Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

haniška (Čt, 27. 12. 2007 - 00:12)

Všem, co ještě uvažujete o tom zda si koupit Driclor.. ted to bude rok co jsem si ho koupila a řeknu vám, že to byla snad nejvýhodnější koupě v mým krátkým životě..jen za dvě stovky jsem se zbavila věčně propocenýho podpaží, což vám řeknu opravdu, ale opravdu nebylo nic příjemnýho..však to určitě všichni, co sem píšete, moc dobře znáte...už rok nosím co chci, už rok jsem pořád čistá, suchá, prostě v pohodě!! poprvý to sice dost štípalo a pálilo ale to proto, že jsem se ještě po té aplikaci zpotila-jestli chápete. Podle mě nesmí driclor přijít ke styku s vodou-jinak nastanou ty potíže...ale za ten úúžsnej pocit potom to 10000% stojí!!! za zkoušku nic nedáte, takže kdo váhá, nemá co ztratit..maximálně dvě stovky.. ;)

Jitka (St, 26. 12. 2007 - 12:12)

je to tak, jak píše Peťa - taky se potím jinde, ale je to daleko únosnější než v podpaží. Já používám Driclor asi tak jednou za 10 dní asi tři roky. Je to v pohodě. Myslím, že kdybych děnně používala antiperspiranty (které mi stejně nefungovaly), tak těch sajrajtů dostanu do těla víc.

bebe (Po, 24. 12. 2007 - 21:12)

Merlinko... jedine co te privede k rakovine je STRACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neboj se , ty nikdy nemuzes vedet co te v zivote potka kdy a jak zemres... ja ho taky pouzivam a nechapu jak muze nekomu vydrzet rok...ja ho mam na mesic !!! juuuu

Peťa (So, 22. 12. 2007 - 17:12)

ahojky. Taky používám Driclor, už asi tak 5 let. Aplikuju ho asi zhruba jednou za měsíc a je to v pohodě....ALE zatímco před používáním sem se potila hlavně v podpaží, tak teď se mi pocení "přestěhovalo" a to tak, že se potím na břichu...si přijdu občas jak chlap:-). Ale není to tak hrozný, rozhodně lepší než koláče v podpaží. Pocení nikdy nezmizí, tělo si vždycky najde jiný způsob, jak škodlivé látky dostat z těla ven. Takže driclor je supr, ale určitě to není všelék.

merlinka (So, 22. 12. 2007 - 12:12)

Ahoj, už dlouho čtu o DRICLOR, ale mám strach, že mi způsobí rakovinu.Potit si je sice hrozné, ale rakovina je moc.

Zuzka (Čt, 20. 12. 2007 - 13:12)

Ahoj, Driclor používám zatím jen krátce (a pomáhá na 100%), ale mám strach, jestli si na něj po nějaké době tělo "nezvykne" a Driclor už nebude účinkovat...?

Lenka (Út, 11. 12. 2007 - 13:12)

Ahojky, mám zkušenosti s Driclorem. Sice je celkem drahý, ale velmi účinný a vydrží mi tak na rok. Používám ho už asi 6 let. V současné době ho aplikuji tak jednou za měsíc. Nemůžu si ho vynachválit.

Mari (Po, 10. 12. 2007 - 15:12)

Ahoj,
Driclor používám už přes rok, jsem šťastná, že ho mám, konečně nemusím myslet na to, že mám zpocené podpaží a co nosit, aby to nebylo vidět.
Mám jednu radu: je potřeba aplikovat Driclor na noc, minimálně dva dny před a dva dny poté se neholte, jinak to pálí. Já ho aplikuju těsně před spaním. Ráno se musí omýt vodou. Poprvé jsem si ho dala 2 dny po sobě a byl to děs a utrpění, měla jsem šíleně podrážděné podpaží.
Doporučuju dávat tak 1x týdně (já dávám 1x za 10-14 dní), u mě pocení vymizelo 100% a to jsem se fakt potila.
Nyní - to je zvláštní - např. při sporu jsem zpocená všude jinde, ale podpaží mám suché :-)
Přeji všem hodně štěstí!
Jo a vyzkoušela jsem i 7 denní kůru od Vichy, jsou to vyhozené peníze, účinek nulový...

Peťa (Pá, 7. 12. 2007 - 20:12)

Ahoj všem!K dricloru jsem chtěla říct jen tohle, že je to jedené co mi konečně pomohlo proti pocení.Dříve jsem se strašně potila v podpaží a teď je to skoro pryč. Driclor jsem používala ze začátku asi tak 3x týdně, a nyní ho stačí používat už jen 1-2x týdně a pocení je pryč. A k tomu nemám ani nějak spálené ani podrážděné podpaží. Jsem velmi ráda, že jsem ho zkusila a všem kdo váhají ho můžu jen doporučit.

