Reklama

Panická porucha 5

JOHANZ (So, 2. 12. 2006 - 11:12)

IBRI NAKONEC JE TO JEN NOVÁ SITUACE A KDYŽ TAK TI POMŮŽEME.....

EVAKRK
ČETLA JSI TEN ČLÁNEK CO JSEM TI DOPORUČIL JA TI HO PŘESUNU DO DNESKA

evakrk (So, 2. 12. 2006 - 11:12)

Ibri, udělalas dobře.Jednou by ses tloukla do hlavy, žes to nezkusila a přišli jste o pěkný byt.
Tak kdy se stěhuješ? Ještě do vánoc?

Ibri (So, 2. 12. 2006 - 10:12)

Ahojte,vážím si Vašich názorů. Včera jsem byla hodně naholodaná,dneska vím,že ten byt vezmeme. Nebudu pátrat ani po energiích ani nebudu chodit se svíčkou a ani nebudu číst o geopatogenních zónách. Všechny tyhle věci by mě vyplašili ještě víc. Takže to prostě nebudu řešit. Jak se říká, nechám to vyhnít a když mi bude hodně ouvej, navšívím po dvou letech psychiatričku ať mi poradí. Ještě jednou všem děkuji.

Martina (So, 2. 12. 2006 - 10:12)

IBRI,
že někdo zemřel v domě - někdy i toto může být část příčin našich problémů nebo že se v bytě, domě špatně cítíme, ne že ne! Mám o tom nějaké knihy přečtené a sama mám jisté zkušenosti osobní. Když mému synovi bylo 6 let, měl ve svém pokoji v podkorví kamaráda, který u nás zničeho nic uviděl zářivou kouli. Vystrašeně vyběhl z pokoje, tak jsem kluky uklidnila. Až malý kamarád odešel, vzala jsem kyvadlo, nazvala kouli hodným skřítknem a spolu se synem jsme hledali místo, kde se může ukrývat - za obrázky, ve skříni apod. Když jsem nedostávala žádné znamení, tak jsem skřítka vyzvala, až se nám ozve - já se synem jsme postoupili až k jeho posteli a v tu chvíli se ozvala z peřináče rána jako z děla. Oba jsem se lekli, ale hned jsem to ukočírovala, že to jen ten hodný skřítek nám dává znamení. Pak jsem udělala opatření - kilo soli dát na půdu a v relaxaci jsem skřítka odváděla z domu. Trvalo to dva roky, po celé ty roky jak mí rodiče, tak já jsme slýchávaly rány po domě. Po dvou letech mých relaxací a odvádění skřítka pryč vše ustalo, byla to síla. A mj. v našem domě býval v 17. st. lazaret, byldíme kousek od kostela a hřbitova a zemřelo tu nejmíň pět mých předků - mí pra-prarodiče, prarodiče a jejich syn.

Kdo věří v křesťanství, může si nechat byt vysvětit svěcenou vodou a kadidlem, když požádá faráře. Nebo, kdo věří v energie, může sám obejít dům se zapálenou svíčkou v ruce směrem od vchodových dveří, tam udělat svíčkou u dveří kruh a kříž a pak to samé v každém rohu místnosti a u každého okna s vnitřní prosbou, ať vše zlé z bytu odejde a je připraven jen pro naše klidné bydlení.

Dášenda (So, 2. 12. 2006 - 09:12)

AHOJKY LIDI :))

IBRI ,chápu tvoje pocity,my panikáři jsme n tyhle věci obzvlášť citlivý.Ale přesto bych do toho šla ,byty se dnes nerozdávaj na počkání.
Přesně jak ti píšou ostatní,předěláš si to podle svého,a bude to tvoje doupě:))
Ibri ,já jsem se svým exmanželem bydlela v bytě ,kde se starý pán dokonce oběsil!
Byly chvíle ,kdy mě napadalo ,že se tam třeba zjeví jeho duch,ten byt měl zvláštní kouzlo ,byl krásný ,velký ,podkrovní v hodně starým domě a tak hodně pamatoval,milovala jsem ho.

