Reklama

Liposukce V.

Mirka (Út, 26. 7. 2005 - 06:07)

Slim, já jsem taky pro jít cvičit co nejdřív, po stehnech jsem byla za dva týdny. Ale to břicho jsem nechala v klidu tři týdny, pak jsem šla na aerobik poprvé. Přece jenom jsem se bála, aby se nějak nenarušil ten proces hojení - ono břicho je takové háklivější. A samořejmě jsem taky cvičila v kompresu. Já bych asi na tvým místě ještě chvilku počkala, ale možná ti někdo poradí něco jinýho.Ahojky.

Slim (Po, 25. 7. 2005 - 21:07)

Diky holky za podporu,jeste jsem se chtela zeptat, jak je to s tim cvicenim? Muzu to nejak ohrozit, kdyz pujdu cvicit zhruba 9 den po lipce? Samozrejme v kompresu?Slim

PEŤA (Po, 25. 7. 2005 - 19:07)

Kamčo k proměně na labuť bych se musela přihlásit do té americké soutěže kde by mě za šílený prachy pomocí plastik proměnily z příšerky na krásnou labuť.Ale né, tak hrozný to se mnou zase není. Ale chtělo by to tak na 2-3 místech ten tuček ještě odsát.S bříškem jsem samozřejmě max.spokojená. Jen ho musím ještě trošku víc opálit, opálené bude vypadat ještě líp.Danuš jsi móóó? odvážná. Moc ti přeju ať se konečně dočkáš svého vysněného krásného bříška. Zasloužíš si to po tom co sis prožila s lipkou v CA.

Cathy (Po, 25. 7. 2005 - 17:07)

Ahojte holky, neslyšely jste některá o nové metodě, jmenuje se injekční lipolýza a dělá se na klinice Riva v Brně.Prý jsou stejné výsledky jako u liposukce, ale tuk se neodsává mechanicky. Víte o tom některá něco víc nebo nebyla dokonce už některá? Moc by mě zajímaly nějaké podrobnosti a taky ceny atd.K

Dana (Po, 25. 7. 2005 - 15:07)

tak, a jsem tam, kde jsem byla.Číhám na informace, hltám, a těším se a bojím!Jelikož a protože - sice jsem podstoupila lipku spodního břicha, ale v CA.Teď mně odepsal Dr. Foldyna - kterému jsem vypověděla svůj strastiplný počátek cesty "Za tělo krásnější".Napsal, že Lucák dělá hlavně prsa, a on se specializuje výhradně na liposukce, a mám se přijít domluvit. Tak do toho zase jdu - ale tentokrát asi na splátky - jsa ženská nemajetná.

Mirka (Po, 25. 7. 2005 - 14:07)

A abych nezapomněla,když budeš dýl sedět,tak ti ty jelita (psala jsem o nich na předešlé straně) zatuhnou a budou při stání jakoby táhnout. Normálka je rukou vždycky rozmasíruj - ale to tě čeká až tak za týden až dva.Kamčo, Peťko! Raďte, ať to nevypadá, že si chcu hrát na chytrou !!!!!!

Mirka (Po, 25. 7. 2005 - 14:07)

Jo a k té dietě. Moje celoživotní dieta je nežrat a cvičit. Fakt tloustnu aji z vody a celý život se musím hlídat.

Mirka (Po, 25. 7. 2005 - 14:07)

Čauky Slim, po týdnu jsem stoprocentně měla v pase víc než před lipkou. Vzpomínám, jak jsme se s Kamčou po nějakým týdnu radovaly, že už jsme do kalhot vzadu daly jednu ruku, pak dvě. To bylo radostí. Jestli sedíš hodně hodin v práci - a to je i můj problém - nauč se sedět úplně rovně jak podle pravítka, aby břicho nebylo pomačkané a urovnej si vždycky kompres, abys na něm při sedění neměla fald. Když budeš shrbená a budeš hodně dlouho sedět s krabatým břichem, tak prý ho můžeš pokazit (to mi říkal i doktor). Máš stejně roků jako Peťa, ta má myslím dvacetčtyři a do čtyř týdnů po měla bříško jako nové. A po tom opálení na Krétě uvidíš, jaká tam budeš kočka. A na ženichy se vykašli, za prvé máš spoustu času, a za druhé - s tím novým bříškem budeš odhánět zástupy potenciálních ženichů.Teď ještě vydrž dva týdny, to ti zmiznou otoky (dobrý mazat Liotonem, potom měsíčkovým nebo rakytníkovým olejogelem), no a ten čtvrtý týden už bude plocháč, jen malinko nerovný. A po měsíci bude jak od modelky....