Věra (Pá, 7. 12. 2007 - 18:12)

koupila jsem si driclor a první týden jsem měla ohromnou radost. Už po prvním použití ani kapička potu, ale pak to začalo pálit a svědit a teď se léčím s uplně podrážděným podpažím už 2 měsíce nemužu skoro ani spát jak to bolí, takže driclor-sice funguje ale zhuntujete si maximálně zdravý!!!

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2007 - 21:11)

hani, vichy zkus , ale jsou to vyhozený penize a driclor opravdu pomuze , ale za tu bolest to stoji !!!! u me asi po dvou tydnech ustup svedeni.ted pouzivam ob den a pohoda !!!!!!!!!!!!!! jsou horsi veci...ale pokozka je opravdu podrazdena...

Hanka (Čt, 29. 11. 2007 - 15:11)

Ahoj,taky se potim pod pazi a tak jsem si koupila driclor,v lekarne mi bylo receno,ze si ho lide hodne kupuji,ale po 3 dnech me strasne svedelo podpazi,tak jsem asi 4 dny vynechala,ale poceni se vratilo,tak jsem zse pouzila driclor a svedeni se zase opakuje a rekla bych,ze mam tak podrazdenou pokozku pod pazi,ze se to neda vydrzet :( zajimalo by me zda to podrazdeni opravdu prejde,protoze je fakt,ze se po pouziti dricloru nepotim,coz je velmi prijemna zmena :) premyslela jsem ze bych zkusila vichy kuru neni o moc drazsi a podle infa by nemela drazdit pokozku ...

Damča (Čt, 29. 11. 2007 - 12:11)

ahojky,je pravda,že mi Driclor pomohl a začala jsem si kupovat i barevná trička,šťastná,že jsem konečně něco objevila,ale nyní mám po každě aplikaci podrážďěné podpaží.Za jak dlouho to vymizí?zkusila jsem ještě jiný krém z lékárny a nefunguje.

Návštěvník (St, 28. 11. 2007 - 20:11)

365-060-524 61 letej chlap ???? se nedivim ze se nepoti

lada_rei. (Po, 26. 11. 2007 - 19:11)

Zvýšené pocení funguje jako náhradní rovina. Kůže je velkoplošným dýchacím a vylučovacím orgánem. Jestliže nefunguje zcela přirozeně běžné vylučování - a tím může být ulpívání a nevyjádření některých témat (a jejich opouštění a vylučování) v duševní rovině, pak tuto funkci přebírá pokožka a vylučuje nadměrně. Tak, jak je cítit pot, stejnou kvalitu i má to, co jsi nevyjádřila, neopustila a ponechala v sobě. Současně tím ukazuje nejen na "nadhozený" problém, ale i ukazuje na oblast, které se týká - pokožka je kontaktním orgánem a hranicí mezi tebou a okolím....... Syndrom současněš nabízí i cestu k návratu k pohodě a zdraví. Pokud chceš, můžeš se ozvat na ICQ: 365-060-524

koli (Po, 26. 11. 2007 - 17:11)

casem to zmizi - neboj ,ale hlavne se nedrbej , musis to preckat !!! ono to za to stoji !

Kristýna (Ne, 25. 11. 2007 - 11:11)

Dobrý den, měla bych dotaz. Po 2.použití Dticloru se mi dostavilo také podráždění kůže a v noci to hrozně štípe. Proto bych se chtěla jsem se zeptat, jestli tyto obtíže postupně zmizí nebo se s nimi budu potýkat po dobu co Driclor používám a jak mám v tomto případě Driclor používat?! Na druhou stranu se z nepotím, což je super :) Díky za odpověď

Návštěvník (Čt, 22. 11. 2007 - 16:11)

Driclor je uplne super, už po prvni aplikaci jsem se prestala potit,akorat sem z toho mela ze zacatku trosku podrazdenou kuzi.

koli (Pá, 16. 11. 2007 - 18:11)

no holky , ja uz jsem skoro spotrebovala 1 baleni a na pravem pospazi se potim - trochu - no trosku vic nez trochu :-( koupila jsem si ale do zasoby - jeste mam dve baleni. sice je to drahe,ale vyplati se...kdyz si vzpomenu na minulost - jako kruhy jak ja nevim k cemu je mam prirovnat...ale zpocena tak ze kruhy byly az k prsum... des...ale jsem rad,ze driclor mam - clovek je hned stastnejsi !!!

sima (Pá, 16. 11. 2007 - 09:11)

Driclor je vážně super..Koupila sem si ho teprve nedávno,a opravdu funguje..Sice v noci nemůžu dlouho usnout protože to štípe a mám popálené podpaží,ale stojí to za to!Když ráno běžím na bus:),tak se ani trochu nezapotím.Žádné úděsné kruhy v pod paží.Určitě kdo má stejný problém DOPORUČUJU.

Reklama

Přidat komentář