Reklama

TCHÝNĚ

Višna (St, 15. 6. 2011 - 09:06)

První pravidlo je, nebydlet pohromadě- to nedělá nikdy dobrotu. Ze začátku je to třeba fajn, snacha si nechá hlídat děcko, nebo se svěřuje, ventiluje problémy, ale po letech jí to začne štvát a tchyně je už stará a ona si hůž zvyká, aby to nebo ono nedělala, když zatím se to líbílo. Víte, děvčata, napřed chcete služby a pak je vám tchyně odporná.

Tchyně (Út, 14. 6. 2011 - 08:06)

Já jsem padesátiletá žena,která sice tchýní ještě není,ale kluk si děvče už přivedl,takže bych jí jako už byla.Žijí spolu už asi tři roky u nás v domě. Já se jim do ničeho nepletu,nezajímá mě co dělají a scházíme se pouze na zahradě,nebo v zimě u nás v bytě. Nechodím jim do bytu,co potřebuji tak zazvoním a řeknu jim to ve dveřích,nebo použiji mobil. Jsem úplně zděšená když tu čtu,jaký pohled máte na nás rodiče. Já své děti mám nesmírně ráda i děvče co si přivedl a je mi na nic,když si pomyslím,že by si oni o mě mysleli to co vy.Vy ale jednou budete ve stejné pozici jako my a jak vy se s tím poperete? Říkáte si,to bych nikdy nedělal.nebo taky bych nevychovával,ale věřte mi,že vy budete úplně stejní jako vaši rodiče.Já si přesně pamatuji,jak jsem odsuzovala za mlada svoje rodiče,že jednali špatně,ale dnes jsem úplně stejná a teprve dnes chápu co tím mysleli.Ono,já zastávám pravidlo,že mladí a staří by měli bydlet od sebe a sami.Přijet jen když se jim chce a zase odjet si do svého.Oni mají svůj život a my taky.Já měla super tchyni a taky mi někdy lezla na nervy. Takže je to oboustrané.

Tchyně 60letá (Po, 13. 6. 2011 - 20:06)

Tchyně není váš životní partnet to si musíte uvědomit vy i ona. Nelezte k ní , nedávejte jí hlídat děcko, ...atd. ,navštěvujte se zdvořile jen příležitostně- narozeniny apod. Pokud je rozumná, je ráda, že syn konečně vypadl z domu a ona si může užívat nový život třeba u moře s milencem...nebo manželem, chápete to? Sami si za to můžete, je to jen a jen vaše chyba.

!!! (Po, 13. 6. 2011 - 14:06)

Opět se jenom potvrzuje, že pivo, tchýně a uzený, nejlepší jsou studený!

Magda (Ne, 12. 6. 2011 - 20:06)

Ach jo. Mé tchýni je 75 a často z ní mám nervy na pochodu, ale není to nic proti její matce ( manželově babičce), která mi ukázala, co je pravý očistec ( dožila se devadesáti). Myslela jsem si naivně, že moje generace, která si s podobnýma babama užila své, bude jiná. No, z toho co píšete, je mi úzko. Jsme stejné mrchy, jako byly ony. Snachu znám 10 let a nikdy jsem jí neřekla křivé slovo, doufám, že nám ten mír vydrží.Budu se snažit.

Lenka (Ne, 12. 6. 2011 - 09:06)

Tak já nemám přímo tchýni, je to matka mého přítele. Je na ní závislý a stále u ní bydlí. Je mu 39 let a spolu jsme 5 let. Z práce nejdřív za ní a pak teprve ke mně. Nejlepší bylo, když jsem pomáhala se sekáním jejich zahrady. Bába přišla, že potřebuje nutné odvézt na houby. Chtěli jsme to nejdřív dodělat. Začala tam vykřikovat, že se dělá jen to, co chceme my (pochopila jsem, že já) a ona sedí celý den doma jako p..a.Co jí bránilo v tom, aby přiložila ruku k dílu a pomohla s její vlastní zahradou? Silně uvažuji o rozchodu, toto se nedá vydržet.

