Reklama

Léčitelka Suchánková

Pája (Ne, 24. 10. 2010 - 21:10)

Petře, no já už myslím ,že náš věrný OBJEKTIVNÍ ODLETĚL honem něco vyčíst ,protože mu došli chytré argumenty!!!!

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 20:10)

:-)), poznal-li člověk, že...Myslíte si, že k poznání člověka Vám stačí jen anatomie ???

Anatomie člověka se vyučuje na střední škole, ale i v základech na základní škole a to biotronikům stačí. Potřebují vědět, jak fungují základní biologické procesy, kde se nacházejí jednotlivé orgány. To je vše. Chemické procesy enzymů, orgánů či přesné pojmenování všech kostí v těle latinsky, či neurální řízení těla je bezpředmětné a vyučuje se podrobně na lékařských fakultách, protože se chystají do těla zasahovat jak chemicky, tak fyzicky. Biotronika nezasahuje do těla ani chemicky ani fyzicky, ale energeticky.

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 20:10)

:-)), poznal-li člověk, že...Pane objektivní, četl jste Bibli, nebo psychologii nevědomí od Junga ??? Víte, jak funguje DNA ??? Víte o telepatii, telekinezi apod. Nemáte ani potuchy, viďte?
Kdyby jste toto poznal, věděl by jste o člověku jeho energii, zdraví a biotronice více.

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 20:10)

:-)), poznal-li člověk, že...A k tomu vzdělání, pane objektivní. Jakou máte školu, nebo vzdělání? A k čemu Vám je, když ani nevíte, že Biotronika funguje. Zkuste někdy vnímat sám sebe a ne druhé. Položte si dlaně na místo, kde Vás něco bolí a setrvejte aspoň 10 minut. Uvolněte se, na nic nemyslete. Každý člověk ji do jisté míry umí a automaticky a podvědomě pokládáme dlaně na bolavá místa. Když člověka bolí břicho, vždy ruce přikládá.

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 20:10)

:-)), poznal-li člověk, že...A když jsme u té cukrovky. Lékaři ani dieta nikdy cukrovku nestabilizují. Stále se zhoršuje a stále se zvyšují dávky léků, až do bodu, kdy už musí nasadit inzulín. Paní Suchánková mluví o stabilizaci, kdy dochází k opačnému efektu a to snižování dávek léků :-)

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 20:10)

:-)), poznal-li člověk, že...No, vy by jste lítal :-) A nemyslím si, že to funguje, já vím, že to funguje. A zákazníky nenaháním, jen hlídám diskuzi před podobnými jako Vy :-) Vy to totiž nepochopíte a nepoznáte i kdyby jste vystudoval všechny školy na téhle planetě.
Jedině, že by jste k paní Suchánkové s nějakou nemocí chodil, pak by jste změnil názor, ale to Vy jste určitě nad věcí a nikdy by jste k ní nešel, že... (A to pro jistotu, co kdyby to náhodou fungovalo a musel bych přiznat, že něco mezi nebem a zemí je. Brrr Hrůza ) Ale pane objektivní, tohle Vám už opakuji snad po desáté a Vy za čtrnáct dní napíšete zase to samé :-)

Objektivní (Ne, 24. 10. 2010 - 18:10)

