Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

marcela (Út, 13. 11. 2007 - 23:11)

jsem rada, ze jsi spokojena Renco

renča (Ne, 11. 11. 2007 - 17:11)

zapomněla jsem se podepsat

Návštěvník (Ne, 11. 11. 2007 - 17:11)

Vyšlo to bez potu! Děkuji Vám za skvělou radu! Je to ten nejúžasnější přípravek na světě! Teď už ho dokonce 2 dny nepoužívám, chci už to také omezit na 2 krát a postupně až na 1 krát týdně. No není co dodat, je to fakt super. Teď už by chtělo jen najít přípravek po kterém by mi nerostly chloupky :-). ale to už bych chtěla opravdu moc :-). Opravdu Vám děkuji za úžasného pomocníka!

eva (Pá, 9. 11. 2007 - 09:11)

Zdravim všechny. Já používám Driclor už půl roku a jsem naprosto spokojená. Mažu se jednou týdně a ke konci se taky začnu trochu potit. Mám sice jakoby spálenou kůži v podpaží, ale stojí to za to. Můžu si vzít na sebe, co chci a to přece stojí za to!!!

marcelka (Čt, 8. 11. 2007 - 22:11)

renco,ale ja po tydnu jsem mela taky hooodne zatezkavaci zkousku a preci jenom jsem se TROSKU ZPOTILA !!! ale jen trosku a neeee ty klasicke kruhy :-(

Renča (Čt, 8. 11. 2007 - 16:11)

Tak už jsem si ho v pondělí koupila, zatím nic, nepotím se, tak nevím jestli se málo hýbu :-). Asi to fakt funguje, zatím tomu ještě moc nevěřím, ale chystám se zítra udělat velkou zatěžkávací zkoušku tak dám vědět.

marcelka (Ne, 4. 11. 2007 - 20:11)

Renco , nemas co ztratit !Dnes - 4. den po uzivani DRICLORU (3.davka) jsem si vzala UPLE TRICKO S DLOUHYM RUKAVEM !!! a ani stopa !!! nic ! normalne jsem mohla zvednout ruce a protahnout se !!! driclor je moje zachrana !!!a nyni jsem dala 4.davku a uz mi to ani nepali :-)) Jinak holky - proc topali..??? protoze po prve je to jasne - ale jindy je pokozka podrazdena... tzn. az se oholite v podpazi - tak nedoporucuji ihned davat driclor. Me chloupky moooc nerostou - tak jsem se za ty dny ani neholila :-)) a JSEM SPOKOJENA !!!

renča (So, 3. 11. 2007 - 21:11)

taky to zkusím, přesvědčily jste mě

marcelka (Čt, 1. 11. 2007 - 22:11)

holky, po prvnim dnu vidim opravdu ucinek ! je to lepsi .

marcelka (St, 31. 10. 2007 - 21:10)

holky, ono to s tím DRICLOREM je pravda !!! Taky ho pouzivam... teda pouzivala jsem ho, bylo to super a nyni po nepouzivani jsem se zas zacala potit... od dnesniho dne ho zacinam pouzivat znovu. Jinak na jake bazi si myslite , ze driclor funguje..? Ma vysoky obsah ucinych latek,ktere zabranuji poceni a tim padem ucpavaci pory,kterými se prirozene potime... a pokud neodchazi - kumuluji se v nejblizsi tkani a to je u zen prsni zlaza - cim vetsi prso mate, tim vetsi mate pocet prsnich bunek a tim vice riziko, ze nas postihne rakovina prsu ! Kazdopadne ja to vim...ale driclor pouzivat budu.Je hloupost ho nepouzivat..proc ? ve svete se mohu obavat dalsich nemoci jako je rakovina plic... i kdyz nekourim, je mozne ze ji i jako pasivnikurak chytnu . ..holky nikdy nevite jakou osklivou nemoc chytnete . Ja radim byt optimistka...a uzivat zivota bez potu.
Kdyz to obratim tak pokud nebudu driclor pouzivat, budu se potit..a zatoven se za ty kruhy pod pazema stydet a bude to velice stresujici.
Naopak kdyz ho pouzivat budu, budu spokojena.
No je to JENOM MUJ NAZOR . . .

katja (Pá, 12. 10. 2007 - 14:10)

Ahoj Radano.Ja pouzivam driclor asi 2tydnem a pocceni je pryc.ted uz se natiram jen 1 krat tydne.Jak dlouho si ho uzivala?Kdyz se ti prihodila takova hrozna nemoc,ktere se boji snad kazda zena.Kata

radana (Čt, 11. 10. 2007 - 19:10)

Ahoj holky vybodnete se na driclor ja ho pouzivala a mam znicenej celej zivot kvuli rakovine prsu-nestoji to za to oni si to ty doktori opravdu nevymysleli

jitka (St, 3. 10. 2007 - 11:10)

Já jsem používala D. jen tři dny po sobě, víc jsem fakt kvůli pálení nesnesla. Teď se natřu pouze jedenkrát týdně a fakt to stačí, nepotím se. A nepálí mně to.Tak se nemučte a zkuste to taky tak, třeba Vám to taky zafunguje jako mně.

