Glykemický index potravin aneb Jak zhubnout natrvalo a bez strádání

Glykemický index potravin aneb Jak zhubnout natrvalo a bez strádání

21.11.2006 00:00  |  Hubnutí

Není tomu tak dávno co jsme slýchali ze všech stran doporučení zvýšit spotřebu komplexních sacharidů, konkrétně tedy těstovin, rýže, brambor, pečiva a dalších obilovin. Tato snaha vycházela z logického předpokladu, že pokud chceme snížit spotřebu tuků, musíme je nahradit něčím jiným a sacharidy se zdály být tím nejvhodnějším zástupcem.... celý článek

Komentářů: 95 | Poslední komentář: 1.5.2013 20:38

Komentáře

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

Stačí si správně vybírat potraviny. http://www.jak-zhubnout.hostoi.com/
Alisa  |  17.7.2011 23:25

Kdo z vás chce doopravdy zhubnout a poté zase nenabrat (jojo efekt), musí...
Týnka  |  5.2.2012 08:39

K tomu stačí normální petržel a ne nějaká ziskuchtivá nána.
:-(  |  5.2.2012 08:43

Glykemický index je veličina zcela pofidérní. Má zohledňovat, jak...
Diabetik  |  6.2.2012 13:00

POkud chcete zhubnout koukněte na stránky http://fitprasky.cz mě to...
Monika  |  1.5.2013 20:38

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *