
Pomocí ultramoderních přístrojů můžeme přesně zjistit, které potraviny jsou lipolytické (uvolňují tuk) a které lipogenní (tvoří tuk). Proto je zeštíhlování vlastně úplně jednoduché. Člověk se musí jen vyvarovat těch potravin, které způsobují tlouštku a na stůl přinést jen ty, po kterých zůstaneme štíhlí.
Přírodní potraviny patří do skupiny těch, které zeštíhlují. Proti tomu platí pravidlo, že prakticky všichni lidé získávají nadváhu a tloustnou z průmyslově upravovaných potravin, jako jsou například hranolky, salámy, koláče nebo slazené nápoje, jako třeba kola.
Z potravin v přírodním stavu se zpravidla netloustne, jezme jich tedy více než těch průmyslově zpracovaných.
Co tedy jíst?
Tloustneme po těchto potravinách:
Tyto potraviny zeštíhlují:
Zdroj: Klaus Oberbeil - 100 tipů, jak omládnout, nakladatelství Computer press
Příjde vám tento článek zajímavý? Pošlete ho dál!
Diskuze ke článku
Přidat komentář
Související produkty na 001shop.cz:
Komentáře (36)
- odpovědět
Led 02, 2007- odpovědět
Led 31, 2007- odpovědět
Feb 04, 2007- odpovědět
Feb 11, 2007- odpovědět
Feb 11, 2007- odpovědět
Feb 22, 2007- odpovědět
Bře 21, 2007- odpovědět
Čer 07, 2007- odpovědět
Čer 07, 2007- odpovědět
Črv 05, 2007- odpovědět
Črv 24, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Srp 04, 2007- odpovědět
Pro 13, 2007- odpovědět
Pro 13, 2007- odpovědět
Pro 13, 2007- odpovědět
Pro 13, 2007- odpovědět
Lis 29, 2009- odpovědět
Lis 29, 2009- odpovědět
Lis 29, 2009- odpovědět
Feb 01, 2010- odpovědět
Feb 07, 2010- odpovědět
Říj 25, 2010- odpovědět
Říj 29, 2010- odpovědět
Zář 11, 2011- odpovědět
Bře 28, 2012- odpovědět
Srp 14, 2012- odpovědět
Srp 14, 2012- odpovědět
Říj 29, 2012- odpovědět
Říj 30, 2012- odpovědět
Lis 01, 2012- odpovědět
Lis 01, 2012Přidat komentář