypadali , dostali jméno.
Johanz, jsem pracovně doma.Protože zaměstnávám sama sebe, není problém.
Jak jsi to myslel s tím Neurolem? Nějak jsem natvrdlá.
Já ho beru roky, protože tenkrát mi po AD bylo zle, byla jsem schopná snést jen neurol.A protože internet jsme neměli, o těhle stránkách taky ani tucha, tak jsem ho brala a brala a brala.Dnes když konečně zabrala AD, zkouším vysazovat. Rozumíš, prostě neinformovanost.Tenkrát ta doktorka mě je napsala, tak jsem je brala. Neřekla nebrat, já nepřestala.Rozumíš?
Jestli jsi to myslel jinak, tak se ptej.
Jdu udělat šunkafleky a pak péct.Ale nakukuju.

Lucie (Čt, 7. 12. 2006 - 11:12)

Hmmm,já zdravím taky všechny z rozkvetlé slunečné P.,Johanz,děkuju za nabídku s kočičkou ale já už se moc těším na ten druhej svátek vánoční,kdy si pojedeme pro kočičku do Měcholupskýho útulku.Ty si hezky vyhlašuj miss/já Ti snad ani foto posílat nebudu,předem prohraný boj nemám ráda,stařešínové zdejšího panikaklanu se můžou těžko rovnat s mládím,ach jo,to je tak smutný/a já zas prosím o návrhy kočičích a kocouřích jmen!!Omlouvám se Vám,co na takovýhle blbostě nemáte ani pomyšlení,když se zrovna necítíte ale nějak jste mi vlezli pod kůži a ráda se sem vracím!Tak děkuju

Nika (Čt, 7. 12. 2006 - 10:12)

ahoj zdravim taky z pohodli domova - stunu:-)) teda ted uz je mi celkem OK, ale prece jen, až do pondělka se ulejvaám. No ulejvám - čeká mě zkouškový období ve škole, učim se a učim se, 16.12. první zápočet, potom 21. zkouška, vůbec to nestíham. Kdo tady studoval dálkově - jak jste to proboha přežili:-))
Johanz, ja se chci taky účastnit Miss PP, tak že bych ti poslala fotku? :-)
JO A TVÉ PSANÍ S CAPS LOCK MI ABSOLUTNĚ NEVADÍ, VYHOVUJE, ASPON TE VŽDYCKY POZNÁM:-))

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 10:12)

DÍK DAŠENDA
A TEĎ VYRÁŽÍM NA NÁKUPY

Dášendá (Čt, 7. 12. 2006 - 10:12)

Johanz PIPI píše do více diskusí a vždy co slovo to "perla",takže asi tak... :))

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 09:12)

PIPI

ALE JE TO TVŮJ NÁZOR A POKUD BUDEŠ SLUŠNÁ DÁ SE O TOM POLEMIZOVAT . MÁŠ NA NĚJ PRÁVO...

PS...CO TO JSOU ČERNÉ HUBY???

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 09:12)

PIPI

NEBER SLOVO BOŽÍ DO ÚST NADARMO...TVŮJ MOZEK JEŠTĚ NEDOROSTL DO TÉ VELIKOSTI ABY MOHL POSOUDIT KDO JE PRO TUTO PLANETU LEPŠÍ....JESTLI ZDRAVÝ DRAVÝ JEDINEC PUSTOŠÍCÍ TUTO ZEMI NA KAŽDÉM KROKU NEBO CIGOŠ ČI KRYSY ŽIVICÍ SE ODPADKY....

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 09:12)

JEN PRO JITKA B.

SMOZŘEJMĚ ŽE JSI FAVORIŤKA:-))

PRO OSTATNÍ

BUDE ZACHOVÁNA MAXIMÁLNÍ OBJEKTIVITA V RÁMCI MOŽNOSTI ....

UPLATKY POSÍLEJTE NA ADRESU JOHANZ"SEZNAM.CZ

pipi (Čt, 7. 12. 2006 - 09:12)

Jo, nejlepší je, že právě ty nejvíce nemocní lidi chtějí mít co nejvíce harantů, aby tak intuitivně šířili své špatné geny dále, a v pudu sebezáchovy si nalhávali, že to je ta NESMRTELNOST!!!!!Pane Bože, Bůh chraň! A já myslela, že to jenom cigoši se množí jak potkani, a černé huby.......

JOHANZ (Čt, 7. 12. 2006 - 09:12)

DAŠENDA

TO ROZHOZENÍ NEBER TAK DOSLOVA ALE RÁNO JSEM MĚL BLBÉ POCITY TAK JSEM TO SVEDL NA TU .....

TADY CHČIJE A CHČIJE A CHČIJE ....SAKRA TO SLOVO UŽ JSEM NEPOUŽIL SNAD DVACET LET ANI JSEM NEVĚDĚL ŽE JEŠTE EXISTUJE

Reklama

Přidat komentář