Reklama

Liposukce III.

kika (Čt, 3. 3. 2005 - 22:03)

Zuzo, děkuju za odpověď. No i když jsi mě moc nepotěšila. Ale klidně vyzkouším nějakého jiného doktora. Za týden mám jít ještě na kontrolu, no uvidím co mi řekne. Je fakt, že ta druhá holka co tam se mnou byla, má asi jedno stehno větší a asi půjde na opravu. Myslela jsem, že se to občas stává. Byla to moje první liposukce tak nedokážu tak dobře porovnávat. Ještě se chci zeptat na jizvičky po kanylách, jestli zmizí? Doktor říkal, že zbělají, ale u mě zatím nic. Dík

Jana (Čt, 3. 3. 2005 - 22:03)

Ahoj Zuzo, promiň, že odbočuju od tématu liposukce ale zaujala mě tvá dietka. Potřebovala bych však objasnit pár věcí. Pochopila-li jsem to správně tak večer jíst převážně bílkoviny jako je sýr, maso. A co mléko a mléčné výrobky, mohou se jíst večer nebo mají moc sacharidů ?Také jsem se chtěla zeptat kolik toho večer je možnost sníst aby se hublo ? Co je podle tebe malá porce např. sýra, a jaké typy sýrů doporučuješ (nejím totiž moc maso a tak se ptám na jiné typy potravin převážně bílkoviného charakteru)?A ještě jedna otázka, chápu to správně, že bílkoviny s tuky dohromady neškodí ale přidají-li se k tomu sacharidy nadělá to paseku a tloustne se, je to tak ? Díky moc za odpovědi.

Zuzka (Čt, 3. 3. 2005 - 18:03)

Ahojky holky, hlavně Šárko. Je super, že už to máš za sebou a vše je ok.Jinak Ivčo, ptala jsi se na to masírování odsátých míst. Já jsem po tumescenční lipce a po té se masírovat nemusí ale jelikož ten strojek doma mám, tak jsem to zkusila a myslím, že mi to pomáhá. Zdá se mi, že otoky splaskávají rychleji a místa jsou více hladší. Navíc je to i příjemná relaxace. Myslím, i když to není přímo nutné, že lehké masírování odsátých partií není naškodu, u mě to má pozitivní efekt. Jinak psalo se tu o mazání olejíčky, to je výborná věc, já jsem vyzkoušela antiseptický čajovníkový olej, který je i na drobné ranky (které po lipce mám od injekcí a dírek) a zdá se mi, že se mi ty ranky hojí rychleji a kůže už začíná vypadat pěkně, protože už po 10 dnech nemám skoro žádné modřiny. Mám sice ještě drobné otoky, ale už mě nic nebolí a nebýt toho kompresu, který musím ještě nosti ani bych nevěděla, že jsem na nějaké lipce byla.

Šárka (Čt, 3. 3. 2005 - 16:03)

Zdravím všechny, před pár hodkama jsem dorazila z Olomouce od dr. Šimka, kde jsem včera absolvovala svou 2. liposukci - tentokrát vnitřní a vnější stehna,jelikož jsem typ "hruška" bylo opravdu z čeho brát, takže jsem o 2 litry tuku chudší a cítím se fajn, tedy kdo byl na nohách, ví že fajn v této době znamená jak zkopaná do zadnice :-))) takže asi tak nějak, ale jinak vše v pohodě i cesta vlakem zpět :-))Jinak zdravím Martinu a Zuzku, které byly taky v Olomouci a Zuzu, kterou za týden poprosím o vyndání stehů :-))))Danuš, Janina, co sem taky psala byla na klasice břicha a myslím, že je velmi velmi spokojená, stejně tak tuším Iva, co sem psala někdy vloni v létě, takže klid a vydrž ! :-)

Zuza (Čt, 3. 3. 2005 - 14:03)

Z Laser Estetik neznam nikoho, ale jak jsem koukala na jejich stranky, tak ty ceny nejsou nijak vysoky, mozna na Prahu az prekvapive normalni - jako vsude jinde. Co by me desilo - je ta vibracni metoda - myslim se neshledava tak uzasna, jak se z nabidky dealeru toho pristroje slibovalo. A jeste jedna vec me tam zarazi - nabidka celkove anestezie. Tomu bych se u liposukce uz v dnesni dobe taky snazila vyhnout.

