Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

Pavla (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

Ahojky,

použila jsem párkrát Driclor a po prvním nanešení jsem neměla žádný problém a byla jsem šťastná, že se nepotím. Po dalších dvou jsem nemohla témeř usnout, jak mě to pálilo a navíc včera jsem si ho nanesla naposledy a moc mě bolí pravé podpaží.. Jsem z toho nesvá a řeším, či mám navštívit doktora nebo jestli to přejde samo. Docela mě vyděsily některé diskuze.. Co myslíte?

Lucinda (So, 26. 2. 2011 - 15:02)

Zmínili jste se tady, že Driclor nesmí používat lidé s alergií na kovy. Máte někdo zkušenost při alergii na nikl?

Veronika (Ne, 13. 2. 2011 - 00:02)

Driclor se nesmí používat při alergii na kovy. Mohl to být Váš případ. Jinak bývá velmi dobře snášen. Dočasně může způsobit pálení v podpaží, které je zapříčiněné alkoholem, který je v něm obsažen, ale pokud člověk nemá velmi citlivou pokožku nebo není alergický na kovy, Driclor snáší velmi dobře. Mám známého, který je právě alergický a přípravek tak nemůže používat, ale tak je to se všemi léky. Dalším x známým i mně pomohl a nedám na něj dopustit. Je to snad první přípravek, který opravdu funguje.

Veronika (Ne, 13. 2. 2011 - 00:02)

Jakákoli spojitost mezi používáním deodorantů s obsahem chloridu hlinité a rakoviny nebyla nikdy potvrzena. Před několika lety se objevila tato poplašná zpráva, která se bohužel velmi rychle rozšíila, ale vědci ji již dávno vyvrátily. Jak ministerstvo zdravotnictví, tak onkologický institut potvrdili, že jakákoli spojitost nebyla nikdy prokázána a tato zpráva o rakovině prsu byla shledána za nepravdivou.

carasia (So, 12. 2. 2011 - 12:02)

Ahojte,
s vlastne skúsenosti môžem povedať, že driclor naozaj funguje a zaberá pomerne rýchlo...
Avšak, ja už by som ho nikdy nepoužila. Po mojom používaní dricloru som totižto dostala alergiu naň, ale okrem toho aj na všetky ostatné bežné antiperspiranty na trhu a takmer rok som nemohla používať skoro nič. Moja alergická reakcia sa prejavovala strašným svrbením podpažia a taktiež spáleninami v podpaží.
A jeho používanie má ešte jeden háčik - a síce, že po určitom čase sa vám pot začne z tela dostávať na inom mieste. Konkrétne u mňa to bolo medzi prsiami - mala som normálne kropaje niekedy, takze tak.
Ešte k tomu, že je to veľmi agresívne, ja sa ani nečudujem, pretože sa to skladá z vody, alkoholu a aluminium chlorid, čo v konečnom dôsledku môžte skúsiť si natrieť podpažie slivovicou a savom. A nechcem strašiť, ale aluminium chlorid môže podporovať vznik rakoviny prsníka, takže skôr opatrne.

Veronika (St, 9. 2. 2011 - 14:02)

Hanko mrkni se na driclor.eu tam najdeš veškterý informace.

Hana (Út, 8. 2. 2011 - 09:02)

Zdravím všechny,
na spoustě diskusí jsem se dočetla, jak je driclor zázračná věcička. Ale nikde ani slůvko o tom, jak působí. Nemůže být nějak nebezpečný? prý ho stahují z prodeje a je velmi těžko k sehnání...takže nevím, s pocením mám stejný problém jako ostatní tady, ale mám strach si to koupit...

Veronika (Po, 7. 2. 2011 - 19:02)

To je omyl. Velké balení je naprosto stejné, jako to malé. Není určené pouze na nohy. 75ml balení je zcela totožné s 20ml, jen jeho cena je v porovnání s 20ml balením výhodnější.

Hedva (Čt, 3. 2. 2011 - 12:02)

To velké balení je na nohy,to malé do podpaží,ale nevím jestli je ve složení nějaký rozdíl.

