Reklama

Panická porucha 5

Jitka B. (Ne, 3. 12. 2006 - 21:12)

Johanz - já jsem to měla ale vymyšlené úplně jinak. Já jsem chtěla to miminko pro sebe. Aby nikdo nevěděl, kdo je otec. A samozřejmě bych od tebe nic nechtěla.
Mám plán - když rád jezdíš autem, tak přijedeš za mnou, cukroví už bude, špenát nebude a zbytek nechám na tobě - radit ti nebudu. V této oblasti jsem totiž blb!

JOHANZ (Ne, 3. 12. 2006 - 20:12)

JITKA B URČITĚ BY TI S NÍM POMÁHALA....

JOHANZ (Ne, 3. 12. 2006 - 20:12)

TAK RÁD NAKUPUJI RÁD JEZDÍM AUTEM,RÁD JÍM VÁNOČNÍ CUKROVÍ,JA VŠECHNO RÁD A CO NERAD....ŠPENÁTA A ÚČTY...DOKONCE SNESU VEDLE SEBE I BLBA ALE NESMÍ MI RADIT...NO JAK SE TO ALE POZNÁ....SAKRA UŽ ZASE ZAČÍNAM FILOZOFOVAT....DÍVÁM SE NA KRAJČU V TELEVIZI KDYSI KDYŽ JSEM DĚLAL V DIVADLE KULISÁKA JSEM HO DRŽEL V RUKÁCH ON HAMLET A JÁ BIŘIC....

EVAKRK
TEN KRÉM POTVRZUJI ŽENA MMĚLA RECEPT OD SVÉ MAMINKY PŘECE JEN STÁLO SALKO KDYSI 5 KAČEK TO SE KRÉMOVALO...

Jitka B. (Ne, 3. 12. 2006 - 20:12)

Johanz - to se divím, že sis vzpomněl, když tady pořád píšeš o manželce! Vypadá to, že máte docela pěkný vztah. Copak by asi řekla tomu, že spolu budeme mít miminko?

Pajka (Ne, 3. 12. 2006 - 20:12)

Ibri, vždyť já vím, že to nemyslíš zle, vnímám Tě jako velice laskavého člověka.
:-)

Ibri (Ne, 3. 12. 2006 - 20:12)

Pajko, já to přece nemyslím nijak zle. Vážím si všech názorů na můj problém.
Bóóóže dneska jsem se ještě pohádala s nějakým dědulou v tramvaji. Oni snad jezdí jenom proto aby prudili lidi. 3 zastávky jsem narážky na to kde stojím s kočárkem ustála, ale na čtvrté zastávce už jsem to nevydržela a zetala se ho o co mu jako jde. A jestli je ředitelem tramvaje. No veselo. Furt se něco děje,já to říkám pořát. Jinak ve věcech Vánočních jsem doposud nehla ani prstem :)))

evakrk (Ne, 3. 12. 2006 - 19:12)

Jé ahoj Niko, prduchu Marie.
K té kuchařce, já podle ní dělala vánočku a byla výborná.Teď dělám nejdřív vyzkoušené tradiční recepty a pak začnu experimentovat.
Vloni jsem dělala výborný krém.Dvě hodiny vaříte jednu sladkou tatru v plechu, pak po vychladnutí přidat máslo a ušlehat.Tatra zkaramelizuje a je to mňamka.Jo z tý tatry trochu odeberte, nedávejte celou, je to pak moc sladký.A ještě ji rozdělím , do jedný třetiny oříšky, do druhé rum, třetí kávová.A mám tři krémy a hned.

Nika (Ne, 3. 12. 2006 - 19:12)

Zdravim Pp kamarady:-))) Prave jsem se vratila z Železné RUdy, bylo tak úžasný počasí....no a protoze jsem do hor blázen, tak lezu na ty nejmožnější vyšší, a pak sedim a koukam na výhled....no a jak bylo krásný teplo, tak sme chodili sice oblečený ale potom sem to teplo tak nějak drobet podcenila - no a ted teda pěkně chcípu...a zítra se asi vydám pro neschopenku, páč nedojdu ani do kuchyně:-))) ale co, stálo to za to.
Ale od pondělí mi bylo tak jako na houby, dokonce ataka se o mě pokoušela v úterý a docela úspěšně chvíli...tak si říkam, co se dějě, to už dlouho nebylo....no a koukam a čtu i tady...že je úplněk:-))tudíž je to jasný:-)))
EviKrk, koukam na zprávy na tu nemocnici v Brodě - a právě myslim na mojí kamarádku, která zrovna ve špitálu leží...sice jinde, ale stejně, tak doufám, že to neviděla:-(
Jdu si vás přečíst, nějak nestíhám

Pajka (Ne, 3. 12. 2006 - 19:12)

Marie, taky zatím nepeču, teda vánoční cukroví, ale přeberu kuchařku od Dandy, kterou mi poslala Eva Krk a něco malého milého jednoduchého voňavého a chutného připravím, ale pracuju tak moc (i dnes jsem před plaváním chvilku byla v kanceláři), že nemohu stihnout všechno.

