Reklama

Liposukce V.

Kamča (Út, 12. 7. 2005 - 18:07)

Evčo, to s Vrbickým mi připomělo Šimka, ten mě řekl, ať cvičím. Já málem omdlela. Pneu jak z traktoru, kecám, z motorky a on, ať cvičím! Myslím, že to spodní břicho bude brnkačka. To my, co nám vezmou 2l sádla si to vychutnáváme:-)))

Evča (Út, 12. 7. 2005 - 17:07)

Péťo já doufám, že bude stačit jen to spodní břicho, prostě pod pupíkem jsem jakoby nafouklá. Jinak jsem hubená, v dětství jsem byla hrozná hubeňourka až první těhotenství mi pomohlo přibrat. Jenže v tom bříšku až moc:) Když jsem byla na konzultaci u dr. Vrbického, tak se mi nejdřív smál (to člověka opravdu potěší) jakože že toho mám málo ale já když si sednu, tak tam mám vyloženě pneumatiku. Pak si šáhl a řekl, že trochu tuku tam je ale že mi tam lavor neudělá. Ten já ani nechci, já chci prostě aspoň trochu ploché břicho abych ho furt nemusela zatahovat a měla konečně klid. Pak mi řekl, že když teda chci, tak že mi tu lipošku udělá. To byla celá konzultace:(A abych se přiznala, tak si myslím, že by se mi hodila i vnitřní stehna, páč tam jsem taky přibrala a je to znát. Cvičila jsem rok aerobik a nic to se mnou neudělalo. Ale hlavně chci to bříško, protože to je prostě nejvíc vidět. Jéžiš, já bych tak chtěla už mít po a mít nějaký výsledek. Ale radši se nebudu moc těšit abych pak nebyla zklamaná, že to ani není znát. Děti mám dvě (6 let a 2,5 roku) a nějak to s nimi zvládnu. Už zvládnou plno věcí sami, takže já bych měla ten první den docela klid.Zkusím si k doktůrkům zavolat a zjistit jaké mají objednávací lhůty na konzultace a podle toho budu vymýšlet jak to udělám s hlídáním. Bohužel tady v Praze nikoho neznám a všechny příbuzné a známé mám daleko.Jsem ráda, že tady tato diskuze je, páč jste mi holky dodaly odvahu a připravily na to co mě čeká. Tak už mě snad nic nezaskočí a aspoň vím, že výsledek není hned ale až po pár měsících. Já bych určitě po pár dnech plašila, že to nevyšlo apod. A slyším i manželovo slova: vidíš, já jsem ti to říkal:)) Jako, že to nevyšlo:))Tlustější snad už nebudu:)Liposukcím zdar!!!:)))

Kamča (Út, 12. 7. 2005 - 17:07)

Evčo, myslím, že jsi vybrala dobře, dej pak vědět jak jsi dopadla. Když neseženeš hlídání, tak ti děti alespoň pomůžou nosit a zvedat různé předměty. Já se první 2 dny nemohla ohnout v pase. Nebo spíš mohla, ale nepřemáhala jsem se. Vždycky jsem si musela kleknout, nebo přiskočilo k nebohé matce některá z dětí.Šarara já jsem za posledních 14 dní trochu ztratila nit, taky nevím kdy a kde jsi byla. Napovíš?Pepčo, na co jdeš? Opět mi chybí nitka:-)))

PEŤA (Út, 12. 7. 2005 - 16:07)

Evčo mě dělala spodní i horní břicho za 15000.- (řekla bych tak za 8-10tis.) Ale ona ti sama řekne po prohlídce.Ty máš horní břicho v pohodě??? Protože já jsem chtěla odsát i pas, ale doktorka už mě odsát pas něchtěla, že by to už bylo hodně. Tak jsem si říkala, že to není tak hrozný. Ale teď když mám bříško perfektní tak mi ten pas připadá příšernej (taky na něj dojde)

Petra M. (Út, 12. 7. 2005 - 15:07)

Pepčo, gratuluji k rozhodnutí. Budeš spokojená uvidíš. Dej pak určitě vědět podrobnosti.

Pepča (Út, 12. 7. 2005 - 15:07)

Konečně rozhodnuto, jsem objednaná na konzultaci do Laser Esthetic na Praze 1. Odsátí chcu domluvit na 1. polovinu září. Ten první krok - to hrozný rozhodování je za mnou, po konzultaci dám vědět.

cica (Út, 12. 7. 2005 - 14:07)

ahoj sararo, a kdy ti ty vnejsky delali ??

Šarara (Út, 12. 7. 2005 - 14:07)

Ahoj holky, hlásím, že jsem se svým kompresem z dovolené. Vnější stehna zatím nesplaskla (občas cítím mírnou bolest, ale je to jako namožení), ale chvílema vidím výsledky - a také se mi zdá, že mám každou nožku jinak vysátou - tu pravou, tu levou.

