Reklama

Liposukce III.

Ivča (So, 5. 3. 2005 - 23:03)

Ano, dr. Foldyna napouští pumpou, ale těch vpichů je víc, kolik přesně, to nemůžu říct, protože já jsem ležela a četla jsem si, tudíž neměla zájem se na to dívat. U něho napouštějí 2 sestry - každá jednu stranu, takže mozná prvních 5 minut nebylo zrovna příjemných, ale o bolesti se nedá mluvit. Součástí té tumescenční tekutiny, pokud si dobře pamatuju výklad pana doktora je látka,která rozpouští tuk, další látka, která brání krvácení a anestetikum /možná jsem na něco zapomněla/. To znamená, že s napouštěním začíná učinkovat anestezie.....po chvilce jsem necítila už ani ty vpichy.

Martina (So, 5. 3. 2005 - 22:03)

Ahoj, takze Foldyna napusti tou pumpou? To udela jeden otvor a laduje to tam? Porad si to neumim predstavit... a predtim da nejakou injekci na mistni umrtveni?Mate nekdo s Foldynou negativni zkusenost?

Ivča (So, 5. 3. 2005 - 22:03)

Teda Danuš, já tě obdivuju. Tolik vitality, optimismu a hlavně chuti něco dělat se svým tělem, by ti mohla závidět kdejaká třicítka. Skutečně....stačí se na ulici rozhlídnout a člověk zírá ,že některým mladým holkám je šuma fuj, jak vypadají.Já obdivuju ženský, co o sebe dbají až do pozdního věku a chtějí se líbit.A ty jsi typickej příklad.Ráda čtu tvoje příspěvky a protože jsem taky z Moravy, je mi blízkej způsob tvýho psanýho projevu. Tož, co máš s tím břuchem?Já jsem byla na spodním břichu začátkem listopadu a ještě začátkem února jsem to měla zatvrdlý- to jsem šla na vrchni břicho. Mám už za sebou stehna, bedra a hýždě a musím říct, že se opravdu ten pitomej břuch hojí ze všeho nejdýl.Takže je blbost dělat jakýkoiv závěry tak brzo, do léta to bude v poho, uvidíš.A co se týče výběru doktora?Nejprve jsem zjistila pracoviště u nás na Moravě - obvolala,zjistila ceny, reference, taky dobu praxe a vyšel mi ten doktor Foldyna jendoznačně nejlepší - už jen proto, že to dělá skoro nejdýl u nás a že dělá jen liposukce. To bylo pro mě důležitý. No a cenově je u nás bezkonkurenční. První lipka stojí 10 000,- a každá další 5 000,-. Tuhle cenu nemá nikdo.Proto mě zaráží, že ty ho máš za rohem s jdeš jinde a ještě v CA.Já se picnu.Já bych měla blíž do Olomouce, k doktoru Šimkovi, ten se u dr. Foldyny učil a vím, že je dobrej, jenže mě odradily ty bolestivý injekce, místo obvyklýho napouštění a taky vyšší cena.Takže pokud se po AHA a PM rozhodneš ještě dál zkrášlovat svoje tělo zbavováním tuku, pak vůbec neváhej a rozhodně jdi za ten roh k dr. Foldynovi.Ahoj.

Martina2 (So, 5. 3. 2005 - 19:03)

Bože Šárko, jsem tak ráda že v tom nejsem sama. Doteď jsem si připadala jak srabák. Já jsem se taky občas kousla do ruky, občas jsem vyvýskla a chvílema jsem měla chuť zdrhnout. Ještě mi prosím tě napiš, jak moc je na ty injekce citlivé břicho. Ty už můžeš taky srovnávat jednotlivé oblasti. U vnějších to byla zívačka, fakt jsem mohla spát,ale ty vnitřky!!!Prostě se chci jen psychicky připravit.

