Reklama

Léčitelka Suchánková

Objektivní (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

Paní Suchánková je... A co lékaři ??? Těm neděkujete nebo snad o tu tracheostomii se stará paní Suchánková ?? Kdopak asi za Vašeho bratra nese zodpovědnost ?? Ale dle Vašeho příspěvku veškeré díky patří paní Suchánkové ?? Podepište tedy revers a nechte se léčit od ní, at má zodpovědnost, jinak to jsou jen tlachy,...

mm (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

Vůbec ji neznáte, tak proč...Péťo, to že stále o sobě pochybuji opravdu o něčem svědčí, hlavně o odpovědnosti. Dám ti příklad, aby jsi mě lépe pochopil. Jistě znáš filmy o Básnících, takže profesor říká studentům:" Chemii na jedničku umí pánbůh, na dvojku já, na trojku pan ředitel, na čtyřku ti nejlepší z vás." Jsem pan ředitel nebo už pan profesor, nebo jen studentík? Já to nevím, ale jedno vím určitě, že nejsem pánbůh. Paní Suchánková mi přijde příliš mladá nezkušená na to, aby zvládala závažné věci bez vzdělání a praxe. Toť vše ode mne.O pí. Suchánkovou se už otírat nebudu, tak Vám všem přeji hodně úspěchů.

Klaudije (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

No já tedy souhlasím s...Ono se tedy hezky plive na lidi,když jsou slušní a ještě pomáhají druhým.Kdo jste Vy pane objektivní? Co jste za svůj život dokázal? Umíte jenom rejpat.Takových lidí jako je Vás je spousta,ani se neumí podepsat jménem.-Lepší je zůstat v šablonce,že? tak vylez ze svého úkrytu-provokatére!!!!

petr (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

No já tedy souhlasím s...ha, opět z mrtvých vstání, pane objektivní ? :-)

Jarmila (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

Paní Suchánková je slušný a pokorný člověk. Pomáhala mne i mému bratru. Jsme v komunikaci i přes email. O jejich kvalitách není pochyb. Pomáhá zcela zdarma. Bratr je ve vigilním komatu, s PEGem a tracheostomií a jakákoliv malá viroza je pro nás i pro něj velký a vleklý problém. Díky paní Suchánkové vše zvládnuto dobře. Bez ATB, hospitalizací v nemocnici apod. Nečetla jsem všechny příspěvky a je mi to jedno. Ze života vím, že: Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde.
Paní Suchánková, nic si z toho nedělejte a buďte nad věcí, však Vy víte...

Objektivní (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

Vůbec ji neznáte, tak proč... No já tedy souhlasím s názorem "mm" a také se ptám, jaké má paní Suchánková vzdělání ?? Ono léčit není až zas tak jednoduché,...
Spousta dětí jde ve šlépějích svých rodičů,... táta architekt ví, že může předat to co umí synovi, ale ten nejdříve půjde studovat architekturu, táta lékař taky předá třeba své dceři vše co umí, ale pošle svou dceru na LF, .... a tak se ptám co vystudovala paní Suchánková ??
Totiž dle jejích rad, např. na webu neví nic o nemocech, které pak léčí a to je tedy opravdu malér !!! Zná tato dáma anatomii, histologii ??
Rozhodně tvrzení, že zdědila dar a posílá energii je hrozně málo,... možná uspokojí pár neorientovaných klientů,....
I ona je ukázkou stavu alternativní medicíny u nás, naprostý chaos, anarchie,..
Apropo paní Suchánková, možná si přečtěte něco o Crohnově nemoci,.. to je autoimunitní vážné onemocnění !! Rozhodně nevěřím, že pár sezení u Vás tuto nemoc vyléčíte !!! To je pouhé klamání klienta a a nesplnitelné sliby,...

alena (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

je to moc příjemna a ochotna žena mluvila jsem s ní pomohla mě i me dceři za to jí moc děkuji

petr (St, 20. 10. 2010 - 11:10)

to doufám, také léčím,...Vůbec ji neznáte, tak proč si troufáte o ní mluvit :-) Pokud vím, tak se nikdy o jiných léčitelích nezmiňuje :-) A o její sebejistotě nepochybuji. Ví co dělá a jak to dělá. Nemusíte mít obavy i uní funguje šeptanda a má spousty přátel na Facebooku :-) Jelikož její přítel nejste, nemáte možnost nahlédnout do její dalších aktivit, ale Ti co jí znají, moc dobře ví :-) To, že stále v sobě pochybujete o něčem svědčí, ale nechci hodnotit. Člověk může polemizovat o dobrém a špatném a stále se snažit zdokonalovat v dobrém, ale pochybovat sám o sobě, když lidem chce pomáhat zdarma, není na místě. Chápu paní Suchánkovou a měla by jste se s ní sejít, než budete hodnotit :-)

mm (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

Jste dobrý člověk :-)...to doufám, také léčím, tak vím o čem mluvím. Věřte, že ze mne nemluví závist, na to už jsem moc stará. Věnuji se tomu více jak 20 let a čím více vím, tak vím, kolik toho ještě nevím. Nerozumím proto té sebejistotě, velkému sebevědomí. Já stále v sobě pochybuji, a to mě činí pokornou, přestože mě lidé také chválí. Ve vedlejším městě je také pan léčitel se skvělými výsledky a kdybych nedělala mezi lidma, ani o něm nevím. Tady je rozdíl mezi námi a paní Suchánkovou, tomu nerozumím.

