Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP9

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 18:07)

Alčo,jěště tě honí? Tady prší,jestli tam taky....tak si vezmi pláštěnku s deštníkem se blbě utíká....nebo na ni pusť Bulťu je mladej,ať se proběhne! :-)

Alča (So, 18. 7. 2009 - 15:07)

Já nejsu prase,co všechno spase.

Návštěvník (So, 18. 7. 2009 - 15:07)

6 větrníků!!!!!!!!!!

Alča (So, 18. 7. 2009 - 15:07)

Je po dešti vynosila jsem všechny kvítka z bytu na dvůr a přestalo.Tak zase zpět.Honí mě mlsná,ale nevím co bych si tak vzala.Maso už bylo,ale sladké ne.Doporučte.

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 14:07)

Jasně,že jsou tam 2 Buchty vypasený,ale je to kvíz....dvojčata?

Silva (So, 18. 7. 2009 - 14:07)

Eriko, tak nevím, jestli jsem slepá ale na těch tvých fotkách není vždy stejná ženská. Tam jsou dvě různé ženské a to teď nemluvím o té postavě.Popravdě, nedělá si z nás nějaký kulišák srandu:-)), aby rozvířil stojaté vody??

Silva (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Pravdu díš o těch větříčkách!!:_)))

Silva (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Jo Lazare je to tak, pravdu díš.

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Charloto...tady to není povinný,jestli ti je z toho divně,tak to je tvůj problém......nedělej si násilí !!

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Miss...máš zaražený prdy,to ti simuluje i infarkt...měl jsem ES,úplně ztrátu rytmu,guláš celou noc,,,když jsem si dal ruku nad srdce tak lítala,jak mixér..klidně by to udělalo šlehačku! Měl jsem to někdy často,akorát,že nejde spát a hledá polohu,ve které to ev.přejde a taky,jak tu někdo psal si pozoruje tep na krku a mě to lechtalo u srdce a do krč.tepen...pak jsem si našel polohu a řekl si, usneš a ztuhneš/stejně,jednou musíš/a ráno jsem procitl a srdce šlo,jak hodinky...jinak bych lítal v noci po pohot.a skončil v lazaretu na kapačkách... :-)))No a teď už to mám vychytaný...espumisan a nebo karminatívu, jako dětem...akorát,že ty u toho řvou....děcka...když by to bylo vážný,tak bych nemohl druhý den,tahat nákup a cvičit jógu :-)) BEZ ZÁRUKY,ostatně každý se sichruje....jo a když jsem hulil,tak mi mlátilo srdce,jak okno v průvanu!!

Aleš (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Charloto, jak to myslíš - nesrovnalosti? Na cos přišla?Tohle je free diskuse, sem může psát kdo chce. Třeba Paroubkovi marťani.

Charlota (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Tak se mě zdá když to tak čtu,že jsou tady nějaké nesrovnalosti v osobách co sem píšou.Ještě jsem se k vám nepřihlásila,ale čtu vás už dva měsíce.Ta Erika? ten Lazar? no a další? Odkud jste vy dva.Jedna sexbomba a druhý 100letý stařec.Dobrá dvojka.

Aleš (So, 18. 7. 2009 - 13:07)

Eriko, proč se nenadlábnout a nedopřát si? - protože se to začne dřív nebo později negativně projevovat na zdraví.Kdybys začala se sebou něco dělat, tak by si všechny MISS UNIVERSE mohly gratulovat, kdyby ti směly čistit boty!

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 12:07)

Miss - je to ten film. Hledala jsem na internetu a ve slovenštině se to tak jmenuje. Já mám závislost "jen" na nakupování přes internet. Nesnáším totiž obchody, kde jsou protivné prodavačky a mám pocit, že se na mě všichni dívají a nemám na to klid.Na internetu si najedu na nějaký obchod a můžu vybírat třeba několik hodin a říkat si, k čemu by se mi to hodilo nebo něco takového ještě nemám, to musím mít, a není to ani tak moc drahé...:-)

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 11:07)

Ještě dodatek pro Lazara - po dortech ani ne. Spíš po čokoládě a nejlépe po nugátové:-)

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 11:07)

Ahoj.Koukám, že nemám nakupovací mánii sama. Můj nejoblíbenější film posledních 14 dnů je BÁJEČNÝ SVĚT SHOPAHOLIKŮ. Když se na něj dívám, tak mám ještě větší chuť si koupit něco pěkného na sebe:-)http://www.fdb.cz/filmy/48488-bajecny-svet-shopaholiku-confessions-of-a-shopaholic.html

Miss (So, 18. 7. 2009 - 11:07)