Šárka (So, 5. 3. 2005 - 14:03)

Tak já se, stejně jako Martina2, ptala dr. Šimka, proč injekce na napouštění a řekl mi prakticky totéž, co jí ....žádná slast to tedy nebyla a tak jsem si dovolila a občas si hlasitě zanadávala a ulevila si :-)) Jinak trval na tom, že injekcí dostane ten roztok přesně na místo, které potřebuje umrtvit, že je to přesnější a přehlednější, obzvlášť u větších ploch

Dana (So, 5. 3. 2005 - 13:03)

Bandito! Já ti věřím, chcu věřit, a budu věřit, jinak bych se šla utopit do sněhu!MUS&;207; to splasknout! dyk jsem si už objednala krásné UPNUTÉ šatečky!:-)Je fakt, že pořád jak idiot chodím s centimetrem a v duchu ječím, ale tvar už jiný je. Taky už stahuju vědomě břicho, a to už poznat je úplně. Jen si na to zvyknout! Nevyvalovat ty svaly, neuvolňovat je ale držet pěkně zkrátka. Je to asi o zklamání z toho lékaře - ten přístup se mně vůbec, ale vůbec pane Klaus nelíbí!Na kontrolu mám jít za dva týdny, nařídil nosit kompres furt pryč bez sundávání - jen na mytí 10 minut denně ( paráda, budu smrdět jak tchoř!). Koupila jsem si měsíčkovou mst, natírám jizvičky, a viditelně ustupují, skoro před očima. Až tozaroste chloupkama, bude to OK. Na pupík - to doufám,že splaskne. Jo, a za 14 dní jdu na ty AHA kyseliny,a pak na permanentní make up, a dílo bude dokonnáno.Houby!Zas už vymýšlím! Už jsem v tom! Koukám na lokty, že si je také nechám obrousit, a ruce. Tam se ale řezat nenechám, nechám to na doktorce ( tedy manželce Lucáka), ať mně to slupne kyselinou dolů. Prý se potom tvoří nová kůže, evokuje to tvorbu kolagenu, ztratí se veškerreé barevné nerovnosti, jizvičky, pigmentace, rozšířečné pory a vrásečky. Říkala, že nebudu mít pleť, jak ve dvaceti, ale podstatné zlepšení tam bude. tomu ¨jsem se v duchu smála, protože ve dvaceti jsem měla tak šílenou pleť, akné, vyrážky, že bych takovou pleť nechtěla zpátky ani zadarmo!Jedna ta kyselinová kůra přijde na 4,5 tis, a pak jednou měsíčně za 300 nějak gelová maska či co. to de, ne? To mně nabídli místo face liftingu.Uf. Sedím, břicho vtažené, až se mně točí hlava! Vzppomínám na svou babičku, která by tohle jednak nepochopila, a jednak by ani nevěřila, jak její vnučka blbne. Ale nemusím jít až za babičkou - takhle by reagovalo moje celé okolí. to vim!Ahoj!

Martina2 (So, 5. 3. 2005 - 11:03)

K těm injekcím: Já se na to v Olomouci ptala proč se někde napouští a někde jsou injekce. A sestra mi řekla,že dr.Šimek má ty injekce radši, že u nás silnějších tou injekcí roztok dostane líp do místa kam přesně potřebuje. Ale třeba to tak dělá i vás štíhlých.Nevím,nerozumím jen říkám, co mi bylo řečeno. Je fakt,že ty injekce jsou v některých oblastech docela nepříjemný. Teď na těch vnitřních stehnech a bedrech jsem jich dostala 240 :-((Fujtajbl!

bandina (So, 5. 3. 2005 - 08:03)

Martino:já byla i u dr.Šimka i u dr.Linzera.Takže tyhle dva doktory můžu srovnat.A pokud se tvé otázky týká,tak rozhodně je lepší napouštení pumpou,než ty injekce!To se nedá vůbec srovnávat.Já taky musím ještě na vnitřní stehna.Jinak -Dano,po třech týdnech jsem měla břicho větší než před lipkou.Pokud ti brali větší množství tuku,tak je to asi v normě.Píšu to pořád,asi mě nevěříš,ale pořádně se to začalo stahovat až tak po 2 měsících.