EVIkrk,rozesmála jsi mě jak píšeš ,že raději zůstaneš celý den v županu :))))
tak se hezky vylež ať můžeš vlítnout na to pečení,já jdu taky na to:))
MĚJTE PĚKNOU SOBOTU

Jitka B. (So, 2. 12. 2006 - 09:12)

Ahoj všichni.
Ibri - nejdřív k tomu, že v bytě někdo umřel. Můj děda umřel doma a normálně v tom domě bydlí rodina strejdy a my tam chodíme. Nevidím na tom nic divného. Chápu, že je to jiné, když je to cizí člověk.
Náš dům je postavený na bývalém hřbitově! To jsem se dozvěděla asi před 5 lety a nikdy před tím ani po tom, jsem nic divného nepozorovala. Nebo že bych měla PP kvůli tomu? :-)
Větší problém vidím v tom, že si na nové místo nezvykneš. Já jsem žila v podnájmu během vysoké 4 roky. A měla jsem z toho trauma. Sice jsem si to zařídila podle svého, ale ani jednou jsem něměla pocit, že jsem tam doma.
Jenže jsem tam byla sama. Když tam budeš se svoji rodinou, tak to snad bude váš domov, ne?

evakrk (So, 2. 12. 2006 - 08:12)

Ahoj ze stále pošmourných, ale teplých hor.
Ibri, to je nadělení, co? Tolik rad, každá jiná a jak to v životě chodí, rozhodnutí stejně zůstane na tobě.
Tak popíjím další hrnek čaje, zápasím s virozou, kdo z koho a moje kočky, mrchy nevděčný, se rozhodly zdemolovat barák.Jen co dopíšu, poletí ven.To je vděk, člověk jim zchrání život a sám pak zbytek života stráví s vysavačem.
Dnes se u nás koná cosi, jako vítání zimy, či co.Prostě zábava, manžel už měl nějaké hlášky, že bychom mohli jít.Takže radši zůstanu celý den v županu, aby viděl, že opravdu, ale opravdu nemůžu jít.A jak nám panikářům je dobře v přeplněném, přetopeném sále se řvoucí muzikou,že?
Nechci se rouhat, ale tohle přišlo v pravý čas.Zítra už mě bude určitě líp a začnu s pečením, už se těším.
Mějte se tu fajn, dnes budu nakukovat častějc, jdu nakrmit havěť a vyhnat je na zdravej vzduch. I když většina lidí zase topí čím se dá, takže to s tím zdravým horským ovzduším při inverzi nebude žádná sláva.

JOHANZ (So, 2. 12. 2006 - 07:12)

LUCIE
BYDLÍŠ NA TE CHALUPĚ NONSTOP NEBO JEN JEZDÍŠ NA VÍKENDY A VRACÍŠ SE DOMU . ZALEŽÍ JAKY TEN ČLOVĚK KTERÝ TAM ZEMŘEL BYL(NE JAKE MĚL POVOLÁNÍ)....NEDAVAL BYCH RADY KTERÉ NEJDOU ZVRÁTIT.....OBECNĚ JSOU LIDÉ Z UZKOSTI VELICE CITLIVÍ NEBO JE TO NAOPAK A (CITLIVCI JSOU UZKOSTNÍ)A VNÍMAJI VĚCI KTERÉ OSTATNÍ ANI NEZAREGISTRUJI A KDYŽ TYTO POCITY NEZVLÁDNOU(NEZVLÁDNEME )MŮŽE TO VYUSTIT V PANICKOU PORUCHU TO JE MOJE TEORIE PP

Lucie (So, 2. 12. 2006 - 00:12)

Jo Ibri,jdi do toho,abys třeba potom nelitovala! Já mám podobnou zkušenost s naší chalupou.Koupili jsme jí taky po mrtvém pánovi,ještě ke všemu hrobníkovi!!!Brr!! Prodával nám jí jeho syn a dodnes vlastně nevím,jestli pán zemřel v té posteli,krásné a starožitné,která čeká na renovaci nebo někde v nemocnici.A vzhledem k mojí přecitlivosti jsem za tu nevědomost moc ráda.Víš,mně stačilo,že tam byl všude šílenej binec,smrad,léta neumytý nádobí atd.Dlouho jsem nebyla schopná i po několikerém mém gruntování pozřít v kuchyni jediné sousto.Pořád jsem tam cítila jakýsi pach.Podotýkám,že pouze já,ostatní členové naší rodiny tohle vůbec nevnímali. A tak si myslím,z vlastní zkušenosti,že až v tom bytě všechno proměníš,vyčistíš, na všechno si sama sáhneš a bude to Tvoje,budeš tam cítit vůně svoje a svojí rodiny,tak bude všechno fajn!!Určitě!