Bré ráno, alebo uz den, dnu neskutocna horucava podarilo s ami zaspat niekedy po 3tej rano, dnes som rozbita na male kusky :(Ales - ani pit s anemsie v MHD? a ked su taketo horucavy? ja stale pijem v MHD, lebo inak smojou panikou by som cestu nezvladla, potim sa, je mi zle, citim sa strasne, aspon ta voda to tak trosku vzdy ukolise, minule som nic nejedla od rana a bola som hrozne hladna tak som si dala v autobuse pagac, ale citila som sa divne, ze tam jem to je pravda, ale tak kedy sa ma clovek najest ked som potom zase niekde utekala, vsak urcite si im tam bordel neurobil z jedneho veternika, ked si predstavim kolko opilcov sa v MHD aj vyzvracia, ci poserie, pluje, vsade zuvacky...tak jedenie veternika drbat je uplna hovadina :)Silva - presne, ked sa najem tlak, hned myslim na nador, ci zvacsene srdce, ci velky vred? no nieco strasne, ked som dostala pp som velmi schudla nemohla som prijimat ziadnu potravu, len co som dala do ust jedlo prvu lyzicu blok, neslo dalej, akokeby uz nieco v zaludku bolo :(Erika - no moznoze nie je az take zle, ze si sa sem "stratila" dufam, ze si si vsimla co som Ti napisala na tu webovu stranku urcite zajdi, je tam vela ludi s Tvojimi problemami z ktorých su dnes spokojne a krasne zeny z velkosti 48 na 36 tam najdes na kazdom rohu nejaku babu, horsie je to, ze sa citis aj so 120 kilami sexi, co mne pripadá neuveritelne, ale tak asi mas vysoke sebavedomie co cumim, ked si predstavim, ze ako som na seba prisna ja, takpo Tvojom príspevku sa asi zo mna stane flegmatik :)))))))a priatela mas? co on na to, ze si tak pribrala? Ono to pojde dole, len musis najst pricinu preco si zavisla na jedle, mas roztiahnuty zaludok, treba znizit jedniznacne prijem KJ a prinajhorsom, existuje aj balonik co sa da do zaludka a potom sa nenapchas, lebo to jednoducho nepojde, lebo v zaludku uz bude ten balonik, pri tazkých obezitach to lekari aplikuju po dohode s pacientom.Jitka, Lazar, Ales - pridavam sa do trafenej maniackej skupiny nakupovacov, ja som taka ista, cely den mi je vacsinou zle a az nakupy ma vytrhavaju z toho kolobehu motakov, nevolnosti, hypochondrickych myslienok atd..atd..ked nakupujem citim sa uzasne horsie je, ze ten prijemny adrenalin a vytvoreny serotonin po nakupeni a prezreni veci doma prudko klesa a nastava potreba dalsieho dopingu a potom je to uz bludny kolotoc, ked ma clovek peniaze je to ok, ale ked nema je to uz potom pruser :(

Alča (So, 18. 7. 2009 - 10:07)

Lazare tak teď jsem se strašně zasmála až jsem na obrazovku prskla jídlo.Žádnej bourec,ale seš fajn chlap a ještě k tomu vynikající dopisovatel.Ten tlak mě dojal,úplně jsem se z toho rozbrečela smíchy to bylo asi na ARU.Jinak já sice griluju,jezdím autem,ale to je všechno,kdyby mě někdo to auto sebral,tak jsem mrtvej člověk.Dovolená? o té si už můžu nechat jen zdát.Vařím ráda to je fakt,ale rodina to vždycky přijde vysát,tak alespoň něco.Lazare Jitka B.po dortech,ale některé z nás ani po tom dortu.V eforii kupuješ hovadiny?To je úděl agoráků,pepin a depresáků.Já taky občas koupím těžkou kokotinu a potom to schovám,protože můj chlap vždycky říká,cos to zase koupila a já zjistím,že to na nic nepotřebuju.Nejsi sám.Potom jsem nasraná,že jsem se nechala unést a mám zkažený celý den.Naposledy to byly záclony.Koupila jsem je krátké.Není nikdo kdo by tu délku potřeboval a tak jsou uschované,třeba se srazí okna a potom je pověsím.

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 10:07)

Eriko,,,souhlas s tebou,vždyť jsi šikovná buchta a mohla bys na tom vytřískat prachy! Ty co blbly v TV byly zříceniny a jak se vyšvihly ty baby...jdi to toho,,ti fandím! Zdar....PP---POTRAVINAŘSKÉMU PRŮMYSLU! :-)

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 10:07)

Zdarec..,Alčo snad bourec moruš...vždyť jste v poho,jezdíte,paříte,vaříte,grilujete i sebe,jste na dovče u moře i na horách....někdo je tam furt...viz Evakrk,já nic! :-))) Miss má tlak 80/60,to má rozbitý...taky jsem měl,ale tma LEŽMO,s tím se nechodí...Jedině Jituš.B.je na tom špatně...o pozadí nemluvě,ale co má dělat,když org.....má jen po dortech? A navíc má ty samé stavy co jsem i já prožil,,,v euforii jsem koupil,nějakou hovadinu...ráno jsem měl nejen depku,úzkost,ale i zlost,že jsem takový vůl....ale teď mám úlevu,že nejsem cvok sám/Jituš sorry/,ale zvlhlo mi úplně oko....cítím s tebou...:-((((

Reklama

Přidat komentář