Evča (Út, 12. 7. 2005 - 14:07)

Kamčo překvapivě se mi na mail nikdo neozval:))Já byla loni na konzultaci u dr. Vrbického a to byla hrůza. Tam to jede jako maso na porážce a ani vám ten doktor skoro nic neřekne. Bohužel jsme pak měli v rodině jednu náhlou špatnou příhodu a tak jsem vše odložila. Letos už bych fakt chtěla jít. A VY JSTE MÉ TU TAK KRÁSNĚ NALADILY!!! DÍÍÍKY!!! Snad budu mít taky trochu štěstíčka a podaří se mi to. Ráda bych šla na podzim, protože teď nás bude čekat dovolená. I když nejradši bych šla teda hned zítra:))Mrkla jsem na web dr. Procházkové a mám už celkem rozhodnuto. Půjdu nejdříve na konzultaci k dr. Linzerovi (přece jenom to mám blízko) a uvidím podle toho jaký na mě udělá dojem a taky podle toho kolik to bude stát. Když bych nebyla tak spokojená, tak zajedu asi na konzultaci i k paní doktorce. Jenom ještě nevím jak to vyřeším s hlídáním. Mám dvě malé děti a žádné hlídací babičky, ty jsou až moc daleko. A ještě to budu muset nějak dořešit s manželem, nějak ho přemluvit, protože on s tím nesouhlasí (má rád jen to co je podle přírody). Holky nevíte kolik by stálo to spodní břicho u dr. Procházkové, aspoň orientačně. Díky.

Petra M. (Út, 12. 7. 2005 - 13:07)

Tak ten důlek pod pupkem jsem měla taky, večer tam ještě bývá. Vůbec to břicho bylo nepravidelné, hrbolaté, minulý týden vypadalo dost hrozivě, naštěstí jsem od vás všech věděla, že to zmizí. V neděli budu měsíc po ale do plavek bych zatím nešla. Ještě mám vidět ty vpichy (nejen ty čtyři, ale i ty po napouštění).

katka (Út, 12. 7. 2005 - 13:07)

jeste jsem to nedopsala odsali mi z mozku 600 ml a je to doopravdy hodne poznat vsichni to poznali

Kamča (Út, 12. 7. 2005 - 12:07)

To jsem zvědavá, kolik toho na podzim vycucne mě. Jestli tam nechám jen 2dc, tak mě klepne.

katka (Út, 12. 7. 2005 - 12:07)

cico, bude to videt! Mne odsala 600 ml a videt to je!

cica (Út, 12. 7. 2005 - 12:07)

no, vim ze bricho se hoji o moc dele...jenze ja mam ty vnejsi stehna, tak doufam, ze jsem porad ve faze hojeni...a ze neni konecna...no ale porad verim...celkem se mne odeslo asi 1,1-1,2 l. no a tuku asi 7-8dcl., tak to prece musi být videt...

PEŤA (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

Cico jseš odvážná jít na další lipku tak brzo po první a ještě v létě je fakt odvaz.Já chci jít taky ještě na vnější stehna, ale až na podzim, protože bych v tom kompresu asi zdechla.

PEŤA (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

Cico já jsem 13 dní po lipce neviděla výsledky vůbec žádný, ba naopak jsem nemohla dopnout kalhoty co mi byly před lipkou volný. Takže jsem byla na prášky. Jak už tady někdo psal chtěla jsem si koupit lopatu a samoručně se zakopat. Ale po 4 týdnech úplný zázrak. Já jsem do plavek vlezla po 6 týdnech. Břicho už bylo hezký, horní dírky nebyly vidět. U mě je pořád vidět jen ta jedna spodní mrcha dírka, ale ta se schová do plavek, tak dobrý. A ještě když jsem si tu sejratou kůži opálila tak už to nemělo žádnou chybu.

Kamča (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

Já jsem slušně včera prosila, aby jsme zakopali válečnou sekeru. Opravdu to nejde? Holky!

katka (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

zuzanka je ta cinana holcicka tady v pravo na reklame je to nejkrasnejsi milacek vubec nevypada ze bude mit brzo padesat

Kamča (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

Chtěla jsem říct, že tam ten pravý hadřík možná nebyl. Kdysi jsem prolezla skoro celou Vaňkovku a nešťastná odešla skoro s prázdnou. Za týden jsem se prošla po městě a manžel skoro "krvácel":-)) Tada jeho peněženka.Já jsem teď k sobě taky více kritická. Na nohách jsem nikdy nic špatného neviděla a teď mi je snad někdo přifoukal pumpičkou:-))

katka (Út, 12. 7. 2005 - 11:07)

a jeste zalezi na tom jestli me pusti na vychazku z blazince kde jsme se Zuzankou zavreny Zuzanka je milacek a ja su taky milacek

Reklama

Přidat komentář