Miss (So, 2. 12. 2006 - 00:12)

Ibri- precitaj si knihu od psychotronika Brazdu a rozhodni sa...skus zadat v google geopateogenne zony, Brazda...ten byt nebude mat asi najlepsiu energiu

JOHANZ (Pá, 1. 12. 2006 - 23:12)

DOBROU NOC

evakrk (Pá, 1. 12. 2006 - 23:12)

Jdu taky, dobrou noc.

evakrk (Pá, 1. 12. 2006 - 23:12)

Vidíš, Ibri, každá rada drahá,stejně to musíš rozseknout ty. Ale jestli ses cítila hodně špatně a bála se, tak to není dobrý.Do kdy se máte rozhodnout? Jestli máte trochu času do rozhodnutí, tak bych tam zkusila zajít co nejčastějc a představovala si, co bych jako kam dala, jaké barvy by měly zdi, rozhodně novou podlahovou krytinu a máš z toho jiný byt a ještě bych toho bývalého mezi mytím oken a malováním sprdla, že tam měl bordel.

Ibri (Pá, 1. 12. 2006 - 23:12)

jdu zkusit spát.

Ibri (Pá, 1. 12. 2006 - 23:12)

Eviku, jsem. K té nemocnici,já jsem nikdy v nemocnici neležela ťuk ťuk, krom porodů. Ale ještě než jsi to napsala,tak jsem si to zkoušela představit,když mi umíral táta. Nejak to nepomohlo.....

Ibri (Pá, 1. 12. 2006 - 22:12)

Moc děkuji za reakce. Jendo,já mám právě problém v tom že i když ten byt změním vymaluju a všeobecně zkrášlím, tak to stigma úmrtí tam bude pořád a navždycky. Nejde ani tak o ten byt jako takový,ale o moje pocity a strach. :((( Asi to neumím pořádně popsat,ale zdá se mi,že dobře to vystihuje JOHANZ. Jde hlavně o pocity. Pocit bezpečí. Ach jo. :( Rozhodně nemám v úmyslu si vyvolávat úzkosti v novém bytě. Představovala jsem si,že si to budu užívat, zařizování,malování a tak. Ale teď je z toho spíš noční můra. Už dávno jsem chtěla jít spát,ale copak to jde?
Eviku,já už jsem ten byt viděla.Dneska. Ale bojím se bojím. Asi je to právě ten "náš" iracionální panický strach. Jsem fakt husa. Tom ten si z toho nic nedělá.Taky bych to tak chtěla brát.Na druhou stranu si zase umím klidně představit,jak píšu v pondělí odpověď na bytový odbor a uvádím tam svůj důvod.
Johanzi, neumím si představit,že bych tam teď spala. To snad až by byl byt kompletně předělaný a i tak s velkýma obtížema. Snad mi aspoň trošku rozumíte.
Děkuji moc

evakrk (Pá, 1. 12. 2006 - 22:12)

Ibri jsi tu?

Jenda (Pá, 1. 12. 2006 - 22:12)

Jo Jenda ví o co tady jde:-)). Je mi jasný, že to není lehké rozhodování, ale spíš mám pocit, že se to týká nějakého mystična víc než PP. Většina lidí si smrt hrozně démonizuje, jak jsem si všiml. A tyhle démoni se pak odrážejí ve strachu a tím pádem v PP. Plně s tebou souhlasím s tím přespáním. To by mě nenapadlo.
Chápu jak to Ibri myslí. Já se pořád někam stěhuju a vím, že první noc je vždycky jiná, člověk si musí zvyknout a je nesvůj. Ale to, že někdo umřel na tom nic nemá měnit - je to pořád jenom byt, pár cihel na hormadě.

evakrk (Pá, 1. 12. 2006 - 22:12)

Johanz, kde to mám číst, tady na doktorce?
No ono všechno jde, ale za jakou cenu a jakých podmínek.Ještě mě nasměruj a počtu zítra. Už jsem líčila Pajce, na krku mám šátek, na čele naplácanou tygří mast, aby polevila rýma a přestala třeštit hlava, v sobě paralen a čtvrtičku hypnogenu.Ještě, že už píšu z postele. Ráno se nebudu divit čokoládě, ale něčemu tvrdýmu.

JOHANZ (Pá, 1. 12. 2006 - 22:12)

EVAKRK
PŘEČTI SI VELICE ZAJÍMAVÝ PŘÍSPĚVEK OD johan NA STARŠÍ MUŽ A MLADŠÍ ŽENA JDE TO?

Reklama

Přidat komentář