Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

Lenka (St, 7. 1. 2009 - 13:01)

Dík Verčo za příspěvek a pak dej vědět jestli to pomáhá . :-)

Verča (St, 7. 1. 2009 - 10:01)

Ahoj,po přečtení diskusí jsem si koupila krém Excipial deoforte,protože o Dricloru jsou tady i příspěvky, že to někomu spálilo kůži a tak,tak jsem si řekla,že nejdřív zkusím tohle.Stál 160 kč a zatím ho používám jen dva dny,ale myslím,že se to zlepšuje:-)Tak až absolvuju 7-mi denní kůru tak sem napíšu:-)Jinak krém se nanáší nejlépe na noc,od holení musí uběhnout aspoň 12 hod,krém se vstřebá a je to:-)Nic nepálí ani nesvědí:-)

Lenka (Út, 6. 1. 2009 - 14:01)

Ahoj všichni už ani nevím kolikátý tu mám příspěvek , ale chci jen pro začátečníky , já používám Driclor od října a řikám si proč už jsem ho nenašla dávno . Pomáhá mi ano občas to štipe , nebo svědí , ale jen to namazání a druhý den chvíli . Dá se to vydržet nebo spíš musí , pro ten klid a pro suchý pocit to je úžasná záležitost . Již jednou jsem tu napsala , že tomu kdo to vynalezl bych dala Nobelovu cenu .Díky tomuto přípravku se srovná i psichyka , nemusím se kontrolovat jestli náhodou nebudu celý den s křídlama u těla. Jděte do toho a když budete přesně postupovat dle návodu tak já už dnes použiju jednou za týden i za čtrnáct dní a jde to . A taky jsem si myslela , že jsem beznadějný případ a jediná na světě . Je nás hodně co máme tento problém . Tak Vám držím palce a trochu toho štípání nebo svědění pro týden sucha či dýl stojí za to vydržet a zase záleží na každém z nás , kdo trpí na exemy tak nedoporučuji . Asi tu kůru VICHY pro citlivou pokožku . Tak čau a piště

LUCIE (Pá, 2. 1. 2009 - 16:01)

Už se těším až dricolor vyzkouším

Cata (Po, 22. 6. 2009 - 11:06)

Ahojky, už týden používám DRICLOR a naprosto v suchu!!! S pocením v podpaží jsem měla dlouho problém a až ted' jsem našla něco co opravdu pomáhá!!! Moc díky!!!

vendyys (Čt, 12. 7. 2012 - 10:07)

Můžu doporučit Anhydrol forte.Jedná se o obdobu dricloru. U nás v ČR je dostupný pouze Driclor jako 20ml balení za cca 200 Kč. Tady máte mnohem víc a za lepší cenu a 100% účinek !!! V ČR není tento antiperspirant k dostání, nicméně v zahraničí je běžně používaným prostředkem ! A má velmi pozitivní ohlasy.

Já si je objednávám v zahraničí 60ml balení,tak jich pár doma mám.Pokud by měl někdo zájem,tak ho prodám za 310vč. pošty:-)

Nakupnipohoda (Út, 19. 6. 2012 - 15:06)

Ahojky. Driclor si koupim,...Zkuste vyzkoušet antiperspirant Perspi-Guard, není tak agresivní jak Driclor. Koupíte např. na nakupnipohoda.cz

Bara (Út, 22. 5. 2012 - 21:05)

Hodně se potím a chtěla...používala jsem Driklor ale po dvou týdnech neustálého svěděnív podpáždí (nebylo to nějak hrozné ale dost nepříjemné a ve společnosti jsem se nemohla poškrábat) jsem to vzdala, stejně jsem se koncem druhého týdne zas začala potit
PS: nechtěně mi do víčka Drikloru spadnul drát a ve zbytku toho drikloru se téměř rozložil...

n (St, 16. 5. 2012 - 16:05)

Hliník kupodivu nemusí vadit tolik jako oxid zinečnatý, který je obsažen v deodorantech jisté kosmetické značky, na které jsem narazila. Oxid zinečnatý rád ucpává podpažní žlázky a způsobuje tak tvoření bolestivých a různě velkých bulek, které se hojí i dva týdny. Než jsem právě tohle vystopovala, stalo se mi to několikrát. Do podpaží neaplikovat ani zinkovou mast (třeba pro nějaké podráždění nebo ekzém), která je na oxidu zinečnatém doslova založena. Sledujte tedy pečlivě složení výrobků a neváhejte se za tím účelem i trochu poučit.

