Reklama

Liposukce V.

katka (Pá, 22. 7. 2005 - 09:07)

Lindo, ja jsem to samozrejme nemyslela tak, ze to plati univerzalne pro kazdyho. Kazda mame jiny telo....

Kamča (Pá, 22. 7. 2005 - 09:07)

Čau Slim, o nekoukání jsem ti psala já, to jenom, že se k tomu hlásím. A k tomu sladkému, neznamená to, že jsem se vrátila z lipo a sežrala na posezení dort:-))) Spíš tak po měsíci, mě začala sem tam honit mlsná. Ale je to velmi výjimečně. Jsem spíš řízková:-))

Linda (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Jak to tady čtu, nedá mi to abych nezareagovala. Byla jsem na vnějších stehnech, z každý nohy mi odebrali 800ml, hned jsem viděla rozdíl, ale samozřejmě čim dýl, tím to vypadá líp a rozhodně nemám pocit, že by to vypadalo divně, prostě už nemám svý hnusný rajtky. A kompres jsem nosila asi 17 dní, pak jsem se na to vykašlala, protože mě nebavil. Takže odsáli mi hodně, vypadá to dobře.

Mirka (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Niki, Peťka byla na břichu u paní doktorky Procházkové v Jihlavě. Ta jí doporučila nosit kompres "nejméně" dva týdny. Peťka ho nosila čtyři týdny, protože břicho bylo v pořádku až za čtyři týdny a bez něj se necítila dobře.

katka (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Ja jsem po lipce nemela chut na jidlo vubec a na sladky uz vubec ne. Musela jsemse do jidla nutit (mozna jsem se nejak podvedome bala, abych to nenazrala zpet :-)Jinak nekteri doktori neodsavaji malo ze zasady, ale z duvodu toho, ze telo berou jako celeka treba na me by se taky dalo odsat z vnejsich stehen vic nez 600 ml, ale jak by to pak vypaalo, ze?!A k tomu kompresu - Mirka pise "pry dva tydny", tak ja bych jen dodala, ze jsou to skutene dva tydny (samozrejme ne u vsech, zalezi na veku, pevnosti tela, atd.)Jen nevim, proc tomu nekteri porad odmitaji uverit.

Mirka (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Slim - měla jsem přesně to samý. Po odsátí břicha jsem se nemohla přes zadek vlízt do jeansů a NIKDO MI NEVĚŘIL !!! Všech jsem se ptala, že mám asi oteklé i stehna, ale všichni se divili. Že jsem měla oteklé břicho i to pod ním je prý normální, ale stehna ne. A vidíš. Asi to normální je. Jsem tři měsíce po a kalhoty přes zadek mám stejně jako před lipkou a přes břicho jsou mi velké. Vyčkej. Bude líp.

Mirka (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Ahojky všem,Danuš, ty už máš v těch jménech guláš. Já jsem psala, že jsem šla původně na spodní břuch, ale nechala jsem se ukacat, že mi současně udělal i horní břicho a pas. Takže mi dělal všechno současně. A psala jsem, že jsem udělala dobře, protože jak píšeš, tak měl pravdu, že po odsátí spodního se objeví horní, který předtím nebyl vidět a to stejný s pasem. Niki - problém malého odsátého množství je ten (asi), že někteří doktoři ze zásady osávají jen málo. Výhoda: asi to nezatěžuje organizmus, krátká doba kompresu - prý dva týdny. Nevýhody: jdeš vícekrát, takže celkově dražší a pokaždé nosíš dva týdny kompres, takže ho vlastně nosíš dýl.Doktoři, kteří odsávají víc - výhoda: máš to zaráz, celkově to vyjde o hodně levněji, nevýhody: možná to víc zatěžuje organizmus - nevím, jednorázově nosíš kompres 4 - 6 týdnů.Já teda dávám přednost to sfouknout zaráz - třeba jak jsem měla tři oblasti - kompres 6 týdnů - cena 20 tisíc. U doktora, který odsává málo bych musela třikát, kompres třikát nejméně po dvou týdnech (holky u nich nosí i dýl) a cena tak třikát 15 - 20 tisíc.