petr (St, 20. 10. 2010 - 09:10)

ví jakou energii čerpá,...Jste dobrý člověk :-) Číší z Vás pozitivní energie :-)

mm (St, 20. 10. 2010 - 01:10)

Promiňte paní Suchánková,...ví jakou energii čerpá, odkud se bere? Proč neuvádí vzdělání? Byť vzdělání alternativní. Teplé ruce pro mne nejsou dostatečně přesvědčivé. I alternativec musí hodně znát. Nebo je paní zázrak od přírody a pánbůh ji miluje tak, že nemusí nic studovat. Jestli ji křivdím, tak se omlouvám, ale proč se nepochlubit i tímto. Jejímu tatínkovi to věřím, znám dost lidí po klinické smrti, kteří si přinesli z druhého břehu výjimečný dar, proto tvrdím, že to není dědičné. Promiňte teď budu ostrá, ale mně to přijde, že těžíte z jména Vašeho otce. Už to, jaké nemoci slibujete vyléčit. Slibujete něco a nevíte jestli nezasahujete do karmy. Dopředu slibovat, přijďte a já vám pomohu, aniž vím, jestli mohu...je šarlatánství bez pokory.

petr (St, 20. 10. 2010 - 01:10)

...Sáro, toto je přesně ono. Kdyby lidi neměli takový strach ze smrti, bylo by jim mnohem lépe, jak po psychické stránce, tak i fyzické. Ono by se to ve společnosti celkově mohlo obrátit k lepšímu. Naprosto souhlasím, fajn odkaz. Děkuji

petr (St, 20. 10. 2010 - 00:10)

Těší mně, jak mluvíte o...Promiňte paní Suchánková, jestli jsem Vám nějak zavařil. Myslím to dobře, však víte že se Vám snažím pomoct, když to jde. Ale podobné řeči mě rozčilují, tak jsem trochu vzplanul :-) Už se k tomu dále vyjadřovat nebudu, abych Vám nějak spíše neuškodil.

Suchánková (St, 20. 10. 2010 - 00:10)

Těší mně, jak mluvíte o mém otci, také byl pro mně vzorem.
Jen je mi líto, že na mně máte tak špatný názor, i když netuším proč. Také je mi líto, že jsem jako dítě nebyla u paní Vojáčkové vítaná. Myslela jsem si, že už je to za námi. Rádi jsme tam jezdili. Také jsem po smrti otce nabídla p. Vojáčkové pomocnou ruku, několikrát jsme tam ještě byli a pomáhali zařizovat věci okolo. Také jsem p. Vojáčkovou léčila. Najednou však vše utichlo a zjistila jsem, že nejsme u nich vítáni. Opět.
Nicméně ráda pomůžu Vám i celé rodině Vojáčkových, pokud se objeví jakékoli zdravotní problémy.
Pokud máte ještě něco na srci, ráda se s Vámi sejdu a vyřešíme to osobně. Přes diskusi je to poněkud nevkusné.

petr (Út, 19. 10. 2010 - 23:10)

Jestli jste si stačila všimnout, tak se zde jedná o diskuzi, kde píší lidé, kteří mají zkušenosti s léčením u paní Suchánkové. Nevím tedy proč máte tendence, vyzdvihávat kvality jejího otce, který je po smrti a o jehož kvalitách není žádných pochyb. Tak i o něm píše paní Suchánková na svém webu. Její otec by byl na ní jistě pyšný, že se odhodlala pokračovat v jeho práci a také zdarma :-) Nevím tedy o jakém byznysu to mluvíte.
Je tedy evidentní, že buďto závidíte, nebo Vás štve, že nemůžete léčit taky.
A také mi je jasné, kdo mohl za to nepřátelské prostředí. Paní Suchánkovou znám, léčím se u ní a pokračuje v poslání svého otce se všemi ctnostmi o kterých píšete u jejího otce :-)
Na otázku, kdo je petr Vám odpoví začátek diskuze, kde jsem na podobné spekulace reagoval panu kasparovi :-)

kdo je PETR ? (Út, 19. 10. 2010 - 23:10)