Evi, taky jsem zvládla nějaké to okýnko, ale mám jich tolik moc, asi jako Ty :-) Inventuru dárků jsem nakonec nedělala, dám si pauzu, jsem děsně instabilní, tak se snažím stabilizovat :-)
A svíčku první adventní jsem taky zapálila a mám ticho v duši...

Pajka (Ne, 3. 12. 2006 - 19:12)

Ibri, ale my všichni jsme přece jenom reagovali na Tvou výzvu napsanou v pátek večer a každý přišel se svým názorem:
"Pomóóóóc,prosím Vás všechny, Pajko, EvkoKrk,Dito,Edušo,Alberte,Johanzi,JitkoB. Napište mi svůj názor. :(((( Nevím co mám dělat."
Takže Ti snad naše příspěvky pomohly udělat jasno. Není přece důležité, jestli Ti radíme opak toho, pro co ses rozhodla.

Johanzi, taky se mi líbí, jak prožíváš vánoční atmosféru. A k té paní - víš, vždycky, když někdo někomu sdělí něco nepříjemného, co nemusí a jenom tím ublíží, nic víc, než ublíží..., kladu si otázku, proč...

Lucie, plakala jsem taky dlouho a často, ale přesto si myslím, že divoch se může vrátit, zejména, protože je divoch...

evakrk (Ne, 3. 12. 2006 - 18:12)

Teď jsem četla o té nemocnici v Havl. Brodě.
To je šílený, co to je za zrůdu.Jak tohle může někdo udělat,vždyť za každým tím chudákem co zůstane nešťastných lidí.A on lituje jen toho, že ho chytli. Vemte si, kdo z vás, nebo z vašich blízkých byl během poslední doby v nemocnici na sále.My s manželem poslední rok oba dvakrát. Hrůza domyslet.

PRDUCH Marie (Ne, 3. 12. 2006 - 18:12)

Zdravím milé PP! Tak jsem s Vámi pekla a vařila a stěhovala se a hledala zvířata a rozhodovala se s Vámi a dávám za pravdu všem, Taky bych se bála, taky bych si říkala že mě ta hydra omezuje, no je to dost těžký ale vždy je to jen a jen na nás samých. Ale milá děvčata, já žasnu jak pečete, já tedy nevím ale nějak zatím nemám času nazbyt! To víte důchodci! Ale slibuji přede všemi - mám fantastický recept na moc dobré vánočky a tak vám ho pošlu, jsou úplně super, vláčný a i trošku celozrnný, no mňamka! A jdu do sebe, zítra nakoupím ingredience a začnu! Když jsem byla navečer se psem venku tak jsem koukala - u nás na západě bylo totiž jasno - že asi bude úplněk, tak to zase budeme strašit, alespoň
já ano.Držím palce všem, my to přece zvládnem!M.

evakrk (Ne, 3. 12. 2006 - 18:12)

Hola hoj.
Johanz, když tě čtu, ty jseš vyjímka mezi chlapama.Ty chodíš rád nakupovat?
No tak můj dnešní den.Po dobrým obídku jsem omyla pár oken, upekla jedno cukrovíčko do formiček, Dášendo ty recepty jsou od Dandy,to je taková dobrá duše panikářka.Dnes už nechodí, ale třeba zas nakoukne.Já je jen přeposlala.
Mezitím jsem brblala a brblala co mám doma za bordeláře, ale teď jsem se dívala na Výměnu manželek a hned jsem na to, co mám doma změnila názor.A taky jsem je pochválila.
Okna ještě nazdobený nemám, ale na hlavní dveře už jsem pověsila věnec a hvězdu a je to moc pěkný.Vždycky zdobím okna úplně naposledy, když už mám všechno čistý.
Ale když se podívám ven , už všude svítí vánoční výzdoba.Za tři týdny už budem sedět u slavnostní večeře, pak Silvestr a zas budem o rok starší.
Dárky ani nekontroluju, je mi jasný, že jich je málo.Pajko, jak jsi dopadla ?
Jenže narozdíl od vás z města musím za nákupama dojíždět, takže snad někdy v týdnu se vypravím.
Odpledne jsem říkala těm mojim chlapům, jestli si všimli, že letos jsem v pohodě, vánoční úklid a přípravy probíhaj v klidu a vůbec jako paráda a oni se po sobě podívali, začali se řechtat a pronesli, že si právě říkala pravej opak. Tak mě rozesmáli taky, protože do té doby jsem jim slibovala, že co si po sobě neukliděj, poletí rovnou na Labe.
Tolik neděle.

Ibri (Ne, 3. 12. 2006 - 18:12)

Lucko,byl kocourek kastrovaný? Jestli ne, je to horší. Jak dlouho jsi ho měla? Pokud méně než 20 dnů, je možné že si nepamatuje kde bydlí. Přeju Ti aby se co nejdřív vrátil.