Slim (Po, 25. 7. 2005 - 11:07)

A jeste jedna vec...OMLOUVAM SE ZA TY PREKLEPY, je tu praci uplne jian klavesnice nez doma, a ja to pisu rychle.....Neznate nejakou nekrutou tydenni dietu, myslim ze tu hladovku nevydrzim.Slim

Slim (Po, 25. 7. 2005 - 11:07)

Ahojky holky,takze abzch se predstavila, jmenuji se Sabina a je mi 24. Presne pred rokem a pul jsem y psychickzch problemu pribrala 15 kg a stale mam ted stale 10 kg nahoru, coy je nekde kolem 60-62 kg. Jsem typ jabko, ale s puvodne chlapeckou postavou zvanou tycka, cili zadna prsa ,ani pas. Jelikoz mi vsechno zacalo jit do bricha a nohou a vsude, stal se ze me kolos...Stale se s tim neumim vyrovnat a proto ty vsechny zakroky. Poprve jsem sla do LAUREA na boky, ktere mi po 40 minutove operaci nebyly absolutne odsaty a vzniklo mi takovy pasovy predel ( v miste kde doktor kanylou ani nezavadil). Dohodla jsem se tedy s nejmenovanym doktorem v Praze na opravu po tech 5 mesicich, a jelikoz se mi i bricho zvetsilo, tak jsme to spojili. Ja myslim ze celkove toho bylo 800 ml, kdyz odpoctu takove ty jine exkrementy. Problem na stal v tom, ye chodim do sedave prace a jezdim autem, navic jsem zvykla denne kickboxovat ... coz se negativne projevuje na mem tele, zvetsil se mi u z u zadek a stehna a to bricho je tehotne aj a jsem nestastna. Diky za ukldneni, pripadam si jako traged...Holky a je mozne ze obvod pasu je jeste vetsi nez predtim...a kdy bude zhruba alespon stejny? Nosim furt ty same saty a volne sukne na gumicky, pac jinak nic nezapnu.A NEHODNLAM SI NA KRETU KUPOVAT NOVOU GARDEROBU.Chtela jsem si najit zenicha a asi to teda nevyjde:)ZASE SMULA.Slim.

Mirka (Po, 25. 7. 2005 - 06:07)

Ahojky Slim, já jsem jela šest týdnů po lipce horního + spodního břicha a pasu na týden intenzivního aerobiku do Chorvatska (ostatně jako každý rok). Jela jsem autobusem hodně hodin, na cestu byl kompres nutný - ale mírně upravený. Břicho jsem měla za těch šest týdnů ploché, ale děsně hrbolaté. Na aerobik a na noc jsem ještě měla kompres, na pláž samozřejmě ne. Nemám plavky v celku, měla jsem dvoudílné, ale naštěstí tam bylo málo lidí. A taky po velkým opálení to vypadalo malilinko líp. Ale celkový dojem v tom Chorvatsku - nic moc. Ale Kamča s Peťkou jsou mlaďošky, ony už neměly hrbolky vidět po čtyřech týdnech.Po tom prvním týdnu to vůbec nejde hodnotit - prostě hrůza, to jsi pamatuju. Potom nastanou takové ty fáze - horizontální jelita. Napřed jedno, potom dvě, tři a ty se spojí v jeden tvrdý obrovský balvan. (na skalku - jak to nazval Kamčin manžel).Takže nešílej - já vím, že to není nic moc, ale je to úplně normální postup hojení. Myslím, jak pojedeš z Kréty domů - opálená, s plochým bříškem - tak už budeš úplně v poho.Zapomněla jsem, kolik máš roků?

Kamča (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

No, já než to naklepu, tak Peťa už má rozuzlení. Ale alespoň vidíš, že nekecáme a že jedna druhou celou dobu bedlivě pozorujeme. Jsme tu taková malá rodina:-))) Peťi, já tě zdravím.

Kamča (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

Čau Peťko, tak říkáš krásné a hlaďoučké? To je dobře. Já ho taky rozmazluji-)) Škoda, že jsi to neměla dohromady i tím pasem, měla bys to už celé za sebou.Slim má dneska jeden týden. Tak nevím, jak ji pomoct a uklidnit. Kdyby to byly už alespoň tři týdny, tak je to lehčí. U tebe taky proběhla proměna na labuť po čtyřech týdnech, že? Jo, jo, krásný pocit, že to nebylo zbytečné.