má naprosto špatné informace - nejsem pokrevní příbuzná "macechy" (fuj, to je moc ošklivé slovo a o něčem vypovídá - minimálně o tom, že si pisatel/ka "Jana
Suchánková?" neváží ženy, která se dlouhé roky starala o blaho Jiřího) Jsem vyvdaná NEPOKREVNÍ dcera paní Vojáčkové. Po smrti mých rodičů mi Anna a Jiří mohli zavřít dveře před nosem, ale neudělali to. Přitom by na to měli právo, protože smrtí mého otce se přetrhaly pokrevní vazby. Anna a Jiří mi ale dokázali vytvořit novou rodinu, duchovní oporu, kouzelné zázemí pro mé syny a já jim za to budu do konce svých dnů děkovat. Vždy, když jsme přijeli, tak mí synové dostali obdiv, podporu a lásku - tolik potřebné pro jejich sebevědomí. Jiří miloval lidi a obzvláště děti a každému dítěti v rodině se snažil dát pocit vyjímečnosti. A každý ten miničlovíček si to opravdu zasloužil. Vážím si ho i za to, že vždy hovořil hezky o i mém vlastním zesnulém otci a udržoval jeho památku živou. Nechápu termín "druhou vnucenou rodinou" ... ??? Jiřímu někdo vnutil novou rodinu? :O ? Já jsem svého otce a posléze i Jiřího navštěvovala velmi často - a tedy i novou rodinu, aniž bych měla pocit "vnuceného". Jiří Vojáček byl můj nevlastní otec a díky němu (i Aničce) moji synové měli možnost zažít prarodiče jak z otcovy, tak z matčiny strany. Díky ti Jiří a díky tobě Anuško! Obrovská karma oběma! ............Co se týče vrozených dispozicí - jsem empatická, mám i jisté schopnosti, ale nedělám si z toho byznys.

mm (Út, 19. 10. 2010 - 21:10)

Aha, takže brojíte proti...tak jsem si prohlédla její webstránku, pěkná, pěkná a mile vypadající je i pí. Suchánková, podívala jsem se i na její odkazy např. jisté Páji. ...Proč takové sebechvalné až bombastické volání po pozornosti? Přjďte, volejte, pište ,zašlu akt. foto jistě vás vyléčím nebo určitě odejdete s okamžitou úlevou,když ne, návštěvu zopakujete atd..Tohle mi je vždycky podezřelé, něco o léčitelství vím, a vím, že opravdu dobří, obdaření darem léčitelé si reklamu nedělali. Vždy to za ně udělaly skvělé výsledky a spokojení klienti.Díky tichou poštou mají plno a nemají čas křičet do světa. např. pan Jukl.

petr (Út, 19. 10. 2010 - 21:10)

to si toho asi hodně...Aha, takže brojíte proti druhé rodině. Jasné, podle toho co píšete paní Suchánkovou vlastně vůbec neznáte. Jen jste ji jednou viděla, když tam zrovna bylo dusno a to asi těžko kvůli ji samotné :-) Přijela za svým otcem a ne za druhou vnucenou rodinou :-) Nic ve zlém, ale je mi jasné, že nic pěkného nenapíšete, zvlášť když jste ze strany její macechy.

Do šesti let (Út, 19. 10. 2010 - 20:10)

to si toho asi hodně pamatujete...... Já si pamatuji vás z těch vzácných okamžiků, kdy jste tam zřídka přijela. Přiznávám, že jich společných bylo málo. Bylo díky vám tak divně dusno - a to jsem napsala hodně mírně! Jsem rozená Vojáčková a k Aničce - je to i má nevlastní maminka (Jiří si vzal příjmení po NAŠEM otci a je symbolické, že mají místo odpočinku na stejném místě) jezdím moc ráda. I mé děti, ke kterým se vždy chovali Jiří i Anička velmi hezky. Vašeho otce jsem si nesmírně vážila - právě pro jeho lásku k lidem, k dětem (miloval naprosto všechny děti), pro jeho upřímnost a pro optimistické vnímání světa a děkuji mu za mnohé.

Suchánková (Út, 19. 10. 2010 - 19:10)

Tedy pokud nepočítáte tak...Do šesti let jsem v tom vyrůstala. Otec léčil intenzivně i v době komunismu, denně jsem jej při práci sledovala a vedl mě k tomu. Potom se naši rozvedli, otec za mnou docházel. U něj doma jsem se díky maceše necítila dobře. Když jsem povyrostla, přestal chodit. Měla jsem rodinu a malé děti, proto jsem jezdila sporadicky, ale jezdila jsem a určitě častěji než dvakrát do roka. Také jsme si hodně povídali o léčení a předávání energie. Nevím kdo jste, že si dovolujete soudit náš vztah, ale asi toho moc nevíte. A to, že tvrdíte že se dají léčitelské schopnsti rozvinout u každého člověka je možné, ovšem musíte k tomu mít vrozené dispozice :-)

Reklama

Přidat komentář