Verča (St, 16. 5. 2012 - 14:05)

Ahoj, tak mi asi před...Mám to úplné stejné.. Taky mám 53 kg a hrozně jsem se potila a hmotností to nebylo, ve spěchu, ve stresu, v práci.... Nemohla jsem nosit spoustu triček. A po pár dnech úžasný, jak to zabralo!

Verča (St, 16. 5. 2012 - 13:05)

já jsem byla úplně zoufalá z toho jak jsem se potila v podpaží, ale Driclor mi už po pár dnech zabral, tak jsem nadšená.... Ani žádné svědění, pálení, snáším ho dobře. Ne že bych se nepotila vůbec, ale max. nějaká ta skvrnka, ale ne ty "koláče", konečně snad budu moct začít nosit spoustu světlých triček co mi leží doma a budu se cítit sebevědoměji mezi lidmi...! Doufám že to vydrží. Jediné co mě znepokojuje, že to asi bude "pěkný svinstvo" a škodliviny do těla, zajímalo by mě co na to doktoři...

Markéta (Ne, 13. 5. 2012 - 18:05)

Bohužel mě nepomohl ani ten Driclor a že jsem si vytrpěla. Svědění, pálení a výsledek nulový :(

Jana (So, 28. 4. 2012 - 21:04)

Ahoj Julieto,
Z...Vřele ti doporučuji DRiclor používám ho již třeti rok a sem náramně spokojená.Můžu se na něj 100% spolehnout.Přes den používám obyčejný antiperspirant a vůbec se nepotim už žádný kruhy na tričku.Jen se opravdu musí dodržet návod na používání.Pokud se to nedodrží tak vás to bude pálit a budete neštastní.Hlavně ne po oholení podpaží nebo cokoliv jiného.Může se používat až po 24 hodinách.Budete opravdu spokojeni.Na mě to půsoí opravdu skvěle.Jsem konečně sebevědomá žena.

Slečna XYZ , SM (Pá, 25. 11. 2011 - 18:11)

je pravda že po drikloru...Lenko je to částečně pravda, může být i nemusí. V Dricloru je hliník a ten není dvakrát dobrý.
Spíš to beru tak, že Driclor nějakou dobu dočasně častěji používat, ale ne určitě celý život to bych neriskovala.

Lenka (Pá, 25. 11. 2011 - 17:11)

je pravda že po drikloru může být rakovina ?

ivča (So, 5. 11. 2011 - 22:11)

Driclor mi taky pomohl od nadměrného pocení. Doporučuji!:)

Antulka (So, 29. 10. 2011 - 20:10)

Ahoj, driclor používám 2 dny a už se vůůbec nepotím! Je to zázrak a i když jsem se holila tak jsem zarudlé podpaží neměla! Akarát po aplikaci to tak půl hoďky trošku svědí. Ale výsledek? Úžasný!!

slečna Marplová (Pá, 28. 10. 2011 - 15:10)

To je divny, hned po první...A jak často Driclor používáš?Já ho používám 3 měsíce a musím ho aplikovat 2 krát týdně,jinak bych měla taky propocený fleky,ale jak po použiju 2 krát týdně tak je to úplně v pohodě,ani kapka potu.

Slečna XYZ , SM (Út, 25. 10. 2011 - 22:10)

Driclor - to je prostě zázrak, díky němu jsme se během těch 7 - 10 dnů skoro vůbec nepotila a teď to už jsou nějaké ty dva tři měsíce se potím už normálně už ne prostě nadměrně jako tomu bývávalo.

Lucia (Út, 18. 10. 2011 - 19:10)

To je divny, hned po první aplikaci mi driclor hrozne pomohl, ale tejden po používání se zase potím, ne tak moc jako predtim, ale mam kola v padpaždí.. nechápu to..byla jsem z toho asi az moc nadsena :(

Reklama

Přidat komentář