Reklama

Liposukce III.

Jitule (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Holky tak koukám, že se tady přešlo od lipek i k jiným tématům a to je dobře.Mám jeden dotaz. Pořád hledám nějakou dobrou kosmetiku, tedy krémy na obličej, masky.Je mi 43 let a poslední dobou mi nic nesedí. Můžete poradit? Mám smíšenou pleť. Co si myslíte o investici do krémů /třeba 2000 za jeden a tak/.Je to nutné?Děkuji za odpovědi,ČÍM VÍC, TÍM LÍP.

Gabina (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

A jak jsi prisla na to, ze odpoledne sbirame energii do zasoby????? Jak jsi vydedukovala, ze rano spalime lip nez odpoledne?? Uz tahle veta me uvadi do rozpaku?

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

V podstate u me je problem hlavne ta vecere, proste co snim vecer, tak je problem a pomalu mi kazdy rok zustavalo nejaky to kilo navrch. Drive jsem proste nevecerela a problem nebyl. Jenze s rodinou vznikl problem zvany vecere, kterou musim pripravit - no a pak to nejezte:-)))!!!! Takze jsem pomalu podle rady Gabi jedla ve spatny cas spatne potraviny a uz na me nebylo koukani:-)Drzet dietu dokazu jen chvilku, trochu zhubnu a pak vse priberu zase zpet, takze jedina moje sance byla - vymyslet to tak, abych po te veceri nepribrala. Zkousela jsem pred tim vsechno mozne, taky ruzne tabletky na hubnuti....jedine co overene funguje je co jsem uz popsala nekolikrat.

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Tak ja to zase jeste jednou vysvetlim.Matka priroda nas vybavila nejakymi dispozicemi, kde je clovek az na vyjimky nastaveny tak, ze rano si nabere energii, kterou pred den spali a odpoledne a vecer nabira energii do zasoby, aby mel pak z ceho cerpat. To ja nezmenim, ani kdyz se na ucho postavim:-)))). Protoze uz podminky pro preziti nemam tak dramaticke, o nejake zasoby na tele nijak zvlast nestojime. To bychom tu nediskutovali:-))))Takze pokud se s tim mam nejak vyporadat, dopreji telu v dobe, kdy se energie spali vse na co ma chut a v dobe, kdy by se mi to ukladalo dam telu jen to, co se neumi ulozit. Kdyz to budu delat obracene jak radis, tak v dobe kdy telo spaluje, nedam mu nic, takze budu unavena, telo vyhladovi a ja mu pak dodam odpoledne na zasoby dostatek vseho, co se krasne ulozi a ja budu tlusta jak dobytek a vyhladovele telo po dopoledni si ulozi jeste vice nez by muselo, protoze dopoledne bude sakra zase hladovet. Vysledek - budu tloustnout presne tak jak jsem tloustla drive a svou dietou jsem se tomu snazila uspesne zabranit. To neni sci-fi, ale overena vec. Takze jsem shodila 12 kilo a vahu uz jen udrzuju tak jak chci. Na hubnuti jsem byla na skladbu jidla prisna uz od obeda, na udrzovani vahy staci hlidat vecere.

Gabina (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Ale kdepak.Vazne to vyzkousej opacne.Musi to fungovat.

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Jezis Gabi!!!! Delas si legraci? To, ze jsi neco neslysela, jeste neznamena, ze to nefunguje:-)))), ale jestli myslis vazne co jsi napsala, tak jsi nepochopila ani slovo z toho co jsem psala.

Gabina (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

A to je tvoje vlastni dieta? Ja si rikala, ze s timhle jsem se nikdy nesetkala. Ale vis co, zkus to opacne, to co jis odpoledne, jez rano a co jis rano, dej si odpoledne. Pokud to fuguje tak jak rikas, bude fungovat i opacne.Metabolismus ti bude pracovat, tak, jak ho ty naucis.Ver mi.