Veronika (Pá, 28. 1. 2011 - 10:01)

Já jsem s driclorem taky velmi spokojená. Opravdu funguje a to je v dnešní době zázrak. Našla jsem i stránky, kde ho prodávají v 75ml balení, což je skvělý, protože v lékárnách mají jen 20ml balení, který je brzy pryč a tohle 75ml balení se hodně vyplatí. Dlouho vydrží a cena je taky výborná. Můžu všem doporučit obchod driclor.eu

elis (Ne, 23. 1. 2011 - 07:01)

docetla jsem se tu o...přečti si co tu lidi píšou ,pak se nemusíš tak ptát,dá se koupit v lékárně i na internetu

elis (Ne, 23. 1. 2011 - 07:01)

Ahoj, chtela bych se zeptat,...ahoj mě Driclor zabral hned po prvním použití,ůplně jsem hleděla .Doporučuji!!!Používám to ted druhý den a ani kapička potu,v noci mě to rochu pálilo,tak jsem zvědavá jak to bude dál,zkusím kdyztak ty tampony!

Petra (Út, 18. 1. 2011 - 17:01)

Ahoj, chtela bych se zeptat, zabral vám driclor hned? Ja ze tady vsichni psiou jak jim zabral hned po prvnim pouziti. Ja ho pouzila druhy den a sice vidim zmirneni, ale naprosto uplne jsem se potot neprestala. Dekuju!

Monča (Ne, 16. 1. 2011 - 10:01)

Ahoj, mě ten Driclor taky štípal a přitom jsem měla suchou kůži. Takže teď ho nanáším tak, že ho namažu na vatový tampon a tím si teprv potřu podpaží a vůbec to nepálí ani nesvědí. A hlavně funguje!:)

Daniela (Čt, 6. 1. 2011 - 00:01)

Ahoj,7 denní kúru od vichy jsem zkusila a mně osobně nepomohla.Teď jsem si koupila Driclor a užívám ho 5.tým dnem.Vypadá zatím,že opravdu zabírá...co je nepříjmené ale je to štípaní.Začíná tak 10 minut po nanesení a trvá v různých intervalech několik hodin.Když Vás to štípání v noci budí,není to opravdu moc příjemné,ale dá se to jakžtakž vydržet. Opravdu to ale není tím,že by mé podpaží nevětralo nebo bych se hned potila.Trápilo to více lidí,co znám.....

Anča (Po, 3. 1. 2011 - 18:01)

Ahoj, taky mám problémy s pocením, ve škole a všude jinde je to fakt na nic a to nejen v létě,ale i teďka v zimě. Uvažuju o Dricloru nebo o VICHY, jen se bojím, aby toto násilné potlačování pocení nemohlo způsobovat rakovinu prsu. Někde jsem četla, že i obyčejné antiperspiranty, které potlačují pocení mohou maličko způsobovat rakovinu... Toho jediného se bojím, nevíte někdo o tom něco ? Neni v tomto ohledu lepší VICHY 7mi denní kúra ?? Díky moc :)

Návštěvník (Ne, 30. 12. 2007 - 19:12)

holky, to je super :) jsem moc rada,ze jsme spokojene :)

Kat (So, 29. 12. 2007 - 20:12)

Ja pouzivam Driclor tyden a jsem maximalne spokojena. Vsem co vahaj fakt doporucuju. Funguje uz po prvnim pouziti. Docela sem se bala toho stipana a tak, ale me vubec nepali ani nestipe. Nastesti. Musi se ho dat jen malo.. A fakt to funguje. Takhle super pocit sem nemela uz dlouho...zadny mokry kola a konecne muzu nosit co chci!!!

Radja (So, 29. 12. 2007 - 14:12)

Driclor jsem si poprve koupila včera, a su úplně v šoku, protože už po první aplikaci vidím a hlavně cítím, že to funguje. Nechtěla bych to zakřiknout, ale běžně se potím v podpaží hned od rána a dneska nic!!!To je bomba, jestli si budu moct oblíkat jednobarevný trika a už žádný rafinovaný vzorovaný oblečky abych zamaskovala ty mokrý kola, který jsou fakt děsný tak budu fakt štastná.Ozvu se ještě znovu za pár dní, doufám, že se stejným nadšením.

Deny (Pá, 28. 12. 2007 - 18:12)

Ja pouzivam Driclor a jsem vazne spokojena..Pomohlo mi to uz pri druhem pouziti,tak uvidim jak to bude dal;)

Reklama

Přidat komentář