Nevím nemůžu si pomoct,...:-)), poznal-li člověk, že pět tříd základní školy stačí, proč se vzdělávat dál,... :-((. Proč pak bez odbornosti pracovat, to je lepší klamat a podvádět ??
Proč je tolik nemocí a nemocných, když máme dlouhý seznam biotroniků, kteří vyléčí téměř všechny nemoci ?? Mnoho z nich se chlubí, že léčí a vyléčili celebrity, ale ve skutečnosti ty celebrity z vážných nemocí léčili lékaři ?!!
Proč by se paní Suchánková měla dlouze učit anatomii, když je pohodlnější vykřiknout, že má dar a tím vyléčí skoro vše,... ale stačí jen číst a průměrně iteligentní člověk, který používá mozek hned zpozorní ??
Paní Suchánková na svých stránkách tvrdí, že umí stabilizovat diabetes, epilepsii ,... Ale všichni víme , že diabetes je sbailizována dietním režimem a lékařem, I.typ i inzulínovou terapií, epilepsie je vážná nemoc, terapii vedou lékaři,...
To si vážně pane Petře myslíte, že přiložením dlaní paní Suchánkové je nemoc fuč ??? Přece nemůžete být tak hloupý ?? Možná, že jste příbuzný či známý a snažíte se o nahánění klientů, nevím, ale vím jedno, že kdyby hloupost nadnášela, tak by tu někteří obdivovatrelé pí. Suchánkové poletovali jak holubičky :-)).

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 12:10)

šup šup už dělám dost...Nevím nemůžu si pomoct, ale mám silný dojem, že si potřebujete přes paní Suchánkovou kompenzovat vlastní neúspěch.
Proč??? Každý člověk si jde svou cestou a ví co dělá. Nechápu, proč něco vnucovat. Má-li člověk pocit, že mu již vzdělání nepřispěje v tom co chce dělat, proč to lámat?? Vzdělání je již od Komenského chápáno, jako cesta k pravdě a poznání sebe sama. Poznal-li sebe sama a má jasný cíl a cestu, nemá vzdělávání dalšího smyslu.

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 10:10)

ztráta času, jste boží...:-) Prázdnou hlavu, že mám ???
A na základě čeho tak soudíte, osobo :-)
Ploutve nemám, nejsem lachtan :-) Ale dobře na chvilku jsem ochotný přistoupit na Vaši hru. Tak jaképak vzdělání máte VY ? Víte co je kosmická paměť, kvantová fyzika, teorie superstrun, nekompletní a nefungující relativistické(Einsteinovské)paradigma. O těchto tématech se můžeme klidně bavit :-)

mm (Ne, 24. 10. 2010 - 03:10)

Já to nepotřebuji vůbec....ztráta času, jste boží prostota. Mávejte si ploutvama dál. Prázdná hlava, ale ideálů plná prdel

Radim (So, 23. 10. 2010 - 21:10)

možná to bude...Tak buď, kdo tě nutí???

petr (So, 23. 10. 2010 - 20:10)

šup šup už dělám dost...Pan Vojáček její otec, který byl velmi úspěšný léčitel neměl žádnou školu. Jak je možné, že úspěšně léčil lidi??

petr (So, 23. 10. 2010 - 19:10)

šup šup už dělám dost...Já to nepotřebuji vůbec. Měl jsem biologii hodně podrobně na Gymplu a to mi bohatě stačí :-) U paní Suchánkové mi nějaké otázky ohledně jejího vzdělání nedělají vrásky. Jsem 100% spokojený. A jestli to má 100% dar nevím, ale ví co dělá a říká. To je vše :-)

mm (So, 23. 10. 2010 - 19:10)

Asi to potřebujete. Tak...šup šup už dělám dost dlouho. Jestli to neberete jako výzvu, ale jako žlučovost, tak je to škoda.Čemu se teď smějete, za nějaký čas zjistíte sami, že se bez toho neobejdete pokud nechcete být k smíchu. 30-40% je v biotronice teorie/říkají sami biotr./zbytek je dar.
Mám tomu rozumět tak,že mladá paní má 100% dar? Ale dělejte si co chcete. Ze sta lidí pět pochval je dobré číslo, né?

