Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

Jana (St, 18. 3. 2009 - 16:03)

Ahoj všem, jsem na tom stejně jako ostatní a trpím nadměrným pocením.Akorát že to moje pocení je způsobeno hyperfunkcí štítné žlázy. Prosím, zda by se tu nenašel někdo, kdo trpí stejnou poruchou štítné žlázy a zda neví, jestli i přesto je Driclor učinný. Děkuji za odpověď

Marie (St, 18. 3. 2009 - 10:03)

Ahoj,na zadne takovehle reci na internetu neverim,ale oje poceni bylo fakt strasne a sla jsem hendka do lekarny si koupit Driclor,ma se brat asi tyden,ale ja uz po dvou dnech videla rozdil,najednou suche podpazdi,je to uzasny pocit a za tu cenu to kazdemu doporucuji!!

Lucka (Čt, 12. 3. 2009 - 10:03)

Můj brácha je chemik a občas se diví, že i na netu odpovídají odborníci úplné nesmysly.Intoxikace hliníkem se neprojevuje hned. Je to dlouhodobá záležitost. Nejhorší je používat antipersp. přímo na kůži po holení. Holením so totiž odstraní vrchní vrstvy staré pokožky , naruší se povrch a tím pak do těla pronikají chemikálie. Hliník nezpůsobuje jen rakovinu, ale spoustu dalších onemocnění. Stačí, když ho do sebe přijímáme i jiným způsobem, proč to ještě podporovat antiprspirantem. Ale je to každého věc. A námitka, že se potím jinde na tělě, mi přijde dost směšná. To o tom těle vážený anonyme asi moc nevíš. Proč asi v tom podpaží ty potní žlázy jsou?

Návštěvník (Čt, 12. 3. 2009 - 10:03)

Ahoj všem, tento odkaz je na stránky, kde odpovídá na otázky dermatoložky Lucie Janešová.. dočtete se jaký ona má názor na antiperspiranty (a je to dermatoložka) a že se zatím přímý vliv antiperspirantů na vznik rakoviny neprokázal a aluminium je v těchto přípravcích obsaženo minimálně.. nepřímo, ale doporučuje i driclor.. http://www.stoppotu.cz/deodoratny-antiperspiranty/poradna.html

Pro Lucku (St, 11. 3. 2009 - 23:03)

Když pomocí Dricloru zamezíš pocení v podpaždí, tak při zvýšené námaze se potíš více jinde, to je jasné a taky vyzkoušené. Takže žádná toxicita.

Návštěvník (St, 11. 3. 2009 - 23:03)

Ja nevim co vam vadi na hliniku zevne. Podivejte se na toxikon, jak je to s toxicitou. Si myslim,ze mimo oblast tesne kolem potni zlazky bude koncentrace blizka nule, jinak by doslo k parestezii i ostatniho nervstva u povrchu kuze. Driclor jsem zacal pouzivat, pod pazi je ucinnost ke 100% na chodidlech tak 50, zatim.

pro Týnu (Út, 10. 3. 2009 - 14:03)

Máš pravdu, že v drogerii je pouhých deodorantů velmi málo. Většinou je tam připsáno i antiperspirant. Ale určitě se dají najít. Tuším, že je má NIVEA. Já osobně používám bylinkový deodorant od fitmy JUST. Ale ten se dá sehnat jen přes přímý prodej. Jinak k té detoxikaci - osobně mám velmi dobrou zkušenost s Mgr. Podhornou (www.naděje.cz) má na stránkách i poradnu, tam se dá napsat a ona obratem odpoví. Pak je velice dobrá Jonášova detoxikace- Taky lze najít na netu. Je toho spoustu, stačí hledat, zajímat se a přemýšlet. Jo a abych nezapomněla na ALOE VERA. Je to takový hit poslední doba, ale je to velmi dobrý preparát. A zase - dobře vybrat od jaké firmy. Držím palce.Lucka

Týna (So, 7. 3. 2009 - 14:03)

Lucka: Ahoj, vypadá to, že se orientuješ.. mohla by si nám doporučit nějaký prostředek, který neobsahuje aluminium či tu zmíněnou detoxikaci, která je opravdu účinná?!!? Myslím si, že v obyčejných drogeriích se s žádným podobným přípravkem nesetkám (který by neobsahoval aluminium)..

Evča (So, 7. 3. 2009 - 10:03)

Nemáte někdo zkušenost se solným kristalem(?) od Balea firmy z DM drogerií? Prý je učinný a neobsahuje nic škodlivýho.
Já se teda potím normálně, mívám mokrý fleky v podpaždí, ale to je dle mě přirozený, není to nic přehnanýho. Spíš mi jde o to, abych nesmrděla.