Martina (Pá, 4. 3. 2005 - 21:03)

Ahoj, tady Martina, ktera kdysi psala do Lipo II. Chtela jsem jit na vnitrni stehna, ale pritel je rozhodne proti. No ve mne ten cervicek samozrejme stale hloda a jsem ai temer jista, ze po poslednim diteti to bude nutnost a nejenom ty stehna. I kdyz, pisete, ze nejvhodnejsi je lipka pro nejakou extremne odlisnou partii a ja mam spis takovou oplacanou celou postavu... Ale chci se zeptat: jak vlastne probiha to napousteni? Myslela jsem, ze vsude stejne, ale pisete, ze Simek picha injekce a Linzer ma nejaky pristroj? Mam do Olomouce blizko, tak by me zajimal podrobnejsi popis - kdyz to picha postupne v injekcich, to prece musi desne bolet... Diky moc.

Dana (Pá, 4. 3. 2005 - 19:03)

jo, napíšu, a budou mně mlátit, že pracuju pro peníze! .-)Jo, tak jo.Po dlouhém!!!! bádání, porovnávání, dohadování, výzkumu a průzkumu jsem zvolila kliniku dr. Lucáka. Ten mne ale jenom přijal - a krásně mluvil. Pak mně přehodil jak hnijící rajče svému snad asistentovi, odhaduju 25 let, a tuším, že jsem byla jeho nultá, či spíš mínus první pacient.Dneska bych šla k dr. foldynovi, sakra, mám ho za rohem! A specializuje se výhradně na liposukce! a já kretén - nejdřív mně skočil turek a oči, pokochal se mým vytím ( ty injekce bolely jak ježek v prdeli!), pak mne uspali - bum prásk, a pak se kochali, jak zas skučím po probuzení. V mém nevědomí se mnou něco dělal, asi. Poznala jsem to hlavně podle toho, že mám pochroumaný jeden prst na levé noze - asi jak mně přenášeli na postel, mrskli se mnou - šup se starou bábou na kanape! Co s ní?, a nějaký dobroděj mně musel ten palec přivřít mezi dveře. Jinak si eumím vsyvětlit, že je modrý, žlutý, došlápnout na něho nemohu, a oteklý - anebo!!! udělali to schválně, aby se mně ten břich nezdál tak oteklý! V porovnání s tím prstem je v poměru celkem přijatelném!Abych dokreslila svoji dchovní výši, dneska jsem se objednala k manželce onoho prvního přijímajícího, která mně bude dělat ovocné kyseliny na ksicht. Taky jsem si to malovala, jak se zbvím rozšířenýc porů, sjednotí se barva pleti, a zmizí drobné vrásečky ( ty hluboké prý se zmenší, ale ty musím teprve do příštího týdne vyrobit). No, a baba mně řekla, ať si nepředstavuju, že budu mít pusinku jak mimino, že se to sice zlepší, ale dokonalé to nebude nikdy.tož nevím, co to je za klinika! Voni to udělaj, vezmou prachy, a pak řeknou - co byste chtěla, bréco a kostěná noho, stará šlacho?A já sklapnu kufry, a blbaňa se objednám na další zničující kůru.Mně už ani panbu nepomůže. Zasstřelit! pouze zastřelit!

Erika (Pá, 4. 3. 2005 - 14:03)

Dano, mohla bys nám napsat, kdes na tom byla? Díky.

Zuza (Pá, 4. 3. 2005 - 14:03)

Ello, me po lipce vnitrnich stehen taky otekaly lytka a kotniky - taky bylo uz docela venku horko teda - ale mozna to bylo trochu tim zhorsenym odtokem lymfy - ze ty otoky vlastne ze stehen sjely dolu. Nevim - ale pomohly me lymfodrenaze - takovy ty nafukovaci kalhoty - masazni pristroj, co se napumpuje a stridave pridava a ubyra na tlaku smerem nahoru. A taky zkus lioton - mazat.