Písařík (So, 23. 10. 2010 - 18:10)

:-) Ha,ha a k čemu, bude...morintambulus virgulus veres, doktore máte řídké sperma

petr (So, 23. 10. 2010 - 18:10)

Petře, najdi si na wikipedii...Asi to potřebujete. Tak hezky běžte studovat, šup, šup... :-)

petr (So, 23. 10. 2010 - 18:10)

Tradiční medicína v...Už vidím, jak by to dopadlo. Různí vyč.ůránci, by se mohli zase schovat za zaplacený certifikát a Ti co opravdu umí léčit by se podobné šaškárny ani neúčastnili.
Takže budou léčit dál svými metodami pomalu v ilegalitě a stále se bude na ně plivat a házet do jednoho koše s šarlatány. Proč WHO nepřijde s lepším návrhem, třeba záruku kvality léčitele tím, že bude spolupracovat s lékaři a jejich diagnostickými přístroji, aby se mohli jasné a skutečné výsledky ověřit ???
Takto pracuje třeba paní Suchánková, všechny pacienty posílá na testy, aby si mohli ověřit jestli její léčení zabírá. Proč je toto někdy nenapadne ??? Nechtějí ? ... Proč ????

mm (So, 23. 10. 2010 - 18:10)

:-) Ha,ha a k čemu, bude...Petře, najdi si na wikipedii o čem že ta psychotronika a biotronika je, pokud se už používá tenhle výraz. Nedovedu si představit, že bych něco takového dělala bez studií knih k tomu určených a jen tak z patra se pustila do náročných věcí. Ale dělejte jak myslíte.

petr (So, 23. 10. 2010 - 18:10)

:-) Ha,ha a k čemu, bude vzdělání potřebovat biotronik, nebo psychotronik :-)
Chirurg, musí vědět kde má řezat, ale biotronici se těla dotýkat nemusí. Pouze vnímají tělesnou energii a řídí se instinktem, kdo je to bude učit ?? :-)

Úryvek z článku (Pá, 22. 10. 2010 - 12:10)

Tradiční medicína v současném světě
zpracoval: Jiří Svršek

Tradiční medicína je v západním světě stále oblíbenější a stále více se využívá zejména v kombinaci s moderní medicínou. Světová zdravotnická organizace (the World Health Organization) proto věnuje pozornost prosazování správného a racionálního používání různých škol tradiční medicíny.

Mnoho vlád celého světa si již uvědomuje, že je potřebné přijmout určitou politiku prosazování správného používání tradiční medicíny, která by současně chránila veřejnost před možnými negativními důsledky. Standardy a regulační mechanismy provozování praxe a výroby léčiv tradiční medicíny, zejména bylinářské medicíny, mají pro zajištění bezpečného použití tradiční medicíny zásadní význam. Také je nutné dosáhnout postupného začlenění tradiční medicíny do formálního zdravotního systému, aby kromě řady jiných důvodů bylo léčení tradiční medicínou alespoň částečně hrazeno zdravotnickými pojišťovnami.

Zejména v zemích západní Evropy a Severní Ameriky narůstají požadavky na vědecky podložené důkazy bezpečnosti a účinnosti tradiční medicíny. Takové vědecké důkazy by mimo jiné umožnily účinně používat vedle sebe metody tradiční a moderní medicíny. Avšak získávání vědeckých důkazů funkčnosti a účinnosti postupů tradiční medicíny nebude snadné. Použití vyhodnocovacích metod moderní medicíny na tradiční medicínu také nemusí být vhodné. Jak se například bude vědecky vyhodnocovat účinek tradiční medicíny na psychický stav pacienta? Jak se bude hodnotit účinek různých bylin obsahujících kromě několika alkaloidů se známým účinkem také řadu "balastních" látek, o jejich účinku v podstatě nic nevíme? Kvůli vědeckým a technickým obtížím a současné úrovně investic do výzkumu tradiční medicíny, bude pokrok ve vědeckém dokazování účinků metod tradiční medicíny pomalý.

Jednou z cest, jak zajistit bezpečnost tradiční medicíny a ochranu jejích zákazníků, je zajistit odborné vzdělání léčitelů tradiční medicíny. Podle Světové zdravotnické organizace WHO by léčitelé tradiční medicíny měli mít odpovídající a kvalitu zaručující odborné vzdělání.

Reklama

Přidat komentář