Markéta (Po, 29. 12. 2008 - 17:12)

Aleši jsi ubožak víš to, to nemaš na něco jiné, je vidět že jsi stary mladenec jinak neumíš nic hezkeho napsat bo jsi chýní neměl ja mam60let kamarade jsi uchyl,,,,,,,,

XL (So, 27. 12. 2008 - 18:12)

,,Novčo.Mi předčasně odešla ze světa partnerka a tak hledám protějšek.Jen si ještě ta moje přála at je to neobvyklé a at si hodně užiju.,,Pro ostatní ženy. To co jsem napsal myslím vážně.Můžu dělat tchýním zetáka,můžu dělat tchána snachám.Nebo si tak najít třebas stálou drahou polovičku,které budu věrný,zase hodný, mít ji rád,považovat si toho a hlavně ji milovat...Pište a volejte:737908415 XL LA STYLE

Návštěvník (Pá, 26. 12. 2008 - 13:12)

Když ty jsi tak neodolatelnej,pucinku zajíčku.

Návštěvník (Pá, 26. 12. 2008 - 12:12)

Mohu potvrdit,že to zase není taková vzácnost, taky mě chtěla moje tchýně vojet ale mezi jejima ceckama bych si připadal jak zajíček v brázdě!!

novča pro xl (Pá, 26. 12. 2008 - 11:12)

jsem tu na diskuzi nová a nestačím se divit,co se tu dá taky přečíst,přitom když někdo to téma založil tak to jistě myslel dobře.Ty jseš asi nějaký nějapný úchyl,vid? a možná za to asi ani nemůžeš

Návštěvník (Pá, 26. 12. 2008 - 10:12)

Všichni už nechceme nic jinýho jen tebe XL.

XL (Pá, 26. 12. 2008 - 07:12)

Jsem sám kolem 40 let a jsem tu pro nějakou bezva tchýni,která je stále neukojená a chtěla by mě jako za zetáka a já si oblékal její prádlo a pak jsme do toho bušili jako tajfuni.Ozvěte se má milovaná tchýně,tchýničko a splníme si každé sexi přáníčko.Kontakt:737908415.Na věku a vzhledu nezáleží.Případně mohu dělat i holce,dívce,ženě jejího tchána a budu jí dávat její prádylko plné mé smetánky a pak i jí stříkat do její studánky.Volejte a pište ju?

Aleš (Čt, 25. 12. 2008 - 20:12)

Tchyně je nejlepší pod zetěm s jeho ptákem mezi nohama!!

hana (Čt, 25. 12. 2008 - 18:12)

Se svojí tchýní jsem začala vycházet dokonce velmi dobře po rozvodu,takže ona si vážila toho,že jsme spolu,když už nemusím a tak ona mě nechtěla naštvat,abych opět přišla.

Markéta (Čt, 25. 12. 2008 - 15:12)

Aneto a JItko , vídim a čtu jak vám ubližily matky vášich manželu , co myslíte milujete své manželé? napíšu něco osobě ,,, ja se vdala po druhe vyvdala jsem ceru a syna , připravila na život , synovy jsem nemusela moc pomahat matady své rodiče co ji řídíly a řídi život ja neřídim nikomu řídim auto, no ale jsem pomahala s vychovov vnuku dcery , není moje ale chovalajsem se k jako vlastní mama, jeji matka zemřela 36 letech se upola ,a nechala tu dvě děti ,ja mam vda syny jsou trochu starší ty jsou tet v cizině alety manřelovi jsou tady u nás, no chtěla jsem jenom napsat že jsem ji ty kluky vychovala asi tak že když potřebovali mladí na dovolenu ,byla jsem tu ja, né zetova mama mimochodem bydlí ve stejném baraku , ja byla ta hodna babi , bo jsem kolem nich byla pořad jea dcera 6 nedělí nakan,ostr, hlidala jsem 3 měsic, dítě ,víte kolik mě bylo? 56 let , dneska mam zlou nemoc tak jsem řekal že nebudu a jsem razem špatna paní sveho manžela, mě to nevadí ja ho miluji a proto jsem to dělala, takže damy , co myslíte , byla jsem blba nebo jsem to dělala že miluji svého manžela,,,,, mimocodem mam to asi spočítané ale nedam se té mrše ani za nic chodím na chemo , děvčata přemyšlejte co píšete , jsou to matky vašich polovičkách, at jsou jaké jsou ale jsou ,,,,,, ja měla chtyni prvni co mě nedala ani najíst , a memu manželovi dala jo zapoměla jsem že jsem rozvedena a vzala jsem si vdouce,s2 dětmi, je mi 60 let, mějte se promínte chyby, příjemné vánoce.