Zuza (Pá, 4. 3. 2005 - 13:03)

Dano, sice pises zoufale, ale stejne jsem se musela smat - ne skodolibe, ale pises to tak uzasne, ze to vlastne ani zadna tragedie neni:-).Hlavne nezoufej si!!! na vsechno je jeste brzo a sveho vysledku se dockas. Kdyby se ti to nezdalo nakonec rovny, da se to vzdy opravit a to uz bys asi sla jinam. Kdyz ti nejaky tuk ubrali, tak to musi!!! musi byt znat. Mas velke otoky. Radeji znovu napis presne kde si byla - doktora i misto, aby to bylo varovani pro ostatni - ale treba nakonec budes spokojena. Na vsechno je moc brzo. Prohlizet se zacni az tak po dvou mesicich a ted to nech konovi, ten ma vetsi hlavu.Chapu jak se citis, taky mam podobne pocity kdyz vidim svoje bricho - mela jsem ho krasne hladoucke, pupicek jak pises:-) a ted to neni moje - ma to vlny a tvari se desne zdrchane. Bylo sice lehce vystouple, ale hladke a melo svuj tvar. Ale preci jen ta jedna moje pulka se castecne tomu ocekavanemu blizi, kdyz se opravi i ta druha, verim, ze se sveho hladkeho a krasneho briska zase dockam. A hlavne rovneho!!!Musis si na to pockat, bud v pohode, zbytecne se nenervuj, vysledek bude.

Ella (Pá, 4. 3. 2005 - 13:03)

Ahoj holky,jsem čtrnáct dní po lipce stehen, kolen a příšerně mi začaly natíkat lýtka a kotníky. Co s tím?Asi moc stahuju kompres.Mám strach, aby mi to tak nezůstalo nateklé pořád. Máte s tím některá zkušenosti?

Dana (Pá, 4. 3. 2005 - 13:03)

Vrátila jsem se z kontroly. Konstatuji, že blbá jsem buď já, nebo ten doktor. To, že jsem po třech týdnech stále velmi oteklá, tvrdá jak žula, a neztenčila jsem se ani o centimetr není vinou metody ( klasická lipoška), ani lékaře, ale moje. A mého břicha. "Níhdy nebude bžíško už ploche!, říkal ten muž. Že by musel sešít svaly. To se divím! Při vstupním pohovoru, kdy jsem chtěla zmenšít bříško mně hlavní doktro řekl, že v žádném případě není indikovaná operace břicha jako taková, ale jen liposukce. Teď mně ten šaman zas řekl, že mám tak povolené svaly, že odstranění tuku nepomůže. Tak se ho ptám: A co mám tedy dělat? Cvičit asi, že?"Nooo, asi svišit taky tež." Nepřesvědčivě šeptl.Sakra, já jsem rotopedovala jak blbec, plavu, chodím do páry do bazénu cvičit, doma se svíjím při každé hudbě, tož jsem blbá?Asi jo. jsem tak zklamaná, a tak nešťastná! Sestřička mně potom sice špitla, že mně to splaskne, že mám ještě otoky, ale já už měla slzy v očích a chuť utéct. Panděro mám furt, svých 91 cm v pase si pevně držím ( a asi nepustím), má představa o lehkých pletených šatečkách na léto je prdeli. Že já debil chodila TAM, měla jsem jít radši TAM...( mohu napsat jména? Nebudu lynčována?)A ještě ten pupík! Já měla kdysi sice bříško, ale hladké, pupíček jak sluníčko, a takové normální. I když vyboulené.Teď ho mám taky vyboulené, ale divné! Pupík se tváří rozmrzele, ani ho nechcu! vůbec není můj!, a to okolí - jak by ho vzali z jiného člověka a přišili mně!To prostě NEJNI moje břicho! Velké, a ešče škaredé!Kdyby to maminka věděla.... :-(((((

Zuza (Pá, 4. 3. 2005 - 12:03)

Kiko, jizvicky mizi postupne, me teda nezbelaly, ale naopak mam je tmave asi jako pihy.Nektere mi zmizely asi po 2-3 mesicich, ty po vetsich kanylach mam porad, ale uz opravdu neni poznat co je piha a co dirka po kanyle

Zuza (Pá, 4. 3. 2005 - 11:03)