Ibri (Ne, 3. 12. 2006 - 18:12)

Ještě tedy pár vět. Litovat nebudu,protože jsem se tak rozhodla s čistým svědomím,že si tím nebudu ničit zdraví. :)
Pajko, argumentovat nepotřebuju. Už to neřeším. Mail jsem odeslala tím je to pro mě ukončeno.
Johanzi, předešlý byt se mi líbil,šla bych do něj,ale tom rozhodl, že je pro nás malý. Měl pravdu,byla jsem tak natěšená a nadšená, že jsem tuto drobnost jaksi přehlídla. :) měl 55m2
Ten 4+1 je v Bělském Lese.

JOHANZ (Ne, 3. 12. 2006 - 17:12)

JITKA B.
KDE JSI BYLA TAK DLOUHO?
LUCIE
BYDLIM U FREKVENTOVANÉ CESTY TAK Z KOČKAMA MÁM JEN SMUTEK.
PAJKA
TAK SI ŘÍKÁM NAČ TA PAJKA NASUŠILA TOLIK ŽÍŽAL A ČTU POZORNĚJI A ONO TO KŘÍŽAL....
TO KOUPÁNÍ TI DOCELA ZÁVIDIM...MÁME DOKONCE MOŽNOST CHODIT DO BAZÉNU S MOŘSKOU VODOU A TO JEDNOU TÝDNĚ NA DVĚ HODINY ZDARMA A JÁ JSEM LÍNÝ TO VYUŽÍT....KDYBY MNE TAK NĚKDO NAKOP....PŘITOM PLAVÁNÍ MILUJI...

PAJKA TO IBRI

PAJKA TO CO PÍŠEŠ O TE SOUSEDCE MNE NENAPADLO ALE JAK JSI TO VZPOMĚLA TAK SE MI TO JEVÍ VELICE PRAVDĚPODOBNÉ...

JITKO B.
MŮJ PES JE TULÁK ,ZMIZÍ I DVAKRÁT ZA NOC ALE V MLÁDÍ HO PORAZILO AUTO A TAK SE ROZHLÍŽÍ PŘES CESTU....KDYBYCH VĚDĚL JAK TO UDĚLAT ABY TO KOČKA PŘEŽILA TAK JI HODÍM POD AUTO A ONA SI TO ZAPAMATUJE A UŽ SE JI TO PODRUHE NESTANE.....TO JE PARADOX HODIŠ KOČKU POD AUTO A DOPOUŠTÍŠ SE TIM DOBRÉHO SKUTKU.....A TAK JE TO SE VŠEMI RADAMI NIKDY NEVÍŠ JAK TO DOPADNE ALE TO UŽ JSEM TU JEDNOU PSAL....

A DOST ODJÍŽDÍM DO TESCA NA VEČEŘI NEB ŽENA JDE NA NOČNÍ....HOWG

Lucie (Ne, 3. 12. 2006 - 17:12)

Hmm,holky děkuju,tuším,že už ho neuvidím a pořád se snažím nemyslet na to,co všechno se mu tady v Praze mohlo nebo může stat.CHvíli se utěšuju,že má konečně vytouženou svobodu,byl to hroznej divoch ale pak si sednu a citím jeho teplej kožíšek na svým rameni...a už zase řvu!Prominte,že kazím advent,neděli ale je fajn,že tu jste,já vím,že to není žádnej problém,proti všem hrůzám světa ale přece jen....

Dášenda (Ne, 3. 12. 2006 - 17:12)

PŘEJI všem pěknou ,klidnou první adventní neděli

Johanz ,hezky si to napsal ,jak sis vyzdobil příbytek,je v tom cítit ta vánoční nálada:)) a
tu já mám moc ráda:))

Já jsem dnes doděll poslední kousky výzdoby domečku ,upekl jsem kokosové rohlíčky podle receptu Evinky krk,a odpoledne rozsvítila taky samozřejmě svíčku na adventním věnci,doufám ,že nevzplane ,mám na něm takové ty nitě jak se tomu říká andělské vlasy,to by dobře hořelo.A teď tu mám na návštěvě sestru ,přišla mi udělat "testy" vánočního pečiva :)))

Jitka B. (Ne, 3. 12. 2006 - 17:12)

Johanz - já jsem právě dodělala adventní věnec, abych společně s Kubišovou a spol. mohla zapálit 1. svíčku.

Lucko - já bych tě chtěla utěšit, ale bohužel mám jenom špatné zkušenosti. Měla jsem po sobě 2 kocoury a ani jeden se mi nevrátil. Čekala jsem týden, měsíc, půl roku, ale nakonec mi nezbylo nic jiného, než se smířit s tím, že už se nevrátí. Pak jsem měla dalšího a opakovalo se to stejné. Takže teď mám pejska a samotný ven prostě nechodí.

Ibri - je to tvoje rozhodnutí a snad nebudeš litovat.

Pajka (Ne, 3. 12. 2006 - 17:12)

Lucie, taky se mi před 5 lety stalo. byla to kočička a bylo to psychicky náročné :( U kocoura je naděje, že se zatoulal za kočkama, tak vydrž, než si užije...

Reklama

Přidat komentář