Zuza (Čt, 3. 3. 2005 - 14:03)

kiki, s Dr.Vrbickym nemam moc dobre zkusenosti a kdyz si poctes na te prvni diskuzi Liposukce, najdes tam vice nespokojenych. Ja mam od nej vnitrni stehna, ted to musim nechat opravit, kamaradka si nechala delat kolena a vysledek byl primo strasny. Bylo toho hodne - lytka, jak kdyz to vykousnul pes....ja bych se tomu mistu vyhnula obloukem teda.

Rena (Čt, 3. 3. 2005 - 11:03)

ahoj,ráda čtu vaše příspěvky a zajímalo by mě jestli někdo nemá zkušenosti s vibrační tumenscentní liposukcí v Laser Esthetic na P1. Jejich ceny které jsem viděla na internetu jsou mnohem vyšší než tady třeba uvádíte,ale možná je tam dobře odvedená práce. Děkuji za odpověď.Ještě by mě zajímalo, když se někdo objedná na konzultaci za jakou dlouhou dobu jde na zákrok.

Katka (Čt, 3. 3. 2005 - 09:03)

Ahoj, byl nekdo na liposukci v Jihlave u dr. Prochazkove? Zajimaly be me dojmy, vysledky, atd...Dik Katka

Dana (Čt, 3. 3. 2005 - 08:03)

Já to miluju!Protože dělám "v branži", věty typu: My, občané ...., už bylo zjištěno, jak už všichni ví... mně rozesmívají!něco mně to připomíná. Bych to opravdu ignorovala. Jakékoliv invektivy. Jinak jsem v práci druhý den, a břicho bolí pořád. Oka oteklá, kolegyně mně litují, jak vypadám - a já si v duchu říkám Heregot, tak člověk vyvalí 26 tisíc, a teď mně chodí litovat a okukovat široké okolí!Teda, holky, jestli ten břuch zůstane, jak je, budu vzteklá až nepříčetná! Pokud nevcucnu svůj aparát silou vůle až k páteři / viz MASH:-)), mám tam hroudu furt!V pátek jdu na kontrolu, doufám, že budu mít odvahu a náladu říct jim své nespokojené vnímání. Dokonce začínám pochybovat, jestli mně vůbec něco odsáli! Nebýt těch děr v břiše, silně o tom pochybuju. Tak pochybuji jen slabě. Ale přesto!Já bych se ráda zeptala, kdo byl na stejné mizerné lipošce - tedy klasické, jako já, o kolik cm a KDY! nakonec splasknul? Já mám přes pas sfurt 91!!! Já vím, že těch svých kdysi 63 už nebudu ít nikdy, ale 91... nevědět, že nic, tak už se koukám po kočárcích....

kika (St, 2. 3. 2005 - 22:03)

Ahoj, chtěla jsem přidat také příspěvek. Jsem po liposukci celého břicha, celkem to vyšlo na 22 tis. u dr. Vrbického tumescenční metodou. Pan doktor je v pohodě i sestřičky tam byly milé. Celý výkon nebyl zrovna příjemný, chvilkami i dost nepříjemný, ale nejsem zrovna udata a vydržela jsem to! Teď je to měsíc a půl a zatvrdliny tam ještě mám, ale jsem spokojená! Půjdu asi ještě na kolena. Byla jste na nich některá?

Kate (St, 2. 3. 2005 - 19:03)

Tak neví...to bude asi tím velkým mrazem...

Zuza (St, 2. 3. 2005 - 19:03)

:-)))))))) uz jenom tohle nam tu chybelo:-)))))))))))))))))))))))

Zkopany - aktua (St, 2. 3. 2005 - 19:03)