Katja (Út, 2. 10. 2007 - 16:10)

Ahoj.S palenim a stipanim v podpazi mam taky problem.Nejhorsi to bylo 1-2den a pak 3den,kdy jsem se rano oholila pod pazi a rikala jsem si,ze do vecera to palet nebude,pak jsem kousala malem do deky.Dnes uz je to 6den,co pouzivam D.a je to v pohode.Musim rict,ze me treba pomahalo na to vecerni stipani a paleni kdyz jsem si lehla na bricho a pod pazi jsem si pevne pritiskla deku,tak nejak mi to prislo lepsi,nez mit podpazi volne a vnimat to paleni.Ale to je moje zkusenost,kazdymu to pusobi jinak.Hlavu vzhuru,za ten pocit sucha to stoji,tedy alespon me.Kata

Kamča (Po, 1. 10. 2007 - 22:10)

Driclor používám teprve asi třetí den, a je to skutečně zázrak. Kombinuju to i se šalvějovýma kapslema, ale ten Driclor je asi účinnější. Jediný co bych tomu jen vytkla je, že po aplikati to pálí a svědí. A to kurevsky ! Odpusťte mi ten výraz, ale ti, co to znají mi jistě dají za pravdu :-) Ale stojí to za to (přes den ani kapička potu). Nevíte přece jen někdo jak se tohoto trošku nežádoucího účinku zbavit ?

Předem děkuji za odpověď a přeji všem fajn večer Kamča

katja (Po, 1. 10. 2007 - 19:10)

Ahoj,myslim ze rakovinu prsu muze mit take zena,ktera nepouziva Driclor a jiny pripravky.je to o tom,zda mas rakovino tvorny bunky v tele,coz ma dneska kazdy druhy clovek.Takze si myslim,ze to vyjde nastejno.Ja muzu za sebe rict,ze pouzivam Driclor 5dnem a je to paradni.Dnes jsem si vzala na sebe mikinu,kterou jsem normalne nosit nemohla a radostne sem zvedala ruce,proste v pohode.Za ten pocit me to stoji.Tak dlouho jsem touzila po tom byt aspon par minut nespocena a nemit ty strasny kolace pod pazi a ted se mi to konecne povedlo.Doporucuji,uprimne.A to paleni se vydrzet da,zalezi na tom jak ktery clovek snasi takovy veci jako je paleni a svedeni kuze.Jsou horsi veci.Zdravim.

pajda (Po, 1. 10. 2007 - 18:10)

ahoj holky,nemam cas to tady poradne procist,ale jednu radu dam,obycejny bylinkovy caj ze salveje.chut nic moc.ale pit,alespon 3X za den a take si delat poradny vyvar na koupani a koupat se v salveji.vazne super.to me poradila lecitelka a vazne to funguje.pak budou kosmet.vyrobky jen pro vas faj pocit a na vuni.preji hodne uspechu.

jitka (Po, 1. 10. 2007 - 17:10)

Pokud vím, tak straší před všemi antiperspiranty kvůli obsahu hliníku. Nejen před Driclorem.Já používám D. jednou týdně a myslím, že je to šetrnější než každodenní používání obyčejných antiperspirantů, které stejně nepomáhají.

elinka (Ne, 30. 9. 2007 - 17:09)

ahojky ,před nějakým časem jsem začala používat driclor, vážně super, prostě se nepotim ani ted a to už ho nepoužívám..za prvý to pálení bylo nesnesitelný a za druhý psali v novinác jako přípravek kterého se máme vyvarovat, protože velmi podporuje vznik rakoviny prsou, nedělám si legraci, a proto sem ho přestala používat..radš se budu potit než mít rakovinu...

Katja (So, 29. 9. 2007 - 11:09)

Ahoj.Mam tentyz problem,pouzivam Driclor 2den a kdyz ho pred spanim nanesu,mam v podpazi pocit paleni,jako by to silne ucpavalo pory nebo co a taky dnes i behem dne citim paleni a pichani.Je to neprijemny,ale kury se vzdat nehci,protoze citim,ze poceni je skoro pryc a fakt to pomaha.Muzem jen doufat,aby to odeznelo.Myslim ze tyto problemy asi maji s pouzivanim lide,kteri maji citlivejsi kuzi.Kdo vi

Reklama

Přidat komentář