Lucie (Čt, 5. 3. 2009 - 16:03)

Jen jsem chtěla ještě podotknout, že všem výrobcům je jedno, co používají za sračky ( outlocitné povahy prominou) do svých výrobků. Hlavně že mají zisk. Takže MYSLETE při nakupování a používejte zdravý selský rozum.

Lucie (Čt, 5. 3. 2009 - 16:03)

Důležité je u všech výrobků skontrolovat obsah. Pokud obsahuje ALUMINIUM CHLOROHYDRATE - je to vlastně sloučenina hliníku, která má za úkol blokovat funkci potních žláz, zásadně nepoužívat. Toxicita hliníku už byla mnohokrát potvrzena. Navíc zabraňovat pocení je vyložená pitomost, protože tělo se tak přirizeně zbavuje toxinů a odpadu z těla. Pokud je mu v tom zabráněno ukládá je a to do nejbližších lymfatických uzlin - v oblasti podpaží a jak známo, všechny rakovinové nádory prsů se objevují ve vnějším horním kvadrantu prsu. Pokud se dámy nadměrně potíte, je dobré zahájit celkovou detoxikaci těla, Informací najdete na netu spoustum jen je potřeba u toho přemýšlet.

Ludra (Čt, 5. 3. 2009 - 16:03)

Ahoj, já používám 7denní kůru od Vichy jako každý běžný deodorant. Vždy večer namažu a mám klid. Cca 5 dní v měsíci si od něj odpočinu a vše se zase vrátí:( takže si opravdu nedokážu představit, že už bych ho neměla. Samozřejmě je to pro tělo extrémně drastické a moje sestra farmaceutka mě od toho odrazuje, ale jiná pomoc zatím není:(

Kamila (Čt, 5. 3. 2009 - 15:03)

Ahojky, s Driclorem jsem moc spokojená, je to sice hodně malé balení a stojí 200Kč, ale používám jej 5 měsíců a mám stále jedno balení. Dle návodu se má používat 7-9 prvních dní, pak 1-2 týdně a po té dle potřeby. Je pravda, že po aplikaci citím cca 24hod svědění a drbu se, ale stojí to za ten super pocit. Hlavně se nesmíš před tím holit a smíš použít nejdříve hodinu po koupeli, namažeš se večer před spaním, tělo je pak v noci v klidu a to je Driclor nejúčinnější, ráno a během dne to výrobce nedoporučuje. Dřív jsem se fakt hodně potila, raději jsem ani nezvedla ruce, aby nikdo neviděl mé koláče v podpaží, hrůza. Driclor opravdu doporučuji!!!

lenka (St, 4. 3. 2009 - 09:03)

Dobrý den všem se stejným problémem . používám Diclor zhruba půl roku a zkušenosti mám takové : ano pálí a štípe mě po nanesení , ale dá se to vydržet je to vždy ten večer a ještě celý druhý den . Ale pro to sucho v podpaží se to dá zvládnout a taky že ho natřu jen jednou za tři týdny . Dříve to bylo častěji dle návodu ale po čase se dá vypozorovat úbytek potu a pak se dá natírat jen jednou za čas . každý dle sebe .Je to úleva již se nemusím hlídat a sebevědomí se u mě taky hodně uzdravilo . Tak přeju všem to samé a začínajícím nebojte se a hlavně přesně dle návodu a pak Vám to přinese výsledek .

Icik (Út, 3. 3. 2009 - 22:03)

Já chválím Driclor, jednou týdně máznu a mám pokoj. Před tím léta mokré skvrny pod paždí a dost snížené sebevědomí.
Už rok mám pokoj, zatím nehledám nic jiného, protože Driclor funguje bezvadně.

Pavla (Út, 3. 3. 2009 - 15:03)

Používala jsem i kůru od Vichy a i rollon, ale bohužel mně nezabraly téměř vůbec. Driclor ten skutečně zabírá. Snažím se jej raději používat minimálně.

Týna (Pá, 20. 2. 2009 - 09:02)

Dobrý den, zajímalo by mě, zda někdo z vás používal či používá 7denní kůru proti pocení nebo roll-on proti nadměrnému pocení od Vichy?? Chtěla bych jeden z těchto přípravků vyzkoušet, ale nevím, zda bude tak účinný jako driclor, který jsem již dříve používala.. chtěla bych zkusit zas něco jiného, prosím poraďte :)

Maruška (Po, 2. 2. 2009 - 18:02)

tak mi odepište na emaill Gosipgirlsik"seznam.cz

Maruška (Po, 2. 2. 2009 - 18:02)

ahoj poradíte mi v kolik let se může používat Driclor

Návštěvník (Po, 2. 2. 2009 - 17:02)

Tady není místo pro šmelináře všeho druhu, tak táhni k čertu!

Reklama

Přidat komentář