Dnes vecer me neznami telepate zkopali doposud nejvic od te doby co me zacali napadat!!! Nakonec jsem se zachranil utekem do vany, horka koupel, pena snorchl a hodina pod vodou az prestali kopat. Na pedikuru nebyl cas protoze hned ukryt pod stolem a pomazal jsem se dvojnasobek vrstvou olejem EXTRA VIRGIN coz v noci pomaha. Zabrousit smirklem cislo 2 nahladko. Sestra se od pitvy uz dlouho neozvala doufam ze je v poradku reakce zadna sousede zde v novem luxusnim byte Praha Bohnice mnohem lepsi nez v Olomouci. Ukradli bambusovou rohozku a vymena za slamenou coz vi kazdy alespon ja urcite ze hodnota je jina ale jinak klid pouze uveznei ve vytahu jiz 4 krat. Lana vydrzela a !!!dekuji!!! timto vrchnimu hasici panu Marakovi za zachranu sabotaz sam v protokolu nevyloucil!!! a take dvakrat sirka v zamku. Vylet autobusovym autokarem ridic se snazil nabourat do Podebradskeho mesta lazni vyborna voda ale slysel jsem nenavistive poznamky mnoha lidi kdyz me mijeli NEDUVODNE!!! a nakonec klid cukrova vata v usich pomohla bez zastrelu. Lazen byla blaha moc ale tepla chteli me drzet pod vodou, privolany doktor stiznost neuznal ale odvolam se na mestskem urade ci policii. Jim mnohem zdraveji uz ne chobotnicky dostal jsem zasilkou ze zamori Japonsko od pritele z internetu slonove hulky cervene a cerne s jemnym vyryvanim krasna prace nicmene v lacinych restauracich mi nedovoli jimi jisti! Opakovane stiznosti nepomahaji i v tech nejlepsich podnicich kde chci stravu vegetarianskou bez chobotnicek, zase cukani a rana do zatylku a privolana policie nepomaha minule mi chteli zabrat hulky nedal jsem je az se jedna zlomila!Vsechno je modre svet se meni pred ocima je stale tmavsi nevim proc baterka do oci nepomaha. P.S. Prosim vsechny kteri se mnou Zkopanym sympatizuji, aby tuto zpravu sirili siti!!!

verca (St, 2. 3. 2005 - 18:03)

kate - no nechci :) anebo tak ja ti to tedy reknu: chci vam tady zasirat tu diskuzi stejne jak to tady celou dobu zasirala zuza:) ale nejak me to prestalo bavit, protoze tady v tyhle slepicarne to je desna nuda. ale obcas se jeste ozvu. a treba se me naucite i za 100 let ignorovat kokokokodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :)))))))))))))))))))))))))

Ivča (St, 2. 3. 2005 - 18:03)

Zuzko, z tvých včerejších doporučení dr.Šimka mě zaujalo to masírování vibračním masážním strojkem.To je docela dobrej nápad. Mně dr.Foldyna doporučoval zas válečkování, aby se zamezilo případným nerovnostem. Jsem po lipce horního břicha /zítra 3 týdny/ a je jestě zarvrdlé a asi ještě dost dlouho bude. Takže to zkusím trochu rozmasírovat, když ti to poradil.Jdu na to.

Zuza (St, 2. 3. 2005 - 18:03)

Uz to nereste:-))), ja myslim, ze je to vsem jasny.

Kate (St, 2. 3. 2005 - 18:03)

Verco, nechceš nám všem sdělit o co ti vlastně jde????????????

Zuza (St, 2. 3. 2005 - 17:03)

Prosim timto webmastera,aby se k tomu vyjadril sam:-)

verca (St, 2. 3. 2005 - 17:03)

Neni problem si udelat jakekoliv jmeno, a tudiz i jemno webmaster. Nevim proc by webmaster presouval temata s podobnym nazvem do jednoho, kdyz to neudelal u xy mnoha jinych ktere jsou zalezeny duplicitne a je tam po 2-3 odkazech. To nedava logiku, Zuzo nedelej ze sebe chytrou. I v tvem posledni odkazu, ktery m,el vypadat smirlive sis neodpustila invektivy kterych jen ty jsi schopna. tak odpornbeho cloveka jsem snad jeste nepotkala. A lzes celkem huste. To uz tady taky bylo zjisteno. A to nemyslim tady na foru ale v mailovem zakulisi. Ty se jen tvaris jak jsi privetiva. Jelikoz je toto forum verejne, budu si psat kam chci a kdy chci, a nemyslim si ze by bylo nutno zadat webmastera o zarazeni tematu.Bylo mi sdeleno ze se to po nekolika dnech automaticky preradi do prislusne sekce, bez zadne specielni zadosti. Nechapu co si tady dokazujes. A ze te tady nesnasi vic lidi, je uz znama vec. O liposukci uz bylo napsano tolik veci a z tve huby tolik tlachu, ze snad uz ani neni o cem psat, tak je to docela zabavne psat o tobe. Bavis me:)))))

Zuza (St, 2. 3. 2005 - 17:03)

Jinak vydavat se za webmastera tu neni mozne, nikdo nema do toho pristup nez on sam. Zrusit nebo presunout neci tema z venku nejde. Pocitace jsou sice muj konicek, ale takovy hacker ja tedy nejsem. I kdyz nekdy vlaju na netu z pracovnich duvodu cely den:-)))))))))

Reklama

Přidat komentář