Leňa (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Samo, že mám.Byla jsem tam před rokem a půl a můžu jen chválit.Bydlím docela daleko od Havířova, ale za tu cestu to stálo. Je to odborník, asi na Moravě vede.Dr.Šimek taky, ale jeho anestezie je prý šíleně bolstivá.Mluvila jsem s jednou holčinou, co u něj byla a říkala, že už by kvůli té anestezii šla raději jinam.Píchá to injekcema, mně napouštěli pumpou.Necítila jsem žádnou hroznou bolest.No není to nejpříjemnější, ale dá se to vydržet.To,co popisovala ona, mně děsilo.Čágo.

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Gabi, jinak proti jinak delene strave nemam nic jineho, nez ze ja tak nedokazu jist, me by proste chybel namazany chleba nebo rohlik, chybela by mi kombinace omacky, masa a prilohy, neopustim ani knedlozelo vepro uz nadosmrti. Tu dietu jsem si vymyslela prave pro to, abych si nemusela cely zivot odrikat co mam rada. To me nervuje, stresuje a rozhodne nebudu v pohode. Muzu si odpoledne neco odeprit s tim, ze si to dam rano a nemam problem, kdybych vedela, ze si to nedam nikdy...to bych nezvladla. Chapu, ze nekdo to zvlada, ja ne, takze ta moje dieta je alternativa pro vsechny ty, co jsou stejne nedisciplinovane jako ja a nemuzou zit bez chleba s maslem:-)))) a presto chteji hubnout nebo alespon udrzet vahu, aby nestoupala.

Mirka (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Zuzko, dík za odpověď,mně se to taky nezdálo.Bála jsem se abych nevypadala jako křeček.Obličej zatím nechám. Leňo - moc dík, hned v pondělí tam volám. Máš s ním osobní zkušenost? Na tomto chatu jsem o něm dost četla a vypadá to lákavě.

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 21:03)

Gabi, delim cukry, tuky, bilkoviny. jednoducha metoda, ktera ma s Atkinsonovou metodou neco malo spolecneho, ale pouze v odpolednich hodinach. Prave tim, ze dopoledne muzu vse ostatni co nemuzu odpoledne i vsechny mozne kombinace, strava je vyvazena.Co je spatneho na tom, ze si dam ovoce jen dopoledne a odpoledne zeleninu? zapomente na deleni na zviratka a kyticky. jde jen o chemii - tedy neco s necim reaguje tak, ze se tuk ulozit umi a neco tak, ze se ulozit neumi. A na tom je to zalozeno a taky na faktu, ze dopoledni prijem se pri beznem normalnim aktivnim zivote spali a zasoby se tvori az v odpolednich hodinach. Na te diete nemusi byt naprosto nic nezdraveho a pokud se nekdo zajimal o tu vyhradni Atkinsonovu dietu, pak vi, ze cholesterol nikomu nestoupal, protoze tuk telo opousti bez zanechani stop. Nazory muzou byt sporne, tak jako na mou dietu, ale mam nejen sve vysledky, ale taky mnoho jinych a krome toho mam taky vysledky vysetreni. Naopak se mi zlepsilo traveni a vyresila jsem si spoustu neprijemnych zazivacich potizi. Jde jen o to pochopit smysl te upravy jidelnicku a pak uz si vyber muzeme delat libovolne podle chuti nebo treba i podle sve predstavy o zdrave vyzive. Na kupe zeleniny a kvalitniho syru nevidim nic zavadneho. Nebo se pletu? neodvazila jsem se napsat na kupe masa, protoze vegosi by me tu uz krizovali:-)))), ale protoze jsem masozravec s krevni skupinou 0, tak ani na tom mase, rybach, vejcich nevidim nic spatneho, kdyz jako vsechno ostatni jim s mirou:-)

Leňa (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

MUDr.Oskar FoldynaNa Nábřeží 1488/8bHavířovtel.596810748mob.60882504Je skvělej a ceny nepřekonatelný