Jani, pochopila jsi spravne:-). http://www.stob.cz/showproject.php?project_name=tabulky - tady se da najit nejaka informace o skladbe potravin. Skodi nejen cukry, ale skroby, sacharidy, fruktoza,glukoza....nejlepsi pouze tuky+bilkoviny. Nektere jogurty maji minimalne cukru, tak to se obcas da zaradit, ty tucnejsi - nizkotucne maji tuk nahrazen skrobem, takze to je uplne spatne. Jinak treba mleko jako vecere - kdyz uz to nekdo snese, tak samotne asi na dietu nevadi, ale malokdo to snese. Ja bych se treba vubec nevyspala - ale zase po tom nocnim behani by se urcite zhublo:-)))) Kdo neji maso, tak syru je nepreberne mnozstvi, taky ryby - morske plody....mam dobrej typ na dresing s minimem cukru - Farmarsky (Helmans - myslim, podivam se doma), staci k veceri zelenina - namacet, mnam mnam

Zuza (Pá, 4. 3. 2005 - 11:03)

Ahoj holky, byla jsem ted trochu zaneprazdnena (taky indisponovana - doma prechzim ne jineho providera - takze kratka odstavka netu- jeste ze v kanclu mi to budou delat az pozdeji). Sarce gratuluji moc moc moc:-), teda takove rychle reseni, klobouk dolu. Na ty stehy se mnou pocitejte, neni problem.Jinak koho bych doporucila misto Dr.Vrbickeho :-), tak cenove v Jihlave to vychazi zhruba stejne a jistota dobreho vysledku je tam nerovnatelna. Je to mozna z ruky, ale nakonec jsem zjistila, ze dojet se u nas da kamkoliv a misto nas tedy nemusi omezovat.

Martina2 (Čt, 3. 3. 2005 - 23:03)

Ahoj Šárko, tak gratuluju,že to máš za sebou. Já jedu do Olomouce zase 14.3. na ten zadek a břicho. To už bude třetí a poslední lipka. Pak končím (aspoň doufám)i když práce by na mně furt byla. I když to by bylo pořád dokola, člověk je holt tvor nespokojenej. Zrovna včera jsem si říkala, že ty prsa už taky nejsou co v 18ti. Jak říkám, furt dokola.Jinak ty bedra a vnitřní stehna vypadají už teď (něco přes 3týdny po lipce)docela pěkně i když tam jsou ještě otoky,ale ty bedra jsou už teď super. Dneska jsem si zkoušela džíny co jsem nosila před tou první lipkou a holky, já je zapnutý stáhnu až na zem!!!!!!!! To byl pocit, fakt Vánoce!!Tím nechci sypat sůl do ran (myslím,že Daně),která se nemůže dočkat nějakého zlepšení,ale já mám fakt radost.Šárko,to je super nápad,že ti stehy vytáhne Zuza. Já nechci říkat svý doktorce a nikoho v rodině ze zdravotnictví nemám, tak jsem jela z Prahy do Olomouce na to vytažení. Byla jsem tam 5min. a zase jsem frčela do Prahy. Žrout času.Takže Zuzo jestli se dáš na soukromou tahačku stehů, tak máš druhou klientku :-))))))Zajímalo by mě,jestli Zuzka co byla taky v Olomouci,tam jela na stehy nebo jsi to zvládla sama? Nevím,jestli bych si na to troufla. A taky na zadek si neuvidím a abych takovou práci svěřila manželovi, nevím,nevím ?!?! Aby mi z toho zadku ještě těma nůžkama něco nevysoustružil. Tak ahoj všem

kika (Čt, 3. 3. 2005 - 22:03)

Škoda, že se sem dostanu až když tu už nikdo není. Zuzo já jsem něco pročítala, ale je toho tam strašně moc. Nějak mi to leží v hlavě a doufám, že se to moje bříško ještě trošku změnší. Byla jsem 11.1. tak nevím je ještě tvrdé. Poprosím tě tedy o radu, který doktor je na tom nejlépe. Asi trochu hloupá otázka viď? :o) Nevypadá, že bude hrbolaté, jen snad ne úplně odsáté. Předem dík zítra to zkusím dříve.

Reklama

Přidat komentář