Reklama

Liposukce III.

Demi (Pá, 11. 3. 2005 - 10:03)

Omlouvam sve chyby,specham..

Demi (Pá, 11. 3. 2005 - 10:03)

Oddelena strava neni o tom,ze musis jist jeden den zivocisny a druhy den rostlinou stravu.To je blabol od Korinkove,ktery muze bilkovinarum vyhovovat.Pokud si das maso bez prilohy,tak za 4 hodky si muzes dat cokoliv,zaludek nepotrebuje delsi dobu na to,aby maso prezvykoval.ja pri oddelene strarve jim prevazne rostlinou,s lusteninami,a jsem stihla bez tuku.Nemam sebemensi problem,ze jim maso velmi zridka.Bilkoviny se daji nahradit i jinak.Ovsem,clovek,co ma maso rad,si alibi vzdy najde...

Ella (Pá, 11. 3. 2005 - 10:03)

Zuzo, tvůj způsob stravy se mi líbí daleko víc než klasická dělená, protože mi dělá velký problém jíst celý den jenom maso a jogurty (živočišné), proto se snažím tohle omezovat na minimum za týden, což není dobré, ale tvůj způsob by mi vyhovoval. Jenom jsem tě chtěla poprosit, máš nějaký graf co se může s čím, kolik hodin musí být odstup rostlinné od živočišné ten den atd.Díva jsem se na stob.cz, ale tam není to základní rozlišení. Budu ráda, když mi to podrobněji rozepíšeš. Díky Ella

Ivka (Pá, 11. 3. 2005 - 09:03)

Martino2,prosim napis pak jake to bylo, chystam se na bricho, taky do Olomouce, a mam z toho hruzu.Dik.

Martina2 (Čt, 10. 3. 2005 - 23:03)

Ahoj Zuzo,v pondělí jedu do Olomouce na to břicho a zadek. Chtěla jsem tě poprosit o radu. Myslíš,že bych zvládla ty stehy po lipce vytahat sama????? Nebo prostě nějakej "nezdravotník" rodiny? Nebo kdyby to zas taková sranda nebyla,tak tě moooooc poprosit (myslím,že jsi taky z Prahy) jestli bys mi je nevytáhla?Fakt se mi nechce kvůli tomu jet až do Olomouce.Díky za odpověď

Zuza (Čt, 10. 3. 2005 - 22:03)

No jo, to je zivot, me je 42 a jeste pred dvema rokama mi liposka nic nerikala, ale clovek mini a zivot, hormony, gravitace....meni:-) a behem roku mam po nekolika liposkach zase svoji puvodni postavu. Jeste ze ta moznost existuje - porad je to pro me zazrak.

Vegi (Čt, 10. 3. 2005 - 16:03)

Tak doufám že se mi ty buňky nezvětší 100x, já mám teda po lipošce boků týden byla jsem u Dr. Foldyny a říkal že pokud enormně nepřiberu jako třeba třicet kilo tak to znát nebude. Chtěla bych ještě odsát spodní bříško trošku ale to si nechám až po tom těhotenství - teda jestli se zadaří.Jinak je mi 31 let a ještě tak před pěti lety by mne nenapadlo že budu chtít vůbec nějakou lipošku.

Zuza (Čt, 10. 3. 2005 - 13:03)

Dělit stravu - ja bych to nazvala jinak - premyslet nad tim co jime a kdy to jime. A nemusis konzultovat s zadnym doktorem, protoze i pri naprostö vyvazene strave, kde za den snis vse co potrebujes, muzes hubnout nebo vahu jen udrzovat, jak komu libo.Jde jen o to, ze dopoledne je celkem jedno co jime a tak se muzou i sladkosti a ovoce co hrdlo raci. odpoledne a vecer uz jen kombinace tuky/bilkoviny - zadne cukry, obiloviny, ovoce, max. zelenou zeleninu. Odpoledne tedy ryby, maso, syry, zelena zelenina. Uspech v hubnuti je zaruceny, pokud tuky/bilkoviny date uz od obeda, k nepribirani staci takto upravit veceri.

Ella (Čt, 10. 3. 2005 - 08:03)

Vegi,myslím, že dobrý způsob, jak v těhotenství nepřibrat, je jíst dělenou stravu. Chce to ale taky konzultaci s gynekologem. Sama teď dělím stravu, těhotná nejsem, ale až budu, určitě se takhle budu stravovat. Je to jediný způsob, jak nehladovět a nepřibrat a přitom do těla dáš všechno důležité. Jinak se víc dočteš na www.splk.cz nebo v knihách od ní.

Romana (St, 9. 3. 2005 - 23:03)

Ahoj holky:-)ted jsem si precetla skoro cele Vase tema a jsem unesena....:-) Ja jsem zatim ve fazi rozhodovani a premysleni, nicmene chci se zeptat: Jak je to s liposukci LYTEK a kolen?? Mate prosim nektera nejake zkusenosti? Jak je to pote s kompresnim pradlem? A posledni dotaz - provadi se liposka take ve Zline???............Moc diky nektere dobre dusi za odpovedi...:-)

Ivča (St, 9. 3. 2005 - 22:03)

Tak podávám svoje zkušenosti s víčkama. Byla jsem vloni 1. července a 15.července jsem už jela na dovču. Takže stručně řečeno - první den po, je to oteklý, to jsem slzela, druhej den už to bylo lepší a třetí jsem šla v brýlích do práce. každej dlaší den to bylo leší a lepší.Žádná hrůza, lipka je horší, co se týče hojení...teda aspoň pro mě.Dělala mi to očařka, co se to učila od dr.Měšťáka a výsledek je super. Jo a říkala mně, ze není na co čekat, čím dřív, tím, líp....měla jsem to už hodně převislý, uřezala mně 2 cm kůže, takže dost.