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

Ahoj Mirko,urcite na svuj prispevek budes mit ruzne reakce, ale ja s tim, co jsem zatim nastudovala o tuku a liposukcich - bych radila jako kazdemu, radeji jdete na vice konzultaci k nekolika doktorum. Liposukci v CA pri moznostech tumescencni bez anestezie bych se snazila spis kazdemu vymluvit. Chapu, ze nekdo jinou metodu neovlada a tak si bude propagovat tu svou (zastaralou) jako tu nejlepsi, ale vyvoj jde dal a tak bych prala kazdemu tu jednodussi cestu ke krase s nejkratsi dobou hojeni a nejmensi moznou zatezi pro telo s tim nejlepsim vysledkem.Jinak o pouziti vlastniho tuku na jina mista - jednotlive bunky v nepatrnem mnozstvi se daji pouzit treba do vyplneni vrasky nekde na obliceji. Tuk je zivy organismus a proste nejde jen tak nekam nacpat s tim, ze je vyreseno. Kdyby to slo, tezko by se do prsou cpaly prsni implataty, ale naladoval by se tam tuk treba z bricha nebo stehen. Par bunek se uchyti, ale vetsi mnozstvi uz ne, odumre, jako kazda jina nevyzivovana tkan tam bude hnit a udela se zanet - absces - proste problem, ktery muze skoncit celkovou sepsi ( ktera byva mimochodem smrtelna) - to uz jsem za sve kratke praxe v nemocnici zazila. Hnusna smrt vazne, bolestiva.Nechci strasit, ale cele to vypraveni me zni jak z nejakeho hororu. Tedy napad je to uzasny, nekde neco vzit a dat to jinam, ale o skutecnosti mam jiste pochybnosti.Opravdu bych se nenechala tlacit casem a vyjednala si navstevu i jinych odborniku a nechala je k tomu vyjadrit.A kdyby se dal tuk libovolne stehovat po tele, ja bych uz byla zivy dukaz:-)))))))a urcite bych neco nekam popresunovala. Obavam se, ale ze to tak jednoduche neni a to telo mame jen jedno na tento zivot.

Mirka (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

Ahojky všichni.Do téhle sekce píše poprvé.Asi před dvěma lety jsem psala do nějaké z předchozích, už nevím do které.Celý život jsem byla spíš hubená,jen velká vnější stehna.Proto jsem si je v roce 2000 nechala lipoškou odstranit,pak jsem asi dva roky sledovala diskuse o lipkách a pak jsem to pustila z hlavy.Teď jsem zase v průšvihu - narostlo mi spodní břicho.Přestože hodně cvičím, svaly mám i na břiše docela udělané, tak nad nimi je vrstva špeku.Tak a už začínám být u důvodu mého psaní.Hodně jsem se tu dočetla o MUDr.Šimkovi z Olomouce a MUDr.Foldynovi - nevím odkud.Po tom, co jste o něm psaly bych na něho ráda kontakt.Máte někdo zkušenosti z práce MUDr.Zálešáka z olomoucké fakultní nemocnice? Hrozně to spěchá,na lipku potřebuji jít tak od 10.-20.dubna,protože na konci května jedu na aerobik do Chorvatska a musím už být O.K.Jeden plastický chirurg mi nabízel lipo v CA, s tím, že "materiál z břicha" mi použije na opravu jednoho stehna z předchozí lipky (je to trochu vykouslé jako od malého psa) a eventuelně na obličej (to fakt není fór).Mám ho dost hubený, ostatně jako vše od pasu nahoru a říkal, že by se tím daly vyplnit tváře.Ostatní prý platí za drahé implantáty.A prý by to udělal zaráz CA asi 2 hodiny).O tom obličeji ale zatím nejsem vůbec přesvědčená. Zajímá mě názor těch zkušenějších.Po přečtení předchozích příspěvků bych volila raději bez CA.A kontakt na toho MUDr. Foldynu. Jó a stýská se mi po Daně. Je mi děsně sympatická.