jitka (Čt, 25. 12. 2008 - 14:12)

Milá Majko,věřím že všechny tchýně nejsou stejné a to samé platí o snachách,nikdo přece nejsme bez chyby,jsme jenom lidé,ale věřte,nikdy jsem nic špatného za osmnáct let o tchýni neříkala,nepomlouvala,vždycky jsem stála při ní,pomáhali jsme jí s manželem jen jak to šlo ale bohužel vděku jsme se nedočkali,už jsem se smířila s tím že mě všude pomlouvá ale co mě bolí že naši dceru neměla nikdy ráda,na podzim měla dcera deset let a ani blbou smsku jí neposlala,a k svátku opět nic a že byl Mikuláš a Vánoce to ani asi neví,bylo jí to moc líto a ptá se nás pořád co jí jenom udělala že jí nemá ráda.Tak jsme jí prostě museli říct že má už jenom jednu babičku.Co bych za to dala kdybych měla hodnou tchýni a hlavně spravedlivou,aby milovala naši dceru,když vidím kolem sebe nějaké kamarádky jakou mají zlatou tchýni,která vezme třeba vnoučata do cukrárny a nebo jen tak na vycházku tak jim závidím a chce se mi brečet.Kdyby tady bydleli naši tak vím že pro dceru udělají první poslední,stačí když tam přijedeme,moc se ji věnují.Majko,věřím že vy jste určitě dobrá tchýně ale zase máte špatnou snachu,život je už prostě takovej asi nemůžeme mít všechno ale přeji vám spoustu sil aby jste to překonala a snad bude jednou líp.Mějte se moc krásně a díky za Váš příběh,alspoň člověk vidí že všechny tchýně nejsou špatné.

majka (Čt, 25. 12. 2008 - 01:12)

Aneto a Jitko, jsme tchyně, mám ale potrefenou snachu. A jak je mi to líto, že není normální fajn holka, to ani nejde říct. Chtěla mi rozkazovat a učit mě, co jak bylo u nich, např. mě zpovídala, co jsem dala do jídla atd. rýpala do mě, místo aby byla ráda, že má tchyni, která jí nechá dýchat a neplete se do nich jako do rodiny. Děti jsem hlídala, když to bylo potřeba.

jitka (St, 24. 12. 2008 - 11:12)

Milá Aneto,když jsem si přečetla tvůj příběh,tak je mi z toho smutno,moc dobře vím jaké to je,mám to samé,tchýně nikdy nuznávala naši dcerku a jak píšeš ty,spíš jí zajímají jiní ví kde kdo má narozeniny svátky po celé dědině ale že má její vnučka tak na tu jaksi zapomíná,jenom má vnoučata od dcery a také všude vykládá že má dvě vnoučata a mě všude pomlouvá,když tam v létě manžel na ni jel a nadal jí tak ho vyhodila i s tou její povedenou dcerou,od té doby tam nejezdíme,už nemám tchýni,manžel matku a dcerka babičku,a jsem ráda,radši bych měla cizí babičku než vlastní tchýni,je fakt zlá a lakomá,ještě že má dcera babičku a dědu,naši jsou hodní a nikdy nedělali rozdíl ve vnoučatech.V životě ji už nechci vidět!!!Milá Aneto přeji ti i Tvé rodině krásné prožití Vánoc i svátků a věř i bez tchýně se dá krásně žít.

Návštěvník (St, 24. 12. 2008 - 10:12)

A já zase tvrdím, že pivo tchýně a uzený, nejlepší jsou studený!!!!

Reklama

Přidat komentář