Zuza (St, 9. 3. 2005 - 18:03)

No nevim, jestli to nejak pomohlo, ale urcite sem pak dej sve zkusenosti, jak to je v reale, ja uz sice deti taky neplanuji na sva stara kolena:-), ale jiste tu bude dost jinych....

Zuza (St, 9. 3. 2005 - 17:03)

¨Jinymi slovy ... tukova bunka ti nova nenaroste, ale ta co zustala se muze zvetsit az 100x :-)))))

Vegi (St, 9. 3. 2005 - 17:03)

Zuzi a Šárko děkuji za odpovědi, já jsem přibrala při prvním těhotenství 10 kg a narodilo se mi dítě které mělo 4,15 kg. Takže z porodnice jsem odešla a vážila jsem 49kg/170cm. Teď mám 56kg a nechala jsem si odsát boky, ale každé těhotenství je jiné takže mám i docela strach co to se mnou udělá. Zatím děkuju. Vegi

Šárka (St, 9. 3. 2005 - 17:03)

Vegi, já neotěhotněla a doufám, že už neotěhotním :-)))) Je nás tu pár zasloužilých matek, ale snad se ozvou i ty, kterých se tvá otázka týká. Jinak je pravdou, že na odsátých místech bys už přibrat neměla, tedy ne nikterak výrazně, protože máme daný počet tukových buněk a když tloustneme ty buňky rostou, ale jejich počet se nemění, tudíž na odsátém místě máš, obrazně řečeno, z ticíce buněk teď buněk dvacet, takže pokud přibereš, bude rozdíl v tom, že vykrmíš buněk dvacet a ne buněk tisíc a tudíž by v odsátém místě to přibrání mělo být téměř neviditelné. Snad je to trochu srozumitelné :-))

Zuza (St, 9. 3. 2005 - 17:03)

No, docela urcite ti tam nejake tukove bunky zustaly, kdyby odsal vsechno, vysledek by byl hola kuze a propadlina:-)Ale - tehotenstvi neznamena, ze musis automaticky tloustnout, ja pribrala pouze 10 kilo, a ty zustaly v porodnici, resp. domu jsem si prinesla 4 kilove dite, zbytek byla voda. Ale kdyz uz nekdo nabere, tak odsata - neodsata, vliv to na to nema, jestli se tukove bunky zvetsi, tak vsude, kdyz se zhubne , tak se zmensi a taky vsude.

Vegi (St, 9. 3. 2005 - 17:03)

Chtěla bych vědět jestli některá z Vás po liposukci otěhotněla a jak vypadá po porodu jestli na odsátých místech nepřibrala. Chtěla bych otěhotnět ale nevím jak budu vypadat po porodu mám odsáté boky. Lékař říkal že na odsátých místech nepřiberu jelikož tam už nemám žádné tukové buňky. Dík za odpovědi

Martina2 (St, 9. 3. 2005 - 15:03)

Danuš,taky se přimlouvám za popis operace víček a všeho co k tomu souvisí. Chystá se na to moje mamka a je vyjukaná,že o tom pořádně nic neví.

Šárka (St, 9. 3. 2005 - 14:03)

Ahoj holky a kluku :-) Taky si myslím, že téma můžeme klidně rozšířit a psát i o jiných utrpeních, na svých tělech podstoupených, za účelem zkrásnění.... :-)Jinak jsem týden po lipce - vnitřní, vnější stehna a už mi to taky leze na mozek, páč mi dost rychle otrnulo a každodenně blbnu s metrem a 3 cm míň v obvodu mě teda neuspokojují, brek fňuk, já chci víc ! Ani nemám pocit, že by ty nohy byly oteklé, jsou jen bolavé a plné modřin, takže mám obavy, že už nemá co splaskávat... :-((( Která máte komplet nožky, jak dlouho vám splaskávaly a kolik cm jste ubyly na objemu ?Jinak zdravím Denise a sama jsem zvědavá, zda se mu nějakej odsátej mužskej ohlásí. Myslela jsem, že mužský tohle neabsolvují, ale dr. Šimek mě vyvedl z omylu, prý jich chodí dost a to hlavně na pivní břicha :-)), bedra a podbradek.

Zuza (Út, 8. 3. 2005 - 14:03)

Jo, ale nechala jsem si podle sveho mereni usit pradlo na liposukci u pani v Brne, vcera jsem ji poslala miry a nakres - takze jsem zvedava na vysledek, melo by to byt hotove jeste tento tyden a posle mi to na dobirku - cena by mela byt kolem 800 Kc a budu-li spokojena, dam se odkaz. Sama jsem zvedava.

Reklama

Přidat komentář