Slim (Pá, 22. 7. 2005 - 08:07)

Ahoj holky, to bricho je den ode dne horsi..SOS!!! Taky jer pravda ze se vubec nepohybuji a primo se preziram, zejmena od 17 do 20 hodin, do te doby to vydrzim denne na ovoci....Je to hruza, nevejdu se momentalne do svych dzinu-a to ne bres pas (tam to dopnu), ale pres zadek a stehna, u kterych jse mocekavala, ze kdyz je prestanu zatezovat (jinak denne cvicim kickbox), tak se splaknou-OPAK JE PRAVDOU, ROSTOU a to bhem 5-ti dnu. Stale premejslim, jestli je to brichem, nebo tim hnusnym pocasim, nebo cim to je...Asi je to v me hlave nebo co....JINAK NAPISTE, MELI-LI JSTE NEJAKE PODOBNOSTI...Porad myslim na to co mi rikala Mirka-vyfrz to nedivat se 2 tydny vubec a pak jen jednim okem-.-Stale doufam, ze to tam je a ze zeme behem 2 mesicu bude krasny motyl alespon v oblsti odsate...Hezky den.Slim.

Sára (Čt, 21. 7. 2005 - 21:07)

Ahoj,já jsem taky po lipce(4měsíce) a sladkého bych se užrala,hlavně čokolády. Chromaslim jsem taky zkoušela a žádný účinek to na mě nemělo. Nevím jak se zbavit tech chutí.

lenka (Čt, 21. 7. 2005 - 20:07)

Jé tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama.Já jsem vždycky byla na sladké,ale teď bych to mohla jíst pořád.jsem z toho nešťastná,protože se vyžeru a potom můžu jít zase.Není neco abych se toho zbavila?Už jsem zkoušela ten chroma-slim a je úplně nanic.Teda aspoň pro mě.Dík

Kamča (Čt, 21. 7. 2005 - 20:07)

Čau Leni, já třeba sladké vůbec nejím, ani buchty. Ne, že by jsem chtěla být štíhlounká, ale protože mi to nechutná. Ale poslední dobou pořád brousím v cukrárně kolem Indiánů. A nebo si koupím banány a poliju si je čokoládou. Mňam. Nikdy jsem to nedělala:-))) Uvědomila jsem si to, až když ses zeptala. Čauky.

lenka (Čt, 21. 7. 2005 - 19:07)

Ahoj holky, jsem po lipošce a mám najednou stršnou chuť na sladké.Má někdo ten samej problém? Děkuju za jakoukoliv odpověd.Hezký večer.

lenka (Čt, 21. 7. 2005 - 19:07)

Ahoj holky, jsem po lipošce a mám najednou stršnou chuť na sladké.Má někdo ten samej problém? Děkuju za jakoukoliv odpověd.Hezký večer.

Sonia (Čt, 21. 7. 2005 - 17:07)

Úplněk? To zase neusnu...

Kamča (Čt, 21. 7. 2005 - 17:07)

Dík, to je hrůza, já doma nemám kalendář a do diáře to nepíšou. Ona je to sice jen spekulace, ale když je člověk nešťastný, tak ho možná povzbudí, že zítra ráno to bude lepší. A pak už to bude jen couvat a couvat.

katka (Čt, 21. 7. 2005 - 17:07)

Kamco, je uplnek.

Kamča (Čt, 21. 7. 2005 - 17:07)

Není dneska úplněk? Já si pamatuji, že naposledy nafouklé jsem ho měla při úplňku. Musím se schválně mrknout.Já ti moc s cvičením neřeknu, protože já mám raději to ležení. Představa hromadného cvičení s 10 ženskýmy mě přímo nahání husí kůži. A posilovna, kde hekají chlapi u činek, jak by smet. Ještě tak šachy, ty mám ráda:-)))A koupili jsme si šipky, taky dobrý:-))

Slim (Čt, 21. 7. 2005 - 16:07)

Kamčo ,dnes mám snad nejhorší den na světě..........TO BŘICHO BOLÍ JAK HROM.A JE NAFOUKLé A VELKé. A NAVíC MAM JESTE STRAšNEJ HLAD A CHUTě...CHTěLA JSEM SE zEPTAT, KDY JSTE ZAčALI CVIčIT S TíM POOPEROVANýM BřICHEM? sLIM

Kamča (Čt, 21. 7. 2005 - 14:07)

Ahoj Slim, já bych radila, 14 dní se vůbec nedívat, jen se zavřenýma očima mazat. Dalších 14 dní bych se dívala jedním okem, nejlépe po ránu, večer ani za nic. A po 4 týdnech tě čeká krásná odměna za trpělivost. Bude tam nachystané to krásné bříško:-)) Alespoň ti to přeji.

niki (Čt, 21. 7. 2005 - 13:07)

joo, po nemas.....to jsem precetla az ted. tak nic:-))

Reklama

Přidat komentář