Gabina (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

pokaracuju - nepochopila jsem princip. Delena strava ma logiku, ale tohle mi nejde do hlavy. Nedovedu si predstavit,ze si odpledne nedam ovoce nebo zeleninu jen nekterou.....no nevim.A posledni nazory lekaru na Aktinsonou dietu jsou dost rozporuplne, myslim, ze neni vubec zdrava. Cpat se tukem, mi pripada ujete.Ale prosti gustu....Ja muzu na zaklade svych mnohaletych zkusenosti potvrdit, ze prejit trvale na nejaky zpusob stravovani, po kterem se netoustne je bezesporu DELENA STRAVA.Clovek si muze dat dosytosti, co hrdlo raci, jen kdyz se nauci spravne kombinovat potraviny....za mesic uz to jde automaticky.Navic uz je dnes na trhu velke mnozstvi ruzne literatury, tak ze se nemusite drzet jen Leenky Korinkove.Je pravda, ze na zmenu skupiny staci 4 hodinova pauza.Je to suprova dieta.Ja se po lipce drzim a muzu rict, ze kila sla dolu sama, jenze ja se cpala a cpala.Dobry, ne?

Gábina (So, 12. 3. 2005 - 19:03)

Zuzo,co to je za dietu, prosim te?Zajimam se o diety dluhou dobu, ale tohle mi pripadne divny.Co teda odpoledne jis? Nepocjopila jsem dost

Zuza (So, 12. 3. 2005 - 08:03)

Martino: na zadnici si asi nedosahnes, odkud jsi? A kdy by to melo byt?

Martina2 (So, 12. 3. 2005 - 00:03)

Ahoj Zuzo, podle toho,jak to vytahování stehů popisuješ,tak to vypadá fakt jako "zívačka". Já to teda zkusím sama. Vezmu si k ruce tvůj podrobný manuál a pokud bych to nezvládala,rozřezávala a rozstřihávala si různě zadnici nebo bych omdlívala, tak bych tě poprosila o pomoc. I když s tím zadkem nevím,to budu muset asi požádat drahého chotě a to fakt nevím,nevím. No, uvidíme, třeba budou ty ďoury na nějakým dosažitelným místě.Ahoj a díky za proškolení:-)

Zuza (Pá, 11. 3. 2005 - 20:03)

Miso - neznam te, nevidela jsem ani fotky, tak nemuzu radit, ale rozhodne bych ti doporucila jit na konzultaci na vice mist, protoze jak tu pisou nektere, taky byly zrale na abdominoplastiku a preci jen to vyresila tumescencni liposukce bez rezani. U nekoho uz to pochopitelne nejde, ale vice nazoru vice lekaru je daleko lepsi. Co lekar to nazor a nekdy staci jit jinam a vysledek muze byt uplne jiny. Myslim to dobre. Ono se asi zda pro nekoho desive, ze se po velkem odsati bricha nekdo hoji tak dlouho, ale porad je to nic ve srovnani s odstranovanim tuku vyriznutim s odstranenim kuze. Sestrenka to ma a fakt zadna nadhera to neni. Spis jak kdyz ji pizlal Franknstein.Kuze se po liposukci totiz jako by trochu zdrcne a vypne na tele. Je to vlastnost, ktera se vypozorovala u jizev a zraneni a tumescencni liposukce ji vyuziva ve svuj prospech. Proto se mnohdy vyrazne vytahana kuze i po vycucnuti tukoveho polstrovani dokaze s tim ubytkem srovnat a nijak nevisi.Martino2 - jasne, ze muzu vyndat stehy, neni problem. Myslim, ze to neni nic sloziteho, pokud umis odparat treba knoflik:-)))). Pinzetou se natahne steh za jednu nit kousek do leva a pod uzlikem napravo se strihne a vytahne.Ale klidne se mnou muzes pocitat.

Zuza (Pá, 11. 3. 2005 - 19:03)

Ja nedelim stravu na zivocisnou a rostlinou a popravde jsem ten zpusob nikdy nepochopila :-)))pripada mi to nelogicke. Delim jidlo na cukry, tuky, bilkoviny. Dopoledne cukry s tukama a bilkovinama nevadi, to spalime, neulozime. Odpoledne ale m usime zabranit telu v ukladani zasob, tak jak telicku veli nas metabolismus. Tedy nedame k tukum zadny cukry a pak se nam tuk neulozi. Bilkovina nevadi. Oblbneme telo a vlk se nazral a koza zustala cela:-)))))...nebo spis ja se nadlabu a neztloustnu z toho.

Reklama

Přidat komentář