PEŤA (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

Slim tak jak jsem vyčetla máš týden po - tak to vůbec neplaš, to jseš v normálu.Ale jak píše Kamča asi to bude na plavky v celku. Ale to těhotenský bříško ti do té doby na 100% zmizí.U mě nastal zlom přesně 4 týdny po - sundala jsem kompres, břicho bylo splasklé bez hrbolků, prostě v pohodě. Samozřejmě simulované těhotenství zmizelo mnohem dřív. Třeba budeš mít štěstí a budeš mít bříško v poho už za 3 týdny - moc ti to přeju

PEŤA (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

Slim, kolikátý den jsi po???Já jsem ještě 14 dní po trpěla depkou, protože břicho naprosto vzdálené mým představám.Rifle co mi byly před lipkou velký jsem ztuha dopla až po těch 14 dnech. A vůbec těch prvních 7 dnů to bylo děsný - jak říkáš jak těhotná (kolikátý měsíc nevím ještě jsem těhotná nebyla) Ale sousedi si museli určitě myslet, že těhotná jsem, protože jsem se vždycky valila po zahrádce ve volným oblečení, podepírala si břicho a funěla.Neboj 14 dní je ještě dlouhá doba a za tu dobu se to hodně změní a na dovču v pohodě pojedeš. Jo jo Mirko bříško už mám krásně hladoučké, ale já si ho pořád hýčkám zpevňujícími krémy.

Kamča (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

Čauky holky, děcka jsem nahnala na Policejní akademii, tak mám zase chvíli pauzičku.Kobliznaku(dobrá přezdívka), o Šimkovi tu opravdu málo kdo píše, chce to asi pročíst předchozí liposukce a pokud tam někdo psal pod mailem, tak se ho soukromě zeptat, jak se co povedlo, jak to probíhalo. Sem opravdu nikdo nechodí. Už jsem tu několikrát psala, že jsem u něj byla na konzultaci, ale že mě nepřesvědčil a že jsem se nakonec rozhodla pro jiného lékaře. Takže já o jeho práci vůbec nic nevím, můžu ti ho tak leda popsat.Dejno, kolena se tu sem tam objeví, my si psaly s Věrčou, ta už má kolínka jak srnka, teď míchá maltu a otevírá pivo zedníkům, tak jak bude pauza, snad ti něco napíše. Cena tuším něco kolem 10000,- a v létě je určitě dělají. A rádi. Pozor, jenom dobře vybírej, psalo se, že kolena jsou hodinářská práce.Evi, kde to bude nejlepší, ti asi žádná z nás neřekne. Co příspěvek, to názor. Každá ti můžeme asi jen říct, kde jsme byly a jak jsme spokojeny. Nechápu otázku, jak se dostat na forum V.??Slim, klídek. Týden po se ještě přece nemáš vůbec dívat:-))) Kolik ti toho odsáli? A z kterých partií. Pamatuji si dobře dolní břicho a oprava boků? Nechci tě strašit, ale tu dovolenou za dva týdny vidím na plavky v celku. Ale taky se to může ze dne na den změnit. Zkus věřit. Já po třech týdnech byla stále na mašlu. Moc jsem tě asi nepotěšila.

Slim (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

Mirko a vsichni,je to uplna katastrofa-prirovnavam to tak k 6-8 mesici tehotenstvi, zalezi na denni dobe...Nemam z toho vubec zadnou radost, navic mi to strasne vadi pri jakemkoliv kroku a zda se mi, ze jsem cela 2 x tak vetsi- takovy tank...A jsem z toho dost nestastna. Dokonce jsem se kvuli tomu rozhodla, ze pujdu zitra cvicit...a zacnu drzet asi i HLADOVKU...Mirko jinak mi hrozne pomaha co pises, jsem tyden po presne....Nejhorsi ovsem je ze za 2 tydny jedu na Kretu-predstava byla: krasny stihly clovek...Reality asi ovsem bude jina...S.O.S.

Eva (Ne, 24. 7. 2005 - 20:07)

Ahoj, jsem odhodlaná postoupit liposukci stehen a boků a sháním informace kde je to nejlepší, můžeš se mi ozvat nebo poradit jak se dostanu na fórum Liposukce V. Díky Eva

Mirka (Ne, 24. 7. 2005 - 17:07)

Čauky všem,s doktorem Šimkem zkušenost nemám, jen jsem s ním 2x mluvila telefonicky. Myslím, že z těch co u něj byly, sem žádná nepíše - asi. Slim - kolikátý den po břichu jsi a jak to pokračuje, zatím asi nic moc, co? Ale to je normálka, u nás to bylo taky tak.Peťko, už máš bříško úplně hlaďoučké?Kamčo, už je fofr co? Mělas děti ještě nechat u babičky, ať si jich pořádně užije. Pěkný zbytek víkendu !!!!!!!!!!

kobliznak (So, 23. 7. 2005 - 22:07)

Nemáte někdo zkušenosti s doktorem Šimkem z Olomouce?Dík

Reklama

Přidat komentář